[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 3781: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
Het forum van oliversverhalen.nl • Privacystatement
Pagina 1 van 1

Privacystatement

Geplaatst: do 17 mei 2018, 21:24
door Oliver
Verwerking persoonsgegevens

Wij verwerken alle gegevens die je invult op je profiel. Wij verstrekken deze niet aan derden (behoudens juridische verplichtingen). Deze gegevens worden enkel gebruikt voor het functioneren van het forum: het maken van posts in de verschillende forumonderdelen, het onderling communiceren tussen forumleden via PM en bij eventueel contact tussen een beheerder en forumlid.

Je hebt het recht tot inzage, correctie en verwijdering van je persoonlijke gegevens. Inzien en corrigeren kan worden gedaan via je profielpagina. Als je je gegevens wilt verwijderen, kan dit door aanpassing van het eigen profiel en door middel van een e-mail (vanaf het bij ons bekende adres) aan info@oliversverhalen.nl.

Forumposts en privéberichten die je verstuurt zijn geen persoonlijke gegevens, en zullen niet worden verwijderd, tenzij ze persoonlijke gegevens bevatten. Wel is het mogelijk om ze te anonimiseren. Dit kan door middel van een e-mail (vanaf het bij ons bekende adres) aan info@oliversverhalen.nl.

Met het aanmelden en aanmaken van een profiel op dit forum ga je akkoord met deze verwerking van deze persoonsgegevens.
Meer informatie over je rechten kun je vinden op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.