Pagina 1 van 1

Verhalen van bezoekers; kleine handleiding

Geplaatst: za 24 jan 2009, 21:28
door Oliver
Bezoekers kunnen hier hun verhalen plaatsen.
Reageren kan in het forum 'Discussies over verhalen van bezoekers.'
Bij de verhalen zelf kan niet meer gereageerd worden, zodat de volgorde van plaatsen in dit forum vast blijft staan. Dat geeft een beter overzicht. (Eerder geplaatste reacties zijn verplaatst naar het forum 'discussies over verhalen van bezoekers.)

Wat spelregels;
- Plaats alleen verhalen die je zelf geschreven hebt!
- Let een beetje op typfouten, spelling en zinsbouw. Ik verwacht echt geen foutloze verhalen, niemand is perfect, ook ik niet. Laat eventueel jouw verhaal vooraf door iemand lezen, eigen fouten zie je vaak niet terug.
- Als je een reactie geeft; onderbouw het. Geef tips, dingen die je goed vond of juist minder. Daar heeft de schrijver veel aan. Met alleen 'Ik vond het bagger' kun je niet zoveel. Hou het leuk en netjes.
- Je bent zelf verantwoordelijk voor het plaatsen van jouw verhaal en het blijft ook in jouw beheer. Je kunt het zelf verwijderen als je dat later zou willen. Wat wel jammer zou zijn natuurlijk.
- De beheerder van deze site en het forum houdt het recht om verhalen te verwijderen. Dat kan als blijkt dat het verhaal niet van jezelf is of als het verhaal zaken bevat die echt niet door de beugel kunnen.


Lees ze! (En schrijf ze!)