De nieuwe tent

Plaats hier je eigen verhalen.
Bingo
Berichten: 216
Lid geworden op: ma 22 dec 2008, 23:32

De nieuwe tent deel 31

Bericht door Bingo » wo 07 dec 2022, 17:34

De nieuwe tent deel 31
“Mam, meent U dat nou werkelijk. Zou U naar een Nudistenpark durven te gaan?” vroeg Annie en Vera bijna te gelijk.
“Waarom niet, Jullie durven het toch ook en ik vond het vanmiddag best prettig om samen naakt te zijn met de buren en hun kinderen” zegt ze met een knipoogje naar Raymond.
De meisjes keken elkaar aan en dan vraagt Vera “Mam, kom op zeg gaat U nu beweren dat U vanmiddag uit de kleren bent gegaan bij onze buren?”
“Ja dat klopt dames, en ik vond het nog heerlijk ook. Door Raymond zijn woorden heb ik uiteindelijk de stoute schoen aan gedaan en uit de kleren gegaan”.
“Wees gerust, die schoenen heeft ze niet echt aan getrokken hoor. Dat zou ook wel een beetje raar hebben uitgezien, helemaal bloot op een paar schoenen na” grinnikte Raymond.
Op dat moment ging de deurbel en lachend liep ze naar de deur ( zij was de enige die nog volkomen gekleed was ) daar nam ze de pizza’s aan en betaalde ze natuurlijk met een extraatje voor de bezorger/ bezorgster. De meiden waren nog steeds in gesprek met hun broer, over hoe zo gekomen was dat hij met de buren mee mocht naar Corsica. Hij was net klaar met de uitleg die hij in een verkorte versie had verteld toen de moeder weer terug was met de heerlijke pizza’s, na het uitdelen wenste ze elkaar smakelijk eten en genoten ze van hun pizza.
Na het eten vroeg Vera “Mam, als jullie nu werkelijk gaan scheiden, dan zal Pa toch ook moeten bijdragen aan ons levensonderhoud en dus ook aan onze vakantie of zie ik dat verkeerd?”
“Zo ver is het nog niet, dat moeten de advocaten maar uitzoeken en ook wat de omgangsregel gaat worden”.
“Ik kan natuurlijk niet voor de meisjes beslissen, maar ik blijf in ieder geval bij U wonen Mam” zegt Raymond.
Anne en Vera schudden met hun hoofd en zeggen wederom bijna in koor “wij ook Mam, zeker na wat er is gebeurt”.
“Mam weet U zeker dat die twee geen tweeling zijn, ze zeggen bijna steeds het zelfde” lacht Raymond.
“Ja, dat weet ik zeker, maar vanuit het oogpunt sterrenbeelden zijn ze wel degelijk tweeling” grijnst ze blij omdat de kinderen bij haar willen blijven.
“Ik moet er niet aan denken om bij hem en zijn tussen aanhalingstekens nieuwe vriendin te moeten gaan logeren, want ik weet zeker dat hij niet alleen zal blijven!” zegt Raymond boos.
“Genieten jullie nu maar eerst van jullie vakantie, daarna zien we wel verder” stelt Angelique hun kinderen gerust.
“Gelukkig zijn we oud genoeg om zelf te beslissen waar wij willen wonen” zegt Annie met een blij gezicht.
Gezamenlijk ruimde ze de tafel af en de meisjes zette alles netjes in de vaatwasser.
“Mam, mag ik nog even naar de buren ik wil voor de zekerheid even controleren of we ook alles wat nodig is hebben ingepakt? vraagt Raymond.
“Ja hoor, weet je wat neem anders gelijk de reistas mee. Samen kunnen jullie dan de controle uitvoeren en Maria wil jullie best wel helpen met het opnieuw inpakken” grijnst ze.
“Puik idee Mam, dat ga ik meteen doen” roept hij en grijpt meteen zijn tas.
“Moeten wij meekomen, al is het maar om jouw handje vast te houden volgens mij ben jij nogal zenuwachtig” schaterde Annie.
“Nee hoor, gaan jullie je eigenspullen maar inpakken. Jullie hebben meer nodig als ik voor die paar weekjes dat jullie weg zijn” geeft Raymond een steek onder water aan zijn zussen.
“Dat vind ik niet lief van jou Raymond” zegt zijn moeder.
“Sorry meiden, maar ik ben zo blij en gespannen over wat er komen gaat” verontschuldigt hij zich bij hun.
“Oké, het was ook geen leuke opmerking van ons. Wij wilde je gewoon een beetje jennen” lacht Annie.
“Wacht eens, hebben jullie morgen iets voor? Wij willen met de hele groep naar het naaktstrand gaan, volgens mij hebben de andere er geen probleem mee als jullie ook mee gaan” zin er in vraagt hij aan zijn zussen.
Ze keken vragend naar hun moeder.
“Geniet er maar van meiden, als de andere het tenminste goed vinden. De weersvoorspellingen zijn in ieder geval goed voor morgen” zegt Angelique tegen haar dochters.
Net voordat Raymond wilde gaan slapen hoorde hij Mario en Mark nog praten op het terras en daarom vroeg hij aan zijn moeder toestemming om nog even te gaan vragen of het inderdaad goed was als zijn zussen mee gingen naar het strand. En natuurlijk mocht hij dat, wel kreeg hij te horen dat het niet te lang mocht gaan duren.
Dus liep Raymond even om daar de tuin van Mark zijn ouders en viel meteen met de deur in huis en vroeg “ik hoop dat jullie het niet erg vinden, maar ik heb mijn zussen meegevraagd om morgen met ons naar het strand te gaan?”
“Nee hoor, als zij ook uit de kleren gaan is het geen probleem des te gezelligger wordt het” zei Mario lachend.
“Een ding is zeker jongens, uit de kleren gaan ze vast en zeker. Zojuist hebben we met zijn alle naakt pizza’s gegeten, enkel Mam was nog gekleed!” zei Raymond maar vertelde ook meteen dat hij nu snel terug moest om te gaan slapen.
“Oké, slaap lekker en droom maar over morgen en natuurlijk over de vakantie die jij met ons gaat beleven. Maar wel met je handjes boven het laken hoor” schaterlachte Mark.
“Jullie twee ook hé, maar doe vooral geen domme dingen. En doen jullie het toch, hou het dan stil mijn kamer grenst aan die van jullie” knipoogde hij naar hun en vertrok meteen naar huis.
De volgende ochtend was het een drukte van jewelste in de straat, iedereen was er op tijd bij wel keken Paul, Frits en Frankie raar op dat de meisjes erbij waren want zei wisten nog van niets. Mario reed voorop met een fel geel hesje aan en Frankie sloot de rij af met een oranje hesje.
“Hoe kom je op het idee, met die hesjes?” wilde Raymond weten.
“Dat heb ik vaker gezien als de oudere in een grote groep een uitstapje op de fiets maakte, de achterste had zelf een scheidsrechterfluitje en zo gauw er een auto kwam floot die op de fluit om de rest te waarschuwen maar dat is met ons groepje niet echt nodig” zei Mario.
“Hoe weet jij dat allemaal Mario?” ging Raymond verder.
“Nou ik ben een tijdje vrijwilliger geweest bij de senioren fietsgroep bij ons in de buurt, en spring nog steeds van tijd tot tijd in als er behoefte aan is. Maar nu mijn Pa met pensioen is dat hij het meestal, en als hij of de andere vrijwilliger eens niet kan dan spring in” vertelde Mario.
“Lijkt me eigenlijk best gezellig!”
“Ja, en het is ook nog eens leerzaam, de ene oudere weet wat te vertellen over de natuur en de andere weet weer iets te zeggen over een molen of het boeren leven op de boerderij en landerijen. Maar ook de pauze’ s zijn gezellig en vooral goedkoop voor de vrijwilligers, de vrijwilliger zoekt de rustplaatsen uit en regelen alles met de uitbaters van het café / restaurant en hoeven zelf niets te betalen” lacht hij.
Wat roept Frits “gratis eten en drinken, ik word geloof ik ook maar snel vrijwilliger!”
“Ja, ja als het om eten gaat en dan ook nog eens gratis!” dan is mijn broer er als de kippen bij schaterde Frankie.
Voordat ze het in de gaten hadden waren ze al bij de opgang naar het naaktstrand beland, door het praten was de fietsweg reuzen meegevallen.
Iedereen plaatste hun fiets in de stalling en wilde na het betalen gelijk naar het strand lopen, maar Annie zei “ wacht even jongens, samen met Vera zijn we zo slim geweest om proviand mee te nemen. Nu is het aan jullie om de tassen naar het strand te dragen, jullie worden niet voor niets het sterke geslacht genoemd”.
“Daar heb je een punt Annie, kom jongens laten we zien dat wij gentleman ’s zijn. Dat heet als er ook iets voor ons in de tassen zit” grijnsde Raymond.
“Dat zit er zeker in, niets tegen Mam zeggen hoor maar we hebben zelfs de voorraad van Pa zijn bier deels meegenomen” zegt Vera.
“Die komt er bij ons hopelijk niet meer in, dus zijn biertjes zijn in beslag genomen door ons” grinnikte Annie.
“O ja, we hebben ook een provisorische koeling bedacht. Maar dat leggen we dadelijk wel uit!”
Op het strand gingen ze meteen op zoek naar een grote duinpan zodat iedereen genoeg plaats hadden, omdat ze al op tijd op het strand waren was de keuzes ruim voldoende.
Nadat iedereen hun strandlaken had uitgespreid vertelde Annie haar plan en zei “Jongens kijk eens wat ik hier heb, daarbij hield ze enkel plastieken draagtassen in de lucht”.
“Mooi zeg, maar wat is daar de bedoeling van, ik kan het eventjes niet volgen” zegt Frankie.
“Nou, als we dadelijk uit de kleren zijn lopen jullie naar de zee en vullen de zakken met koud water. Ondertussen graven wij twee, Vera en ik diepen gaten in de grond waar de gevulde zakken in passen. In die zakken zetten we ons drinken in, en telkens als we uit het water komen verversen we het water zodoende blijft in ieder geval ons drinken redelijk koel. Oké, het zal niet zo koud zijn als uit de koeling maar toch!” zei Annie.
“Dat is een puik idee van jou, maar hoe kom je er eigenlijk op?” vraagt Mario.
“Ben jij vroeger niet bij de verkenners geweest, ik heb wel bij de gidsen gezeten en enkele dingen zijn blijven hangen zo ik deze manier van koeling” lachte Annie.
“Ja, dat weet ik ook nog wel maar wij deden dat in een stromende beek. Maar de zee is zoutwater en een beek zoet, dus hoe krijg je dat zoutwater ervan af is mijn vraag nu” zei Mario.
“Daarvoor heb ik een fles leidingwater meegenomen, die schud ik in een andere tas en daar kunnen we het zoutwater in afspoelen en over de zakken met het drinken leggen we een handdoek heen”.
En zo gingen ze aan de slag, eerste de kleren uit daarna werd er zeewater gehaald en de meisjes hadden ondertussen de kuiltjes gegraven, daarna werd er flink gestoeid in het water en er werd natuurlijk ook lekker gevoetbald met elkaar daarbij viel Vera extra op want zij speelde echt goed. Frits stelde zelfs voor dat zij echt op voetbal moest gaan, volgens hem was ze een natuurtalent.
Onder het eten vroeg Frankie aan zijn broer “waar ging dat gesprek over met Mam, je weet wel toen ik al op bed lag of mag ik dat soms niet weten?” grinnikte hij.
“Nou ja, aangezien dat Ben en Geert maar ook Mark en Mario een koppeltje vormen heb ik de moed bij elkaar geraapt en verteld tegen Ma dat ook mijn voorkeur naar jongens gaat” zegt hij met een roodhoofd en keek om de beurt de andere aan. ( hij was natuurlijk benieuwd hoe ze zouden reageren op dat nieuwtje)
“Maar jij heb al zoveel vriendinnetjes gehad en heb ze nog steeds!” zegt Frankie verbaasd.
“Ja dat weet ik, twee van mijn beste vriendinnen weten het al van mij de andere moet ik het nog vertellen Frankie”.
“Hoezo moet jij dat, ik vertel toch ook niet dat mijn keuze valt op meisjes en dus hetero ben. Wat een onzin is dat Frits, ze komen er vanzelf wel achter wanneer jij een vaste vriend hebt” zegt zijn broertje.
Nu wilde de meisjes meteen graag weten of Frits al iemand op het oog had, tja meisjes zijn van nature nu eenmaal nieuwsgierig en vroegen het hem op de man af!
“Ik weet niet, ja en nee. Marcel vind ik wel leuk maar ik weet niet of hij ook zo is?” stamelde hij.
“Nodig hem gewoon eens uit om te komen game, ga lekker dicht naast elkaar zitten en wrijf met je blote been tegen zijn blote been aan. Ideaal zijn natuurlijk de zomer maanden!” knipoogt Mark naar hem.
“Ja, zegt Frankie of je nodigt hem uit op je verjaardag‘s fuif. Vertel hem gelijk dat hij kan blijven slapen als het te laat wordt, maar zeg wel gelijk dat hij samen op jou kamer moet slapen want wij hebben geen logeerkamer thuis” grijnst hij.
“Kom op man, dat kan ik toch niet maken gebruik je verstand Frankie!”
“Hoezo niet, we hebben allebeide een tweepersoons bed en er is nog genoeg plaats naast het bed voor een luchtmatras. Ik zorg er wel voor dat tijdens je fuif het luchtbed leeg is gelopen, nu is de keuze aan hem of bij je in bed slapen of op de harde grond. Wat denk jij dat hij doet, jullie zijn immers jongens onder elkaar?” lacht Frankie geniepig naar zijn broer.
“Ik heb altijd gedacht dat wij meisjes koppelaars waren, maar schijnbaar kunnen jongens het ook heel goed?” lachte Vera.
“Maar hoe reageerde Ma er op dat jij voor jongens viel? wilde Frankie weten.
“Ze heeft me verteld dat ze al zo’n vermoede had, meteen daarop kreeg ik een vette knuffel van haar en streek ze me door mijn haren. Ofschoon ze wist dat ik dat niet leuk vind, maar het voelde dit keer rustgevend aan en vond ik het helemaal niet erg” grinnikt hij.
“Wat is er nu zo erg aan vraagt Annie, ik vind het altijd lekker als iemand dat doet” en streek gelijk door de haren van Frits waarop ze meteen een speurt naar de zee nam.
Frits rende haar achterna en riep “Annie je hoeft niet bang te zijn hoor, door het zwemmen zitten mijn haar sowieso nergens meer naar”.
Ze bleef plotseling staan, Frits had hier niet op gerekend en zo rolde ze even later door het zand. Annie bleef lachend bovenop Frits liggen en zei “jammer dat ik niet die Marcel ben hé!”
“Ik weet niet, misschien is het maar goed zo. Stel je voor dat ik een stijve zou krijgen hier op het strand” grijnst Frits.
“Nou en, dan zou hij meteen weten wat jij van hem vind. En zou hij er ook een krijgen dan weet je dat hij het zelfde voor jou voelt, toch?” glimlacht ze en duwt zich van Frits af.
Ondertussen waren ook de andere allemaal gearriveerd, met de bal in de hand rende Mario voorop en riep “pak de bal dan als jullie kunnen!” maar had niet in de gaten dat er een jongen voor zijn voet in het zand lag. Hij struikelde over die jongen en vloog in een boog over hem heen en belandde in het water. Toen hij proestend boven kwam stammelde hij een soort van excuus naar die knaap.
Frits bleef geschrokken en stokstijf staan, nadat hij wat bijgekomen was stotterde hij “Marcel jij hier op dit strand, dit had ik niet verwacht?”
“Hoezo niet, wat denk je hoe het komt dat ik bijna naadloos bruin ben. Dat moet je toch wel opgevallen zijn tijdens het omkleden na de training, jij kijkt altijd aandachtig naar mij bij het omkleden of verbeeld ik me dat alleen!” lacht hij tijdens het overeind krabbelen.
“Dat is mij inderdaad wel opgevallen, maar ik dacht dat jullie misschien een zonnebank thuis hadden” Stammelde hij terwijl hij zijn piemel een beetje achter zijn hand probeerde te verstoppen.
“Nee dat niet, maar ik kom hier wel vaker. Vooral in het voorjaar, van de zon in maart en april word je lekker snel bruin” vertelde hij hem.
“O, dat wist ik niet, maar ik heb je nog nooit eerder hier gezien!”
“Dat kan kloppen, ik ga meestal direct na schooltijd. Dan is het lekker rustig, bovendien kom je maar zelden bekende tegen. Ik hoop dan ook dat jij het niet rond gaat bazuinen, ik heb liever niet dat iedereen weet dat ik naar het naaktstrand ga”.
“Dat ga ik zeker niet doen, maar vertel eens wanneer gaan jullie met vakantie?”
“Dit jaar gaan we niet, je zult vast hebben gehoord dat mijn Pa een auto-ongeluk heeft gehad. Gelukkig komt volgens de doktoren alles weer goed, maar dat kost wel zijn tijd. Maar waarom vraag jij dat?” wil Frits weten.
“Nou ik ben over twee weken jarig, en voor het eerst mag ik een fuif geven. Jij bent van harte uitgenodigd cadeautjes zijn niet nodig hoor, ik zou het leuk vinden wanneer jij ook komt” zegt hij met een blos op zijn wangen.
Alleen Frankie stond er nog bij, de andere waren in de zee met de bal aan het overgooien.
Frankie stoot met zijn voet zijn broer aan en zegt “vergeet je niet wat te zeggen Frits?”
Frits keek zijn broertje boos aan en schudde met zijn hoofd.
“Nou dan zal ik het doen, je moet weten dat Frits nogal vergeetachtig is. Hij vergeet te vertellen dat als het te laat word we altijd een slaapplekje hebben, vooral voor iemand die niet direct in de buurt woont” lacht hij vriendelijk.
“Potverdorie Frankie, hou eindelijk eens je grote mond en ga met de andere spelen in de zee!”
“Klopt dat wat je broertje zegt, want tijdelijk hebben wij geen auto en mijn ouders zullen het nooit goed vinden dat ik zo laat nog met de fiets naar huis moet rijden. Echter als ik zeg dat ik kan blijven slapen, dan zullen ze het vast wel goed vinden” grinnikt hij terwijl hij een hand op zijn schouder legt.
“Ja hij zegt de waarheid, enkel moet ik wel bekennen dat jij op mijn kamer moet slapen. Ik heb een tweepersoonsbed maar er is altijd plaats om een luchtbed naast mijn bed te leggen, helaas hebben we geen logeerkamer”.
“O dat is geen probleem hoor, maar wat wel een probleem is, is dat het tijd wordt om je schouders en rug opnieuw in te smeren, je schouder en rug gloeien als een haard. Als je wilt help ik je wel even zodat de andere verder kunnen spelen, ze zijn nu net zo lekker bezig” lacht Marcel.
“Dat is gaaf van je, kom maar mee naar onze duinpan daar hebben we alles bij de hand en niemand ziet ons!”
“Dus dan kan jij ook eindelijk die hand weg doen, je halve stijve is trouwens allang weg hoor. Ik zie alles, vooral dat wat ik niet mag zien” zegt hij met een brede glimlach op zijn mond.
“Ja wat dom van mij, jij heb me al zo vaak half bloot gezien bij het omkleden na het sporten” zegt hij met toch nog een lichte blos op zijn wangen.
“Daar heb je gelijk in, maar ik zie nu dat ook je gezicht aan het verkleuren is. Dus die kan ook wel wat zonnecrème kunnen gebruiken!” knipoogt hij naar Frits.
In de duinpan ging Frits meteen op zijn buik op zijn strandlaken liggen, Marcel ging over hem heen zitten met aan elke kant een knie langs Frits zijn zijkanten.
“Hier heb jij mijn zonnecrème Marcel, ga je gang maar” grijnst hij.
“Bedankt Frits, maar hoe wil jij het hebben. Lekker zachtjes of wat krachtiger dat heb ik namelijk zelf het liefste?”
“Nou als ik toch de keuze heb, dan graag wat harder maar niet te gek hoor mijn rug heb ik nog langer nodig” zegt hij terwijl hij over zijn schouderblad naar Marcel kijkt voor zover dat dan ging.
Terwijl hij de crème open maakt liet hij zich op de billen van Frits zakken, wat bij Frits een lekker gevoel gaf.
“Mag ik je wat vragen Frits, het is iets dat ik me al langer heb afgevraagd?”
“Ja hoor, ga je gang maar!”
“Waarom douche jij eigenlijk nooit met ons samen, terwijl je wel naar het naaktstrand gaat. Dat vind ik eigenlijk wel raar?”
“Ik en trouwens mijn broertje mochten dat niet van mijn ouwe heer, mijn Ma was daar anders in maar omdat ze bang was voor hem deed ze mee. Het was zelfs zo erg dat ze onze onderhemden aan onze slipjes vast naaide, zodat we ze nooit ongemerkt uit konden trekken. Maar gelukkig voor ons heeft ze de moed gehad om mijn ouwe op zijn nummer te zetten, voor het eerst in ons leven hebben we gisteravond samen naakt in bad gezeten” bekent hij aan Marcel.
“Dan heb ik of eigenlijk mij broer en zus het beter, vanaf onze kindsheid af zijn we niet anders gewend dat we samen in bad gaan of samen douchen. Zelf toen we nog hulp nodig hadden omdat we nog te klein waren, gingen zelfs mijn ouders met ons samen in bad of onder de douche. Net wie er op dat moment aan de beurt was of tijd had om ons te wassen, daarbij was het heel normaal dat ze zelf ook helemaal naakt waren” zegt Marcel meteen grote glimlach.
“Wauw zeg, gisteren was het voor het eerst dat ik en Frankie mijn Mam bloot zag, mijn ouwe heb ik nog nooit naakt gezien. Daar is hij veel te preuts voor, Mam zei gisteren nog nadat ze ruzie hadden gehad dat hij nog roomser was als de Paus zelf” lacht Frits luidop.
“Echt is hij zo erg, ik kan het bijna niet geloven man. Maar hij vindt het wel oké als ik blijf slapen?”
“Dat weet ik niet, maar mijn Ma heeft hem gisteren voor de deur gezet. En ze wil gaan scheiden, ik verwacht dat dit hem nog een hartverzakingen gaat bezorgen zo gelovig als hij zich voordoet”.
“Hoezo, als hij zich voordoet?” wilde Marcel nu natuurlijk weten.
“Oké, maar je moet beloven het er voorlopig met niemand over te hebben!”
“Dat beloof ik je, maar vertel verder jij heb me nu nieuwsgierig gemaakt”.
“Jezus Marcel, jij lijkt wel een meisje, ik heb altijd gedacht dat enkel zij zo waren” grinnikte hij.
“Nou ja zeg, eerst nieuwsgierig maken en dan niets verder willen zeggen!” dat pik ik niet hoor en hij begint de schouderbladen hardhandig in te smeren.
“O ja Marcel, dat mag je vaker doen kreunt hij. Dit voelt gewoon te gek aan man”
“Dat wil ik best doen, maar kom nu op met de rest van het verhaal”
“Nou goed dan, mijn moeder verdenkt mijn vader ervan dat hij een liefje heeft en dus vreemd gaat. Nu wil ze natuurlijk scheiden wat ik niet raar vind, Frankie en ik blijven natuurlijk gewoon bij Ma wonen. Maar weet je wat ik wel vreemd vindt?”
“Nee, maar dat ga je mij natuurlijk zo vertellen, en het liefst voordat de rest terug uit de zee komt!”
“Klopt, het vreemde is dat de moeder van Annie, Vera en Raymond en zij dus indirect ook met het zelfde probleem zitten. Blijkbaar heeft ook die een andere en moet zogenaamd vaak overwerken terwijl er geen extra geld binnen komt in de huishoudkast”.
“Dat zo ik later nooit kunnen, als het zo is zou ik gewoon eerlijk zijn tegen mijn partner. Heb jij trouwens al een meisje op het oog!”
“Uh, uhm ik heb daar nog geen interesse in” stamelde hij zachtjes.
“Mooi zo ik ook niet hoor, als ik eerlijk ben twijfel ik nog” als je weet wat ik bedoel! zegt hij er meteen achteraan.
“Nu moet je niet boos worden, maar heb ik het goed dat jij niet weet of je een meisje of jongen wil hebben?” vraagt Frits voorzichtig.
“Ja, maar dat blijft wel tussen ons hè, niemand anders weet het nog hoor” geeft hij toe.
“Erewoord, ik vertel niemand wat. Je moet weten dat ik daar ook mee zit, ik heb wel iemand op het oog maar weet niet zeker of hij ook zo is. Maar ik moet wel zeggen dat ik steeds meer hoop krijg, de tijd zal het me leren” zegt hij iets opgeluchter dan de bedoeling was.
“Oké, ik heb het zelfde maar ik ga het hem gewoon vragen. Als ik het mis heb hoop ik wel dat wij vriendjes worden, dus bij deze Frits jij bent die gene?” zei hij hem recht voor zijn raap en veerde iets terug.
Frits draait verbaasd om en zegt met een kleurtje en daarbij niet aan zijn stijve denkende “Ja Marcel? ik kijk ook al een tijdje naar jou. En voor het slapen gaan of tijdens het douchen rukte ik me altijd af met jouw gezicht en lichaam voor me”.
“Dan moet ik eerlijk zijn, ik doe dat ook en laat daarbij ook mijn vinger door mijn spleetje gaan tot aan mijn gaatje en dan duw ik hem naar binnen. Soms zelfs meerdere en daarbij denk ik dat jij dat doet, dus als ik van mijn ouders mag blijven slapen heb ik zeker geen luchtbed nodig!” grijnst hij met een grote glimlach en kuste hij Frits vol op zijn mond het toeval wilde dat juist op dat moment de andere het duinpad betraden.
“Klop, klop zei Frankie, is dat wat ik denk dat het is?”
Mario en Mark slaan Frankie op de schouder en zeggen “Ja Frankie, volgens ons is dat jouw zwager in spee jonge”.
Ook Annie, Raymond en Vera wenste de beide jongens veel geluk voor de toekomst.
De jongens bedankte zich maar zeiden wel bijna in koor “maar voorlopig is dat ons geheimpje, niemand hoeft het voorlopig te weten”.
“Nee, ik vertel het Ma wel en ik denk dat Marcel dat ook het liefst zelf wil doen bij zijn ouders als de tijd daarvoor rijp is” zei Frits.
“Dan moet jij of eigenlijk jullie nu wel snel het water in gaan, die stijve van jullie twee spreken echt boekdelen” lachte Vera geniepig en zei nog gelukkig is dat bij ons meisjes niet zo te zien.
“Ja jongens, hop het water in want we moeten zo naar huis. Morgenvroeg loopt de wekker al om een uur of een af en kunnen we zeggen Corsica wij komen er aan, straks moeten we eerst thuis onze auto volladen eten en douchen om vervolgens te gaan slapen” lacht Mark.
“Goh laten wij nauw juist vanavond een feestje willen bouwen” grapte Annie.
“Vooral doen zus, dan zet ik de sproei installatie aan en hebben jullie last van een lokale regenbui” grinnikte Raymond naar de meiden.
“Dan wordt jij ook nat, want je vertelde dat jij voor die paar uurtjes buiten wilde slapen” grijnsde Vera naar haar broer.
“Dan kom je maar bij ons slapen, stel je voor dat wij je zouden vergeten om mee te nemen” grijnst Mario.
Frits en Marcel kwamen al weer terug, en hun piemeltjes waren nu netjes slap. Bij de fietsen werd afscheid genomen van Marcel en die wenste de vakantiegangers een mooie vakantie tegen Frits zei hij of eigenlijk vroeg hij het zien we ons vanavond nog eventjes via SMS.
“Dan moet je wel even jou gegevens geven of langs komen bij mij, ik hoef trouwens niet zo vroeg naar bed en kan ik je gelijk aan mijn Ma voorstellen” knipoogde hij even snel naar zijn nieuw vriendje.
“Maar niet te veel herrie maken hoor, ik slaap naast jullie kamer” opperde Frankie.
“Uh, Frankie gegevens uitwisselen maakt volgens mij geen geluid” lacht Marcel Frankie toe.
“Nee dat niet, maar het afscheid nemen daarna wel. Ik moet er niet aan denken om dat gekreun te moeten horen” grijnst hij.
“Weet je wat Frankie, ga vanavond logeren bij Opa en Oma. Dan heb jij je rust en wij ook, is dat misschien een optie?” vraagt hij aan zijn broertje.
“Alsjeblief hou op, jij weet dat ze alle twee snurkers zijn. Dan hoor ik jullie gekreun nog liever dan dat gesnurk van Opa en Oma, misschien stimuleert dat mij ook nog een beetje bij het rukken” lacht hij.

Bingo
Berichten: 216
Lid geworden op: ma 22 dec 2008, 23:32

De nieuwe tent deel 32

Bericht door Bingo » di 20 dec 2022, 16:15

De nieuwe tent deel 32
“Oké, dus jij geilt erop als je twee jongens hoort kreunen, jij gaat ons toch niet vertellen dat jij ook liever een lekkere jongen dan een meisje ziet?” hè Frankie.
“Nee, natuurlijk niet maar ik kan toch niet aan het gekreun horen of het om twee jongens of meisjes gaat” grinnikt Frankie met een knipoog naar zijn broer.
“O, gelukkig maar!” slaakt Vera van opluchting uit.
Meteen keek iedereen vragend naar haar en zagen zij hoe ze haar hand voor de mond hield.
“Hoezo gelukkig Vera, leg ons dat eens uit” zei Annie terwijl iedereen op de fiets stapte.
“Ja, daar ben ik ook benieuwd naar, heb jij iets tegen de maneliefde?” haakt Frankie na.
“Nee het schoot er zomaar opeens uit, natuurlijk heb ik niets tegen de liefde tussen het zelfde geslacht” stammelde ze verlegen en met een flinke blos op haar gezicht.
Annie dramde erop door en zei “het is me wel opgevallen dat jij steeds rondom Frankie hing, heb jij stiekem een oogje op hem?”
Nadat ook de andere het beaamde, kreeg ook Frankie een rood hoofd.
“Wat is er met jou aan de hand broertje, kan het zijn dat het wederzijds is?” vroeg Frits.
Na die vraag begon iedereen te grinniken, maar Annie zei “nou, als Frankie wat ouder was geweest dan zou zelfs ik daarvoor zijn gegaan, je kunt zeggen wat je wilt een knappe jongen is hij zeker”.
Nu wist Frankie helemaal niet meer waar hij moest kijken, hij stapte op de fiets en reed meteen weg de andere lachend achter latende. Maar ook Vera nam het hazenpad en reed Frankie achterna.
“Volgens mij heeft Cupido vandaag twee keer raak geschoten” lachte Mario terwijl ze met hun alle die twee volgde.
Lachend volgde ze het voorbeeld van die twee en ook zij reden naar huis.
Terwijl Vera en Frankie naast elkaar fietste vroeg Frankie opeens “hebben de andere gelijk Vera en zie jij wat in mij. Ik zal eerlijk zijn naar jou toe, ik voel inderdaad wat voor jou maar durfde het gewoon niet te zeggen” stammelde hij zachtjes naar haar, maar haar aan kijken durfde hij dan niet.
Ze legde haar hand op die van hem en zei “Frankie de laatste dagen zie ik jou met andere ogen, en dat komt zeker niet alleen omdat we elkaar vandaag bloot zagen. Nee, het is meer om je doen en laten, jij bent zo vriendelijk naar mij ik ben echt verliefd op je geworden en hoop, dat het wederzijds is”.
Nu keek hij haar lachend aan en kon hij net voorkomen dat ze zouden gaan vallen “ja Vera, ik ben al een tijdje verliefd op jou en dat was al voordat we elkaar naakt zagen. Het begon al met de eerste dag van het nieuwe schooljaar, die dag dat jij bij mij in de klas kwam. Die dag zal ik nooit meer vergeten, vanaf die dag voel ik vlinders in mijn buik als ik jou zie en ben dan dol gelukkig. Vooral toen je ook nog eens naast mij kwam zitten, als je eens afwezig was had ik gewoon geen fijne schooldag op school en was ik bezorgd om jou”.
Ze gingen steeds langzamer fietsen, halverwege draaide ze een bospad in. Ze zwaaide naar de andere dat ze door konden fietsen, die begrepen meteen wat er aan de hand was en reden verder naar huis.
Eenmaal een stuk van de weg vandaan stopte ze, Frankie keek Vera aan en vroeg hij “mag ik een zoentje lenen van jou?”
“Ja, maar wel weer gelijk terug geven hoor” lachte ze verlegen naar hem.
Natuurlijk bleef het niet bij die ene kus, even later verstrengelde zich hun tongen. Het was Vera die op een geven moment zei “schat, laten we naar huis rijden dadelijk komen ze ons nog zoeken of melden ze ons als vermiste bij de politie” schaterde lachte ze.
“Ja, het is goed, maar ik had nog wel even door willen kussen hoor, jij smaakt naar meer” grijnsde hij.
“Nu je het zegt, jij smaakt ook naar meer. Het liefste zou ik het zomerkamp afzeggen, maar dat kan ik niet maken want het was best wel duur”.
“Gelukkig valt het kamp en mijn vakantie samen, ik ga namelijk naar een zeilkamp en trouwens nu Frits zijn Marcel heeft heb ik sowieso niets aan hem. Ik denk dat hij de hele vakantie op het naakt strand zal zijn met zijn vlam” zegt hij met een glimlachje maar wel met pijn in zijn hart.
“Zijn er ook meisjes bij op dat kamp, of zijn het enkel jongens?” vraagt Vera iets of wat verlegen.
“Dat weet ik niet zeker, maar andere jaren waren het enkel jongens. Maar wees niet bang, jou laat ik niet meer los lieverd” en geeft haar daarbij voor nu althans een laatste kus.
Samen fietsen ze intens gelukkig verder naar huis, daar werden ze al opgewacht door de andere op een pleintje vlak bij hun huis.
“He, hè daar zijn jullie eindelijk, wij hebben extra gewacht tot jullie er eindelijk zijn. Samen uit samen thuis is onze moto, maar de volgende keer moeten jullie echt sneller zijn hoor” grinnikte Annie.
“Was het de moeite waard, of hebben we voor niets gewacht op jullie twee” zegt Frits lachend.
“Hebben wij gevraagd of het bij jullie twee lekker was, toen wij elkaar bijna aan het verdrinken waren?” opperde Frankie met een knipoogje naar zijn broer.
Samen fietste ze verder vanaf het pleintje naar huis, daar stond Mark zijn vader al kijkende op zijn horloge waar ze bleven.
“Sorry Pa, aan tafel horen jullie wel wat wij allemaal hebben meegemaakt op en na het bezoek van het naaktstrand” zei Mark.
“Nou daar ben ik wel benieuwd naar, de afspraak was dat jullie om 15 uur thuis zouden zijn en nu is het al ondertussen ruim 16 uur” zegt hij gespeeld boos.
“Kijk Pa en natuurlijk U ook Ma, Frits heeft een klas of clubgenoot getroffen waar hij stiekem verliefd op is. Na een gesprek zijn ze nu een koppel, en zijn tevens van plan om alvast Frits zijn moeder in te lichten. Maar nu komt het ook Frankie heeft zijn liefde gevonden in de vorm van Vera van twee deuren verderop, die vonden het echter nodig om een onderonsje te houden en daar hebben wij even op gewacht. U weet wij zeggen altijd samen uit samen thuis ik hoop dat U dat begrijpt!”
“Excuus aanvaard, maar jij had wel eventjes een seintje kunnen geven” of niet soms.
“Ja hallo Pa, U zegt zelf altijd dat we onze Handy thuis moeten laten wanneer we naar het strand gaan. Volgens U zou het niet gezond zijn voor onze dure Handy’ s, met al dat zand en mogelijk ook de warmte door de zon” grinnikt Mark.
“Oké, oké je heb gelijk, maar nu snel de wagen inpakken. Ik zag dat Raymond zijn tas er ook al bij staat, zo kunnen we morgenvroeg meteen vertrekken want ik heb er echt zin in?”
“Wat denkt U van ons dan, wij kijken er al weken naar uit” grijst nu Mario.
Tijdens het inladen van de auto hoorde we dat de buren op het terras zaten.
Frits was net bezig om Marcel voor te stellen aan zijn moeder en zei “Mam, dit is mijn vriendje Marcel. U weet wel waar ik het gisteren met U over had!”
“Nu ik weet dat jij zei dat je wel iemand op het oog had maar niet zeker was of hij het zelfde voor jou voelt. En schijnbaar is dat wel zo, maar Frankie nu wordt het tijd om ook iemand te gaan zoeken jochie” lacht ze naar haar jongste spruit.
“Dat is niet meer nodig Mam, ik heb mijn ware al gevonden sinds vanmiddag” zegt Frankie tegen zijn moeder.
“Zo, zo en wanneer ga ik haar of hem leren kennen?” vraagt ze hem.
“Niet nodig Mama, je kent haar al jaren. Het is Vera van twee deuren verderop, zoals gezegd zijn we er vanmiddag achter gekomen dat wij het zelfde voelen voor elkaar” grinnikt hij.
“Oké, dat heb ik niet zien aankomen, wel leuk dat jij het niet zover heb gezocht. Want ik heb vernomen dat jij Marcel aan de andere kant van de stad woont!”
“Dat klopt Ma, daarom wilde we vragen of hij na mijn verjaardagsfuif kan blijven slapen. Dat heet als zijn ouders het ook goed vinden, zij weten nog niet dat hij net als ik homo is” zegt hij nieuwsgierig.
“Nou van mij mag het hoor, maar jij bent nog te jong Frankie dus haal maar geen rare dingen in je hoofdje” lacht ze naar haar jongste spruit.
“Goh Mama, laat ik dat nou net willen vragen want het is heel ver lopen vanaf hier, minstens een meter of twintig” schatert hij het uit.
Na het zijn uitgelachen zegt Frits “Mam ik laat Marcel even mijn kamer zien, dan kunnen we tevens elkaar onze gegevens geven”.
“Dat is prima Jonge, maar niet te lang hoor ik wil nog eventjes met jullie praten voor ik voor het eten ga zorgen. Blijf jij ook eten Marcel?”
“Graag Mevrouw, maar ik moet wel eerst even met mijn ouders bellen dat ik blijf eten!”
“Oké, dan zie ik jullie dadelijk wel weer en hoor ik of jij mag blijven eten”.
Net voordat de jongens de trap op willen lopen zegt Frankie “jullie laten toch wel de deur open hè”.
“Ik zou niet weten waarom broertje, wij kwamen daar straks toch ook niet kijken wat Vera en jij deden” lacht hij een beetje gemeen naar zijn broertje.
Frankie bleef bij zijn moeder op het terras zitten, Frits nam het strand laken van zijn broer mee naar de wasmand en gooide ze alle twee in de mand en vervolgde hun weg naar de slaapkamer van Frits. Marcel belde meteen naar zijn ouders en vroeg of hij bij zijn nieuwe vriend mocht blijven eten, nadat hij verteld had dat Frits zijn moeder hem had uitgenodigd was het meteen goed.
“Kom ga je mee douchen, het zout water moet van ons lijf afgespoeld worden en tevens koelen we daar weer van af” vraagt hij Marcel.
Marcel keek wel vreemd op toen hij naar Frits keek, Marcel had tijdens het telefoneren voor het raam gestaan en had naar de tuin gekeken. Frits het ondertussen zijn kleren al uitgetrokken en stond naakt in de deuropening te wachten op Marcel.
“Hè, jij bedoelt samen douchen, wat als je moeder boven komt?”
“Ze komt niet, en wat dan nog. Frankie en ik hebben allebeide ook een piemeltje en gisteren hebben we met zijn alle heerlijk naakt buiten gegeten”.
“Je bedoeld jij en Frankie, of was je Ma ook helemaal bloot?” vroeg hij verbaasd.
“Als ik zeg met ons alle, dan bedoel ik ook met ons alle. Dus kom maar snel anders kruipt Frankie voor of wil dat we samen douchen, daar heb ik geen zin in!” of jij wel soms lacht hij.
“Nee niet echt, ik voel dat er zand onder mijn voorhuid zit en die wil ik natuurlijk ook schoon spoelen. Mogelijk wil jij me daarbij helpen en dan hebben we geen pottenkijkers nodig” grijnst hij.
“Goh joh, nu voel ik dat er bij mij ook zand zit en dat moet ook weggespoeld moet worden. Dus kom maar snel, want ik begin eigenlijk wel trek te krijgen na het zwemmen”.
Dus gingen ze snel samen onder de douche, ze hielpen elkaar bij het wassen. Het gevolg was dat ze beide met een stijve terug de slaapkamer in liepen, daar zal Frankie met een brede lach te wachten tot de badkamer vrij was.
“Hè, hè eindelijk, hadden jullie elkaar niet even kunnen helpen?” grijnst hij naar de verschrikte jongens.
“Nee Frankie, dat hebben we extra niet gedaan wij wilde jou ook van dat mooi uitzicht laten genieten. En ga nu maar lekker alleen douchen, o ja wel netjes alles weg spoelen hè broertje” zei hij en wekte hem meteen de kamer uit.
Lachen gingen ze op Frits zijn bed zitten maar niet voor lang, even later lagen de jongens te stoeien. Dat ze elkaar ook deden aftrekken en hun zaad in een klaar liggende handdoek spoten kon natuurlijk niet uitblijven, ook die handdoek verdween later in de wasmand.
“Hier Marcel, een handdoekje voor jou, kom je mee naar beneden?”
Marcel bekeek dat handdoekje en vroeg “Frits is die niet wat klein om me te bedekken?”
“Het is de bedoeling dat jij daar op gaat zitten Lieverd, ik denk dat Ma ook al naakt is” lacht hij.
“Wat is je moeder dan ook naakt tijdens het eten!”
“Ja, kom nu maar, maar eerst even de handdoek in de wasmand doen lacht hij, kunnen we ook nog even lachen want hij staat nog steeds onder de douche” grinnikt hij.
Zonder aan te kloppen duwde hij de badkamerdeur open, hij had gelijk Frankie stond onder de douche en was zich aan het aftrekken.
Omdat het raam open stond en de deur op een kiertje waren de glazen douchewanden niet beslagen “en ga je lekker broertje, waar zijn je gedachten bij ons twee of sta je aan Vera te denken?” roept hij maar gelijk maakte de jongens zich lachend uit de voeten.
Beneden zat Frits zijn moeder inderdaad naakt op de jeugd te wachten, toen de twee jongens beneden plaats wilde nemen zei ze “zo Marcel, volgens mij mag jij blijven eten!”
“Ja, mevrouw stamelt hij” met toch wel een verlegen kleurtje.
“Luister eens jongeman, mevrouw is voortaan Petera, trouwens Frits jij heb een goeie smaak moet ik zeggen en tegen jou Marcel jij mag gezien worden”.
Hierdoor kreeg Marcel nog meer kleur op zijn gezicht.
“Mam, jij maakt mijn mannetje helemaal verlegen, dadelijk durft hij niet meer te komen” grijnst hij en legt een arm om zijn schouder.
“ Blijf zo even zitten jongens, zegt ze” snel liep ze naar binnen en kwam even later met een digicamera weer terug.
“Mam, wat ga je nou doen?” roept Frits verbaasd naar zijn moeder.
“Ik wil graag een foto maken van jou en je eerste en hopelijk laatste vriendje, dat mag toch wel hè. Ik vind jullie zo lief naast elkaar zitten, en moet zeggen dat ik ook trots ben op jullie twee” lacht ze naar hen.
“Wacht maar tot U de was gaat uitsorteren en hun handdoek tegen komt, dan weet U gelijk wat ze uitspoken met elkaar” zegt Frankie die ondertussen er bij is komen zitten.
“Tja, wij konden de sporen niet wegspoelen zoals jij toen je onder de douche aan Vera moest denken, of moest je toch stiekem aan ons denken” broertje.
“Wat hoor ik nou van jou Frankie, ga dat meisje van jou maar eens halen. Ik wil ook een foto maken van jullie twee tortelduifjes” grijnst zij naar haar junior.
Maar helaas, Vera was hem voor en riep “Frankie, kom je barbecueën Mam heeft hem al aan gemaakt?”
“Jammer Mam, dat zal moeten wachten” en hij wist niet hoe snel hij naar de overburen moest komen.
“Dat is niet erg hoor, ik loop wel even met je mee. Deze foto wordt geschiedenis jochie” grinnikte ze met een brede lach op haar gezicht.
Marcel wist niet waar hij kijken moest en zei snel “mevr. sorry ik bedoel Petera U heeft niets aan hoor!”
Frits zegt “Marcel, het toeval wil dat Mark en zijn ouders naast ons wonen, daarnaast wonen Annie, Vera en Raymond met haar moeder en aan de achterburen hebben wij gewoon sch..t sorry lak bedoel ik” en geeft hem een vette zoen op zijn mond.
“Ik denk dat ik ook maar snel uit de kast moet komen tegenover mijn ouders, gelukkig weet mijn ouder zus al van mijn geaardheid. Ik weet zeker dat ze achter mij staat, zij is het die steeds zegt, Marcel wacht niet te lang volgens mij hebben Papa en Mama allang iets in de smiezen wat jou aangaat. Ze weet zeker dat zij het gewoon accepteren hoe ik ben, maar ja, ik zelf ben nogal sceptisch op dat gebiedt” en kust hem terug op zijn mond.
Net op dat moment komt Frits zijn Ma terug en ziet hoe verliefd die jongens zijn op elkaar, gelijk maakt ze ongemerkt nog enkele opnames van de jongens.
“Zo dat is ook gelukt, die twee staan ook op het plaatje. Oeps, stoor ik jongens lacht zij als ze ziet dat de jongens net klaar zijn met hun kus?”
“Goh ik denk dat wij jou ook een belletje om U hals moeten doen zoals bij de katten” lacht Frits naar zijn Ma.
“Trouwens van wie is die fiets die daar op een slappe band staat, ik denk dat die gene niet ver komt vanavond?” zegt ze en wijst daarbij naar Marcel zijn fiets.
“Jeetje, dat is mijn fiets. Ik zal hem even oppompen mogelijk houd hij het tot thuis” brabbelt Marcel iets of wat binnensmonds.
“Zo niet, dan blijf je gewoon slapen vannacht. Ik breng je dan morgen met de auto naar huis, maar jij zult wel je ouders opnieuw moeten bellen!” lacht Petera.
“Een voordeel heeft het wel, zo leren we ook jou ouders kennen. En zij ons ook” grinnikt Frits.
Marcel begint meteen te pompen, maar de lucht verlaat de band weer net zo snel als dat hij pompt.
“Vergeet het lieverd, jij blijft gewoon lekker slapen” zei Frits met een brede lach op zijn snoet en slaat opnieuw een arm om zijn schouder.
“Ik moet het echt eerst regelen met mijn ouders, ze zijn nogal bezorgt over mij. Jullie moeten weten dat mijn tweelingsbroer zich het leven heeft genomen omdat hij zo was als ik, toen hij tot die daad kwam liet hij een afscheidsbrief achter. Daarin stond dat hij verliefd was op onze buurjongen, maar die zijn verhuisd naar Genua voor het werk van zijn vader. Hij zag het gewoon niet meer zitten, om zijn geliefde nooit meer terug te kunnen zien. Zijn laatste woorden in de afscheidsbrief waren, Mam, Pap en Marcel het spijt me. Ik hou ziels veel van jullie, maar zonder mijn geliefde Herman wil ik niet meer verder leven. Treur niet om mij, met mij gaat het goed. Met Herman voor me sluit ik nu mijn ogen voorgoed, ik heb via, via een middel gekocht waarbij ik niets zal voelen”.
Op dat moment brak Marcel en viel huilend in de armen van Frits, die streelde op zijn beurt de rug van Marcel en keek wanhopig naar zijn moeder. Zo van help me AUB, ik wil hem niet verliezen.
“Weet je wat, ik ga je ouders halen Marcel. Zij zullen het nooit kunnen verwerken als ook hun tweede zoon zich iets aan zou doen, enkel en alleen omdat hij op een jongen verliefd is geworden”.
Zij ging meteen naar boven om zich aan te kleden, en stuurde de jongens naar Frankie, Vera en haar familie. Uiteraard na overleg met Annie en Angelique, natuurlijk hadden ze er begrip voor en de jongens waren van harte welkom. Een half uur later zat ze in de wagen met betraande ogen, de navigatie bracht haar veilig naar het huis van Marcel.
De deur werd geopend door Marcel zijn moeder na het aanbellen en ze vroeg gelijk “Wat is er met Marcel, hij heeft toch geen ongeluk gehad hoop ik”.
Frits zijn moeder stelde haar gerust en zei “schrik niet, Marcel gaat het zover goed hij heeft ons verteld van zijn broer. Nu kwam echter alles naar boven wat er met zijn tweelingsbroer is gebeurd, daarop is hij natuurlijk ingestort. Mijn zoon zorgt op dit moment goed voor hem, maar ik vond het toch beter dat jullie ook even meekomen. Een ding zeg ik voorop, hij zal vannacht bij ons blijven slapen mijn zoon Frits zal goed over hem waken en dus komt U alstublieft beiden met me mee. Jullie zoon heeft jullie nu hard nodig, net zoals mijn zoon hem nodig heeft en andersom heeft Marcel mijn zoon zijn steun ook hard nodig maar daar later meer over”.
“Maar kunt U alvast niet iets meer zeggen, U moet weten wij hebben al een vermoeden” Zei Marcel zijn vader die naast Frits zijn moeder had plaats genomen zodat hij beter zijn been kwijt kon.
“Nee, dat laat ik hem liever zelf zeggen, dat van Marcel zijn tweelingsbroer heb ik gehoord. Dat is ook de reden dat ik jullie kom ophalen, Marcel heeft een soort van inzinking gehad nadat hij ons heeft verteld over zijn broer” de rest verteld hij U liever zelf.
“Ja, we weten dat Marcel het moeilijk heeft met het verlies van zijn broer, nog meer zelfs dan wij zelf” zegt de moeder.
“O mijn god, wij hebben elkaar nog niet eens voorgesteld. Wat vind ik dat verschrikkelijk, ik heet Petera”.
“Wij zijn Roosje en Nico” stelde ze zich voor.
“Een hand geven we ons dadelijk wel, niet dat U ook nog een ongeluk krijgt. Dat Nico van achter is aan gereden is al erg genoeg, hij heeft een nieuwe knieschijf gekregen die van hem was helemaal verbrijzeld door dat ongeluk” zij Roosje.
“Ja, Marcel vertelde al dat U een ongeluk heeft gehad, gelukkig zat U alleen in de wagen tijdens het ongeval wat de achterbank zou bijna voorin hebben gezeten als er iemand achterin had gezeten dan zou hij of zij het niet hebben kunnen navertellen zei Marcel”.
“Dat klopt, in een reflex ben ik naar links uitgeweken anders was ik er ook niet meer geweest. De hele rechterkant werd onder een vrachtwagen gedrukt, de politie zei dat het mijn geluk was geweest anders had ik het niet meer kunnen navertellen”.
Ondertussen waren ze thuis aangekomen en liepen ze samen naar binnen, daar troffen de ouders hun zoon aan. Ze schrokken als ze Marcel bloot in de armen van de eveneens naakte Frits zagen zitten. Petera zag dit en legde uit dat de jongens zich hadden ontmoet op het naaktstrand.
Meteen vertelde ze “dat de jongens en ook zij het liefste naakt thuis rond liepen en dat ze hadden beslist om het volgend jaar met de grote vakantie naar een naaktcamping hier in Nederland te gaan”
“Ja, wij weten dat hij vaker naar het naaktstrand gaat, hij heeft zelf geprobeerd om ons mee te nemen. Maar dat is voor ons niet echt weggelegd, hij is zo enthousiast dat we wel steeds meer zin krijgen om het te doen maar de drempel is nog te hoog voor ons”.
“Marcel stel Frits voor aan zijn ouders, Mam, Pap dit is nu mijn club en klas genoot die zo werd gepest omdat hij nooit met ons durfde te douchen en voor stinker werd uitgemaakt. Ondertussen heeft hij uitgelegd dat het vooral door zijn vader kwam, zijn moeder was bang voor hem maar ze nu uiteen gegaan omdat zij het ook niet meer uithield bij hem”.
“Maar lieverd, waarom heb jij het verteld van Maurits, jij weet toch hoe moeilijk jij het daarmee hebt?” zij Roosje.
“Dat weet ik Mam, maar net als Maurits moet ik jullie bekennen dat ik ook op jongens sta en Frits was altijd al mijn stiekeme geliefde vanmiddag ben ik voor hem uit de kast gekomen en hij voor mij. Ik hoop niet dat jullie het heel erg vinden dat ik zo ben, maar ik kan er ook niets aandoen en zoals Maurits wilde ik niet eindigen. Ik wilde jullie dat niet aandoen en voor mij zelf ook niet, het flesje van Maurits met het restant heb ik stiekem achtergehouden en bijna dagelijks bekeken. Maar nadat ik Frits op school en de club zag heb ik het door de wc gespoeld, het lege flesje staat nog in mijn kast als aandenken aan hem!”
“Kom hier jongen, wat ben ik trots op jou dat je eindelijk de moed hebt om het ons te vertellen. Maar Papa en Ik hebben het er al vaker met elkaar over gehad, jij gedraagt je het zelfde als Maurits en dus hadden we het vermoeden dat jij het zelfde was als je tweelingsbroer” zei zijn moeder en drukte hem en in dit geval ook Frits omdat hij nog steeds in zijn armen lag een vette kus op hun wangen.
Nico volgde het voorbeeld en fluisterde in de oren van de jongens “hopelijk worden jullie samen gelukkig, Frits en jij bent hartelijk welkom in ons gezin. Hopelijk wordt je een beetje Maurits voor ons” en gaf de jongens elk een kus op hun voorhoofd.
“Hè Mam, Pap nu zitten we beide te snotteren in jullie armen, waarom hebben jullie niet eerder jullie mond open gedaan?” zei Marcel snikkend.
“Jongen, wij wilde dat jij het ons zelf vertelde wanneer de tijd daar was. Trouwens dat restje in dat fles van Maurits was gewoon kraanwater, Mama had het al lang gevonden en door de wc gespoeld om te voorkomen dat jij je broertje na zou gaan”.
“Hé broertje, was ik dan de eerst geborene van ons twee en jullie zeiden altijd dat Maurits de oudste was van ons twee?”
“Klopt inderdaad, maar alleen omdat hij eigenlijk de verstandigste was van jullie twee. Maar jij was echt vijfminuten eerder op de wereld dan Maurits” grinnikte zijn Pa.
“Oké, daar moet op gedronken worden, die geheimpjes moet ook worden weggespoeld. Is het goed als we de jongens een blikje bier geven en wij een wijntje pakken of zijn jullie beide bierdrinkers, maar voor mezelf pak ik een ijsthee want ik moet straks nog rijden?” zei en vroeg Petera Marcel zijn ouders.
“Ja, hoor voor deze keer gaan we akkoord, en natuurlijk mag Marcel ook blijven slapen, de volgende keer slaapt Frits echter bij ons want volgende week is hij namelijk Marcel jarig. Hij zanikt al jaren om een breder bed, het is nu geen verrassing meer. Maar Pap en ik hebben eindelijk de knoop doorgehakt en je wens gaat in vervulling, op jou verjaardag komt er namelijk een tweepersoons bed op jou kamer te staan. Het lijkt ons dat jij dat bed met je geliefde moet uitproberen, de bedoeling was dat Oma en Opa in huis zouden komen en wij met jou ergens heen zouden gaan” lacht zijn Pa.
“Wie weet is het dan mooi weer en kunnen wij met naar het strand gaan!” lacht zijn moeder.
“Naar het naaktstrand?” vraagt Marcel benieuwd.
“Alleen als Frits en zijn moeder meegaan, dan zijn we wat eigener en niet zo vreemd want vreemd zal het zeker voor ons zijn” glimlacht Roosje.
“Is het goed dat mijn broertje en vriendin mee gaat” wil Frits weten.
“Natuurlijk, maar we wisten niet dat jij nog een broertje had. Anders hadden we die natuurlijk meteen uitgenodigd, maar die ligt vast al op bed hè jonge?” zegt Nico.
“Nou nee, hij is bij de overburen aan het barbecueën, moet ik hem even vragen of hij zich komt voorstellen” zegt Frits en wacht niet eens op het antwoord en rent meteen weg naar zijn broer.
“Wat, gaat hij zo naar bloot naar die mensen?” zegt Roosje verwonderd.
“Ja, je zult het niet geloven Roosje, maar de buren, en ook hun buren zijn allemaal nudisten. Wij zouden bijna een nudisten straat kunnen openen, de broer van Frankie zijn meisje gaat met onze directe buren voor maar liefst zes weken mee naar een naaktpark op Corsica” lacht Petera.
“Dus kijk niet raar op dat dadelijk Frankie in zijn nakie jullie een hand komt geven” grijnst Marcel.
En inderdaad nog geen vijf minuten later komt Frankie, Vera en natuurlijk Frits poedelnaakt de plaats opgelopen om zich voor te stellen “sorry, we kunnen niet lang blijven ons vlees is bijna klaar, maar ik ben Frankie en dit is sinds vandaag mijn meisje Vera” daarbij geven ze elkaar een hand.
“Nou Frankie en Vera, ga maar snel eten, Frits en Marcel zal je later wel uitleggen wat de plannen zijn. Maar leuk dat jullie even zijn gekomen om kennis te maken met ons, wij zullen elkaar vast we vaker zien deze vakantie” lachte Nico.
“Ik weet niet, maar als ik dat zo bekijk krijg ik steeds meer zin om mee te gaan doen Marcel duim maar dat op je verjaardag de zon volop schijnt” glimlacht Roosje naar hun zoon.

Ik wens iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig 2023

Bingo
Berichten: 216
Lid geworden op: ma 22 dec 2008, 23:32

De nieuwe tent deel 33

Bericht door Bingo » di 03 jan 2023, 15:10

De nieuwe tent deel 33
“Nou laten we niet te hard van stapel lopen, ik denk dat wij er nog eerst aan moeten wennen” lachte Roosje naar haar zoon.
“Hè, wat jammer nou, ik zou jullie best eens naakt willen zien. Uiteindelijk, jullie hebben mij ook al zo vaak bloot gezien. Zelf nu zien jullie me puur natuurlijk!”
“Daar heb je gelijk in jongen maar hoe hadden we jou anders moeten wassen met kleertjes aan, dus wij wachten toch liever nog eventjes” zegt zijn moeder met een glimlachje.
“Lieverd, zeur nou niet te veel, straks zie ze nooit naakt op het strand. Volgens de berichten houdt de hete golf nog zeker een week aan, wij zijn er blij om maar de boeren vast niet!” grijnst Frits en drukt een voorzichtig zoentje op zijn wang.
“Is dat alles wat ik krijg, daar voorheen deed jij het heel anders schatje” lacht hij naar Frits.
“Ja Frits, zelfs bij mij spatten de vonken eraf wanneer jij je bedankt voor het een of andere” zei Petera toen ze weer buiten kwam met de drankjes.
Dat laat Frits niet op zich zitten, hij stond op en ging bij Marcel op de schoot zitten. Dan laat hij zich van de goede kant zien en geeft zijn schatje een flinke zoen wat even later over ging in een tongzoen.
“Nou niet overdrijven Frits, bewaar dat maar voor in jullie slaapkamer” grinnikte Nico.
“Nou ja zeg, het is ook nooit goed. Het is dat we ons blikje bier nog moeten uitdrinken, anders had ik gezegd kom schatje we zoeken ons bed op”
“Wij liggen er al in, kan het wat zachter bij jullie over enkele uren gaat de wekker bij ons af” klonk het opeens vanaf de buren.
“Sorry mannen, we hadden niet aan jullie gedacht maar als jullie last van ons hebben maken jullie je slaapkamerraam maar dicht!” zegt Frits.
“Dat gaat niet, wij slapen met ons drieën buiten vannacht binnen is het veel te benauwd” zegt Mark op zijn buurt.
“Klopt, sorry jongens daar hadden we niet aan gedacht, we zullen vanaf nu wat stiller zijn”.
“Hè kom op zeg, het was maar een grapje van ons. Wij kunnen morgen lekker in de wagen slapen, Mario rijdt pas later op de dag dus wij kunnen dan lekker verder slapen”.
“Auw roept Mark, Mario vond dat niet zo’n leuke opmerking” lachte hij.
“Oké, jongens fijne vakantie gewenst van deze zijde, en ik zal de planten goed verzorgen de bengels van ons sproeien zolang het nog mag de tuin en houden het gras in de gaten” zegt Petera.
“Dat is de jongens geraden, maar ga gerust verder en maak er een gezellige avond van. Hopelijk hebben jullie ook goed weer als wij weg zijn, we zullen kijken of we enkele leuke aandenkens vinden voor jullie” zegt Mark.
“Maar niet te gek hoor, wij doen dit graag voor onze buren!” lachte nu Frits uitbundig.
“Dat maken we zelf wel uit, trouwens Marcel alvast een fijn verjaardag gewenst en breek niet meteen je nieuw bed af na de fuif”.
“Ik zal mijn best doen om het niet gelijk stuk te maken, maar bedankt voor de felicitatie”.
“Wat een herrie zeg, ik kon alles volgen bij Vera op de plaats” zei Frankie die ondertussen weer terug was.
“Och jochie, mocht jij niet blijven slapen bij je vlammetje?” vroeg Frits aan zijn broertje.
“Nee, jullie hebben geluk! Bij jullie kan er geen baby ontstaan wanneer jullie samen in een bed slapen” zegt Frankie iets of wat boos.
“Nee, dat zou een wereldwonder zijn” en Frits dronk het laatste slokje bier uit het blikje.
“Mam, mag ik er ook eentje. Ik heb de hele avond ijsthee gedronken, ik wil nu wel eens wat anders drinken!”
“Ik zeg geen ja, maar ik moet dadelijk wel Marcel zijn ouders naar huis brengen en denk dat ik minstens een uurtje nodig heb op en neer. En zo kan ik jou niet in de gaten houden wat jij doet, net zo min als wanneer jullie op het strand zijn” knipoogt ze naar hem.
“Wanneer vertrekken jullie, sorry ik wil niet onbeleefd zijn hoor maar die ijsthee komt me mijn neusgaten uit” zegt Frankie met een blos op zijn wang.
Nico keek op zijn horloge en zei “eigenlijk is het wel laat genoeg hè vrouwtje, zelfs ik krijg zin in een nachtje zonder mijn zoon in de buurt” glimlacht hij naar Roosje.
“Pa, ik ben nu al bijna vier jaar enigst kind, dat zou ik graag zo houden. Op een zusje of broertje zit ik echt niet te wachten hoor!” grinnikt Marcel.
“Jongen, dat zou net zo’n wonder zijn als bij jou wanneer je ons komt zeggen dat je in verwachting bent. Bij mij zit er namelijk al jaren een knoop in de leiding” grijnst Nico.
“Dat is een opluchting Pa, ik wens jullie een plezierige nacht toe, en denk aan de buren je weet hoe die kunnen zeiken”.
“Marcel denk je even aan je woorden” lacht zijn moeder.
“Sorry Mam, maar U weet hoe ze zijn. Ze staan al op de stoep, nog voordat ik een fles laat vallen, het lijkt wel of ze met een glas tegen de muur aanhangen. Zelfs de buren klagen over hun bij de politie, zij durven zelfs na twaalven de wc niet meer doorspoelen” schatert hij het uit.
“Waar je gelijk hebt, heb je gelijk van mij mogen ze morgen nog naar een hutje op de hei verhuizen. Dan kunnen ze tenminste niet meer klagen over de geluiden van hun buren.
“Nee dat niet, maar ik denk dat ze dan gaan klagen bij de boswachter over het gezang van de vogels of het gekwaak van de kikkers in het ven” ik heb nu al medelijden met die arme boswachter lacht nu Roosje.
Lachend nemen de ouders afscheid van de jongens en Frits zijn moeder brengt de ouders naar hun huis terug.
“Frits is wel een opgewekte jongen geloof ik zo op het eerste gezicht” grijnst Nico naar zijn vrouw en tevens tegen de moeder van Frits.
“Ja, dat klopt maar Marcel is ook een lieve jongen denk ik me zo” lacht ze terug naar de ouders.
“Als ik eerlijk ben wist ik niet wat ik zag vanavond, hij is zo veranderd als een blad aan een boom” vind jij ook niet Nico.
“Ja, daar heb je gelijk in. Maar het zal ook wel een hele opluchting zijn dat hij zijn verhaal kwijt is geworden, en daarbij heeft hij ook nog eens zoals het er naar uit ziet de ware liefde gevonden in de vorm van Frits” zegt Nico.
“Ik merkte het ook aan Frits toen hij mij gisteren vertelde dat hij op jongens viel, maar ik had ook wel een vermoede dat hij zo was hoor. Een ouder voelt zoiets veel eerder aan dan dat de kinderen denken, daarbij is het een geluk voor hem dat zijn Vader uit huis is geplaatst door mij” zegt Petera opgelucht.
“Was hij dan zo erg” als ik vragen mag.
“Ja Roosje, maar dat vertel ik later wel een keertje” jullie zijn weer veilig thuis lacht ze daarbij door de jongens houden we zeker contact.
“Dat is een ding wat zeker is, volgende week zien we ons sowieso met Marcel zijn verjaardag!” toch Petera.
“Zeker te weten, maar zeg eerst even. Om hoe laat moet ik Marcel en zijn fiets thuis brengen?”
“Dat maakt niet zoveel uit, zeker nu we weten dat hij in goede handen is. Eigenlijk verwacht ik dat de jongens morgenvroeg eerst de band plakken, hoe komen ze anders bij hun geliefd strand!” grijnst Nico.
“Ja, ik denk dat de jongens er net zo over denken. En het is zeker niet de eerste band die ze plakken, Nico heeft het Marcel geleerd tot treurend’ s toe. Zelfs zo vaak dat hij op een gegeven moment boos weg liep bij zijn vader en trok hij zich terug op zijn kamer” vertelde Roosje.
“Dat ken ik ook nog uit de goede tijden dat Frits en Frankie het nog goed konden vinden met hun vader” beaamt Petera.
Ze namen afscheid van elkaar nadat Roosje en Nico extra dank uitsprak naar Petera, i.p.v. het gebruikelijke toetertje op de claxon. Het was stiekem al laat geworden zette ze de alarmlichten eventjes aan en zwaaide via het open raam, zo zouden de buren geen last hebben van haar.
Eenmaal weer thuis aan gekomen, ziet ze dat de twee jongens al bezig waren met de band en zegt ze “nou jullie laten er ook geen gras over groeien, Marcel zijn ouders dachten al dat jullie dat morgen als eerste zouden doen!”
“Ja Mam, maar we weten zeker dat U ons niet met de auto naar het strand zou brengen. Dus zijn we er meteen aan begonnen toen U weg was om Marcel zijn ouders weer naar huis te brengen” lacht Frits.
“Goh, dat zeiden Roosje en Nico ook al. Maar waar is Frankie eigenlijk, ik had verwacht dat hij jullie wel zou helpen?” vroeg Petera.
“Die, die zit aan de PC met Vera te praten, ik weet nog niet of ik hem morgen mee laat gaan naar het strand. Vera moet haar tassen inpakken die gaat net als Frankie overmorgen op kamp, hij heeft dus zelf ook geen tijd om mee te gaan. Ik hoop niet dat U weer zijn koffer of tas gaat inpakken, want hij is ondertussen oud genoeg!” zegt Frits terwijl hij over zijn schouder naar zijn Ma kijkt.
“Daar heb je eigenlijk wel gelijk in, met 14 moet hij dat ondertussen wel kunnen klaren. Ik zal hem zeggen dat hij alles netjes op zijn bed moet leggen, voordat hij gaat inpakken controleer ik of hij niets is vergeten” lacht zijn moeder.
Als de jongens klaar zijn met de band van Marcel zijn fiets lopen ze naar de woonkamer en gaan bij moeder zitten, zij willen nog even bij praten over het onverwachte bezoek van Marcel zijn ouders.
“Mam, zal ik voor U een wijntje inschenken of liever een glas port. Het zou zonden zijn wanneer die slecht wordt en U hem moet weggooien” vraagt Frits.
“Laat me raden, en jullie twee willen nog graag een biertje nuttigen?”
“Maar Mam, wat moet Marcel niet van mij denken!” grijnst hij in afwachting van haar antwoord.
“Goed dat jij het vraagt de fles port moet inderdaad leeg, dus doe me maar een glas port. En nemen jullie er ook maar eentje of toch liever een biertje, maar vertel eens Marcel krijg jij jou ouders ook zo snel om?” vraagt Frits zijn Ma.
“Meestal niet, maar ik denk dat ik nog veel van Frits kan leren. Hij is er echt goed in om iemand om te praten merk ik!”
Op eens horen ze gestommel op de trap, even later komt Frankie binnen gelopen en zei “wat, zijn jullie al klaar met die fietsband? ik wilde net komen helpen” grijnst hij.
“Te laat jochie, ga maar weer met Vera chatten. Maar toch lief van je zwagertje dat je het komt vragen” lachte Marcel.
“Gaat niet, ze moest van haar moeder gaan slapen. Morgen moet ze haar tas of koffer inpakken voor het kamp” zegt hij iets of wat teleurgesteld.
“O ja, dat geld ook voor jou manneke, morgen leg je alles netjes op je bed neer wat je mee moet nemen. Als je klaar bent roep je mij maar, ik kom dan kijken of je ook alles hebt klaar liggen. Ik vindt jou wel oud genoeg geworden?” zegt zijn moeder hem.
“Wat, maar Mam normaal doet U dat altijd voor mij!”
“Dat klopt, maar nu ben je ondertussen 14 geworden en vind ik dat jij het zelf moet doen. Over een paar jaar ga je ergens op kamers wonen en dan moet jij ook alles zelf doen, trouwens binnen kort ga ik je ook nog kookles geven” grijnst ze naar hem.
“O Nee hè, dat komt zeker van hem daar af” en wijst naar Frits.
“Hoe kom je daar nou bij? maar als jij al bier drinkt dan vind ik net als Ma dat jij dat vanaf nu zelf kunt doe en wat dat koken aangaat je kan nooit te jong beginnen met koken” dat zie je wel aan Marcel die gaat het mij ook leren het volgend jaar als we op kamers gaan wonen, niet waar Marcel.
“Ja natuurlijk lieverd, jij denkt toch niet dat ik steeds voor jou ga koken, nee wij gaan het mooi om de beurt doen. Natuurlijk pas als ik jou dat geleerd heb, iedere keer nieuwe pannen kopen is veel te duur” schatert hij het uit.
“Maar ober, waar blijft mijn port?” vraagt Petera aan zijn oudste zoon.
“O ja Ma, door Frankie ben ik dat helemaal vergeten, maar mogen wij dan ook nog een biertje drinken voor het slapen gaan?” lacht hij.
“Breng mij er dan ook maar een mee broer” zegt Frankie.
“Zou jij dat nu wel doen, wij hebben dat eerst gevraagd aan Mam of dat wel mocht?” zegt Frits terwijl hij naar zijn Ma kijkt.
“Nou voor deze keer dan, maar het gaat geen gewoonte worden manneke” zegt ze naar Frankie wijzende met haar wijsvinger.
“Nee hoor Mam, al zou ik daar wel aan kunnen wennen. Het smaakt tien keer beter dan ijsthee!” lacht hij.
“Mam, is het goed als ik morgen Marcel een strandlaken van mij naar het strand?”
“Ja hoor, en Marcel gooi jij die van jou maar in de wasmand dan doe ik die morgen met de andere wel mee wassen. Ik verwacht dat ik in de toekomst wel vaker wat van jou moet uitwassen, ik denk daarbij aan je pyjama of ondergoed” grijnst ze.
“Pyjama wat is dat, ik slaap al jaren naakt. Mijn broer en ik sliepen al van ons zeven of acht jaar bloot, enkel als wij ergens gingen logeren bij vriendjes of in het ziekenhuis te liggen” vertelde Marcel.
“Dat zouden wij ook het liefst gedaan hebben, maar dat mochten we nooit van onze ouwe heer” zei Frankie hierop.
“Gelukkig mogen we dat nu wel, en zelfs samen douchen of een bad nemen mogen we nu van Mam” vulde Frits zijn broertje aan.
“En voor die tijd niet dan” wil Marcel weten.
“Nee, de jongens moesten altijd apart worden gewassen. Samen vond meneertje het niet netjes, elkaar hebben ze zich nooit naakt gezien zelfs als baby niet” grinnikte nu Petera.
“Maar nu zijn er andere tijden aangebroken, volgend jaar willen we samen met de overburen een camping of naakt park in Nederland gaan bezoeken. Dus de jongens zullen een krantenwijk of zoiets moeten nemen, ze zullen echt hun steentje bij moeten dragen net als de meiden”.
“Gelukkig hebben mijn ouders er nooit een punt van gemaakt dat wij naakt sliepen”.
“En nu hoop jij natuurlijk dat ze ook eindelijk eens de moed vinden om met ons naar het naaktstrand te gaan, en wel op of na je verjaardag?” grijnst Frits.
“Ja dat klopt, thuis lopen ze wel naakt van hun slaapkamer naar de badkamer als wij twee al in de badkamer zijn of ook later als wij bij hun in bad kropen. Dat was de normaalste zaak van de wereld, enkel voor vreemde hebben ze nu schijnbaar nog angst”.
“Weet je Marcel, Jij vergeet morgen iets wat belangrijk is voor jou ik breng dat dan samen met Frits naar jullie en dan praat ik met je ouders terwijl jullie je gaan douchen” wat denk jij hiervan?
“Lijkt me een goed plan, U weet via jullie buren hoe het op zo’n park gaat. Maar ook wat de regels zijn, ik weet niet of U gisteren nog wat kon zien van onze tuin, maar volgens mij kan er niemand bij ons in de tuin kijken” zegt Marcel enthousiast wij twee komen dan gewoon bloot naar beneden en gaan bij jullie op het terras zitten.
“Misschien kunnen we ze wel overhalen om ook wat kleren uit te doen, zeker als U het voorbeeld geeft Mam want tot nu hebben ze nog alleen ons bloot gezien” kijkt Frits afwachtend naar zijn moeder.
“Daar ben ik wel voor te porren” lacht ze naar de jongens.
“Mag ik daar bij zijn, ik zal ook braaf zijn en netjes met de jongens plaats nemen de door ons meegenomen zitdoekje plaats nemen. Kunnen we ze meteen uitleggen waarvoor die zijn, dat het puur om de hygiëne is te doen” zegt Frankie en kijkt daarbij om de beurt naar zijn moeder en de jongens.
“Ik weet niet Frankie, wat zegt Vera daarvan als jij haar geen fijne vakantie wenst en liever met ons mee gaat” vraagt Frits.
“Annie en Vera worden al om twaalf uur opgehaald door de clubbus, dus die zijn dan al weg en is dat geen probleem meer” grinnikte Frankie.
“Nou als dat zo is vind ik het best dat jij ook mee komt, nu moet ik nog een smoes bedenken dat ik niet al ga douchen voordat jullie er zijn!”
“Wat denk je ervan om net voordat je thuis bent de band opnieuw leeg te laten lopen, je zou kunnen zeggen dat de binnenband versleten is en je een nieuwe nodig hebt. Want wat ik gisteren heb gezien is de band echt niet meer veel waard is, dus een nieuwe zou wel op zijn plaats zijn?” lacht Frits op zijn beurt.
“Wat ben jij uitgekookt zeg, ik was zelf niet op dat idee gekomen. Maar je heb wel gelijk, het lijkt wel een Edammerkaas met allemaal die plakkertjes erop” schatert Marcel het uit.
“Dus Frankie jij zorgt dat je een badtas bij je hebt met minimaal zes zitdoekjes erin, heel toevallig heb jij je badtas bij je” zegt zijn Ma.
“Maar wat vind jij nu zo belangrijk dat wij dat moeten komen brengen!” piekert Petera hardop.
“Tja, ik weet maar een ding, ik heb jou eigenlijk nooit gezien zonder je Handy. Behalve op het strand dan, dus die ligt nog op mijn kamer. Daarom kan je ook niet je ouders bellen voor hulp” zei Frits.
“Frits, vertel mij eens eerlijk heb jij vaker zulke smoesjes gebruikt bij mij?” glimlacht Petera.
“Nee Mam, bij U niet maar bij Pa heb ik dat wel duizend keer gedaan. Steeds als ik te ziek was om naar die kl..te kerk van hem te gaan bedacht ik me wel een of andere smoes, ook die keer dat ik als misdienaar moest invallen en juist toe mijn voet heb omgeslagen tijdens de gymles” maar daarna heb ik het wel gebiecht bij de pastoor grijnst hij.
“En wat was je straf toen?” wil nu Petera weten.
“Eigenlijk moest hij erom lachen, hij zei dat ik tien Weesgegroetjes moest bidden en drie Onzevaders. Maar ik mocht zoiets nooit meer doen!” zei hij nog met een moeilijk strak houdend gezicht.
“Laat me raden, dat was twee weken nadat jij stopte met het misdienaartje te zijn?” lacht Frankie.
“Jij mag nooit meer raden, ik vertelde tegen pa dat ik het niet meer kon bolwerken met de school. Ik heb toen extra fouten gemaakt in de proefwerken zodat mijn punten omlaag gingen, nadat ik gestopt was gingen plotsklaps de punten weer omhoog” sorry, Mam het was een leugentje om bestwil ik liep nooit echt warm voor de kerk.
“Dat hoef je mij niet te vertellen jongen, jij komt naar je moedertje. Ook ik ben nooit zo graag naar de kerk gegaan, maar om vrede te houden deed ik net als jij maar alsof”.
“O, dat is leuk Ma. En ik maar braaf met jullie mee lopen naar de kerk, U moest eens weten hoe ik voor de gek werd gehouden door mijn medeleerlingen. Maar ik zei altijd, ik krijg lekker vaak vrij om een begrafenis mis of bij een of ander huwelijksmis de mis te dienen. Dat vonden ze weer minder leuk toen ik hun dat onder de neus hield” grijnsde hij.
“Oké, jij had er baat bij, maar nadat ik tijdens een les van de pastoor te horen kreeg dat de kerk homofilie niet duldde was ik genezen van het geloof en deed ik er alles aan om de kerk te mijden. Hoe kunnen ze zeggen, je moet je naaste liefhebben, deed ik dat was het ook weer niet goed enkel omdat ik een jongen lief had. God zelf hield volgens pastoor van iedereen, dus in mijn ogen ook van zijn eigen geslacht, dat kon ik niet rijmen!” zei Frits.
Ja maar, verdedigt Petera “dat zie je verkeerd jonge, daar mee wordt een andere liefde mee bedoeld namelijk naastenliefde”.
“Dan moeten ze dat duidelijker vertellen aan kinderen van een jaar of 10, trouwens wat er de laatste jaren allemaal aan het licht is gekomen over vroegere jaren! dan hebben de geestelijke het ook verkeerd begrepen, dus Mam hoe daar maar over op” U weet wel wat ik bedoel hé Mam.
“Ja, zo denk ik er ook over wie denkt de kerk wel niet dat ze zijn, ze verbieden ons om van elkaar te houden. Maar zelf rotzooien ze maar wat aan in die kloosters en tehuizen, maar ik zou echt willen weten wat de jongens zelf op die internaten van het seminaar onderling doen?” zegt Marcel.
“Die slapen vast allemaal met hun handen boven de dekens, ik weet zeker dat ze ook wel eens stiekem bij elkaar op bezoek gaan” grijnst nu Frits weer op zijn beurt.
“Kom jongens drink jullie drankjes op en ga naar bed, het wordt nu wel te gek met jullie. Zou dat aan het bier kunnen liggen?” zegt Petera met een blos op haar wangen.
“Ja, ja zo zijn de volwassene, als niet kunnen winnen wordt de jeugd naar bed gestuurd” lacht Frankie en gaat snel de kamer uit bij het zien van moeders bozen blik.
Frits pakt de lege blikjes en brengt die weg, daarna loopt hij naar zijn Ma en geeft haar een knuffel en nachtzoentje.
Marcel staat wat onzeker toe te kijken, Petera ziet dat en zegt “wat sta jij nou te treuzelen Marcel, krijg ik geen nachtzoentje van mijn schoonzoon?”
Hierop loopt hij naar haar toe en druk zich stevig tegen haar aan en geeft haar meteen een zoen op haar voorhoofd.
“Kijk Marcel, nu kan ik ook goed slapen vannacht!” grijnst ze en geeft hem een knuffel retour.
Koning te rijk liepen de jongens naar hun slaapkamer.
“Goh, wat is je Mam toch een hartelijk mens Frits, dit had ik niet durven te dromen. Maar kom laten we nog even snel de tanden poetsen”.
Als ze in de badkamer komen treffen ze Frankie aan “en heeft Ma nog wat gezegd?” vroeg hij.
“Ja, ze was erg teleurgesteld in jou!” zegt Frits en stoot Marcel eventjes aan met zijn voet.
“Hoezo, omdat ik dat laatste heb gezegd?” vraagt hij met een slecht geweten.
“Nee knuppel, dat jij zonder een nachtzoentje naar boven bent gegaan” lacht Frits.
“Ja hallo, heb je gezien hoe boos ze keek!”
“Ik zou toch nog maar eventjes naar haar toe gaan, om alsnog een nachtzoen te geven” zei Marcel.
“Zou je denken?”
“Ja, natuurlijk als ik haar al een knuffel en nachtzoentje geef, dan moet jij dat zeker gaan doen” zegt Marcel streng tegen hem.
Schoorvoetend liep hij de badkamer uit om naar zijn moeder te gaan. Toen hij even weg was schaterde de twee jongens het uit.
“Wat kan jij goed toneel spelen Marcel, kom hier krijg je een frisse pakkerd van mij!” en geeft Marcel een vette zoen op zijn mond.
In de slaapkamer vraagt Frits “Marcel aan welke kant wil jij slapen, links of rechts?”
“Dat maakt mij niet zoveel uit, eigenlijk slaap ik het liefste in het midden zodat ik lekker dicht bij je lig” grinnikt Marcel.
“Goh, meen je dat nou echt. Laat ik dat idee nou ook hebben, dan stel ik de vraag anders. Wil jij dan boven of onder slapen?
“Laat mij maar onder liggen, ik ben het zwaarste van ons twee. Ik wil jou niet meteen de eerste nacht verpletteren” zegt Marcel met een ernstig gezicht.

Bingo
Berichten: 216
Lid geworden op: ma 22 dec 2008, 23:32

De nieuwe tent deel 34

Bericht door Bingo » di 17 jan 2023, 16:18

De nieuwe tent deel 34
“Werkelijk Marcel jij ben te lief voor mij, kom hier dan krijg je een lekkere knuffel van mij” grijnst Frits.
De deur ging opeens open en sta Frankie in de opening en zegt “bah, Marcel jij bent al net zo erg als mijn broer, Ma was helemaal niet teleurgesteld maar vond het wel lief dat ik extra naar beneden kwam om haar een nachtzoentje te geven. Met een tik op mijn billen werd ik weer naar boven gestuurd, met de mededeling dat ik snel moest gaan slapen” zegt Frankie verergerd.
“Oeps, dan moet ik je moeder verkeerd hebben begrepen” schatert hij het uit.
Frankie rent hierop naar het bed van de jongens toe. Met een duik springt hij boven op de jongens en begint met Marcel te stoeien, Marcel is echter veel sterker dan Frankie en bovendien krijgt hij de hulp van Frits. Hier door was Frankie zijn slag al snel afgelopen en werd hij de kamer uit gewerkt met de mededeling “ga slapen jochie en laat ons met rust, dadelijk komt Ma nog naar boven en krijgt je kontje klapjes want het is al laat genoeg” speels geeft Frits hem lachend een trap tegen zijn billen aan.
Meteen daarop riep Petera naar boven“ is het nu eindelijk stil daar boven, of moet ik even boven komen. De buurjongens proberen te slapen, jullie weten verdraaid goed dat ze buiten slapen en dat hun nacht maar kort is!”
“Sorry Mams, maar Frankie wilde verhaalhalen waarom Marcel hem naar U heeft gestuurd. Daarbij vond hij het gewoon zielig voor U dat Frankie zomaar naar boven is gerent zonder welterusten te zeggen, hij vond dat Frankie dat niet kon maken” lacht Frits naar beneden.
“Oké, maar nu is het stil daar boven. Ik wil niets meer van jullie horen, is dat begrepen!”
Niemand zei er wat terug, daarop roept ze “is dat begrepen, geef antwoord pot voor drie”.
“Nou ja Ma, wat wilt U nu? of we geven antwoord of we houden ons aan U bevel dat U niets meer wil horen” proest Frits er uit.
“Ga slapen, daar hebben we het morgenvroeg wel over bij het ontbijt” zegt ze terwijl ze moeite moet doen om het niet uit te proesten van het lachen.
Eindelijk wordt het stil daarboven, Petera schenkt zich het laatste glas port in zodat de fles leeg was en morgen naar de glasbak kon gebracht worden ze wilde nog even het tv program afkijken. Dat heet dat ze dat van plan was, zolang ze nog wat in haar glas had maar dat lukte haar niet echt. Voordat het glas leeg was, was ze al in slaap gevallen op de bank. Ze schrok pas wakker toen de buren begonnen met het laatste restje inpakken van de auto, hierop besloot ze om naar haar slaapkamer te gaan en daar verder te slapen.
Ze hoorde Raymond kreunend zeggen “wat is het al tijd? ik ben moe en wil verder slapen”.
“Dat doe je dadelijk maar in de wagen, nu trek je eerst je kleren aan en ga daarna maar alvast in de auto zitten. Maar houd er wel rekening mee dat ook Mark en Mario plaats moeten hebben, dus jij gaat maar lekker in het hoekje zitten. Uit veiligheid heb ik het kinderslot erop gedaan!” lachte Maarten.
Het laatste wat Petera hoorde was het weg rijden van haar buren.
De volgende morgen werd ze wakker door het gestommel van Frits en Marcel “kijk de paashaas is dit jaar wel erg laat” schaterde Frits het uit.
“Hoezo paashaas! ik weet echt niet wat je bedoelt” zegt Marcel.
“Nou kijk, de Sint en Piet brengen geschenken daarna komt de Kerstman met geschenken en als laatste de Paashaas. Moet je eens kijken er staan drie tassen met etensspullen, natuurlijk komen die van de buren dat weet ik ook wel. Ze zijn te bang om ze mee te nemen op vakantie, dus moeten mijn moeder en wij die verbruiken voordat ze weg gegooid moeten worden. Dat is ieder jaar zo dat de buren hun etensspul bij ons neer zetten, wij deden het zelfde bij hun en zeggen dan dat de Paashaas is geweest” lacht Frits.
“Nou begrijp ik wat je bedoeld, kijk eens goed misschien zit er wel iets bij dat wij mee naar het strand kunnen nemen” grijnst Marcel.
“Wat ik zo zie zit er niets bij, of wil jij melk meenemen naar het strand. Het stuk kaas gaat natuurlijk zweten en de knakworstjes kunnen ook beter koel bewaard worden?” zegt Frits.
Maar ondertussen waren de buren mooi om half drie vertrokken ook de ander familie was iets of wat te vroeg vertrokken. De afspraak was drie uur, hun eerste stop zou net over de grens bij Venlo zijn. Daar zou dan ook Raymond over stappen naar de auto van Geert en Ben, Maarten en de rest stonden al te wachten terwijl Raymond het zich gemakkelijk had gemaakt door de zitplaatsen van Mark en Mario in te nemen en zich heerlijk languit te hebben uitgestrekte op de achterbank.
Even later kwamen ook Trees en Herman de parking op gereden, het eerste wat er werd gevraagd “en hebben jullie er zin in, het is nog een flink stuk rijden hoor. Trouwens waar is onze passagier vroeg Geert nieuwsgierig, ik zie hem nergens?”
“O die, die ligt nog te slapen op de achterbank van onze auto. Ik denk dat hij het niet gewend is om laat te gaan slapen, wij hebben geen kik van hem gehoord tijdens het rijden!” lacht Maarten en wijst met zijn duim naar hun auto.
Geert liep naar de wagen, daar zit hij Raymond uitgebreid liggen op de achterbank. Raymond had zijn sandalen uitgedaan, zijn blote voeten lacht als het ware naar Geert. Geert plukte een grassprietje en begon Raymond zijn voeten te kietelen en zei “nu die slaapt diep zeg, hij merkt niet eens hoe ik hem onder zijn voeten kietel”.
“Hè, zijn we er al?” vroeg hij toen hij eindelijk wakker werd door het gekietel van Geert.
“Nee jochie, we hebben nog ruim elfhonderd kilometer voor de boeg. We zijn pas op de eerste rustplaats en hebben net de grens met Duitsland gepasseerd, het is tijd voor jou om over te stappen naar onze wagen!” lacht Herman.
Raymond stapt uit en grijpt meteen in zijn kruis “oei mensen, ik moet toch snel pissen. Is hier ergens een toiletgebouw of moet ik het tegen een boom doen?”
“Daar is het toilet, ik zou het maar niet tegen een boom of struik doen. Als de politie het ziet zou het je zomaar eens vijfenzeventig euro kunnen kosten, dat is jammer van je vakantiegeld” zegt Maria.
“Dat is ook maar goed ook, ik zie liever worstjes op de barbecue dan uit de gulpen van een man of jongen” lacht Trees.
“Och, ik zie het anders best graag” flapt Raymond er uit terwijl hij te trappelen staat.
“Ga nu maar snel een plasje doen, dadelijk moeten we nog schone kleren voor je gaan zoeken” schiet Maarten het lachend uit.
En daarop rent Raymond snel naar het toiletgebouw, net op tijd haalt hij nog zijn plassertje uit zijn broekspijp om opgelucht zijn behoefte te doen. Ook de andere jongens gaan naar het toilet om te plassen en gaan naast Raymond staan, het was een grote pisbak zonder tussen wandjes. Dus als je rechts of links keek kon je zomaar de buurman zijn piemel zien “jeetje, jij heb echt grote nood man” zegt Mario terwijl hij ziet hoe Raymond figuurlijk bijna de muur weg pist.
“Ja, gisteren te veel cola gedronken denk ik” grinnikt Raymond naar Mario.
“Maar verklaar je eens nader, net vertelde jij dat je graag de piemel van een andere ziet. Jij hebt toch een vast vriendinnetje, waarom zie jij dan graag de piemel van een andere?” vraagt Mark hem.
“Dat is inderdaad waar. Maar zo weet ik of ik een grote, klein of middelmatig pikkie heb” grijnst hij.
“Daar hoef je echt niet voor naar een ander zijn piemel te kijken, als je gewoon kijkt naar de middelvinger van iemand dan zie je wat voor piemel die heeft. Ik bedoel in slappe toestand en dat gaat niet op bij iemand die een fluit bespeeld” lacht Mark.
“Nauw ik speel anders vaak met mijn fluit, maar daar is hij niet groter van geworden” zegt Ben die het verhaaltje van Mark ook had gehoord.
“Nee mallerd, ik bedoel een muziekinstrument zoals een dwarsfluit of gitaar!” lacht Mark.
Raymond keek Mark ongelovig aan, hij houdt zijn middelvinger op zijn piemel en zegt “warempel, bij mij klopt het kijk maar” en liet het aan de andere zien.
Echter toen de deur open ging verstopte hij zijn piemel weer snel in zijn broekspijp, er kwam namelijk een vreemde man het toiletgebouw binnen gelopen.
Terwijl we terug lopen naar de wagens vraagt Raymond opeens “Mark, hoe ben jij daar eigenlijk achter gekomen. Ik bedoel die theorie over de middelvinger en de lengte van iemand zijn piemel?”
“Nou, toen ik op het derde zat van het gymnasium was er een klasgenoot die daar een spreekbeurt over wilde houden tijdens biologie. Hij vroeg enkele klasgenoten of ze mee wilde werken aan een test, het waren een tiental jongens, ze moesten bij hem thuis komen en daar werd uitgelegd waar de test precies over ging. Nou iedereen dus ook ik waren er wel voor te vinden om hem te helpen, eenmaal thuis bij hem op de zolderkamer vertelde hij wat de bedoeling was. Je kunt wel begrijpen dat er in het begin jongens waren die niet meer durfde, de enkelingen die er geen probleem mee hadden lieten gelijk hun broek zakken en lieten de jongen opmeten. Door die jongens gingen ook de ander akkoord en lieten nog steeds twijfelend hun broek en onderbroek zakken, dus ik deed het ook. Maar bij mij ging het verkeerd, door allemaal die blote pikken te zien kreeg ik een stijve. Dat was natuurlijk lachen geblazen door de andere, Werner de initiatief nemer nam mijn pik zonder te vragen in zijn hand en begon me af te trekken. Ik was zo opgewonden dat ik heel al snel mijn kwakje op de vloer spoot, Werner nam een lapje en wreef de vloer schoon. Zonder wat te zeggen nam hij de maten op, het klopte inderdaad ook mijn middelvinger kwam overeen met mijn ondertussen slappe piemel”.

“Ben jij toen ook uit de kast gekomen?” vraagt Raymond aan Mark.
Nee niet direct, maar enige dagen later vroeg Werner gewoon openlijk waar de andere bij waren “en Mark heb jij er ook zo van genoten net als ik, mijn vriendje wie ik het verteld heb heeft er geen problemen mee, maar hoopt dat hij de volgende keer mag toekijken”.
“Met een hoofd als een rode tomaat heb ik toen bekent dat ik inderdaad homo ben ik, kreeg een applaus van de andere jongens en ben gelukkig nooit hiervoor gepest, daar heeft de klassenleraar voor gezorgd. Trouwens Werner heeft voor zijn spreekbeurt een dikke negen gekregen, de meisjes kijken vanaf dat moment eerst naar de handen van een jongen” grijnst Mark.
Toen ze bij de auto’s waren stapte Raymond over naar de andere auto en ging de reis door richting Basel, alles verliep voor spoedig bij Müllhausen stopte we op een parkeerplaats met restaurant de wagens werden weer volgetankt en ook wij zelf stopte ons vol met een heerlijke maaltijd. Bij het tankstation haalde beide chauffeurs nog snel even een vignet voor de Zwitserse autobaan, zo konden we door rijden tot aan de grens met Italië. Aan de grensovergang werden de tolkaarten voor de autobanen van Italië gekocht, zelfs de laatste kilometers verliep fantastisch het kon gewoon niet beter. Rond half acht stonden we al bij het geboekte hotel, hier zouden we een nacht blijven en morgenavond zouden we ingeboekt en al de hutten op de ferry betrekken die we tot vlak voor Bastia mochten gebruiken. Ja, Herman had alles tot in de puntjes geregeld.
Nadat we de hoognodige spullen op de kamers hadden gezet en onderling de kamers verdeel hadden liepen we gezellig het dorpje in bij een pizzeria vroeg Maarten “wie wil er pizza eten, ik betaal die omdat alles zo goed is gelopen vandaag”.
Iedereen had daar wel trek in en Raymond zei “ eigenlijk was ik van plan om vanavond te trakteren”.
“Weet je wat Raymond, jij mag vanavond een rondje wijn weggeven” ja, je hoeft niet zo vreemd te kijken, hier drinken zelfs kinderen van acht jaar al wijn en daarbij spreken die kindjes al vloeiend Italiaans lachte Maria.
“Ja hallo, die zijn hier geboren en het komt dus echt niet door de wijn hoor Maria” lachte Raymond.
“Nee, ik weet ook zeker dat ik zelfs na een hele fles wijn niet beter Italiaans en blij ben dat ik dan si senior kan en durf te zeggen” grijnst Mario.
“Ja, en daarna moet je weer overschakelen op het Frans trouwens wat wordt er op de ferry voor taal gesproken Frans of Italiaans?” zegt en vraagt Ben.
“Tja, dat is altijd een verrassing. De ene keer is het een Franse crew, en de volgende keer een Italiaanse” zegt Herman met een glimlach op zijn gezicht.
Ondertussen hadden we enkele tafels bijeen gezet en het ons gezellig gemaakt, tegen de ober zei Trees “na afloop zetten we alles weer netjes terug hoor, dat hoeft U niet te doen senior” en dat in het vloeiend en perfect Italiaans. ( Je kon aan alles merken dat hun vaker in Italië waren geweest)
Terug bij het hotelletje namen ze nog gezellig plaats op het terras, Raymond kon nu eindelijk een rondje wijn weg geven aan de liefhebbers of een kopje cappuccino die dat liever wilde hebben. Al met al werd het een gezellige boel, maar Raymond, Geert en Ben zochten al op tijd hun bed op.
Raymond had een doosje lucifers van de toog meegenomen en op de kamer haalde hij er drie uit en zei met een ernstig gezicht tegen Geert “ trek jij maar als eerste jij bent tenslotte de oudste daarna mag Ben er eentje trekken en wie de grootste heeft mag als eerste gaan douchen”.
“Meen je dat nauw werkelijk mannetje, Geert en ik douchen al zolang we ons kennen samen en volgens mij is deze douche hier zo groot dat we er zelfs alle drie tegelijk kunnen douchen” grijnst Ben met een brede glimlacht.
Zonder verder nog wat te zeggen of op antwoordt te wachten beginnen de jongens hun kleren uit te trekken en kijken afwachtend naar Raymond toen ze bloot waren.
“Wat is Raymond, heb je een extra uitnodiging nodig of moeten we je even uit de kleren helpen?” lacht Geert.
“Nee, nee dat kan ik zelf wel. Achteraf is het inderdaad belachelijk, vanaf morgen zien we ons bijna zes weken enkel nog maar bloot!” zegt hij met een rood kleurtje op zijn wangen.
“Wees maar niet bang hoor Raymond, we weten dat jij thuis een meisje hebt en dus niet zoals wij homo bent. Wij kunnen onze handen thuis houden, wij zouden enkel je rug kunnen wassen als jij dat tenminste zou willen?” grinnikte Ben.
“Ja hoor, daar heb ik niets op tegen. Ik help jullie zelfs mee bij jullie ruggen, als ik dat mag heet dat. Ik denk dat Laura dat vast niet erg vind, ik weet ook niet wat zij met haar vriendinnetjes uitspookt als ze op hun kamers zijn na het shoppen!” dat shoppen laat ik trouwens liever aan de meiden zelf over lacht Raymond.
“Daar heb je gelijk in, mijn nichtje heeft me ooit verteld dat ze elkaars kleren uit proberen en soms helemaal naakt bij elkaar staan in hun kamer staan. Dat is het voordeel van meisje zijn, als wij jongens dat zouden doen worden we meteen voor viezeriken of zelfs voor homo uitgemaakt wanneer de andere vrienden erachter zouden komen” zei Geert.
“Daar heb je gelijk in Geert, ik weet nog goed dat ik ooit samen met een klasgenootje elkaars zwembroekjes probeerde. Juist toen we naakt tegenover elkaar stonden kwam mijn zusje binnen gelopen, zoals gebruikelijk zonder te kloppen. Ze zag ons daar beide poedelnaakt staan en rende meteen naar de keuken om het aan mijn moeder te vertellen dat wij twee vieze dingen aan het doen waren” zei Raymond.
“En hoe reageerde je moeder daarop?” wil Ben graag weten.
“Ze kwam wel naar mijn kamer om polshoogte te nemen. En weer stonden we naakt om onze eigen onderbroek weer aan te doen na het passen, ze riep mijn zus erbij en vroeg wat ze gezien had. Een beetje pijnlijk was het natuurlijk wel voor ons als ze ons twee opnieuw bloot zag. Nou het zelfde als nu was haar antwoordt, ze stonden naakt tegenover elkaar en bekeken elkaar” en dat noem je vieze dingen doen lachte ze.”
“Ja, U dan niet?” vroeg ze verbaasd.
“Nee, op de eerste plaats vind ik het niet netjes dat jij zomaar bij Raymond de slaapkamer binnen loopt, en al zeker niet als hij bezoek heeft. Hoe vaak heb ik jullie twee meiden al niet samen bloot gezien terwijl jullie met je vriendinnetjes elkaars kleren aan het passen waren, heb ik er toen ook wat van gezegd dat jullie vieze dingentjes aan het doen waren en dat niet mochten?” lachte ze.
“Nou, nee eigenlijk niet mama” zei ze verlegen.
“Oké, en wanneer je broertje het zelfde doet als jullie twee meiden met je vriendinnetjes is het wel opeens vies?”
“Ja maar, zij hebben plassertjes en wij niet” had Annie gezegd.
“Ja, en jullie meisjes hebben een poesje of zeggen jullie al kutje?” grinnikte mijn moeder.
“Dat laatste mam” zei Annie met een blos op haar wangen.
“Ik vind dat jullie voortaan gewoon netjes moeten aankloppen en op antwoordt wachten, straks heeft hij een echt vriendinnetje of misschien wel een vriendje op bezoek en zijn ze samen bezig met de liefde. Ik weet zeker dat jij of Vera het ook niet leuk zouden vinden als Raymond dan zomaar pardoes de kamer binnen komt vallen, of denk jij van wel?”
“Vanaf dat moment zijn de slaapkamer privé vertrekken, de badkamer is een thema voor zich. Als iemand een vriend of vriendinnetje bij zich heeft wordt de deur op slot gedaan en is die dan op dat moment ook als privé verklaart” lacht Raymond.
“Dus met andere woorden, als jij onder de douche staat en zin heb om met je jongeheer te spelen. Dan zou het zomaar eens kunnen dat je moeder of zusjes uit het niets binnen vallen en je betrappen”? grinnikt Geert.
“Ja, maar dat is ook omgekeerd hoor. Niet verder vertellen hoor, maar ik heb mijn moeder ook wel eens betrapt hoe ze onder de douche met een vibrator bezig was. Ik was op mijn kamer bezig met huiswerk te maken en moest opeens heel dringend plassen, denkende dat een van mijn zussen aan het douchen was ben ik gewoon naar binnen gegaan. Daar stond ik dan oog in oog met mijn moeder, ze had dat ding bijna helemaal in haar kutje zitten”.
“Ga verder wat zei ze, ik word er opgewonden van!” lacht nu Ben op zijn beurt.
“Eigenlijk niets, ik heb gewoon sorry gezegd en mijn plasje gedaan. Later is ze nog even bij me geweest op de kamer en zei dat ze vergeten was dat ik boven mijn huiswerk aan het maken was, anders had ze zeker de deur op slot gedaan”.
“Hoe reageerde jij daarop?”
“Och Geert, ik heb gewoon gezegd, Mama dat geeft toch niets. U zou eens moeten weten wat ik al allemaal op internet heb gezien, hopelijk heeft U ervan genoten dat is toch het belangrijkste. Want aan Pap heeft U volgens mee niet veel meer, die heeft het te druk met zijn “werk” heb ik gegrinnikt.
“Wat heeft zij daarop gezegd” wilde Geert nog weten.
“Niet veel, ze heeft me een knuffel gegeven en bedankt voor mijn begrip. O ja, ze zei ook nog dat ik volwassen aan het worden was” en daar bij was dat thema afgesloten.
“Had jij dan al een vermoeden dat je vader niet steeds moest overwerken?”
“Ja, ik heb hem laatst gevraagd wat hij met al dat extra geld deed, want toen ik iets voor school nodig had toen zei hij dat er geen geld voor was. Maar gaan we nog douchen vandaag of blijven jullie me uitvragen” lachte Raymond en liep naar de badkamer.
In de badkamer werd het nog net geen waterballet, wel hadden we volop plezier tijdens het wassen van elkaars ruggen tijdens het douchen. Ook zag ik voor het eerst hoe de piemels van de twee jongens er stijf uitzagen, zelf werd ik er ook stijf van.
“Sorry jongens, ik kon er niets aan doen. Maar bij het zien van jullie stijve piemels werd ik ook stijf!” zei ik grijnzend maar natuurlijk ook verlegen.
“Dat is toch niet erg, Laura is ver weg en wij zeggen er niets van. Lukt het zelf of heb je hulp nodig, bij wijze van uitzondering willen wij je wel graag even helpen hoor. O ja, je wordt er niet homo van hoor, het is gewoon hulp onder vriendjes!” zei Ben glimlachend.
Zo stonden wij even later aan elkaars piemels te sjorren, Ben had Geert vast ik had Ben vast en Geert op zijn beurt had mij vast. Wat was dat lekker, vooral kneep Geert flink hard in die van mij. Zelf deed ik het altijd rustig en zachtjes en zo deed Laura het ook altijd, terwijl ik haar kutje stimuleerde. Maar hiervan genoot ik dubbel op, het duurde dan ook niet lang voordat ik tegen Ben zijn been spoot. Eerlijk gezegd ik was nog nooit eerder zo klaargekomen, nadat we allemaal klaar waren gekomen droogde we ons af en zochten het bed op.
Uiteraard lagen Geert en Ben bij elkaar in het tweepersoonsbed, Raymond lag ongeveer een meter van de jongens af in een eenpersoonsbed en zei lachend “welterusten mannen, slaap lekker en droom wat moois van mij. Maar hou het wel rustig, er zijn nog meer gasten in het hotel!”
Gelukkig konden we de volgende dag lekker uitslapen, de reis naar Livorno was toch vermoeiender geweest dan we hadden verwacht. Trees had gevraagd of het mogelijk was om later te ontbijten, omdat Trees, Herman en Geert al jaren vaste gasten waren was dat geen enkel probleem. Natuurlijk dacht de uitbater van het hotel, tot er mogelijk weer vaste gasten bij zouden komen omdat Maria, Maarten, Ben, Mark en Mario erbij waren. Wie weet zou zelfs Raymond zijn Moeder en zussen ook zo ver krijgen om voortaan zijn hotel op te zoeken.
De volgende morgen rond tien uur werden wij wakker, Raymond was al wakker en stond bij het open raam naar de haven te staren, toen hij merkte dat in het twee persoonsbed ook leven kwam draaide hij zich om en zei “och jongentjes, worden jullie ook eindelijk eens wakker?”
Geert en Ben hadden zo liggen woelen dat hun lakens naast het bed lagen “Ben jij al lang wakker Raymond, trouwens ook voor jou een goedemorgen gewenst. Maar zoals je ziet moeten we nodig naar het toilet” grijnzen de jongens met beide een flinke Odol.
“Goedemorgen mannen, ik had er voorheen ook last van maar ik ben al geweest. Ik moet zeggen na het douchen van gisteravond heb ik het nog eens dunnetjes over gedaan in gedachten tijdens het douche. Als jullie begrijpen wat ik bedoel!” lachte Raymond bij het zien van de stijve pikken van hun.
“Kom jij dadelijk ook douchen, of durf je niet meer na gisterenavond?” vraagt Ben hem.
“O jawel hoor, ik kom zelfs graag mee douchen. Maar Ben jij moet me toch even uitleggen, wat bedoelde jij gisteravond ermee dat ik geen homo zou worden dat snap ik eventjes niet?” zei Raymond heel luchtjes.
Samen lopen we naar de badkamer, ondertussen legt Ben vriendschappelijk zijn arm over de schouder bij Raymond en zegt “kijk er zijn veel jongens die denken dat ze meteen homo worden door samen met een vriend te gaan douchen wanneer ze bij elkaar logeren, laat staan als ze ook nog eens samen rukken ieder voor zichzelf of elkaar er bij helpen. Maar dat is natuurlijk niet zo, het zit in je aard of niet. Door samen te experimenteren wordt je echt geen homo hoor, mijn eerste schoolvriend dacht dat ook na onze eerste keertje rukken en samen douchen” legt Ben hem uit.
“Dat klopt inderdaad, toen ik het eens samen deed met een neef van mij. Dat is trouwens nog niet zo heel lang geleden, ik was net dertien of zo. We hadden er echt samen van genoten, Ab mijn neef heeft me daarna wel duizend keer verteld dat hij echt niet homo was. Ook al vond hij het heerlijk en dat hij dat best wel vaker wilde doen, ook samen met zijn vriendjes uit de buurt” lachte Raymond.
“En hebben jullie het nog vaker gedaan?” vraagt Geert.
“Nee, ik heb gezegd dat ik geen homo ben. Maar dat hij wel eens goed moest gaan nadenken, want volgens mij is hij wel homo. Ik beloofde hem dat ik het er met niemand over zou hebben, tevens zei ik dat ik het niet erg vond als het zo was. Jij bent het nu eenmaal of niet, zelf kan je er niets aan doen” dus Geert en Ben, dat je geen homo kunt maken weet ik al lang hoor.
“Heb jij je neef daarna nog gesproken?” vroeg Geert door.
“Nee, niet echt hij is het zwarte schaap geworden in zijn familie. Hij heeft verkeerde vrienden gekregen en verslaafd geworden aan drugs, eerst ging het nog maar de drugs werden steeds heftiger. Hij heeft zelfs zijn broertje en zusje beroofd van hun spaarcentjes, een keer kwamen om en tante terug van een weekendje weg. Bij aankomst was de hele woning overhoop gehaald, alle spullen van waarde waren weg. Nadat zijn ouders aangifte hebben gedaan en nieuwe sloten hebben laten plaatsen, schijnt hij voor geld seks te hebben gehad met iedereen die maar geld betaalde om aan die troep te kunnen komen. Hij is kort geleden overleden in zijn zestiende levensjaar, nooit hebben ze geweten of het een overdosis was geweest of AIDS” dus jongens praat er met niemand over, zeker niet in de buurt van mijn familie snikt Raymond.
“Nee Raymond, dat gaan we zeker niet doen. Maar kom op kerel, geniet van de komende zesweken en App vooral jouw Laura zo vaak mogelijk om te vertellen hoe jij er van geniet om in je blootje te kunnen rond lopen, zwemmen en te zonnen maar vergeet vooral niet te zeggen of schrijven dat je haar waanzinnig vermist” zei Ben.
“Dat ga ik zeker doen, hopelijk krijg ik mijn Laura ook zover om in het openbaar naakt te gaan bij het zonnen en zwemmen op het naaktstrand. Vooral als ze ziet hoe mooi bruin ik hopelijk ben geworden, zij zelf is namelijk ook een ijdeltuitje wat dat aangaat” lacht Raymond naar de jongens.
Na het douchen en afdrogen trokken we kleren aan, voor het eerst na het uitproberen trok Ben een van zijn nieuwe strings aan. Raymond schiet bij het zien daarvan in de lach en slaat op zijn been.
“Wat is er, heb jij nog nooit eerder een string gezien?” vroeg Ben hem.
“Sorry Ben, ik dacht dat jij aan het bezuinigen was. Voor een stukje stof en van achter enkel een veter, had jij niet meer geld om een complete onderbroek te kopen?” schaterde hij het volop uit.
“Weet je Raymond, als jij de volgende keer ondergoed gaat kopen kijk dan eens naar de prijzen. Hoe minder stof er gebruikt wordt hoe duurder een broekje word, maar ik neem aan dat je Mama het ondergoed koopt!” of zit ik er naast grijnst Ben.
“Weet je wat Raymond, ik heb er ook drie gekocht maar eentje vind ik niet mooi qua kleur. Nadat we eindelijk onze nieuwe tent hebben uitgeprobeerd en de vakantie voorbij is krijg jij die van mij, moet je eens kijken als Laura je daarin ziet. Ze zal niet meer van je billen af kunnen blijven” lacht hij en strijkt daarbij over Ben zijn billen en tot slot geeft hij er nog een flinke tik op.
Eenmaal aangekleed liepen ze lachend naar de eetzaal, daar stond een uitgebreid ontbijt klaar voor hen en de andere waren al volop bezig en wenste de langslapers een goedemorgen.
“Aanvallen jongens, of hebben jullie geen trek?” lacht Herman.
“Geen honger, wij hebben honger als een beer. Vooral zijn wij op zoek naar de eieren, die zijn goed voor de proteïnen. En die zullen we de komende weken zeker nodig hebben, Als wij lekker in onze nieuwe tent zullen slapen” grijnst Geert naar zijn Pa en geeft hem een knipoogje.
“Ja zegt Ben, ik hoop dat het campergedeelte heel ver van jullie af is. Zodat wij of in ieder geval jullie geen last hebben van ons” lacht hij.
“Ho, ho ik hoop dat ik jullie buurman ben op de camping, voor alle zekerheid heb ik me al oordopjes bezorgd” grinnikt Raymond.
“Nou en ik hoop dat jij tussen de twee huisjes je tentje moet opzetten” oppert Geert met een glimlachje.
Na het gezamenlijk ontbijt drinken ze op het terrasje nog een lekker cappuccino en over leggen ze wat ze de rest van de dag zullen doen, tot zeker acht uur moeten ze de dag vol zien te krijgen.
Herman stelt voor om te gaan proberen om vanmiddag al in te checken, wie weet lukt het wanneer ze een goedendag hebben zegt hij “het is best wel een leuke wandeling, zo direct langs de jachthaven en in het lekker zonnetje”.
Daar was iedereen wel voor te vinden, het zou leuk zijn wanneer ze de hutten op de ferry naast elkaar zouden hebben.
Onderweg naar de ferryhaven liepen ze langs de jachthaven, opeens riep Herman naar voor ons een vreemde “Hoi Anthony Como Ca?”
Hij groette terug en die twee kwamen in een goed gesprek, Herman vroeg aan hem wat ze konden doen want zo’n middag duurt lang.
Hij zei “huur mij en mijn boot in, ik laat je de mooiste plekken zien en ook gaan we naar een eilandje waar jullie lekker kunnen zwemmen. Dat eiland is van mijn grote baas, er komt niemand anders hij heeft mijn boot namelijk nodig om daar te geraken” hij wist tevens dat zijn vriend Herman nudist was en het liefst naakt zwom, net als zijn familie trouwens dus zullen de andere ook wel zo zijn” dacht hij.
“Een momentje Anthony, ik zal het de andere even vragen. Zelf vind ik het wel een mooi idee, nu afwachten wat de rest zegt” lacht hij.
Dus stelt hij de vraag aan de andere medereizigers!
Iedereen ging er mee akkoord, enkel Mario stelde de vraag “ Herman heeft die Anthony ook eten aan boord, na het zwemmen krijg ik altijd honger”.
Anthony zegt “si, si ik heb een barbecue aan boord, maar het eten moeten jullie zelf vangen. Waar ik jullie heen breng daar zit zoveel vis en polpo, ik weet zeker dat jullie niet zullen verhongeren”
“Hé, wat is Polpo, in godsnaam!” vraagt Raymond.
“Polpo is inktvis” legt Geert hem uit en kijkt vragend naar zijn Ma.
“Ja Geert, jij heb het goed onthouden van het vorig jaar. Maar ik denk dat ik jou na de vakantie toch extra Italiaans moet gaan leren vriendje” grinnikte Trees.
“Ho, wacht eventjes Geert is mijn vriend hoor moedertje. Of mag ik al Mam zeggen, dat zegt toch een schoonzoon tegen de schoonmoeder?” grijnst hij.
“Ja natuurlijk, als je eigen moeder niet jaloers word heet dat. Zo heb ik het gevoel alsof ik opeens twee zoons heb” en geeft Ben een knipoogje.
“Herman hoor je dat, als Geert tegen ons ook Pa en Mam gaat zeggen hebben we opeens vier zoons” zegt Maria gespeeld verschrokken.
“Kom op Maria, volgens mij sta jij al te lang in de zon. Als ik goed geteld heb, hebben we straks vijf zoons en een dochter tenminste als Mario in het spel meegaat” lacht Maarten.

Bingo
Berichten: 216
Lid geworden op: ma 22 dec 2008, 23:32

De nieuwe tent deel 35

Bericht door Bingo » di 31 jan 2023, 16:51

De nieuwe tent deel 35
Toen iedereen was uitgelachen om die opmerking van Maarten gingen we aan boord van het schip waar Anthony de schipper van was.
Als wij een stuk verwijdert zijn van de haven en nog maar enkele jachten in de verte zagen zei Ben ineens “oei, maar niemand heeft er zwemkleding bij zich dus dat zwemmen kunnen we wel vergeten”.
“Ja, jij heb tenminste nog een onderbroekje aan of wat er voor door moet gaan dus jij kan in je slipje zwemmen” grijnst Raymond.
“Dat is geen probleem jongen, Anthony weet dat Trees, Geert en ik nudisten zijn. Vorig jaar zijn we ook een stuk gaan varen om te gaan zwemmen, meestal begint onze vakantie zo eigenlijk al een dag vroeger en Anthony heeft er helemaal geen probleem mee” zegt Herman.
“Dus straks op het eiland kunnen wij onze kleren uit doen en lekker gaan zwemmen?” vroeg Maarten.
“Ja hoor, Trees ga jij even vragen of de kust veilig is?” zegt Herman met een glimlachje.
Trees liep naar het stuurhuis en vraagt Anthony het een of ander, even later komt ze lachend terug gelopen.
“En, vroeg Herman benieuwt. Hebben we groen licht lieverd?”
“Ja, hier heeft er niemand wat te zeggen behalve ik zei Anthony, hier heeft de politie zelfs niets meer te zeggen” zei Trees en begon met haar shirt uit te trekken haar korte broek volgde al snel.
Herman volgde het voorbeeld van zijn vrouw en zo stonden beiden even later poedelnaakt op het dek.
Met open mond keken de andere naar hun en Maria vroeg “Kan dat zomaar, hier in het openbaar op het dek?”
De jongens wachtte het antwoord niet eens af, binnen een mum van tijd stonden ook zij in hun adamskostuum lachend zei Geert “tuurlijk kan dat, anders zouden Pa en Mam dat niet doen. Vorig jaar was ik het eerste die naakt ging zitten op het dek, Anthony vond het prachtig dat ik dat zonder te vragen deed!”
Tot slot gingen ook Maria en Maarten uit de kleren, zelfs Anthony ging uit de kleren hij hield enkel zijn speedo aan hij is geen nudist maar heeft er geen probleem mee als betalende gasten uit de kleren gaan op zijn boot. Iedereen ging gewoon op het shirtje zitten en na een kwartiertje of zo riep Anthony Raymond bij zich, Raymond na het roer over en Anthony ging naar de kajuit om even later met drankjes terug te komen ook had hij een fles zonnebrandcrème bij zich. Want die hadden wij namelijk niet bij ons, wie had ook verwacht dat we nu al uit de kleren zouden gaan. Hij ging snel terug en nam het roer weer over en gaf Raymond een tik op zijn billen met de woorden dat hij het prima had gedaan en zei dat hij zo in dienst kon komen bij hem. Maar Raymond verstond er niets van omdat Anthony alleen Italiaans sprak. Maar liep lachend met een blosje terug naar het gezelschap.
Raymond ging naast Trees zitten en vroeg haar of ze had mee gekregen wat Anthony allemaal verteld had tegen hem.
Zover ik het kon verstaan zei hij “als je zin had, hij je zo zou aannemen als matroos. Maar dat jij dan wel kleren aan moest doen, in ieder geval zeker tot dat de gasten zelf uit de kleren zouden gaan!” lachte ze.
Nu kreeg Raymond helemaal een roodhoofd en keek verlegen naar Anthony, die lachend naar hem keek en een knipoogje gaf.
“Tja jammer, als ik Italiaans kon spreken, kon ik hem duidelijk maken dat hij dan ook mijn vriendinnetje Laura moest aannemen” grinnikte Raymond.
“O, ik wil het hem wel even gaan vertellen hoor, volgens mij heeft hij een oogje op jou of hij denk door zo’n leuke spontane jonge kerel extra geld te verdienen. Hij heeft al extra omzet doordat de mensen mond op mond reclame maken dat je zomaar in je blootje op dek kan zonnen en rondlopen” zegt Trees.
“Laat hem maar in die waan, je zou wel kunnen vertellen dat het niet zal gaan omdat ik buiten si, si en senior geen woord Italiaans spreek” lacht Raymond en slaat daarbij om zijn bovenbeen.
Trees zag dat de andere klaar waren met het insmeren en pakte de fles en zei “kom Raymond doe jij even mijn rug dan doe ik het zo bij jou?” en drukt hem de fles met crème in de hand.
Hij staat op en zegt “pas op het kan koud zijn en gelijk spuit hij een flinke straal op haar rug, vervolgens begint hij het uit te smeren een beetje liep er tussen Trees haar billen snel vangt hij dat op met een vinger en wrijft het uit op haar onderrug. Sorry, dat was niet de bedoeling Trees, oeps ik mag toch Trees zeggen hè?” vraagt hij haar.
“Ja hoor, natuurlijk mag dat of wil jij soms de hele tijd mevrouw en meneer zeggen!” lacht ze.
Terwijl Trees de rest van haar lichaam insmeerde stond Raymond een beetje te dagdromen, tussen zijn benen kwam er leven en kwam zijn piemel iets of wat omhoog. Hij merkte het te laat maar hield toch nog zijn hand ervoor.
Trees zag het en zei “omdraaien knapperd, dan begin ik met jou rug dadelijk krijg je nog een zonnebrand van hier tot Tokio. Toen ze echter dicht achter hem stond fluisterde ze in zijn oor, geeft niets hoor jongen Geert had er in het begin ook last van. Ik wed met jou dat het niet meer gebeurt na twee dagen op het park, maar vertel waar dacht jij aan?”
“Het is een best pijnlijk, maar ik stelde me voor dat het Laura haar rug was en niet die van U die ik aan het insmeren was. U moet weten dat ik dat nog nooit heb gedaan bij haar, en U rug voelde zo zacht aan dat ik dacht voelt haar rug ook zo!” zegt hij zachtjes zodat niemand anders het kon horen.
“Dat snap ik, maar dat jij steeds U zegt vind ik niet kloppen, vanaf nu is het gewoon jij of je, ook tegen de andere volwassenen denk er aan. Vanaf vandaag is het Je en Jij, begrepen knapperd?” lacht ze naar Raymond.
“Meent U of sorry Jij dat werkelijk en wen je daar zo snel aan, oké op ons naakt strand thuis heb ik er ook geen last van om samen naakt te voetballen of te stoeien met mijn vrienden” grijnst hij.
“Ja hoor, aan het insmeren van iemands rug wen je snel. Ik denk dat jij en je vriendjes op het strand thuis het zelf doen of helpen jullie elkaar toch, als dat zo is dan komt er toch ook geen leven in je piemel?” glimlacht ze naar hem.
“Meestal doen we het zelf, maar als de zon te fel is en te hard brand dan willen we elkaar toch wel helpen. In het begin waren er wel jongens die een lichte stijve kregen, daar was ik er ook eentje van moet ik bekennen” zegt hij met een kleurtje op zijn wangen.
“Daar hoef jij je niet voor te schamen jongen, na een paar keer was het toch over Raymond of niet soms?” zegt Trees.
Opeens werd het stil, de motor was uit gezet en bleken we het eilandje bereikt te hebben. Anthony meerde de boot af aan de steiger, Raymond hielp hem door de achterste tros vast te maken en deed dit ook nog eens als een echte matroos. Onder applaus van de andere en complementen van onze schipper Anthony, die begon meteen weer iets in het Italiaans te brabbelen.
“Trees help me, wat verteld hij nu weer over mij” lachte Raymond.
“Als ik het goed heb begrepen, zei hij dat hij nog nooit zo goed was geholpen door een landrat” zei Geert ineens en keek daarbij vooral naar Trees.
“Dat klopt Geert, maar dat laatste heb je niet vertaald. Durf je dat niet, of begreep je dat niet”.
“Wat was dat dan Trees, wil hij me nu zeker als matroos aannemen!” schaterde Raymond.
“Zo ongeveer Raymond, hij is benieuwd of jij ook zo goed het dek kan schrobben. Want dan wil hij je zeker als matroos op zijn schip aannemen, mede doordat jij je hand niet omdraaide door zomaar het roer van hem over te nemen” vertaald Trees het laatste stukje.
Hierop loopt hij naar Anthony en slaat zijn hand op de schouder van Anthony en zegt “no can do” en kijkt meteen naar Trees.
Ze lacht en zegt “bijna Raymond, maar ik denk dat hij het wel begrepen heeft! Maar waar heb jij dat vandaan gehaald?”
“Ik heb net even snel op Google gekeken Trees” zegt hij met een brede glimlach op zijn mond.
Anthony geeft me met beide handen een klap op mijn schouders, vervolgens steekt hij een duim omhoog. Ondertussen gingen we van boord en Mark en Mario namen de barbecue mee naar het vaste wal, Anthony kwam met een zak houtskool achter hun aangelopen.
Bijna op het midden van het eiland stond een soort blokhut met veranda en Anthony zei “kijk dat is het huisje van mijn vriend en tevens een beetje baas van mij, welkom allemaal. In het schuurtje staan de vishengels en het aas” grijnst hij terwijl hij de deur open maakt.
“Is de blokhut niet afgesloten Anthony?” vraagt Trees.
“Normaal wel, maar de patroon is het vermoedelijk vergeten af te sluiten de laatste keer. Maar dat is ook geen probleem hoor, overal staat dat dit een privé grondstuk is en er video bewaking is. Dat er helemaal geen stroom is op het eiland weten de onverwachte gasten niet” bulderde hij het uit.
“Maar toch vind ik het maar onverantwoord om de hut zomaar open te laten staan” zei Trees.
Anthony haar gelijk maar zegt meteen “normaal sluit de patroon wel goed af, maar door problemen thuis met zijn dochter moest hij halsoverkop opgehaald worden en met spoed naar het vasteland gebracht worden. Gelukkig bleek later alles goed te komen, maar hij was volop in paniek geraakt”.
“Mogen we de hengels en het aas zelf pakken Anthony?” vraagt Herman hem in gebrekkig Italiaans.
“Ja natuurlijk, ik breng jullie dan daarna naar de andere kant van het eiland. Daar gaan wij zelf ook altijd vissen, ik weet daar een goeie stek om te vissen” antwoord Anthony hem.
“En waar kunnen wij het beste gaan zwemmen?” vraagt Trees.
Lachend zegt hij “het beste in de zee, maar zonder gekheid gewoon van de aanlegsteiger af duiken aan het eind of eigenlijk aan het begin van de steiger zit een trapje het is net hoe je het bekijkt!”
Ben, Mario en Raymond bleken niet zulke vissers te zijn en wij vrouwen al helemaal niet, maar we zullen er wel zijn als ze klaar gemaakt zijn op de barbecue. Zij bleven liever hier om te zwemmen.
Ja grijnst Mario “vroeger waren het ook de echte mannen die voor het eten zorgde, ik ze al lopen met hun peniskoker en de koker met pijlen om, in hun hand houden ze een speer of pijlenboog”
“Nou bedankt kerel, omdat ik niet van vissen hou ben ik dus geen echte man!” zegt Raymond en geeft Mario een tik tegen zijn schouder.
“Dat hoor je me niet zeggen man, maar er ging altijd een ritueel vooraf om te kijken of een jongen al wist wat hij moest doen voordat hij een jager was en mee mocht met de andere jagers” grinnikte hij.
“Waar weet jij dat allemaal van Mario?”
“Geschiedenis is mijn lievelingsvak op school, ik lees er ook veel over in mijn vrije tijd. Mijn pleegouders worden er soms gek van ze zeggen steeds, jongen ga toch eens naar buiten jij zit de hele dag maar in je kamer. Ga naar het strand of maak eens een boswandeling, dat is goed voor jou en je krijgt er een mooie bruine kleur voor terug”.
“En zo ben jij op het naaktstrand terecht gekomen, neem ik aan?” zegt Raymond.
“Ja dat klopt, ik had wel altijd een voor mij interessant boek bij me. In de loop van tijd ben ik er achter gekomen dat mijn interesse naar mannen ging, meiden deden me totaal niets. Op een dag wilde ik me gaan afkoelen en kwam ik een jongen tegen die nog zijn zwembroekje aan had, ik sprak hem erop aan en dat bleek later dus Mark te zijn. Ik heb net zolang gepraat dat hij mee ging naar de duinpan waar ik met mijn spullen lag, uiteindelijk kreeg ik hem zover dat hij zijn broekje ook uit deed. Wat daarna gebeurde dat blijft mijn geheim” vertelde Mario lachend.
Ineens werden de twee jongens in hun gesprek gestoord door Ben die riep “komen jullie nog in het water, of blijven jullie de hele tijd kletsen als een paar meisjes?” en sloeg terwijl hij dat zei met zijn arm door het water zodat de twee jongens klets nat werden.
Hierop sprongen de jongens van de steiger af, ze kwamen direct bij Ben in het water en begonnen te stoeien. Maria en Trees zochten een veilig onderkomen door onder de steiger te zwemmen ze keken
lachend toe hoe Ben kopje onder werd geduwd door de twee jongens. Na een tijdje werden de jongens ook moe en gingen bij de vrouwen in het gras liggen, want de waren er al langer uit gegaan. Niet veel later kwamen ook de vissers terug, Anthony had de vissen die ze hadden gevangen al schoon gemaakt en in het zeewater afgespoeld en zette de emmer naast de barbecue neer waarna hij meteen de BBQ aanmaakte. Terwijl het vuur goed aan het worden was gingen ook de vissers een frisse duik nemen, nou ja echt verfrissend was het niet want het zeewater was zeker 22 graden als het niet meer was. Ben hield ondertussen het vuur in de gaten, maar ook reeg hij de schoon gemaakte vissen aan de ijzeren pin van de BBQ en wachtte tot het vuur goed was.
Hij liep naar de boot en zei “ik haal wat te drinken voor ons allemaal!”
“Wacht even Ben, ik loop mee om te helpen met het dragen” zei Raymond spontaan.
Als ze eenmaal op de boot zijn zegt hij “gelukkig heeft Anthony de kop eraf gehaald, als ik een vis met kop voor me krijg dan heb ik al gegeten en gedronken. Ik kan er daar echt niet tegen, thuis weten ze dat ook en Mam zorgt altijd dat er gefileerde vis op tafel komt” grinnikte hij.
“Jij bent echt niet de enige hoor, mijn Ma en ik kennen daar ook niet tegen. Pa houdt ons daar dan ook altijd mee voor de gek, dus jij bent gewaarschuwd voor straks” antwoord hij hem.
Lachend lopen ze terug naar de anderen, de vissers waren ondertussen ook alweer terug en zaten gezellig te kletsen.
“Jammer zegt Maarten dat wij geen bootje hebben, ik vindt het wel fijn om te vissen en Mark ook hè jongen en slaat hem op zijn bovenbeen. Zeker als we dan ook nog eens ergens zo’n goede visstek zouden vinden!” lacht hij.
“Ja Pa, hoe komt het eigenlijk dat wij geen jachtje hebben, de hele familie zijn waterratten en gek op de natuur?” zegt Ben en kijkt vragend naar zijn vader.
“Tja weet je, ik kijk er tegenop om het vaarbewijs te moeten halen” grijnst hij.
Anthony had ondertussen de vissen boven het vuur gehangen, wij kregen honger van de reuk alleen al.
“Och Maarten, als je onder de vijftien meter waterverplaatsing blijft heb je dat in Nederland niet nodig. Als je echter naar Duitsland wil dan moet je altijd een vaarbewijs hebben, maar in het begin zou ik je weg wijs kunnen maken” zei Raymond lachend.
“Wat, hoor ik dat goed Pap, gaat U een jacht kopen?” vraagt Mark enthousiast.
“Ho, ho niet te hard van stapel lopen, laten we eerst de vakantie afwachten. Dan kunnen we het volgend jaar nog altijd kijken, voor het zelfde geld willen wij voortaan naar Corsica blijven gaan en dan heeft een jacht geen zin meer” tempert hij zijn zoon.
“Raymond, wil jij zo goed zijn om op de boot in de kombuis de plastieken boordjes te halen, ze liggen als het goed is boven in het kastje boven de wasbak het bestek lig er naast?” vraagt Anthony.
Raymond kijkt verschrikt Trees aan en trekt zijn schouders niet begrijpend op, enkel combusa klinkt bij hem iets of wat bekent in de oren.
Trees lacht en zegt “Anthony vraagt of jij de plastieken bordjes en bestek uit de kombuis wil halen, ze liggen in het kastje boven de wasbak”.
Raymond staat meteen op en loopt snel naar de boot om zijn opdracht uit te voeren.
Ondertussen zegt Trees tegen Anthony “zie je nu waarom hij niet bij jou kan komen werken als matroos, hij verstaat jou niet eens en omgekeerd jij hem ook niet. En daarbij heeft hij thuis een lief meisje wat op hem wacht, dus jij moet het helaas vergeten”.
“Ja maar, ik betaal het lesgeld voor een Italiaanse taal. En er is ook genoeg plaats voor zijn meisje, die mag meekomen ik betaal hem alsof hij getrouwd is” zegt hij tegen haar en kijkt haar smekend aan.
“Ik zal het met hem erover hebben in de vakantie, maar ik geef je weinig hoop ze zitten beide nog op school en hebben geen van beide een diploma of wat dan ook” zegt ze tegen hem.
“Oké, maar als hij de Italiaanse taal machtig is, dan betaal ik het schoolgeld voor hem zodat hij een matrozendiploma kan halen en die wordt internationaal erkend” probeert Anthony voort.
“Nogmaals ik zal met hem praten, maar ik weet niet eens of zijn meisje ook naturist is dus ik geef je echt weinig hoop Anthony. Maar ik ga het met hem erover hebben, over een week of zes zal ik je verslag uitbrengen”.
Raymond komt terug met de spullen en overhandigt ze aan hem, maar met een scheefoog kijkt hij naar trees.
Ze zegt “laat maar Raymond, in onze vakantie hebben we het er nog eens over maar nu gaan we eerst eten. Gelukkig heeft Anthony de koppen verwijderd, ik kan daar niet tegen als ze er nog aanzitten” lachte ze naar hem.
“Dat had ik al gehoord van Ben, Ik vertelde hem daarnet dat ik daar ook niet tegen kon!”
“Gelukkig zijn Ben en ik dus niet de enige” lacht Trees.
“Ik heb ooit gehoord of gelezen dat een vis kenner aan de ogen van de vis kan zien of de vis werkelijk vers is, volgens mij was het zoiets van als de ogen nog glazig zijn is de vis echt vers vandaag gevangen” verteld Raymond.
Na het eten werd het tijd om terug te gaan naar het vaste land, iedereen hielp mee om de spullen terug te zetten op de boot. Voorzichtig werd de BBQ in de schuur gezet naast de visspullen, vervolgens sloot Anthony alles goed af en lag de sleutel op de onderling afgesproken plaats en hervatten ze de reis terug naar de haven. Eenmaal in de Italiaanse wateren trokken we onze kleren weer netjes aan, in de haven na het afmeren ( Raymond hielp weer duchtig mee ) werd er afscheid genomen van Anthony en bedankte we hem voor de mooie middag. Herman pakt zijn portemonnee en drukt Anthony 100€ in de hand, eerst weigert hij die maar als Herman zegt dat het voor de brandstof is gaat hij toch akkoord en neemt het dankend aan.
Na het afscheid zegt Herman “Trees en ik lopen even door naar het incheckbureau om te kijken of wij al kunnen inchecken, we zien ons dadelijk bij het hotel!”
Gelukkig was de parkeerplaats nog zo goed als leeg toen ze het bureau bereikten, dat zag er dus best
goed uit dachten ze tevens omdat er al een ferry klaar lag.
In het gebouw deed Trees het woord, daar kreeg ze te horen dat ze al meteen konden inchecken want de ferry was de boot die voor morgen vroeg stond in gepland het bleek namelijk net een onderhoudsbuurt te hebben ondergaan en eerder dan gepland klaar was.
Trees vroeg aan Herman “lieverd jij had toch de nodige papieren bij je hè?”
Herman beaamde het en overhandigde de papieren aan zijn vrouw.
Trees zei tegen de man van de receptie “Hier heeft U de boekingspapieren, wij hebben twee hutten geboekt. Eentje voor vier personen en een grotere voor zes personen”.
“O ja, ik zie dat jullie de mensen zijn die een hut hebben omgeboekt van vier naar zes” zei de man aan het loket.
“Ja dat klopt, er is een persoon extra meegekomen, de man aan de telefoon zei dat er enkel zes persoonshutten zijn en geen voor vijf mensen dus daar om hebben we voor zes gekozen”.
“Dat klopt inderdaad, mag ik vragen als de nood aan de man is of ik dan een zesde iemand in de zes persoons hut mag indelen. Gelukkig komt het maar zeer zelden voor hoor, maar het is wel fijn om te weten of dat mogelijk is”.
Trees keek even naar haar man en zei toen “ik zal het de jongens vragen, het zijn namelijk twee stelletjes en een enkeling maar we gaan ze meteen halen en laten het U straks weten of dat goed is”.
“Als ze akkoord gaan, dan hou ik er rekening mee dat de extra persoon ook mannelijk is” lacht hij vriendelijk.
“Oké, wij laten het U straks weten, nu gaan we eerst naar ons hotel om de andere te halen” zegt Trees vriendelijk.
Onder het lopen zegt Herman “ik ben benieuwd hoe de jongens reageren op hert feit dat ze misschien een logeetje krijgen in hun hut, zelf heb ik nog nooit gehoord dat zoiets wordt gedaan” glimlacht hij.
“Nee, ik ook niet. Maar we wachten gewoon af wat de jongens zeggen, het is tenslotte hun onderkomen die hut!”
In het hotel werd in het kort verteld wat er hun was gevraagd bij het inchecken, maar ook dat het enkel zou gebeuren in geval van nood.
De jongens verschilde van mening Geert zei “ik vind het prima zolang we maar niet te veel in onze beweging worden beperkt, wij zijn het immers die de hut hebben gehuurd!”
“Ja, stemde de ander ermee in laten we maar eerst even kijken hoe die hut is ingedeeld. Om het bed met een wild vreemde te delen hebben wij natuurlijk geen zin in”.
De bagage werd weer ingepakt en samen reden ze naar de ferry, maar eerst werd er uitbundig afscheid genomen van de eigenaar en Trees zei tot over zes weken. Het was namelijk de bedoeling om op de terugweg weer een nachtje door te brengen in het hotel. In de haven lag de ferry met het
achterschip tegen de kade aan en we konden meteen door rijden tot aan de boeg.
“Wel jammer hé, morgen zullen wij een van de laatste zijn die van boord mogen” zegt Mario.
“Nee hoor, in Bastia meert de ferry met de boeg aan de kade af. De hele voorkant kan namelijk open, dus zijn wij een van de eerste die weer van boord moeten gaan anders beginnen ze achter ons te toeteren” grinnikte Geert.
“Hé, meen je dat nauw echt?” vraagt Raymond ongelovig.
“Yep, als ze de voorkant open zouden zetten moesten we oppassen om niet in het water te belanden” legt Herman hem uit.
Opeens ging er een signaal af en gingen er twee slagbomen naar beneden, en langzaam kwam er beweging in de voorkant. De hele voorwand ging langzaam naar boven en kregen ze zicht op het water, als je niet beter wist hadden ze gehoord waar wij het over hadden.
“Waarom maken ze nu de voorkant open?” vraagt Ben.
“Ik denk dat ze nog meer auto’s verwachten vanavond, zo kan de uitlaatgassen gemakkelijk naar buiten zeker als de vrachtwagens aan boord gaan komen en het is tevens een uitproberen of alles naar wens gaat. Deze ferry is namelijk net terug uit het onderhoud, zo vertelde de mensen van de incheckafdeling ons voorheen” zei Herman.
“Maar kom laten we naar onze hutten gaan kijken!” stelde Trees voor.
Gezamenlijk gingen ze de trap op naar de eerste hut, dat bleek de hut te zijn van de ouders. De jongens moesten een dek hoger zijn daar waren de zes persoonshutten, de ouders gingen mee om te kijken hoe zo’n hut eruitzag. Ook Trees en Herman hadden nooit eerder een zes persoons hut gezien, toen de deur open was zagen ze aan de linkerzijde een tweepersoons stapelbed staan en rechts stond een eenpersoons stapelbed.
Geert vroeg aan Mario en Mark “plast er van jullie wel eens in bed?”
“Nee natuurlijk niet, waar slaat die vraag op!” zegt Mark geïrriteerd.
“Wij ook niet. Dus mogen jullie uitzoeken waar jullie twee slapen vannacht” lacht Geert met een knipoogje naar de twee jongens.
Iedereen schoot in de lach en uiteindelijk besloten Mario en Mark boven te gaan liggen.
“Ik ga ook voor het bovenbed, je weet nooit met mogelijk een wild vreemde boven je!” grijnst Raymond.
“Dus jullie staan er wel open voor om iemand in noodgeval op te nemen?” vroeg Trees.
De jongens knikte instemmend van ja en Geert zei “in een noodgeval wel, maar hij moet wel zich aan ons aanpassen en niet andersom”.
“Oké, dan loop ik even naar de incheckbalie om het door te geven dat jullie ermee akkoord gaan om iemand in geval van nood op te nemen in jullie hut” zei Trees die duidelijk beter Italiaans sprak.
“Waarom regelt U, sorry jij dat allemaal Trees?” vraagt Raymond.
“Omdat ik beter Italiaans spreek dan Herman of Geert, ik heb stiekem een cursus gevolgd bij LOI” lacht ze.
“Yep en ik heb een Frans cursus proberen te volgen, maar meer als lezen en een beetje praten ben ik niet gekomen” verteld Herman met een blos op zijn wangen.
“Dat geeft niets Pa, wij spreken het vloeiend” slaat Ben Herman op zijn schouder.
“Heb jij dan ook zo’n goed punt op je rapport?” wilde Herman weten.
“Ja, inderdaad maar Geert is een stuk beter in het Latijns. Ik heb het net gehaald om een voldoend te halen bij het examen, maar net is net genoeg hoofdzaak is dat ik het heb gehaald!” toch lacht hij.
De ouders gingen naar hun eigen hut “wij komen jullie straks wel halen om te eten” lacht Trees.
Het natte hok was aan de krappe kant dus werd er om de beurt gedoucht, Raymond was het snelste van de jongens. Zo snel was Raymond nog nooit uit de kleren geweest, hij was al begonnen toen Trees nog stond te vertellen over de mogelijke gast die zou kunnen komen.
“Nou ja zeg, moet je die snotneus zien. Stiekem uitkleden terwijl wij nog staan te praten” grinnikte Ben en gaf Raymond een tik op zijn blote billen toen hij voorbij kwam gelopen.
“Wacht even Raymond, laat eerst het warmwater een tijdje lopen zodat de eventuele mogelijke legionellabacteriën weg zijn. Je weet nooit wanneer er voor het laatst is gedoucht in deze hut zegt Geert, wij doen dat ook altijd. Je hangt de doucheslang in een emmer of bij gebrek daaraan in de metalen afvalemmer” dat heeft mijn Pa me geleerd zei Geert.
Ondertussen waren ook de andere uit de kleren gegaan, iedereen wilde voor het eten even het zout afspoelen van de afgelopen middag. En Raymond deed braaf wat Geert hem verteld had, maar hij bleef wel angstvallig tussen de slaapkamer en de douche staan zodat er niemand alsnog kon voorkruipen. Om de beurt douchte ze het zout van hun lichamen, net toen de laatste klaar was werd er geklopt op de deur van hun hut en zonder op antwoord te wachten kwamen de ouders binnen gelopen.
“Zo, zo stelletje naaktlopers trek eens snel jullie kleren aan. Wat moeten de mensen wel niet denken als ze jullie in je nakie zien staan” grijnst Maria naar de jongens die nog steeds geen kleren aan hadden.
“Och, ze zullen zeggen wat een stel knappe jongens zijn dat. Maar eigenlijk hebben ze hier niets te zoeken, maar voor het eten hadden we ons heus wel wat aan getrokken hoor” lacht Geert terug.
“Oké, dus jullie waren niet van plan om in adamskostuum te gaan eten?” vroeg Herman.
“Nee natuurlijk niet, wij willen niet van boord worden gestuurd. Maar meevaren naar Corsica om vakantie te vieren, daar kunnen we nog lang genoeg bloot lopen” zegt Raymond glimlachend.
Ondertussen trokken de jongens snel een sportbroekje en T- shirt aan, aan de voeten deden ze van die flipflap strandslippers aan.
“Ik snap niet hoe jullie daarop kunnen lopen, ik zou er om de haverklap naast schieten!” schud Maarten met zijn hoofd.
“Och, het is gewoon een kwestie van leren. Straks zal je blij zijn, als je door het brandend zand loopt op het strand” zegt Geert met een gemeen lachje.
“Hoezo, zand kan toch niet branden?” grinnikte Maarten.
“Nee, ik bedoel het ook niet letterlijk, maar figuurlijk. Je zult nog wel eens aan mijn woorden terug denken, zeker wanneer je op blote voeten van je badlaken naar het water loopt” zegt Geert.
Ondertussen waren de jongens gekleed en liepen ze naar het restaurant om te gaan eten, daar zochten ze een tafel voor 8 personen en zette er een stoel bij zodat iedereen aan de zelfde tafel konden zitten. Omdat zij een van de eerste mensen aan boord waren was het nog niet druk aan het afhaalbuffet, ze namen er een fles witte en rode wijn bij en lieten zich het eten en drinken smaken.
“Wat gek hè, er is er niet eentje die vis heeft genomen!” lachte Raymond.
Ben die naast hem zat gaf hem een tikje tegen zijn hoofd en zei “hoe zou dat nauw komen, misschien ligt het er aan dat we vanmiddag al vis hebben gehad?” slimmerik.
“O ja, dat zou wel een kunnen” grijnst Raymond.
Na het eten werd er nog wat nagepraat en gelachen, tot opeens de baliemedewerker van het inchecken kwam aanlopen met een jongen van een jaar of zestien.
Hij zei “ik moet helaas een beroep op jullie doen, deze jonge man uit Duitsland moet ik helaas onderbrengen in jullie bij jullie in de hut voor zes personen. Bij het boeken is een fout gemaakt op het hoofdkantoor”.
De jongen zei “ik heet Hans en kom uit Wuppertal, ik spreek Nederlands omdat mijn moeder en vader me tweetalig hebben opgevoed. Mijn vader is Nederlander en mijn moeder komt de voormalige DDR, ze hebben elkaar in Nederland leren kennen en mijn vader is voor zijn werk naar Wuppertal verhuisd” hij gaf iedereen een hand en zo kwam hij ook achter de namen van de anderen.
“Bedankt dat hij bij jullie in de hut mag overnachten, ik zie dat jullie wijn drinkers zijn” lacht de vriendelijke man en liep naar de kassa van het buffet daar zei hij wat tegen de bediening en die kwam even later met twee flessen wijn naar de tafel van hun gelopen.
“Deze moest ik van mr. Frits bij jullie afgeven als dank dat de jongeman bij jullie kan overnachten” zei hij uiteraard in het Italiaans maar Trees bedankte hem natuurlijk ook in zijn taal.
“Hans pak een stoel en kom erbij zitten, dadelijk laten we je zien waar je slapen kan” nodigt Herman de jongen uit.
Hans liep naar het buffet en kwam even later terug met een glas en wat te eten en ging zitten onder het eten vroeg hij “zijn jullie rokers?”
“ Nee, wij roken allemaal niet, nou ja soms wel op de WC!” grapte Geert.
De jonge snapte meteen de grap en moest vreselijk lachen om de opmerking van Geert.

Bingo
Berichten: 216
Lid geworden op: ma 22 dec 2008, 23:32

De nieuwe tent deel 36

Bericht door Bingo » di 14 feb 2023, 17:39

De nieuwe tent deel 36
Nadat hij uit gelachen was zei hij “gelukkig ik rook ook niet, maar wel net als jullie soms op de WC”.
Opeens zwaait hij naar een vrouw en man “dat zijn mijn ouders” zei hij nog steeds lachend om zij eigen opmerking van zojuist.
De ouders kwam zich even voorstellen, toen ze weer verder wilde gaan zegt de moeder op zijn Duits “Hans jongen, jij moet vannacht wel je onderbroek aanhouden hoor”.
Raymond hoorde het en zei “dat is niet nodig hoor wij zijn FKK aanhangers en slapen ook allemaal bloot”.
“Ik ben geen nudist, maar slaap wel altijd naakt, als ik ooit in een ziekenhuis moet blijven moeten mijn ouders eerst een pyjama kopen want die heb ik niet eens eentje!” lachte hij en kreeg hij meteen een standje van zijn moeder.
“Wat nou Mam, dat is toch zo!”
“Dat probleem heb ik als ik straks een zwembroek nodig heb, volgend schooljaar krijg ik namelijk zwemles. Niet dat het nodig is, maar op de school waar ik nu zit krijgen we geen zwemles en zwemmen doe ik tot nu nog altijd in mijn blootje” lacht Raymond.
De ouders van Hans nemen afscheid en gaan nu ook wat eten halen voor zich zelf aan het buffet.
Ondertussen zegt Ben “laat de oudjes maar de flessen leeg maken ik begin slaap te krijgen” grijnst hij naar de ouders.
“Let je wel eventjes op je woorden manneke, jij bent nog steeds niet te oud voor billenkoek hoor” lacht Maarten.
En die kreeg meteen bijval van de andere ouders.
“Kom op mannen, laten we snel naar onze hut gaan!” volgens mij heb ik nu wat te veel gezegd lacht Ben.
Nadat iedereen elkaar welterusten heeft gewenst vertrekken de jongens naar hun hut, uiteraard in gezelschap van Hans.
Eenmaal in de hut zei Raymond “Hans ik slaap boven en jij kunt dus het onderste bed gebruiken. Maar je kunt natuurlijk eerst douchen als je zin hebt” en hij wees daarbij naar de douchecabine.
“O ja, uitkleden kan je beter hier doen, de doucheruimte is maar krapjes. Normaal douchen Mario en ik altijd samen net als Ben en Geert” zei Mark.
Hans keek een beetje vreemd naar de jongens en vroeg “zijn jullie dan koppeltjes, of zie ik dat soms verkeerd?”
“Nee, dat zie je goed Hans zij zijn homo maar ik niet ik ben geen homo hoor. Ik ben de buurjongen van Ben en mocht met hun mee op vakantie” zei Raymond er meteen achteraan.
“Oké, het was niet erg geweest als jij het wel was geweest. Mijn broer woont samen met zijn vriendje, na de vakantie gaan ze trouwen!”
Ondertussen waren de jongens al bezig met zich uit te kleden, Hans volgde hun voorbeeld en stond even later net als de rest in zijn blootje en liep naar de doucheruimte om zich te gaan douchen.
“Als jij klaar bent gaan we om de beurt de tandenpoetsen, je ziet dat de ruimte erg krap is wij hebben voorheen ook gedoucht maar lieten de deur gewoon open staan om meer ruimte te hebben” zei Geert.
“Dan zal ik dat ook maar doen!” lachte Hans.
Dat is heel verstandig van jou, we hebben onze douchelakens over de deur gehangen tijdens het douchen” vertelde Mario.
Terwijl Hans zich douchte begonnen de jongens een beetje te stoeien, Hans lachte om het gestoei van hun. Na een kwartiertje was hij klaar en zei tijdens het afdrogen “de eerste kan zijn tanden gaan poetsen!”
Ondertussen begint Hans de andere jongens uit te vragen de eerste vraag die hij stelde was “hoe gaat het te werk op of in zo’n naaktpark, ik snap natuurlijk dat alles bloot gebeurt in zo’n park. Maar zijn er ook regels, ik bedoel zitten jullie ook naakt in het restaurant in lopen jullie ook bloot de levensmiddelenwinkel binnen?”
“Nee, in het restaurant en de winkel hebben wij altijd een handdoek om, gaan we ergens bij mensen op bezoek dan hebben we altijd een zit handdoekje bij ons zodat we niet met onze blote billen op stoelen gaan zitten. Er zijn zelfs mensen de geheel gekleed naar een restaurant gaan om te eten, op het strand hebben de meeste mensen een wikkeldoek om wanneer ze een strandpaviljoen gaan bezoeken” verteld Geert hem.
“Oké, dus jullie lopen altijd met een handdoek in de hand of een wikkeldoek?”
“Nee, niet altijd enkel als we van plan zijn om ergens wat te gaan drinken, als ik een strandwandeling ga maken en denk dat ik ergens wat te drinken ga halen heb ik wel meestal een wikkeldoek om mijn nek hangen. Die doeken zijn zo dun dat alles te zien blijft, maar uit hygiëne oogpunt zit je wel op een doek zodat de volgende gasten niet met hun billen op de stoel plaats moeten nemen. En in de winkel kan je het ook niet maken om in je blootje langs de vleeswaren of groente te lopen en wat dacht je van de broodafdeling” lachte Geert.
“Ja, dat is me nu wel duidelijk, ik dacht eerst dat jullie werkelijk bloot boodschappen deden. En dat vond ik niet zo fris als ik eerlijk ben, in de zomer als het echt warm is loop ik ook meestal bloot in mijn kamer en zit ik mijn huiswerk te maken. Ik vind het gewoon lekkerder om bloot aan de PC te zitten, een keertje kwam een klasgenoot onverwacht mijn kamer op gelopen, ik had niets gehoord en mijn ouders waren niet thuis. Mijn schoolvriend kwam wel vaker ongevraagd de kamer opgelopen maar die dag zat ik weer eens in mijn nakie, je had hem eens moeten zien kijken hij wist niet wat hij zag”.
“Dat zal jij wel pijnlijk hebben gevonden dat hij jou zo zag zitten, of niet soms?” grijnst Raymond.
“In eerste instantie wel natuurlijk, maar achteraf gezien het was niet de eerste keer dat hij me zag zonder kleren aan. Op school na het gymmen waren we ook bloot tijdens het douchen”.
“En is hij toen ook uit de kleren gegaan?”
“Nee Raymond, hij vroeg wel of ik vaker in mijn nakie huiswerk maakte. Ook wilde hij weten of mijn ouders en broer dat ook wisten, en er niets over zeiden?”
“Ik heb hem verteld dat mijn ouders er niets vanaf wisten en dat ik dat ook zo wilde houden, mijn broer echter weet er wel vanaf maar die heeft er geen probleem mee en heeft het ze ook nooit verteld. Wel zei hij, dat ik dat niet moest doen als zijn vriend op bezoek was!” dat was trouwens voordat ze verkering hebben gekregen.
Tijdens het gesprek waren de andere ook klaar met het tanden poetsen, dus werd het mijn beurt om ze te gaan poetsen.
Mark ging verder met het gesprek en vroeg “en hoe ging het verder, ook Mario en ik hebben trouwplannen. Zelf heb ik Ben ook ooit zo aangetroffen, hij zat naakt zijn huiswerk te maken. Ik vond het wel eerst vreemd, maar wij zijn thuis echt vrij opgevoed en zien ons heel vaak naakt rondlopen inclusief onze ouders. Later hebben we ook Matt zijn vriendin vaker bloot gezien, dat was overigens geen probleem geweest ze was van huis uit nudist en heeft ons er een beetje mee vertrouwd gemaakt” vertelde Mark.
“Geert heeft ons helemaal overgehaald, mijn ouders kwamen me onverwachts ophalen en troffen mij naakt in de tuin van Geert aan ook zijn ouders waren toen bloot. Na een aantal keren op bezoek te zijn geweest gingen zij ook uit de kleren, en nu zijn we met zijn alle onderweg voor een zes weken lange vakantie op het naaktpark Corsica Natura in of eigenlijk op Corsica. Geert en zijn ouders zijn daar al jaren stamgasten en hebben mijn ouders en mij overgehaald om mee te gaan” lacht Ben.
“En ik neem aan dat jij dat helemaal niet erg vindt om zes weken, in je adamskostuum te moeten rond lopen hè Ben” grinnikt Hans.
“Nee, en ik ook niet hoor. Per toeval zijn we erachter gekomen dat niet enkel ik met mijn zusjes nudisten zijn maar ook mijn buren en nog gekker ook die hun buren” zegt Raymond die ook klaar was met zijn tanden poetsen.
“Ik zou zo met jullie mee willen gaan, maar mijn ouders moeten er niets van weten. Ze hebben mij een hele tijd verboden om naakt te slapen, tot mijn broer er zich mee ging bemoeiden en vertelde dat hij en zijn vriendje al geruime tijd bloot sliepen en er niets verkeerds aan was. Uiteindelijk kreeg ik toen ook toestemming, uit vreugde heb ik al mijn pyjama’s verbrand” zegt Hans met een glimlachje.
“En wanneer je een loge krijgt slaap je in je boxer of onderbroekje?” lacht Mark.
“Nou niet altijd, als mijn klassenkameraad blijft slapen doe we het ook bloot en zelfs in een en het zelfde bed. Maar het is niet zoals jullie nu vermoedelijk denken, mijn vriend en ik hebben beiden een heel leuk vriendinnetje voor ons zelf wel te begrijpen!” grijnst hij.
“Hè Hans, jij bent een toffe gast maar het wordt wel tijd om te gaan slapen” zei Geert uiteindelijk.
Iedereen zocht zijn slaapplekje op “maak jij dadelijk het grote licht uit Raymond?” zegt Ben.
“Waarom moet ik dat doen, jullie kunnen dat toch ook Ja, maar jij bent de jongste!” grinnikte Geert.
“Ja, maar het oude moet het eerst op zegt men altijd” mopperde Raymond ontevreden.
Bij het stapelbed van Hans en Raymond ontbrak het laddertje om in het bovenbed te komen.
“lukt het Raymond of moet ik even helpen en je een knietje geven?” vraagt Hans.
“Nee hoor, het lukt me wel maar had ik nu maar voor het onderbed gekozen” lacht Raymond.
In bed liggend werd er nog even met elkaar gesproken, maar al snel verdwenen ze dan toch in dromenland. De volgende morgen werd er op de deur geklopt door Maria, omdat ze een loge hadden wachtte ze wel er op dat de deur werd geopend door een van de jongens.
“En jongens lekker geslapen vannacht?” vroeg ze hun.
“Ik wel” zei Raymond die open deed en net als de anderen nog in hun blootje stond.
“Schieten jullie een beetje op wij willen namelijk gezamenlijk gaan ontbijten” grijnst ze bij het aanzicht van de nog naakte jongens.
“Wij moeten nog allemaal douchen, dat kan dus nog wel even duren. Wij moeten namelijk helaas om de beurt douchen” zei Ben tegen zijn moeder.
“O, maar dat kan ook nog na het ontbijt. Wij kunnen de hutten gebruiken tot een uur voor we in Bastia aanleggen, dus schiet maar snel wat kleren aan. Uiteindelijk willen we jullie niet in je blootje aan de ontbijttafel hebben zitten” grinnikte Maria.
Gezamenlijk liepen ze naar het restaurant waar de andere al zaten te wachten, de eetzaal was compleet verbouwd. Nu stonden er allemaal lange tafels in de zaal, hierdoor zaten ook de ouders van Hans aan de ontbijttafel.
Na het ontbijt wat overigens echt een gezellige boel was geworden stelde Geert voor om naar de hut te gaan zodat ze verder konden gaan douchen Herman zei “Jongens na het douchen trekken jullie wel wat luchtigs aan hè, volgens de berichten is het nu al ruim vijfentwintig graden in Bastia en het is nog maar net negen uur. Vermoedelijk loopt de temperatuur op vandaag al op tot zevenendertig graden!”
“Ja Pap, ik weet dat het altijd heet is op Corsica zeker in deze tijd van het jaar” lachte Geert.
In de hut werd er gedrongen wie er het eerste mocht douchen, ze wilde allemaal naar het bovendek om te zien hoe de vrachtwagens en auto’s met caravan naar binnen reden.
Geert zei toen ze op het dek waren “eens kijken hoeveel mensen de verkeerde weg nemen!”
“Hoe bedoel je dat Geert?” vroeg Ben aan zijn vriendje.
“Als we de haven verlaten zijn er twee wegen maar een van de wegen gaat onder een viaduct van maar twee meter hoog. Andere jaren zijn er altijd weer mensen die de voorgangers na rijden en niet denken aan hun caravan die gemiddeld een hoogte hebben van twee meter dertig, de kapitein roep de mensen wel op om op te letten maar enkel in het Frans en er zijn veel mensen die geen Frans spreken of verstaan” zei Geert.
“Dus als ik het goed begrijp zijn er mensen waar de vakantie ophoudt bij aankomst in Bastia?” vroeg Mark.
“Ja, menigeen heeft zijn caravan of op zijn minst de satelliet attente verloren door het niet oppassen op de verkeersborden, gelukkig voor hen zijn de meeste goed verzekerd” zegt Geert.
“Maar het moet toch mogelijk zijn om een geluidsopname te maken in het Duits, Frans en Italiaans” zegt Ben.
“Dat zou je aan de kapitein moeten voorstellen, misschien dat hij dat gaat doen” grijnsde Geert.
Mario zegt “ik snap het niet, verkeersborden zijn toch bijna overal gelijk. Oké, de onderborden zijn overal weer anders, maar de borden zelf zijn het zelfde als die bij ons” toch!
“Hoe bedoel je, ik begrijp het niet echt ik heb natuurlijk nog geen rijbewijs” lachte Raymond.
“Nee, daar moet jij nog een paar jaar op wachten, hoewel dat de wetten blijven veranderen. Vroeger was het dat je echt al achttien moest zijn, nu mag het al eerder rijles nemen en afrijden” vertelde Ben tegen hem.
“Laten we naar binnen gaan om wat te drinken, de zon wordt mij even te veel zeker nu we nog niet zijn ingesmeerd met zonnecrème” stelt Geert voor.
Onderweg naar de hut haalde ze nog even een fles cola in het winkeltje, gelukkig hadden ze er ook gekoelde flessen. In het restaurant verderop zagen ze dat de ouders nog gezellig aan het praten waren onder het genot van een kopje koffie.
Geert keek om het hoekje en zei “wij zijn naar onze hut, roepen jullie ons straks?”
“Doen we jongens, veel plezier en je weet het niet insmeren dat wordt pas op het park gedaan!”
Onder het lopen vraagt Raymond “waarom mogen we ons niet nu al insmeren met de crème?”
“Als we straks in de auto zitten en we krijgen het te warm, dan weet ik zeker dat we onze T-shirts zullen uittrekken. Vorig jaar zat er een flinke vetvlek in de bekleding van de achterbank, mijn Pa was razend op mij” lachte Geert.
“Dat kan ik me goed voorstellen, dus is dat de reden dat we ons niet mogen insmeren” grijnst Ben.
In hun hut gingen al snel de kleren weer uit en verdwenen op het bovenbed, Hans viste een pakje UNO kaarten uit zijn rugzak en vroeg “wie heeft er zin in een spelletje UNO?”
“UNO, wat is dat voor een spel ik heb daar nog nooit van gehoord?” zei Mark met een vragende blik in zijn ogen.
“Dat kan, het spel is nog niet zolang op de markt althans dat heet het is nog niet echt bekend bij de mensen!” zei Hans en lag ons uit hoe het spel ging.
Het was vrij eenvoudig, maar wel een erg leuk spel. Dus wij gingen er zo in op dat wij nog niet eens merkte dat we al aan het varen waren, en met zes man was de fles cola ook zo leeg maar door de warmte ging de dorst niet over.
Daarom vroeg Geert “zal ik nog een fles gaan halen in het winkeltje?”
Iedereen stemde er mee in, Geert sprong van het bed en liep meteen naar de deur.
Net toen hij de deurklink in de hand had zei Ben lachend “Geert trek wel even je sportbroek aan, we zijn nog niet op het park hoor!”
“Oei bedankt Ben, dat zou wat zijn geweest als ik in mijn blootje naar de winkel was gelopen?” giechelde hij terwijl hij snel zijn broek aantrok.
“Ja, de kapitein zou je zomaar laten kielhalen net zoals ze dat vroeger deden!” lachte Raymond.
Iedereen moest natuurlijk lachen, vooral toen ze zagen dat Geert een rood hoofd had gekregen. Tien minuten later was Geert weer terug met een koude fles cola, hij vulde de glazen meteen en de jongens hervatte nadat ze een flinke slok cola hadden gedronken het spel. Door het spel vloog de tijd om en voordat ze het in de gaten hadden kwam Trees de hut binnen.
“Jongens het is bijna zover, over een uurtje zijn we in Bastia dus opruimen en de tassen weer vullen” zei ze.
“Wat, zijn we er al bijna wat gaat de tijd snel wanneer we een leuk spel spelen” zei Geert tegen zijn moeder.
“Ja, als we weer terug zijn ga ik dat spel ook zeker kopen” lacht Raymond.
Toen iedereen klaar was en aangekleed keken ze nog even rond of er niets bleef liggen, maar dat was niet het geval dus gingen ze op zoek naar hun ouders. De ouders waren in het restaurant en zaten aan de koffie, na de begroeting haalde de jongens aan het buffet ook wat te drinken.
“Niet te veel drinken jongens, we moeten dadelijk nog ruim twee uur rijden voordat we aan het park zijn en onderweg stoppen we nog even bij de super U winkel voor de eerste levensmiddelen en natuurlijk ook drank” zei Herman.
“Dat weet ik Pap, maar we hebben dorst en in de super U hebben ze een wc voor de klanten” grinnikte Geert.
“Wat is de super U?” vroeg Raymond.
“Dat is een winkelketen, je kunt het vergelijken met de Jumbo bij ons thuis” vertelde Geert.
“Oké, weer wat geleerd. Maar zij zijn vast geen sponsor van Max Verstappen!” lachte Raymond.
“Nee, slimmerik dat doen ze zeker niet” grijnst Ben en geeft Raymond een stootje tegen zijn schouder aan.
Hierdoor let hij bijna zijn glas ijsthee vallen, want de cola kwam hem bijna uit de neus.
Toen ze hun drankje op hadden zei Geert “Pap wij gaan alvast naar de trap met onze spullen”.
“Dat is goed jongen, helaas hebben ze geen lift voor de gasten enkel een goederenlift is er en daar mogen jullie lekker geen gebruik van maken” grijnst Geert zijn vader.
“Dat weet ik nog van de vorige keren Pap, wij gaan proberen om een van de eerste te zijn die er gaan staan” lachte Geert.
“Veel geluk jongens, het zal vast wel al druk zijn bij de trap” vulde Geert zijn moeder aan.
“Wacht even jongens, nemen jullie vast de reservesleutel mee dan kunnen jullie de bagage alvast in ruimen!” zei Maarten tegen hen.
“Dat is een goed idee Pap, als jullie te laat zijn dan zet Mario de wagens wel op de kade neer” grijnst Ben.
“Als je dat maar uit je hoofd laat, hij mag enkel onder begeleiding rijden en wij weten niet of dat ook in het buitenland geldt?” zei Maria bezorgd.
“Hallo Mam, dat was maar een grapje hoor!” grinnikte Ben.
“Rot joch, van avond voor straf met blote voeten naar bed” grijnst Maria.
“Ik weet het beter gemaakt Mam, ik ga vrijwillig helemaal bloot naar bed dat het eigenlijk naar de slaapzak” schaterde hij het uit.
Ze namen voor voorlopig afscheid van hun ouders, om naar de trap te gaan. Daar zagen ze dat het al behoorlijk druk was.
“Tja mannen, dat is iedere keer het zelfde liedje. Iedereen wil het eerst van de ferry af om zo snel mogelijk weg te kunnen!” meldde Geert.
“Maar dit keer moeten ze toch wachten, omdat wij vooraan staan. Gelukkig staan onze auto’s naast elkaar en zijn wij de eerste die van de ferry gaan” zegt Ben met een knipoogje naar de anderen.
“Ja, en nadat de eerste acht auto’s weg zijn komen eerst de vrachtwagens aan de beurt” legt Geert uit.
“Waar is dat goed voor?” vraagt Raymond.
“De vrachtwagenchauffeurs zijn voor hun werk onderweg en de andere gaan op vakantie, dus gaan de vrachtwagens als eerste van de ferry” vertelde Geert aan de jongens.
“Ja, nu je het zegt is het me duidelijk waarom dat zo is!” zegt Raymond.
“Daarom is het ook zo’n onzin dat de mensen nu al klaar staan, op de eerste plaats omdat het nog zeker een half uur duurt eer we zijn afgemeerd en dan ze moeten toch wachten tot wij en de vrachtwagens weg zijn. Maar het is ieder jaar het zelfde liedje, dat wij er staan is enkel omdat wij dan straks gelijk kunnen inladen en zo eerder plaats maken voor het vrachtverkeer” verteld Geert.
En inderdaad een half uur later merkte we dat de ferry langzamer werd en in de haven ging afmeren.
Een van de bemanningsleden kwam er aanlopen en haalde de afsluitketting weg zodat wij naar beneden konden gaan en de wagens opzoeken. Wij waren net klaar met onze bagage toen onze ouders ook kwamen aanlopen, ze bedankte ons voor het meenemen van hun spullen en tien minuten later verlieten we de ferry.
“Heerlijk zei Geert, als ik de krekels hoor tsjilpen wordt ik blij. Ik weet dan dat we weer op Corsica zijn aan gekomen en ons een prachtige tijd voor de boeg hebben” lacht Geert.
“Dat heb ik ook Geert, het is zo’n heerlijk bekend geluid daar word ik ook zo vrolijk van” zei Trees terwijl ze het raam weer sloot.
De airco draaide op volle toeren, maar door het langzaam rijden werd het toch drukkend in de wagens dus de T-shirts gingen al snel uit.
“Is het hier altijd zo druk overdag?” vroeg Ben aan Geert.
“Ja, deze weg is ook de hoofdweg naar Sardinië en tevens de weg langs de stranden en de meeste vakantieparken” lag Geert uit.
“Je gaat toch niet zeggen dat het allemaal naaktparken zijn hé?” vroeg Raymond.
“Nee dat niet, maar daar waar wij heen gaan daar liggen er een stuk of vijf naast elkaar. Daarom is het ook een van de druk bezochte strand, ik schat dat het een kilometer of tien lang is en wij liggen met het park zowat in het midden”.
Raymond stootte Ben aan en zei “nu ben ik nog benieuwder hoe het is op het park, ik kijk er al echt naar uit”.
“Ja ik ook Raymond, spreken ze op het park eigenlijk alleen maar Frans?” wilde hij weten.
“Nee hoor, ook wordt er Engels, Duits en Italiaans gesproken en de echte oudere inwoners spreken daarom ook nog Turks” wist Trees te vertellen.
“Hoezo Turks, komen die ook op het naaktpark?”
“Nee, dat niet maar heel vroeger was het een eiland dat door de Turken bezet was, daarna is het een Engels eiland geweest en uiteindelijk is het terug gewonnen door de Franssen” vertelde Herman.
“Oké, ik vond het al vreemd, bij ons op de school douchen de Turkse en Marokkaanse jongens nooit met ons mee. Ze houden tijdens het douchen hun onderbroek of een zwembroek aan en als ze die uit doen staan ze allemaal te stuntelen met een douchelaken om hun middel” grinnikte Raymond.
“Ja, dat heeft wat met hun geloof te maken voor zover ik het weet?” zei Ben.
“Thuis op ons strand werd ik eens nageroepen door een groepje Turkse jongens die dicht bij het begin van het naaktstrand waren gaan liggen. Een van die jongens riep hé Adam waar heb jij Eva gelaten? daarop heb ik geantwoord die heb ik maar thuis gelaten, ik dacht me al dat jullie hier zouden liggen om ons te bekijken” zei Geert.
“Wat zeiden ze daarop, of hebben ze in elkaar geslagen?” vroeg Trees, maar dat kan ik me niet voorstellen jij ben nooit bebloed thuis gekomen.
“Nee Mam, dat durfde ze niet wat ik ken hun van school, eentje waar ik een beetje me bevriend ben kwam naar me toe gelopen en sloeg me op mijn schouder en zei ‘goed gezegd Geert, ze moeten eens ophouden met die flauwekul’ iedereen moet zelf weten wat hij doet of laat” zei Geert lachend.
“Maar goed dat jij ze kende, ik zou zoiets nooit tegen zo’n groepje jongens zeggen” zei Raymond.
“Ik had het ook niet gedaan hebben als ik de jongens niet had gekend, ik kijk wel uit!” grijnst Geert.
Toen er een tractor afsloeg ging het opeens een stuk sneller, na ongeveer anderhalf uur rijden reden we een grote parkeerplaats op.
“Kijk jongens, dat is de supermarkt waar wij meestal de boodschappen gaan halen. De winkel op het park gebruiken we enkel als er iets op is, maar ook als we vers fruit of groente willen hebben. De uitbater zijn broer komt dagelijks met vers fruit en groenten, en alles uit de eigen tuin hij gebruikt geen gif of iets dergelijks het zijn dus allemaal Bio producten” vertelde Trees.
“Ja, en s’ morgens tussen acht en negen komt er een bakker uit de beurt met vers brood, croissantjes en natuurlijk het bekende stokbrood in het groot en klein” vult Geert zijn moeder aan.
“Geert haal jij even twee winkelwagentjes, eentje voor ons zelf en de andere is voor Maria en Maarten” vraagt Herman aan zijn zoon.
“Dat doe ik Pa, ik verheug me al op het plaatselijke bier” lachte hij.
“Wat wil jij gaan kopen Pietra of kronenbourg?”
“Licht er aan wat in de aanbieding is, voor het zelfde geld is nu het Kranterbráu in de aanbieding” zegt hij met een glimlachje.
“Zijn dat bieren van het eiland zelf?” vroeg Ben.
“Nee alleen het Pietra bier is van Corsica, de andere twee komen uit Strasbourg France” wist Geert te vertellen.
“Wacht even Geert, je vergeet het merk Colomba te noemen dat komt namelijk ook uit Corsica. Was jij dat vergeten jongen?”
“Nee Pap, maar dat bier vond ik niet echt lekker en U trouwens ook niet!”
“O ja, dat klopt maar denk er dadelijk wel aan dat we enkel het hoognodige kopen morgen gaan we echt in kopen”.
“Is goed Pa, maar bier is wel belangrijk net als de wijn voor jullie” grinnikte hij.

Bingo
Berichten: 216
Lid geworden op: ma 22 dec 2008, 23:32

De nieuwe tent deel 37

Bericht door Bingo » vr 03 mar 2023, 18:17

De nieuwe tent deel 37
Snel liepen we naar de ingang, want buiten was het zo warm dat het leek of je een klap met een moker kreeg. Uiteraard werd er eerst een stop gemaakt bij de wc’s, iedereen moest even de blaas ledigen ( zoals Herman al had gewaarschuwd op de ferry ).Daarna werd er ingekocht, er werden vier broden, boterhambeleg, boter. Uiteindelijk kwamen we bij de drankafdeling terecht, daar werden twee dozen bier, wat frisdrank en natuurlijk rode en witte wijn gekocht.
“Nou jongens, het laatste stukje zullen jullie een gedeelte van jullie bagage op je benen moeten zetten. Anders krijgen we niet alles mee, gelukkig zijn we er al bijna!” lacht Herman.
“Nou dat hebben we er graag voor over hé jongens?” zei Geert de andere aan kijkende.
Zo gezegd zo gedaan, bij de wagens gingen de jongens zitten en kregen elk een rugzak of reistas op hun schoot gepakt. Op de vrij gekomen plekken konden de ouders de boodschappen verstouwen, wanneer ze klaar waren reden ze het laatste stukje naar het park. Daar werden ze hartelijk ontvangen door Gunther de ontvangstheer van het park, iedereen kreeg een welkomst drankje aangeboden iedereen moest een papier invullen met allerlei vragen. Daarna kregen ze de sleutels van het huisje waar ze de komende zes weken zouden vertoeven.
“Jullie krijgen nummers acht, negen, en tien, de twee tent plaatsen kunnen ze zelf uitzoeken maar veel keuze is er niet meer. Helaas kunnen de tenten niet naast elkaar worden opgezet, daar staat het al te vol voor. Maar die plaatsen die nog vrije plaatsen zijn schaduwrijk en bovendien zijn het mooie plaatsen dicht bij het strand” vertelde Gunther.
“Hoe komt het dan dat die twee nog vrij zijn , als het werkelijk zulke mooie plaatsen zijn” vroeg Geert aan Gunther.
“Dat komt omdat de meeste mensen naast elkaar willen staan, de twee vrije plaatsen heb ik extra vrij gehouden voor jullie” legt Gunther hem uit.
“Nou dan zullen we maar snel gaan kijken” stelde Ben voor en knipoogde naar Raymond en Geert.
“Hou even jongens, wel eerst helpen met de wagens leeg maken. Trouwens de tenten van jullie liggen helemaal als laatste in de kofferbak van de wagen” lacht Herman naar de jongens.
Op de plattegrond van het park wat we hadden meegekregen van Gunther zochten we de vakantiehuisjes op en reden onze ouders met de wagens erheen.
Nog voordat wij de wagens leeg maakte gingen eerst de kleren uit, het was al erg warm geworden.
Nadat de spullen uit de wagens was gehaald, liepen de jongens meteen met de tenten onder de arm richting de kampeerplaatsen waar ze meteen de twee plaatsen zagen en inderdaad waren het mooie plaatsen met zicht op het strand en de zee.
Geert en Ben namen uiteraard de grootste plek in beslag omdat zij de grootste tent hadden, de tent stond al snel overeind en hielpen ze Raymond met zijn tentje het was een tent voor drie man en het had ook een klein voortentje. Nadat ze allemaal klaar waren liepen ze terug om hun slaapspullen te halen en uiteraard de pomp om de luchtbedden op te pompen. Ook Mario en Mark kwamen kijken
naar de plaatsen en liepen vervolgens meteen door naar de zee, waar ze gelijk het water in gingen en riepen naar de andere “Jeetje wat is dat water warm, morgen maar eens een thermometer meenemen zodat we het zeewater kunnen opmeten”.
“Ja, dat doen wij ook altijd als we hier zijn, mijn moeder heeft extra een thermometer gekocht die we thuis ook gebruiken in het ligbad of zwembad” riep Geert naar de jongens.
Nu ging ook Raymond het water in, want hij geloofde de jongens niet maar kwam er al snel achter dat ze niet logen.
“Dat klopt inderdaad, ze hebben niet gelogen” zei hij tegen Geert en Ben die nog bezig waren met het oppompen van hun luchtmatras.
Geert zei “Ben jij kunt ook vast gaan als je wilt, hier kan je toch niets meer doen. Ik pomp het matras wel even vol!”
“Nee, ik wacht wel tot jij ook zover bent, de zee loopt niet weg” lachte ben naar Geert.
Ondertussen waren ook de ouders zo ver dat alles koel en ingeruimd was, dus zei Maarten “zullen wij een gaan kijken of de jongens klaar zijn, want Mark en Mario moeten nog alles in ruimen die zijn er stiekem tussen uit gepiept”
“Dat is te begrijpen, die twee waren natuurlijk benieuwd naar het strand en de zee. Vergeet niet dat dit voor hun ook de eerste keer is dat ze een echt naturistenpark bezoeken, dat is natuurlijk heel wat anders als het naaktstrandje thuis” lachte Maria.
En zo besloten ze naar de camping te gaan om pols hoogte te nemen en te kijken of de tenten al stonden.
Maarten zie “ik ben echt benieuwd naar de plaats waar ze de nieuwe tent hebben kunnen opzetten”.
“Als het werkelijk zo’n mooie plek is als Gunther vertelde, misschien krijgen we de jongens zo gek om te ruilen met ons huisje” lachte Trees.
“Kom op zeg, jij denkt toch niet dat ik met mijn oude knoken nog in een tentje ga liggen. En dat nog wel voor bijna zes weken? grijnst hij naar Trees.
Lachend liepen ze verder naar de campingplaats, daar vonden ze de tenten van de jongens aan, maar van hun zelf was geen spoor te bekennen.
“Die zijn vast al naar de zee om af te koelen na het zware werk, want zo’n tent is niet zo maar even opgebouwd? zei Maria.
“Dat valt opzicht wel mee, Geert en Ben waren zo slim op de tentstokken te markeren. Zo hoefde ze enkel de kleuren te zoeken die bij elkaar passen, en dat doek is ook zo gespannen” zei Herman.
“Ik denk dat Raymond meer heeft moeten uitzoeken welke waar kwam, want onze kinderen hebben dat vroeger nooit gedaan” vertelde Maarten.
“Gelukkig kan hij een beroep doen op Ben, als die tenminste nog weet hoe het zat want vergeet niet dat de tent al jaren op de zolder heeft gelegen” opperde Maria.
“Dan is het maar te hopen, dat de nog water dicht is” grijnsde Maarten.
“Dat zal toch wel, van het liggen word een tent toch niet lek!”
“Daar komt Raymond wel achter als het eens regent, alhoewel wij hier nog nooit regen hebben gehad in de periode dat wij hier waren” zei Herman met een glimlachje.
“Ja, hij kan dan altijd vluchten naar Geert en Ben, ik neem aan dat ze hem wel onderdak geven in een nood situatie anders zou het me tegen vallen van hun” zegt nu opeens Maria.
“Waar is er een nood geval?” vroeg Geert die opeens achter hen stond.
“Nog nergens, maar we hadden het erover dat als blijkt dat Raymond zijn tent niet regenbestendig is jullie hem wel zouden opvangen!” zegt Maarten.
“Natuurlijk, maar wij hebben hier nog nooit een dag regen gehad tijdens de vakantie” verteld Geert en kijkt daarbij naar zijn ouders.
“O ja mannen, wij hebben besloten om vandaag bij Werner en Colet te eten!” mits jullie akkoord gaan met het voorstel van ons opperde Trees.
“Prima Mam, Werner heeft ons al gezien. Hij kwam niet uit het water toen wij erin gingen, je weet dat hij in de middag altijd een duik in zee neemt als het tenminste rustig genoeg is”
“En Colet was die er niet bij?” vroeg Herman verwonderd om dat ze altijd samen gingen zwemmen.
“Nee, ze is gaan helpen bij Birgit ze hebben de woning achter jullie huisje gekocht. Ze gaat er samen met haar man en kinderen wonen, de vorige eigenaren zijn eind vorig jaar verongelukt een of andere dronkenlap heeft ze van de weg gedrukt boven in de bergen. U weet hoe eng het daar is, rechts het ravijn en links de bergwand. Ze zijn met hun auto minstens dertig meter naar beneden gestort, natuurlijk heeft dat niemand overleefd” vertelde Werner ons maar hij moest snel terug want het avond eten stond voor de deur zei hij nog.
“O wat erg, het waren zulke vriendelijke mens zoals je nog wel weet er ging geen vakantie voorbij of we gingen met ons alle bij hen op bezoek en werd er een leuke avond georganiseerd met een heerlijke barbecue en wijn. Wat kon die François heerlijke vissen klaar maken, die hij samen met Herman ging vangen verser kon gewoon niet” verteld Trees verschrikt toen ze het hoorde van Geert.
“De zoon en dochter wilde niet meer hier blijven wonen, en bestonden erop dat Birgit en haar man het huis kochten maar ze zijn wel verplicht om de vasten gasten te blijven ontvangen. Daardoor hebben ze het voor een prikje kunnen kopen, er was een vaste gast die ook interesse had maar wilde per toe niet meer kamers verhuren” dus kreeg Birgit het huis.
“Maar kom mensen, we gaan even naar onze huisjes om onze wikkeldoeken te halen. Zo helemaal in ons blootje kunnen we natuurlijk niet gaan eten, regels zijn nu eenmaal regels” stelde Herman voor.
Raymond, Geert en Ben liepen ook mee omdat ze nog hun kleding en was gerief moesten halen, ze hadden namelijk onderling besloten om in de openbare douchen te gaan douchen en enkel met het eten bij hun ouders te gaan zitten. Dat vonden ze fijner dan de hele tijd met hun ouders op te trekken, ze wilde uitproberen hoe het was als ze straks op kamers zelfstandig woonde. Herman
had het zelfs een goed plan gevonden.
Maria was het er eigenlijk niet mee eens geweest en maar had uiteindelijk toegestemd maar had wel gezegd “oké, maar dan moesten de jongens wel deelnemen aan de uitstapjes die ze zouden gaan maken. Vooral Ben moest wat opsteken van het leven op Corsica, anders hadden ze net zo goed thuis kunnen blijven”
“Ja maar Mam, thuis is het niet zo warm als hier, en om de zoveel tijd regen en onweer te krijgen zoals dat in Nederland meestal is na een warmte periode is ook niet leuk” had Ben geopperd.
“Jullie kunnen kiezen, of jullie douchen niet hier maar gaan mee als wij er op uit trekken, of anders komen jullie gewoon hier douchen” zei Maria gespeeld boos.
Mopperend had Ben toen maar ingestemd om mee te gaan als ze een uitstapje gingen maken “maar niet als het een dagje kerken kijken zo worden, want daar heb ik dus echt geen interesse in” had hij erbij gezegd.
“Nee ik ook niet, we komen hier om lekker bruin te worden. En als we weer thuis zijn gaan we steun en asiel aanvragen” lachte Mark en sloeg Ben op zijn schouder.
“Als wij net zo bruin thuis komen als Geert vorig jaar was na de vakantie, dan zouden we dat kunnen en misschien lukt het ons dan ook nog” schaterde Ben het uit.
“Ja, ik moet nog steeds lachen als ik er aan denk, bij het om kleden na de gymles zie ik nog steeds de jongens met verbaasde gezichten kijken toen ik in mijn blootje onder de douche stond!”
Een van hen vroeg nog “zo Geert, acht weken niet gedoucht waarop Geert zei nee Freddie vijf weken Corsica” zei Geert tegen hem vertelde Ben verder.
“Ja, ja en daar wordt je over je hele lijf zo bruin, die zon daar op Corsica gaat zeker dwars door je zwembroek heen?” had Freddie gegrijnsd.
Hun monden vielen pas echt op toen ik zei “dat is niet nodig, ik heb in die vijf weken niet een keer een zwembroek aan gehad” vertelde Geert weer verder.
“Wat, heb jij daar echt in je nakie gelopen?” werd er door een andere gevraagd.
“Ja, dat doe ik al altijd, van kinds af aan loop en zwem ik naakt in de tuin bij ons maar ook in huis loop i9k in mijn blootje net als mijn ouders. Enkel als er bezoek komt, dan schiet mijn ouders en ik even een badjas aan. Maar zo gauw ze weer weg zijn gaan ook onze badjassen weg, trouwens hier op het naaktstrand ben ik ook altijd te vinden bij mooi weer. Dat moeten jullie ook eens doen, dan weet je pas echt wat jullie al jaren missen” heb ik ze toen lachend gezegd.
“Vreemd, ik heb je daar nog nooit gezien heb ik er toen uitgefloept. Gelijk keken de jongens verbaasd naar mij, Freddie zei wat Ben jij ook al!”
”Ja, waarom niet er is niets lekkerder dan de wind over je lichaam te voelen waaien. En vergeet niet hoe fijn het is om naakt in zee te zwemmen, daarna laat ik me altijd drogen door de zon en wind trouwens thuis in de tuin ben ik ook meestal bloot. Zelfs op mijn kamer maak ik mijn huiswerk in mijn nakie, natuurlijk alleen als er niemand bij is” zei ik toen grijnzend.


Zo, eindelijk kan ik deel 37 plaatsen. Door een storing in mijn PC heb ik een tijdje niet kunnen schrijven. Daarom vandaag een korter deel en een paar dagen te laat, hopelijk kom ik weer in mijn ritme dus veel lees plezier met dit korter deel.

Bingo
Berichten: 216
Lid geworden op: ma 22 dec 2008, 23:32

De nieuwe tent deel 38

Bericht door Bingo » di 14 mar 2023, 17:32

De nieuwe tent deel 38
“Ja doei, loop ik daar met een paal van hier tot ginder over het strand te pareren mij niet gezien hoor” had Freddie meteen geopperd.
“Dat is gewoon even wennen, ik had er ook last van in het begin maar na een uurtje op mijn buik te hebben liggen zonnen kreeg ik het zo warm dat ik graag het water in wilde. Ik keek naar beneden en zag dat mijn jongeheer in slaap stand was, daarop ben ik naar de zee gerend en een flinke duik genomen in het toch redelijk koud water. Tijdens het terug lopen naar mijn strandlaken was het echt een klein duimpje geworden, ik heb me gewoon op mijn rug in de zon gelegd om op te drogen” heb ik hem verteld maar Freddie tikte met zijn vinger tegen zijn voorhoofd en schudde van mij niet gezien hoor.
Willem een andere jongen zei “ik ga er zaterdag ook eens heen, maar hoe smeer jij je rug in met zonnebrandcrème?” wilde hij weten.
Ik zei “als ik jou zie doe ik dat wel eventjes, maar je kunt het ook gewoon aan je buren vragen hoor voor het zelfde geld komt er iemand naar jou toe en vraagt goh zou jij even mijn rug kunnen insmeren. Dan zeg je oké maar dan moet jij ook mijn rug insmeren”.
“Ik kan toch niet een wild vreemde met jou of je aanspreken, zo ben ik niet opgevoed!” verdedigde hij zich.
“Op een naaktstrand is iedereen gelijk, het is net een grote familie” heb ik hem uitgelegd.
Ondertussen waren ze weer terug op het strand, gezamenlijk liepen ze naar het strandpaviljoen van Colet en Werner. Het terras werd compleet verbouwd er werden tafels aan elkaar gezet zodat er een tafel stond waar wij met zijn negenen konden plaats nemen. Colet en Werner begroete ons en de voor de beide nieuwe mensen stelde zich met de voornaam voor.
Daarna zei Werner “ik geef jullie zo mijn mobilenummer, dan kunnen jullie de volgende keer als jullie komen eten een WhatsApp sturen zodat de tafel klaar staat” lachte hij en nam de bestellingen voor de drankjes op.
Jürgen de ober van het vorig jaar was er ook weer en bracht de drankjes en bracht gelijk de menukaart mee, Jürgen was uit Oostenrijk en werkte in zijn vakantie hier in de bediening.
Raymond zei “gelukkig is de kaart in het Frans en Duits, want ik heb nog geen Franse les op school dat krijg ik pas het volgend jaar”.
“Oei Raymond, dat gaat studeren worden, ik heb het er nu nog moeilijk mee” Grijnst Herman opkijkende van de kaart.
“Gelukkig kan Anne me helpen, zij heeft een negen plus voor Frans wat dat aangaat heeft ze werkelijk een talenknobbel voor het Latijns en Duits staat ze ook op een acht half” zelf val ik na een paar woordjes weer terug in het Nederlands lacht hij.
“Dat heb ik nauw ook altijd, de eerste vier woorden gaan goed en daarna begin ik ook weer ABN te praten” knipoogt Herman naar Raymond.
Het eten was heerlijk, zeker met zo’n mooi uitzicht we keken naar de voorbij lopende mens, spelende kinderen al dan niet in het water en natuurlijk ook naar langsvarende zeiljachten.
“Mogen die eigenlijk wel zo dicht bij het strand zeilen, ik vindt het maar gevaarlijk zo dicht bij de badgasten en de kinderen?” vroeg Maria.
“Ja schijnbaar wel, ik heb het ooit eens nagevraagd, maar Werner zei dat er totaal geen toezicht op was door de kustwacht. Enkel als de watervliegers kom om water op te halen als er weer eens een bosbrand is, dan word iedereen weg gestuurd en moeten de mensen allemaal in de branding blijven en niet verder” vertelde Herman.
“Gebeurt dat dan vaak?” vroeg Raymond geïnteresseerd.
“Ja, heel vaak zelfs. In het begin dat wij naar Corsica gingen hebben we veel uitstapjes gemaakt met de bus, nu doen we dat vaker zelf met de eigen auto. Maar in de bus hadden we een gids en die vertelde dat als de boeren geen toestemming kregen om een stuk grond te ontgroenen ze het gewoon aanstaken, daarna kregen ze vaak wel toestemming” legde Geert uit.
“Van die gids, meestal was dat de zelfde hebben we veel opgestoken, zo kregen we te horen dat boven in de bergen de varkens en schapen gewoon los rond liepen. Ook vertelde hij dat het vlees nooit echt meer gekruid werd buiten wat zout en peper was er niets meer nodig, de beesten aten zoveel gekruide dat het gewoon in het vlees werd opgenomen. Bij thuis komst na de trip heb ik dat meteen bij Werner nagevraagd, ik kreeg een bevestigt antwoord van hem” zei Trees glimlachend naar de nieuwkomers.
“Voor jaren terug is er ooit een ongeluk gebeurd met het opnemen van een nieuwe lading bluswater. Ging Herman verder, zo’n blusvlieger komt aanvliegen gooit zijn klep open en schept zo duizenden liters water in een keer op en vliegt meteen door naar de brandhaard in dit geval was het een bosbrand. Daar aangekomen laat hij het water vallen boven op het vuur, maar dit keer zat er een duiker bij het water deze was waarschijnlijk net op de verkeerde plek. Later werd hij terug gevonden in het afgebrand bos, in de plaatselijke krant stond dat er een dode duiker in het bos was gevonden. Vanaf dat moment zorgt de kustwacht ervoor dat de laadplaats beveiligd is wanneer de vliegtuigen weer ingezet worden om zoiets te verkomen”
“Jeetje het zal je maar gebeuren, ben je lekker aan het duiken en voor je het weet lig je in een vliegtuig en word je even later gedumpt in een vuurzee” zei Raymond geschrokken.
“Ja, daarom word ook altijd gezegd dat een duiker een boei bij zijn bootje moet neer leggen zodat iedereen kan zien dat er een duiker bezig is” vulde Geert zijn vader aan.
”Dat klopt inderdaad, daarom hebben snorkers ook meestal een boei vast gemaakt aan hun enkel zodat andere hun kunnen zien” dat heb ik wel eens gezien zegt Maarten.
Nadat ze eindelijk klaar waren met eten vroeg Geert “wie heeft er zin in een strand wandeling?”
Daar hadden de ander jongens wel oor naar en zo liepen ze later met hun voeten in het water langs het strand af. De ouders bleven liever nog even zitten en hielpen Werner even mee de tafels en stoelen weer terug te zetten waar deze dankbaar voor was, Colet wilde het eerst niet hebben maar Maarten en Herman stonden er op om te helpen.
Ben en Geert liepen een stukje achter Mario, Mark en Raymond opeens zei Ben “Geert ik wil graag dat jij mij vanavond ontmaagd, het lijkt me fijn om dat hier op Corsica te doen”.
Door dit verzoek kreeg Geert last van een stijve piemel, daarom liep hij wat verder het water in zodat niemand het kon zien ook Ben deed dat zodat de jongens die voor hen liepen geen argwaan zouden krijgen.
En zo was het inderdaad Raymond keek over zijn schouder waar de twee bleven, toen hij zag dat ze tot hun middel in het water waren riep hij “wacht even jongens, volgens mij moeten Ben en Geert een plasje doen!”
Maar Mario en Mark liepen gewoon door dus rende Raymond ook achter hen aan en riep nog “straks moeten jullie twee maar even een spurtje inzetten” en zwaaide naar de twee die nu nog verder het water waren in gegaan.
Geert riep “wij gaan dadelijk terug naar de tent, wij zijn toch wel moe van de reis en het eten”
Raymond stak zijn duim op om te laten weten dat hij het begrepen had. Eenmaal bij de andere twee vertelde hij dat Geert en Ben terug gingen naar de tent. Nu draaide de anderen zich ook om en staken beide hun hand in de lucht.
Ben ging met zijn hand onderwater en voelde aan Geert zijn pik en zei lachend “O, ik merk dat je weer slap bent!” maar gelijk voelde hij dat hij weer opnieuw hard aan het worden was.
“Niet doen Ben, zo kan ik nooit uit het water komen” en Geert duwde Ben zachtjes weg met het gevolg dat Ben zijn evenwicht verloor en om viel.
Proestend kwam Ben weer bovenwater, hij probeerde om bij Geert op zijn rug te kruipen en kwam daarbij met zijn eigen ondertussen stijve tegen de billen van hem aan.
“Oké, ik merk dat jij ook stijf bent” lachte deze.
“Ja vind je het gek, ik had net nog jouw stijve leuter in mijn hand. En de gedachte wat er vanavond gaat gebeuren maakt me geil!” zei Ben met een roodhoofd.
“Maar ik heb je nog niets beloofd jochie, dan zal je de rest van de dag toch echt braaf zijn” en gaf hem daarbij snel een kusje op zijn mond.
“Ik ben toch altijd braaf, of niet soms?”
“Nou net niet hoor, jij kneep me net nog in mijn piemel of ben je dat al vergeten?” grijnst Geert.
“Dat wel ja, maar dat deed ik om te voelen of je slap was en we uit het water konden gaan!”
“Ja, ja zo lust ik er nog wel een paar, jij met je smoesjes. Maar kom dan gaan we naar de tent, ik krijg zin om wat te drinken”
“Kan jij dan al weer netjes uit het water komen, of moet ik eerst even voelen?” grijnst Ben en zwemt meteen een stuk bij Geert vandaan.
Eenmaal aan de kant bukken ze om hun wikkeldoek op te rapen, die hadden ze even in gedumpt.
De klusjesman had ondertussen de spullen van Herman en Trees bij de bungalow, zij lieten namelijk als de vakantie om was wat van hun bagage in het depot staan tot het volgend jaar. Dat werd door meerdere mensen gedaan, zo hoefde ze niet elk jaar opnieuw met de strandstoelen en zo te slepen.
“Waar is Mam vroeg Geert aan zijn vader die op het terrasje van hun bungalow zat?”
“O die is met Maria naar voren om de waardevolle spullen in een bankkluisje te leggen, en tevens de fles rode wijn om te ruilen voor rosé. Je weet dat Mama liever rosé drinkt dan rode wijn, en de rosé is altijd lekker hier”.
“Ik ben benieuwd of Bernadette nog steeds hier de bank runt, vorig jaar wilde ze namelijk al stoppen en met pension gaan!” vertelde Geert.
“Ik denk het wel, anders heeft ze vast een bungalowtje gekocht op het park. Ze zeggen altijd eenmaal Corsica altijd Corsica, dat zie je wel aan ons. Wij waren ook meteen verkocht na het eerste jaar op Corsica, ik zit zelfs er aan te denken om ook een van deze bungalows te kopen en die via Gunther te laten verhuren in de tijd dat wij er niet zijn”.
“Dat zou fijn zijn, kunnen wij hier onze bruiloft houden is lekker goedkoop, want niet iedereen wil een feestje vieren in hun blootje” lachte Geert.
“Nee, dat klopt ik zie mijn Oma en Opa niet snel naar een nudistenpark komen voor een bruiloft” buldert Ben het uit.
“Zijn ze dan niet zo, mijn Oma’s en Opa zijn dat wel, helaas is de vader van Mama al overleden” zegt Geert tegen Ben.
“Nee, die van mij niet, ik vindt het al heel wat dat ze vrede hebben met het feit dat ik op jongens val!”
Ondertussen waren we gaan zitten en Geert vroeg “staat de cola al koud Pa, ik heb namelijk dorst als een paard en Ben zal ook wel wat lusten?”
“Dat was het tweede wat koud kwam te staan, Ma zijn rosé was het eerste daarna kwam de cola en daarna kwam dan eindelijk het bier” grijnst Herman.
“Zo ging het ook bij ons Ben, wel heeft je Ma de vrieselementen in het diepvries vakje gedaan voor je legt voor je koelbox” vertelde Maarten die natuurlijk ook op het terrasje bij Herman zat.
“O ja, morgen gaan we shoppen jongens. Dan kunnen we gelijk een paar klapstoeltjes voor jullie nieuwe tent kopen, of zitten jullie liever op de harde grond?” vroeg Herman.
“Sterk plan Pa, kunnen we gelijk nog een koelbox kopen voor op het strand en een strandtentje zodat we ons kunnen terugtrekken als de zon te heet wordt.
“Hé, we kunnen toch ook onze koelbox meenemen!” opperde Ben.
“Nee man, die blijft lekker in de tent staan zodat we bij thuiskomst een lekker koel drankje hebben. Lijk je dat niet beter Ben. Iedere keer slepen met de koelbox, eerst naar de bungalow van onze ouders en dan weer terug naar het strand en s’ avonds weer het zelfde liedje” lacht Geert.
“Daar zit wat in, misschien moeten we kijken of ze een koelbox op wielentjes hebben of een opklap steekwagentje” zegt Ben met een glimlachje.
“Ja Ben, dat is geen gek idee van jou. Mogelijk kunnen we die thuis dan ook gebruiken als we naar ons strandje gaan” valt Geert hem bij.
“Maar kom, laten we nu naar de tent gaan, wij wilde toch de nieuwe tent inwijden!”
“Ja dat klopt inderdaad, we nemen vast wat te drinken mee in de koelbox. Want onze ouders hebben een koelkast en wij in de tent niet”
“Zo, zo grote plannen voor dadelijk?” lachte Herman.
“Ja, of we vanavond nog wat willen eten weet ik niet, eigenlijk zit ik nog vol van vanmiddag” zegt Geert met een knipoogje naar zijn vader.
Gewapend met de koelbox liepen ze terug naar de tent, daar zat Raymond al te wachten hij zei “Mario en Mark zijn ook al terug en gaan een middagdutje doen vertelde ze me”
“Dat waren wij ook van plan, waarom doe jij dat ook niet Raymond?”
“Ik denk dat ik nog even naar het strand ga, als ik een dutje doen dan slaap ik vannacht niet goed. Ik zie jullie later wel, dan drinken we er eentje!” lachte Raymond.
Op het strand slenterde hij wat langs de kustlijn deels met zijn voeten in het water en tuurde hij naar de grond en zocht hij mooie schelpen. Hij was zo verzonken in gedachten en het zoeken dat hij niet in de gaten had dat er vanaf de andere kant een jongen aankwam die schijnbaar ook schelpen zocht, niet veel later botsten ze tegen elkaar aan. Beiden zeiden ze tegelijk sorry, Raymond en het Nederlands en de andere jongen in het Duits.
Beiden schoten ze in de lach en stelde zich aan elkaar voor, de jongen zei “dat hij Ziggie hete, hierop zei Raymond zijn naam” in het Duits want hij ging er vanuit dat Ziggie geen Nederlands sprak en dat klopte ook.
Ook vertelde hij dat hij uit Frankfurt kwam en zestien was, hij was hier met zijn ouders en twee zussen. Maar die meiden trokken de hele tijd samen op, daardoor verveelde hij zich en was maar schelpen gaan zoeken.
“Ik niet zei Raymond, ik ben hier samen met mijn buren van thuis en ik kom uit Den Haag, de twee families zijn hier met hun zonen. En die hebben hun vriendjes mee genomen het zijn paartjes en dus voel ik me ook een beetje als het vijfde wiel aan een wagen, zodoende ben ik ook schelpen aan het zoeken!”
“Oké, en jij zelf bent niet gay?” vroeg Ziggie hem direct.
“Nee, ik heb thuis een meisje maar die is met haar ouders op vakantie, ik App en bel wel geregeld met haar”
Oké, ik heb ook thuis een liefje en die is ook op vakantie ze weet dat ik hier op een naaktpark vertoef maar haar ouders zijn er niet zo voor om naakt te lopen in het openbaar als je begrijpt wat ik bedoel”
“Met dat probleem zit ik ook, heel af en toe krijg ik haar zover dat ze met me mee gaat naar het naaktstrand bij ons in de beurt. Natuurlijk mogen haar ouders er niet achter komen, maar zelf vind ze het wel lekker om bloot te zonnen en te zwemmen!”
“Dan heb ik het beter, bij haar thuis lopen de ouders en haar broers wel naakt rond net als ze zelf. Maar de favoriete vakantie voor hen zijn toch de bergen, daar heb ik weer geen zin in de hele dag maar berg op en af te wandelen, ik moet er niet aan denken” lachte Ziggie.
“He Ziggie, zullen we samen een stukje over het strand wandelen, ik zag dat hij een heuptasje om had. Ik wees ernaar en zei dat is een slim idee, morgen gaan we winkelen dan kijk ik of ik ook zoiets kan vinden”
“Ja ze hij, een handdoek of wikkeldoek kan je om je hals dragen maar de hele tijd je beurs, sigaretten en aansteker in de hand houden is bar lastig”.
“Zelf had ik ook mijn wikkeldoek om mijn hals geslagen, dus jij bent roker?” vroeg ik hem.
“Ja, maar na de vakantie ga ik stoppen met roken, om het in de vakantie zelf te doen is vrij zwaar. Ik verveel met gewoon te veel, daarom wil ik na de vakantie stoppen. Kom op laten we een stuk naar <Riva Bella> lopen, dat is daar achter het is ongeveer drie kilometer die kant op!”
“Oké, laten we dat doen. Maar wel met de voeten door het water hoor, mijn slippers heb ik niet mee genomen en het zand is nogal heet” grijnsde ik.
“Voor een Hollander spreek je goed Duits, daar sta ik van te kijken”.
“Nederlander bedoel jij, Nederland is het land. Maar Holland is een provincie net als bij jullie de deelstaten NRW, Saksen en noem maar op. Maar dat geeft niet echt hoor, in het algemeen spreken buitenlanders altijd over Holland”
“Oké dat wist ik niet, ik weet niet beter dan dat het Holland is. Zelf op school hebben ze het ons zo geleerd bij aardrijkskundeles”
“Dat ik zo goed Duits spreek komt omdat ik Duitse les heb gehad en ik moet zeggen dat ik het een mooie taal vind!”
Ondertussen waren we al een behoorlijk stuk gevorderd en konden we het park al zien liggen.
“Dat Riva Bella is dat ook een naaktpark?” vroeg ik aan hem.
“Ja inderdaad, maar het is mij te deftig. Er komen veel mensen met een dikke beurs, of ze doen alsof” grijnst Ziggie.
“Laten we dan hier maar wat drinken, dit lijkt me een leuk strandpaviljoen te zijn” stelde ik voor.
“Voor een keertje kunnen we dat doen, het is er nogal prijzig echt iets voor rijkelui. Meestal ga ik gewoon naar een paviljoen midden op het strand, onder de normale mensen. Zelf mijn vader moet niets hebben van dat soort volk, daarbij is hij een directeur van een beroemd ziekenhuis in Frankfurt. Maar hij zegt altijd als mijn kleren weg zijn is ook mijn titel weg, hij praat net zo gemakkelijk met een fabrieksarbeider dan met zijn collega’s op het werk wij zijn gelijke op het park” zegt hij altijd.
“Oké, dat Had ik al eerder gehoord van Geert en zijn ouders, die komen al jaren hier op het park. Door hun ben ik nu ook hier, ze hebben ook Ben zijn ouders over gehaald om hier zes weken vakantie te houden ze willen ons in de vakantie van alles laten zien hier op Corsica en mogelijk gaan we ook een dagje naar Sardinië.
Daar is het ook mooi, maar voor ons gaat er niets boven Corsica, wij komen er ook al jaren” zei Ziggie.
“Ik hoop dat ik mijn eigen ouders en zussen het volgend jaar kan over halen om hierheen te gaan met de vakantie, ik vind het nu al prachtig en dan is het nog maar de eerste dag” lachte Raymond.
“Vorig jaar kwam mijn vader in gesprek met een gast, hij kwam net uit zijn auto. Die man stond te lachen en toen mijn vader vroeg waarom hij zo moest lachen zei deze op U kentekenplaat. Hij snapte het niet direct maar toen hij zelf keek snapte hij het wel en wist nu ook waarom zijn collega’s de eerste keer zo moesten lachen”
“En wat was de rede voor het lachen?” vroeg Raymond.
“Wij hadden het nog helemaal niet in de gaten gehad maar het kenteken luide F – KK – 106” grijnsde hij.
“Wat is daar bijzonders aan?” want Raymond snapte het niet meteen.
“Nu samen heet het FKK en dat is bij ons in Duitsland de afkorting van nudisten en naturisten bond!”
Nu moest ook Raymond lachen en vroeg “had jullie Pa dat kenteken extra aan gevraagd?”
“Nee dat was toeval, F staat voor Frankfurt en mijn zussen heten Kristel en Karin bij ons kan je tegen betaling wel extra een kenteken aanvragen dat kost ongeveer 150€ volgens mij. Dus vanaf toen heeft Pa ook het kenteken van Ma haar boodschappen wagen laten aanpassen en rijdt zij ook met de letters FKK rond” lacht hij.
Ondertussen waren ze gaan zitten maar Raymond vergaat de wikkeldoek op de zitting te leggen en ging met zijn blote kont op de stoel gaan zitten.
“Wat doe je nauw Raymond, je moet op je wikkeldoek gaan zitten” dat weet je toch.
“Oeps dat was ik even vergeten!” en hij stond meteen weer rechtop.
“Ziggie vroeg aan de ober of die een natte doek of lap had zodat Raymond de stoel weer schoon kon maken” en dat zei hij in het perfect Frans.
De ober begreep hem meteen zeker toen hij nog vertelde dat Raymond voor de eerste keer op een naaktstrand was.
De ober zei “dat hij dat al had gedacht, omdat hij nog niet echt helemaal zo mooi bruin was als Ziggie zelf”
“Moeten we niet onze wikkeldoeken om doen?” vroeg Raymond verlegen.
“Nee, dat moet je enkel als je naar binnen gaat of wilt eten en natuurlijk ook in de winkel op het park”.

Bingo
Berichten: 216
Lid geworden op: ma 22 dec 2008, 23:32

De nieuwe tent deel 39

Bericht door Bingo » di 28 mar 2023, 16:57

De nieuwe tent deel 39
“Dat van het eten en winkelen wist ik, maar mijn vraag was of bij het terrasje pikken het ook moest of gewenst was?”
“Nee, dat is niet het geval en anders zal de bediening het je gewoon netjes vragen en enkel op verzoek van andere gasten die wel iets eten. Maar dat is echt zelden, de meeste mensen zitten ook gewoon bloot op een handdoek of wikkeldoek. Of het moet echt een eetzaak zijn net als bij ons Werner en Colet zijn, dat is iets anders en bij het park naast ons dus eigenlijk de buren willen ze zelfs het liefst dat je compleet gekleed komt om te eten. In het begin kwamen mijn ouders en de rest van de familie net van het strand en wilde we gaan eten, we werden net niet weg gestuurd maar wel ergens achteraf in een hoekje gezet. Dat was trouwens de eerste maar ook de laatste keer dat wij daar zijn gaan eten” vertelde Ziggie.
“Dat begrijp ik volkomen, ik zou er ook niet meer heen zijn gegaan. We zijn toch op een nudistenpark of zie ik dat verkeerd?”
“Dat zei mijn vader ook, wij zetten hier nooit meer een voet binnen heeft hij tegen uitbater gezegd. Jullie horen hier niet thuis, we zijn hier op een nudistenpark, ik zou maar snel gaan verhuizen want het is gewoon een schande” normaal gaf mijn vader altijd een flinke fooi maar dit keer niet vertelde Ziggie.
“Ik zal de andere waarschuwen dat we daar niet moeten gaan eten, maar ook hoe ze over ons nudisten denken” lachte Raymond.
“Wij waarschuwen ook altijd als er nieuwe gasten op dat park komen, dat word ons niet in dank afgenomen door die uitbater. Hij heeft zelf mijn vader bedreigd, daar op heeft mijn vader de politie erbij gehaald. De politie heeft hem toen gewaarschuwd dat hij bij een volgende bedreiging een gepeperde boete verwachten en ze zouden zelfs zover gaan dat een sluiting boven de uitbater zijn hoofd hing” daarop is hij bedaard maar wij waren niet meer welkom bij hun restaurant, maar mijn Pa lachte hem uit en vertelde dat wij sowieso niet van plan waren om nog ooit eens te gaan eten in zijn pokkenzaak.
Nadat ze de glazen cola op hadden liepen de twee jongens weer terug naar het beginpunt van hun wandeling. Ziggie liep mee naar de tent van Raymond, daar vroeg hij of Ziggie nog wat wilde drinken maar die bedankte zich en zei “ nee, maar als je wilt kan je mee lopen naar onze bungalow. Daar kan je dan mijn ouders en mogelijk ook mijn zusjes kennen leren”.
“Ja dat lijkt me een leuk idee, mijn Duits is goed genoeg, of niet soms?” lachte Raymond naar zijn nieuwe vriend voor de komende weken.
Onderweg naar de bungalow van Ziggie vroeg hij ineens “Raymond hoe oud ben jij eigenlijk?”
“Hé, heb ik dat nog niet gezegd wat onbeschoft van mij. Ik ben net als jij zestien in augustus word ik zeventien” vertelde hij.
“Wat toevallig ik word ook in augustus zeventien, jij gaat me nu toch niet vertellen dat jij net als ik de tiende jarig bent hé!”
“Nee, dat zou wel erg toevallig zijn maar ik ben op de achtste jarig dus twee dagen ouder dan jij zei hij” en klopte Ziggie vriendschappelijk op zijn schouder.
“Dus mag en kan ik jou `rotznase` noemen” schaterde hij het uit.
“Ja, als je het zo bekijkt wel, maar ga dat niet leuk vinden hoor!” zei hij gespeeld beledigd.
“Nee, dat was maar een grapje, zoiets zo ik nooit doen. Had je zojuist trouwens die mooie tent gezien?”
“Ja, die nieuwe bedoel jij?”
“Ja juist, dat is de tent van mijn vrienden, je weet wel dat stelletje waar ik het over had in het begin van de middag”
“En die zijn nu aan het strand?”
“Nee, tegen mij hebben ze gezegd dat ze een dutje gingen doen. Maar of het hun gaat lukken weet ik natuurlijk niet, als ze alleen zijn kunnen ze niet van elkaar af blijven als je begrijpt wat ik bedoel!” grijnst hij.
“Ik denk het wel” grinnikte hij terug.
Ondertussen zijn de jongens bij Ziggie zijn ouders aangekomen, en wordt Raymond voorgesteld. Van de zussen was geen spoor te bekennen, vermoedelijk zijn ze nog op het strand om te zwemmen en te zonnen zoals gebruikelijk.
Ziggie liep naar binnen, bij de deur vroeg hij “Raymond, wil jij ook een glas cola of wil je wat anders drinken?”
“Nee, cola is prima. Ik drink overdag alleen bier of wijn bij het eten en s’ avonds met de jongen samen. Nu het nog mag, volgend jaar moet je eigenlijk achttien zijn voordat je alcohol mag drinken. Dat zal wel wennen zijn voor de Franssen, daar drinken nog echte kinderen al wijn bij het eten” lacht hij naar de ouders van Ziggie omdat Ziggie nog in de bungalow was om drinken te halen.
“Dat klopt inderdaad Raymond, trouwens jij spreekt echt goed Duits hoe komt dat zo?” vroeg Claus de vader van Ziggie.
“O, dat komt omdat ik op school drie jaar les heb gehad, en in Scheveningen waar ik tegen aan woon komen natuurlijk veel Duitse gasten!”
“Oké, dus jij komt uit Scheveningen vroeg nu de moeder die Claudia heet. Daar gaan wij ook vaker heen voor een lang weekend?”
“Nee, net direct in Scheveningen, maar ik woon in Den Haag helemaal buitenaf weg van de drukte en dicht tegen het naaktstrand aan. Waar ik vaak heen ga, met wat vriendjes van school en zo. Eerst maak ik mijn huiswerk van school, daarna spring ik op mijn fiets om naar het strand te gaan. In het begin was het stiekem mijn zusjes en moeder wisten er niets vanaf, maar ondertussen weten ze het wel en gaan soms met me mee” zei hij met een rood kleurtje op zijn wangen.
“En je vader, die gaat niet mee naar het naaktstrand” vraagt Claudia verder.
“Nee, gelukkig niet op de eerste plaats moet hij er niets van hebben en op de tweede plaats liggen mijn ouders gelukkig in scheiding. Wat dat aangaat is hij echt een tiran, en bijna heiliger dan de Paus zelf. De kerk en het geloof is alles bij hem, tot voor kort heb ik mijn zusjes nog nooit bloot gezien en zij mij ook niet. Als kleuter werd ik door mijn Mam en soms door de ouwe, maar er werd wel op gelet dat de douchedeur op slot zat. Een keertje ik was misschien een jaar of acht ben ik eens bloot naar mijn kamer gerend, de ouwe van mij heeft mij toen zo’n pak slaag gegeven op mijn blote billen dat ik twee dagen niet heb kunnen zitten!”
“Dat is bij ons heel ander, ik ben altijd met mijn zusjes samen in bad gegaan zelfs samen met mijn ouders!” vertelde Ziggie die alles had mee gekregen en reikte me mijn glas aan.
“Is het daarom dat jij niet over je vader praat maar steeds het woord ouwe gebruikt?” vraagt nu Claus.
“Ja, sinds ze in scheiding liggen wel ik niets meer te maken hebben met hem. Als het zover komt dat er een omgangsregeling komt, dan weet ik zeker dat ik weiger eraan deel te nemen en ik denk dat mijn zussen er net zo over denken!” hij heeft te veel kapot gemaakt hij zat zelfs een weekend in de cel nadat hij ons heeft bedreigt.
“En je zusjes, zijn die ook oud genoeg om het zelf te beslissen?” vraagt Ziggie verder.
“Ja, gelukkig wel, de oudste is achttien en de jongste is net zestien geworden” zelf word ik zeventien in augustus net als jullie Ziggie.
Ziggie zijn moeder kijkt verbaasd naar haar zoon maar die zegt meteen “nee Mam niet op de zelfde dag, hij is twee dagen ouder”
“Wat ga jij morgen eigenlijk doen, Wij hebben besloten om naar de andere kant van het eiland te gaan. Dus als je zin hebt kan je met ons mee, de meiden blijven hier om bruin te worden!” lacht Claudia.
“Dat zou wel leuk zijn, maar ik moet het eerst vragen mijn gastouders wilde namelijk boodschappen doen. Op de heen weg hebben we enkel de belangrijkste spullen gekocht, ik zal het even gaan vragen. Kom je mee Ziggie, kan je meteen mijn gastouders leren kennen?”
“Wat zijn eigenlijk gastouders?” wilde Claus weten.
“Dat klinkt inderdaad vreemd, maar ik ben met mijn buren hier en omdat we bijna zes weken blijven vind ik ze een beetje als mijn ouders!” legde Raymond uit.
“Oké, dat is wel moeilijk om uit te leggen aan vreemden. Ik dacht eerst dat jij uit huis was geplaatst door omstandigheden, of dat je was geadopteerd?” zei Claus.
“Nee gelukkig niet, maar het had niet veel gescheeld of die ouwe van mij had me naar een internaat gestuurd omdat ik niet naar hem luisterde. Maar nu ze in scheiding liggen, gaat het thuis goed tussen mijn moeder en zusjes ze zijn zelfs trots op mij dat ik me altijd tegen mijn ouwe heb verzet” grijnst hij.
“Kom zegt Ziggie opeens, laten we gaan vragen of jij met ons mee mag morgen. O ja Pa, hoe laat wilde jullie morgen vertrekken?”
“Na het ontbijt, dus rond een uur of negen. Je weet dat het morgen jou beurt is om naar voor te gaan als de bakker komt, gisteren was Kristel aan de beurt en overmorgen is Karin weer aan de beurt!” lachte hij en gaf Ziggie een knipoogje.
“Sorry, maar wanneer is het jullie beurt om naar voren te gaan om brood te halen?” vraagt Raymond met een lachje.
‘Nou kijk, wij hebben vakantie. Thuis doen wij altijd de boodschappen, dat is maar goed ook want de kinderen zijn altijd aan het zeuren. De ene vind dat leuk en de andere wil weer wat anders hebben, zo doende gaan we liever zonder hun inkopen uit eindelijk spaart dat ons een hoop euro ‘s” lacht Claus met een brede glimlach op zijn mond.
“hé, dat is een goed idee dat ga ik ook uitproberen wanneer we weer thuis zijn. Vermoedelijk hoef ik dan ook niet meer mee te gaan bij de boodschappen halen” grijnst Raymond ernstig maar wel met een lachje en steek dan zijn duim ophoog en lopen ze weg richting de pleegouders hun bungalow.
“Leuke gast die Raymond, hopelijk trekken ze de komende tijd samen op. Ook voor Ziggie is dat natuurlijk leuker, want zijn zusjes willen steeds alleen zijn en verwaarlozen Ziggie op het moment helemaal” zegt Claus tegen Claudia.
“Ik ben van plan om vandaag spaghetti te maken, natuurlijk met mijn lekker sausje!” is dat een goed idee schatje.
“Ja heerlijk, maar maak wel voldoende want het zou me niet verbazen als Raymond met ons mee eet. Misschien is een van onze dochters wel wat voor hem” lacht Claus.
“Nou ik denk dat hij al iemand heeft, zulke leuke gast kan niet singel zijn. Hij ziet er goed uit en is bovendien erg beleefd, dus lijkt het me sterk dat hij nog niet vergeven is!” grijnst Claudia naar haar echtgenote.
Ondertussen in de nieuwe tent, Ben had alles klaar gelegd voor de ontmaagding. Mooi op een rijtje lag het glijmiddel, de kleine dildo en de condooms die ze al eerder hadden gekocht samen met hun de vader.
Als ze hun tent betreden, kijkt Geert verbaasd naar Ben en zegt “dat wilde je toch eerst vanavond doen, vanwaar opeens de haast lieverd?”
“Nou kijk, nu is nog iedereen op het strand of ergens anders. De buren hoeven toch niet mee te krijgen wat wij doen, ik weet dat de eerste keer pijnlijk kan zijn en er gaat vast gekreund worden door mij of zelfs ook door jou” zegt Ben met toch wel een kleurtje op zijn gezicht.
“Daar heb je gelijk in, maar wanneer heb jij de voorbereidingen gedaan. Ik heb er niets van gemerkt?”
“Dat klopt Geert, ik heb dit gedaan toen jij even naar het algemene wc was, ik had dus tijd genoeg om alles klaar te leggen. Trouwens ik ben er nu klaar voor, laten we beginnen schatje!” vergeet niet dat ons enkel het tentdoek scheid van onze buren.
“Daar heb je gelijk in lieverd, maar voor alle zekerheid wil ik wel een prop in je mond doen. Je weet maar nooit hoe hard jij gaat kreunen wanneer ik je ga penetreren!” grijnst Geert.
“Ik vind alles prima, mits je wel voorzichtig bent zoals al gezegd het word mijn eerste keer!”
“Dat zal ik zeker zijn, ik wil je natuurlijk niet pijn doen. Ik beloof dat ik rijkelijk glijmiddel ga gebruiken, tevens ga ik er een lang voorspel van maken zodat jij goed bent ingewerkt wat je hol aangaat en ik zelf vind een lang voorspel ook heerlijk” grijnst Geert en geeft Ben een lekkere knuffel.
“Oké, dan zou ik zeggen ik ga me uitkleden. Maar dat is overbodig want we zijn al de hele tijd naakt, dat gaat dus helaas van het voorspel af. Of moet ik me eerst aankleden zodat jij me weer kunt uitkleden?” glimlacht Ben.
“Dat uitkleden doen we de volgende keer maar, ga maar lekker op je rug liggen Bennie!”
“Hé, op mijn rug. Maar hoe kom je dan bij mijn ingang, ik snap het eventjes niet helemaal Geert”
“Ken jij het spreekwoord nog, er zijn meerder wegen die naar Rome leiden. Doe nou maar wat ik zeg en vertrouw me?” zegt Geert glimlachend.
“Ja dat ken ik, maar snap het nog steeds niet hoor!”
“Je gaat mij toch niet vertellen dat jij nog nooit naar een gay film heb gekeken?”
“Nou eigenlijk niet nee, waarom zou ik ook die zijn toch meestal ver overtrokken!” toch.
“Ja, dat vind ik ook. Maar je kunt er wel wat van leren, dus ik ga nu je mond snoeren daarna bind ik je polsen vast onder je knie holten zodat jij met je benen tegen de borstkas aanzit en jij je niet meer kunt bevrijden. Als het je te veel word, steek je gewoon je middelvinger omhoog ik weet dan dat jij teveel pijn hebt en stop ik!” is dat duidelijk grinnikte Geert.
“Alles duidelijk, begin maar ik weet nog steeds niet hoe jij bij mijn hol gaat komen maar ik laat me verrassen!”
“Oké, ik wil namelijk ook kunnen zien of je niet teveel pijn ondergaat. Bij de penetratie zelf hou ik je goed in de gaten schat, maar vooral je vinger als die stijf wordt stop ik onmiddellijk. Je echte piemel zal vermoedelijk niet stijf worden door het vreemde gevoel in je darmen”
“Is het werkelijk zo erg dan?” vraagt Ben bezorgt.
“Dat weet ik natuurlijk niet zeker, maar als jij voor het eerst iets naar binnen voelt gaan is het een vreemde gewaarwording”.
“Nou Geert, het word niet het eerste wat naar binnen gaat bij mij hoor, ik wel eens een vinger naar binnen geduwd en later zelfs twee. Dat voelde lekker, maar toen ik met een kaars naar binnen ging deed het wel meer pijn” bekende Ben met een vuurrood hoofd.
“Goed dat ik dat weet, maar daar hoef jij je echt niet voor te schamen hoor. Ik denk dat negen van de tien zo zijn begonnen, ik zelf ben begonnen met de steel van een schoffel. Hij was vrij dun, maar ging er voor zeker twintig centimeter in. Oké, de eerste keer deed het wel flink pijn hoor, maar na een tijdje ging het steeds gemakkelijker, daarna probeerde ik het met een slangkomkommer maar dat deed uiteindelijk teveel pijn en ben ik gestopt” vertelde Geert aan Ben.
“Kom op man, echt zo’n dikke slangkomkommer in je hol proberen te duwen!” zegt hij pijnlijk.
“Ja en toch heb ik het geprobeerd, maar door de pijn ben ik gestopt. Door steeds dikkere dildo’s te gebruiken is het me toch gelukt, ik weet zeker dat het jou ook gaat lukken maar wel pas na een tijdje oefenen”
“Dat zien we dan wel weer, ik wil nu eerst met een penis beginnen. Daarbij is die van jou wel geschikt gezien de mooie dikte en lengte van je pik Geert”
“Nou dan gaan we jou en tevens de nieuwe tent ontmaagden, Ga liggen en hou je snater!” commandeert Geert gespeeld.
“U wens is mijn beveel meester, maar ook mijn eigen wens hoor?” grinnikt Ben onderdanig.
Ben ging braaf op zijn rug op het luchtmatras liggen. Hier op begon Geert met het vast binden van de polsen, Ben kwam hierdoor bijna dubbel te liggen zijn knieën duwde bijna tegen zijn tepels aan. Dan stop hij Ben een propje stof in zijn mond en knevelde hij hem verder, natuurlijk lette hij erop dat Ben zijn neus vrij bleef zodat hij via zijn neus gewoon kon blijven ademen.
“Zo dat is klaar nu ga ik je lekker vingeren, ik begin natuurlijk eerst met ene vinger maar wel de langste” stelde hij zijn wederhelft gerust.
Geert deed een flinke klodder glijmiddel op zijn vingeren begon hij hem te penetreren, eerst met maar alleen met zijn middelvinger maar toen hij merkte dat het soepel ging deed hij er al snel zijn wijsvinger erbij. Ben kreunde gesmoord door de prop en ging heen en weer met zijn hoofd, op de vraag die Geert stelde of het goed ging met hem knikte hij van ja.
Daarop liet hij hem de dildo zien en zei “nu komt het grove geschut aan het werk!” en liet Ben de dildo zien.
Ben zijn holwas al behoorlijk opgerekt, hij liet zien hoe hij de dildo bewerkte met het glijmiddel. Ben knikte te vrede met zijn hoofd dat hij er klaar voor was, Tijdens het inbrengen van de dildo hield hij Ben zijn gezicht goed in de gaten. Maar Ben gaf geen kik en Geert zag de ogen glinsteren van genot, vooral toen hij de dildo opnieuw insmeerde met het glijmiddel. Toen die er op een gegeven moment bijna helemaal in zat, liet hij deze even zitten en stropte zich een condoom over zijn pik en liet het aan Ben zien. Deze keek nu toch wel een beetje bang naar het exemplaar van zijn geliefde, maar de stelde hem weer gerust op zijn beurt.
Hij zei “rustig maar schat, ik zal het echt heel voorzichtig doen. Je weet nog de afspraak hé, je middel vinger opsteken en ik stop meteen ook hou ik je gezicht strak in het oog. Dus vertrouw me maar schatje ik weet wat ik doe!” en hij ging nog enkele malen op en neer met de dildo.
Dan trekt hij de dildo uit Ben zijn hol, Geert grijnsde even toen hij een plop hoorde bij het verlaten van Ben zijn gat. Hierna drukte hij voorzichtig zijn eikel tegen het openstaande hol van zijn schatje, eerst drukte hij de eikel naar binnen en stopte meteen zodat Ben eraan kon wennen. Even zag hij dat de middelvinger bewoog en stijf werd, maar nog geen seconde later was die alweer normaal en knikte Ben met zijn hoofd dat het goed was. Nu drukte Geert wat harder en gleed zijn penis dieper en dieper, hij zat er nu ongeveer voor de helft in.
En nog steeds bleef die zijn middelvinger slap “oké, daar gaat hij dan, als ik moet stoppen knipper je maar met je ogen en steekt de middelvinger omhoog. Of in dit geval omlaag gezien je houding”
Ben knikte met glanzende ogen, Geert merkte aan alles dat Ben aan het genieten was. Dan was het zover, Geert ging langzaam in en uit Ben zijn grot. Nu had hij het zelf ook niet meer en begon te kreunen eerst zachtjes maar het werd steeds harde. Het duurde niet lang of hij voelde hoe zijn pik begon te kloppen, maar ook Ben voelde hoe zijn geliefde steeds haarde begon te kloppen en te kreunen.
Zo zachtjes mogelijk zei hij “ik kom klaar schatje, nog even en jij bent ontmaagd. Ik ga het condoom helemaal vol spuiten” en gelijk begint hij te spuiten straal na straal er leek geen eind aan te komen.

Bingo
Berichten: 216
Lid geworden op: ma 22 dec 2008, 23:32

De nieuwe tent deel 40

Bericht door Bingo » di 11 apr 2023, 15:29

De nieuwe tent deel 40
Als Geert weer is bijgekomen maakt hij Ben los, tevens haalt hij de prop uit die zijn mond.
“Je mag hem er gerust nog even in laten hoor, jij was fantastisch Geert het voelt nog zo lekker!”
“Sorry Ben, maar ik ben er al uit. Omdat mijn pik nu het klaarkomen direct weer slap is geworden gleed ik automatisch weer uit jou hol!” vertelde hij Ben.
“Maar ik voel je nog steeds Geert”
“Dat zal ook nog wel een tijdje gaan duren, dat is heel gewoon na penetratie ook moet jij voorlopig niet gaan poepen. Je hol is geschapen om er iets uit te drukken en niet om er iets in te duwen, mogelijk zal je ook de eerste uren last hebben bij het lopen. Maar dat gaat vrij snel weg wanneer je darmen weer terug normaal zijn”
“Gelukkig heeft het maar weinig pijn gedaan, alleen maar helemaal in het begin deed het behoorlijk pijn. Ik heb niets laten merken omdat ik perse wilde dat jij zou ondergaan, maar jij was echt heel voorzichtig met mij
“Dat had ik toch ook beloofd schatje, of niet soms? En dat je in het begin pijn had heb ik ook gemerkt, daarom wachtte ik zolang met het doorgaan zo kon je er aan wennen”
“En waarom heb jij eigenlijk een condoom gebruikt?”
“Nou kijk Ben, zolang wij ons niet hebben laten testen bij het GGD, wil ik geen risico lopen dat ik jou ga besmetten met HIV. Ik weet dat het voor jou de eerste keer is geweest, maar ik zelf heb wel een seks gehad met een klasgenoot. Natuurlijk was dat voordat wij elkaar hebben gevonden, trouwens met die jongen was gewoon experimenteren het stelde dus helemaal niets voor. Wij hebben misschien een keertje of zes wat gedaan eerst wat getrokken daarna bij elkaar en uiteindelijk hebben we ook geneukt, maar die jongen vond het maar niets en pijnlijk bovendien!”
“Oud waren jullie?” vroeg Ben verder.
“Dertien jaar, wij wisten eigenlijk nog niets van seks af. Wij hadden nog nooit van glijmiddel en vingeren gehoord. Zonder er op te letten duwde ik mijn piemel in het gaat van de jongen, die schreeuwde het uit van de pijn dus stopte ik en heb ik me maar afgetrokken. Later heeft hij zijn piemel in mijn hol geduwd, gelukkig was hij niet zo groot geschapen en ik had wel eens kaars in mijn hol geduwd. Ik vond het eigenlijk wel lekker toen hij me neukte, in het begin deed het wel pijn maar dat vervloog al snel en begon ik te genieten”.
“Vond hij het niet vreemd dat jij wel de piemel van je klasgenoot kon hebben?”
“Eigenlijk weet ik dat niet meer, wel zei hij dat hij het lekker had gevonden en dat hij mij nog vaker wilde neuken. Maar dat heb ik geweigerd, ik heb hem verteld dat het over en uit was, geen geëxperimenteer meer zoek maar een andere jongen voor het experimenteren er zijn er genoeg op school die jij kunt uitlokken of verleiden”.
“En, heeft hij nog iemand om zijn vinger kunnen wikkelen?” wilde Ben nog weten.
“Daar hebben wij het nooit over gehad, wel viel mij op dat hij vaak met Jos omging. Dat vond ik wel vreemd want vroeger konden ze nooit zo goed met elkaar vinden, en opeens lijkt het de beste vrienden te zijn. Ze liepen figuurlijk de deuren plat bij elkaar, tegen mij hebben ze ooit verteld dat ze samen huiswerk maakte” lachte Geert.
“En hoe heette die andere knaap, misschien ken ik hem wel of komt hij niet uit Den Haag?” vroeg Ben hem voorzichtig uit.
“Even nadenken, ik heb al gezegd dat die jongen niets voor mij betekende. Maar ik weet wel dat hij uit Poeldijk kwam hij moest elke dag een kilometer of acht fietsen, maar zijn naam weet ik zo een twee drie niet te zeggen. Wacht het schiet me net te binnen, het was ene Henk Pieterse, ja zo heette hij inderdaad!” grijnst hij.
“Nee dat zegt mij niets, mogelijk als ik hem zou zien tot ik dan zeg o die was het proefkonijntje van jou?” grinnikte hij.
“Maar ik zie dat jij aardig stijf bent, het is tijd om mij terug te pakken. Maak er maar een vluggertje van, dadelijk komen ze ons halen om te eten” zegt hij.
“Hoe bedoel jij dat, een vluggertje?” vroeg Ben niet begrijpend wat hij bedoelde.
“ Gewoon, condoom om doen mijn gaat insmeren met glijmiddel en natuurlijk ook jouw pik met zijn condoom er om. En dan gelijk aanvallen, laat zien of jij lekker kan neuken” grijnst hij.
“Dus geen voorspel, en meteen beginnen met het neuken. Nou, jouw wens is mijn beveel?”
“Dat hoor ik graag schatje, fijn naar mij blijven luisteren” lacht Geert naar hem.
Ben deed wat hem was opgedragen, hij jaste zijn pik met een condoom. Daarna smeerde hij flink wat glijmiddel op en rond Geert zijn hol, vervolgens was zijn pik aan de beurt. Geert lag al op zijn rug en had zijn benen omhoog gestoken. Ben nam plaats en legde de benen van Geert op zijn schouders, hij ging er goed voor zitten.
“Lieverd, ben je er klaar voor. Moet ik voorzichtig zijn of wil je het hard hebben?” zegt hij met een glimlachje en gespeeld gemeen kijkende.
“Ram hem er maar in een keertje er in, ik kan wel wat hebben” grinnikte hij naar zijn schatje.
Ben begon tegen het gat van hem te duwen, hij merkte dat hij gemakkelijk langs de sluitspeer ging en er meteen helemaal in zat. Nu was dat geen wonder wat hij was veel kleiner geschapen dan Geert, meteen begon hij als een paard te beuken in het hol van zijn lieverd. Ben moest zijn uiterste best doen om niet te beginnen met kreunen, maar dat gold ook voor Geert die volop lag te genieten van zijn schatje. Het duurde niet lag of Ben kwam klaar in het condoom, maar vreemd genoeg kwam ook Geert bijna tegelijk klaar op zijn buik. En dat zonder dat hij zijn pik had aangeraakt, opnieuw kwamen er vijf stralen uit zijn pik waarvan de eerste tot Geert zijn kin reikte de daarop volgende kwamen niet verder dan zijn navel.
“Goh Ben, wat was jij goed zeg. Ik heb het niet eerder meegemaakt dat ik zonder te trekken klaar kwam enkel door het geneuk van jou kom hier schatje van mij en hij gaf Ben een vette knuffel op die zijn lippen!” nog nagenieten van zijn schatje.
De tent rook ongelooflijk naar het verse sperma van Geert, daarom maakte Ben de tent open zodat de geur eruit kon. Geert had zich net zuiver gemaakt en zijn zaad weg geveegd, nog geen vijf minuten later kwam Raymond met Ziggie aangelopen. Raymond was blij omdat hij toestemming had gekregen om morgen met Ziggie en zijn ouders mee te gaan naar de andere kant van het eiland, de zussen zouden niet meegaan zij bleven liever op het strand.
“Hoi jongens, dit is Ziggie uit Frankfurt. Hij is mijn vriend geworden en morgen ga ik met hem en zijn ouders naar de andere kant van het eiland, dus hebben jullie geen last meer van mij en kunnen doen en laten wat jullie willen. O ja, over een uurtje worden jullie verwacht om te eten, dat moest ik even zeggen van onze ouders” vertelde hij tegen de jongens.
Geert en Ben kropen uit de tent en stelde zich zelf voor aan Ziggie, alleen Ben lukte het niet goed om rechtop te gaan staan. Met een hand voelde hij aan zijn billen, maar hij zei verder niets.
“Wat is er met jou aan de hand, verkeerd gelegen tijdens jullie middagdutje, en wat ruikt jullie tent raar?” vroeg en zei Raymond.
“Ja, zoiets vermoed ik ook, voor vannacht moeten we even controleren of er niets onder het luchtmatras ligt. Ik verwacht dat er een steen of stok onder het grondzeil ligt, en wat die geur aangaat weten we het ook niet maar daarom zijn we nu aan het luchten!” stammelde Ben.
Maar Raymond keek even vluchtig in de tent, zijn oog viel meteen op het gebruikte condoom en lachen zei hij “oké, ik begrijp het al. Maar hopelijk was het wel lekker, ik bedoel natuurlijk dat middagdutje begrijp me niet verkeerd” en liep meteen lachend weg samen met Ziggie.
Onder het lopen vroeg Ziggie “wat moest jij lachen zojuist, heb ik wat gemist?”
“Ja, inderdaad Ziggie, ik keek even in de tent en daar viel mijn oog meteen op een gebruikt condoom. Dus ik heb gelijk gehad, die twee hebben van alles gedaan. Maar zeker geen middagdutje, volgens mij hebben ze wel veel plezier gehad met elkaar als je begrijpt wat ik bedoel” grijnst Raymond.
“Dus je bedoeld dat die twee elkaar hebben verwend en lekker hebben met elkaar geneukt?” grijnsde nu ook Ziggie.
“Jij mag nooit meer raden, je heb zojuist de jackpot gewonnen” zegt Raymond terwijl hij hem een schouderklopje gaf.
“Aan die Ben te zien, was het voor hem de eerste keer dat er hem iemand wat in heeft gestoken. Dat lijkt me ook erg pijnlijk te zijn, zeker bij de eerste keer. Zelf heb ik ook wel eens een of twee vingers in gestoken en dat deed al pijn, laat staan dat hij die dikke lul van Geert naar binnen heeft gehad” en geeft Raymond een klap terug op diens zijn schouder.
“Ja, dat klopt want ik heb dat ook wel eens gedaan samen met een jongen van school, we waren nog maar net twaalf of dertien toen we begonnen te experimenteren met elkaar. Ik denk dat iedere of althans bijna ieder jonge dat wel eens heeft gedaan, gewoon uit nieuwsgierigheid kijken wie de langste heeft en wie het meeste haar rond zijn lul heeft staan en vervolgen elkaar aftrekken” zegt Raymond met toch wel een kleurtje op zijn wangen.
“Dat klopt, zo was het bij mij ook. Gewoon uit nieuwsgierigheid natuurlijk niet dat ik gay ben hoor!”
“Nee, dat begrijp ik ook, dit geld trouwens voor mij ook. Ook al vond ik het wel fijn om te doen, maar door zo’n experiment wordt je geen homo. Dat ben je gewoon door je gene, homo’s worden niet gemaakt je bent het of je bent het niet”
“Weet je, ik vind het een heerlijke discussie. Maar laten we nu stoppen, we zijn bijna bij mijn ouders om te zeggen dat jij mee mag naar Porto” zei Ziggie opeens want door dat gepraat waren de jongens niet helemaal nietjes meer
Tussen hun benen begon er wast te groeien en Ziggie wilde niet hebben dat dadelijk met een echte erectie bij zijn ouders aankwamen. Ze lieten wijselijk hun wikkeldoeken voor en over de halve stijve piemels hangen, zo zou het hopelijk niet zo opvallen.
Maar helaas, toen de jongens aankwamen moesten ze op hun doeken gaan zitten en de opstanding was nog niet helemaal weg geëbd en meteen vroeg de vader “en jongens, leuke en mooie meiden gezien” en knikte daarbij meteen naar het kruis van Ziggie.
“Ja inderdaad, wij kwamen in gesprek over die meiden en toen speelde bij ons de hormonen op. U weet hoe snel zoiets gebeurt, U ben toch ook jong geweest!”
“Kom op Claus, laat de jongens met rust, vertel eens mag jij morgen met ons mee naar Porto?” vroeg de moeder van Ziggie.
“ja, dat was meteen goed en ze vonden het leuk dat Ziggie en ik vrienden zijn geworden. Maar hoe spreek ik jullie aan als we morgen onderweg zijn, moet ik Mevrouw en Meneer zeggen of kan ik jullie gewoon met de voor naam aanspreken?” wilde Raymond weten.
Voordat Claudia wat kon zeggen zei Ziggie al “gewoon met hun namen, als we op vakantie zijn zeg ik dat ook altijd maar thuis zeg ik netjes Mam en Pap” grijnsde hij.
Dit werd door beide ouders beaamd “hier laten we onze kinderen vrij om ons aan te spreken hoe ze het liefs willen” ging Claus verder.
“Ja, thuis doen we dat ook wel eens per ongeluk, dan krijg ik een standje en vragen ze vaak goh hebben we alweer vakantie" grinnikte Ziggie.
Opeens kwamen de zussen van Ziggie er aan gelopen, eerst keken ze Raymond vreemd aan maar al snel stelde ze zich voor als Kristel en Karin. Natuurlijk stelde Raymond zich ook voor en zei er meteen bij dat hij uit Nederland kwam.
“Oké, maar dan spreek je wel goed Duits” wist Karin te vermelden.
“En nu heb jij vriendschap gesloten met Ziggie?” vroeg Kristel.
“Ja, en morgen gaat mijn nieuwe vriend mee naar Porto, ik neem aan dat jullie twee weer naar het strand gaan om te luieren!” glimlacht Ziggie naar zijn zussen.
“Nauw, misschien is het beter om een dagje geen zon te tanken. Zeker als er zo een leuke gast mee gaat, wat denk jij Kristel?” zei Karin en keek daarbij Raymond aan.
Die zegt lachend “sorry, meiden maar ik ben al vergeven, mijn meisje is op vakantie met haar ouders”
“En dan ga jij ook maar alleen op vakantie, wilde ze niet met je mee?” vroeg Karin verder.
“Nee, haar ouders houden er niet van om in het openbaar naakt te lopen. Ofschoon ze het wel in hun tuin doen, daarbij trekt hun de bergen meer dan een strandvakantie en al helemaal geen naaktstrand of park” zegt hij een beetje treurig.
“Maar bij hun thuis lopen ze wel bij mooi weer naakt buiten rond” vraagt Karin verwonderd.
“Ja, dat snap ik ook niet, Laura is ook wel vaker met mij mee geweest naar het naaktstrand. Daar had zij en haar ouders ook niets op tegen, maar ze zeiden wij houden nu eenmaal meer van de bergen dan van de zee” legt Raymond uit.
“Maar wat doen jullie morgen, gaan jullie wel of niet mee nu bekent is dat Raymond al vergeven is?” vraagt Ziggie glimlachend.
De meiden keken elkaars eventjes aan en opeens zegt Kristel “laten we maar lekker hier blijven, eten doen we wel bij Colet en Werner in het strandpaviljoen. Onderweg moeten we altijd vragen wat er op de menukaart staat” grinnikte ze.
“Dat is jullie eigen schuld, wij hebben jullie nog zo gezegd laat het Frans niet vallen. Tegenwoordig is Frans bijna net zo belangrijk als Engels, maar jullie luisterde weer eens niet naar ons!” zoals al zo vaak voegt Claus eraan toe.
“Ja ja, dat horen we steeds opnieuw, misschien ga ik nog op een avondcursus om mijn Frans weer op te pakken” glimlacht Kristel en keek tevens naar Karin.
“Mij hoef je niet zo aan te kijken Kristel, ik ga dat zeker niet doen” grijnst ze.
“Karin, stel nu eens voor dat jij hier een leuke Fransman leert kennen?” vroeg Raymond haar.
“Dan moet die maar Duits leren, dat klinkt trouwens heerlijk. Een Fransman die Duits spreekt met een Frans accentje, daar droom ik van!” schaterde ze het uit.
“Ik weet wel, dat als ik ooit het geluk zou hebben om de jackpot te winnen in een loterij! Ik zou meteen naar Corsica emigreren, natuurlijk enkel als Laura meekomt en ik nooit hoefde te werken, oké misschien een B&B beginnen hier ergens op het park. Heerlijk bijna het hele jaar in je blootje te kunnen lopen dat lijk me het einde” lachte Raymond.
“Beheers jij de Franse taal dat zo goed?” vroeg Claudia.
“Ja redelijk, ik kan me goed verstaanbaar maken en het lezen gaat ook prima?” bevestigt hij de vraag van Claudia.
“Schijnbaar heb jij een talenknobbel, jij spreek bijna foutloos Duits en nu ook nog Frans!” zegt Karin verwonderd.
“Ja, dat zeggen ze thuis ook altijd, vooral toen ik met een negen thuis kwam voor Engels” zegt hij trots.
“Heb jij dat van je moeder geërfd, of komt het door je vader ook al heb jij geen goede band met hem?” vroeg nu Ziggie.
“Ja, inderdaad dat is het enige wat die ouwe mij heeft vererfd” bevestigt hij de vraag van Ziggie.
“O ja meiden, morgen niet te veel eten. Als we terug zijn uit Porto gaan we barbecueën, op de terugweg halen we lekker vers vlees. Ik denk dat Raymond wel wil mee-eten met ons, of niet soms?” vraagt Claudia.
“Nou als dat zou kunnen, heel graag maar ik moet het wel even doorgeven aan mijn pleegouders. Niet dat die dadelijk veel te veel eten klaarmaken!” grijnst Raymond.
“Ben jij geadopteerd of uit huis geplaatst Raymond, je spreekt de hele tijd over pleegouders?” vroeg Kristel nieuwsgierig.
“Nee, ik ben met mijn buren mee op vakantie, om het niet te ingewikkeld te maken spreek ik over pleeg of gastouders maar der rest verteld Ziggie jullie later wel!” vertelde hij in het kort.
Na afscheid te hebben genomen wandelde Raymond naar de bungalows, voor het avondeten. Omdat ze die middag bij Colet en Werner hadden gegeten, werd er die avond enkel stokbrood gegeten met verschillende soorten smeerbare kaas gegeten zoals het vaak in Frankrijk gebeurt maar meestal doen zij het als nagerecht.
Een soort kaas stonk ontzettend Geert zei “gelukkig moeten we dadelijk nog douchen en vooral tandenpoetsen” schaterde hij.
“Ja, maar houdt alsjeblieft nu een hand voor je mond. Het is niet om uit te houden!” opperde Ben met een glimlachje terwijl hij zijn neus dicht kneep.
“Uit gerekend Raymond heeft geen stinkkaas gegeten, terwijl hij alleen slaapt!” mopperde Mark.
“Ja wat denk je, ik kan Frans lezen er stond duidelijk op dat het zich om stinkkaas handelde” grinnikte hij terwijl hij zich zelf op zijn been sloeg.
“Ja, sorry mensen maar bij het kopen heb ik er niet echt op gelet, het zag er gewoon lekker uit!” verontschuldigt Trees zich bij de anderen.
“Volgens mij is het beter voor de koelkast dat de rest van dat kaasje in de afvalbak verdwijnt, anders ruikt os eigenlijk stink de rest van het eten ook naar die kaas!” en Trees legt meteen de kaas een stukje van de tafel af in het grasveldje voor het terras neer.
Na het eten werd er nog gezellig nagepraat over de dag, onder het genot van een drankje.
“O ja, morgen eet ik uithuis. Ik ben uitgenodigd om bij Ziggie en zijn familie te komen barbecueën het zijn echt toffe en gezellige mensen” zegt Raymond opeens.
“Ik geloof dat jij het wel goed heb getroffen met die Ziggie en de rest van het gezin?” lacht Maarten.
“Dat klopt, zelf de meiden zijn gezellig, ofschoon ze liever op het strand vertoeven als met hun ouders uitstapjes te maken. Ze zijn al behoorlijk bruin geworden, zeker nadat ze pas twee weken hier zijn. Maar ja, ze blijven nog maar drie weken en dan zit hun vakantie erop” zegt Raymond treurig.
“Weet je wat Raymond, vraag morgen tijdens het barbecueën eens aan de ouders wat ze ervan denken dat Ziggie twee weken langer blijft!” stelde Herman op een voor.
“Dat zou inderdaad leuk zijn voor Raymond, maar hoe komt hij dan straks thuis?” vroeg Trees haar man.
“Ik ga Google waar we hem het beste op de trein kunnen zetten, zijn ouders kunnen hem dan ophalen op het station van Frankfurt” stelde Herman voor.
“ Maar hebben wij daar wel genoeg plaats voor in de auto, en waar moet hij dan slapen?” vroeg Maarten.
“Bij Raymond in de tent natuurlijk, en ik regel het wel met de ferry, zodat hij mee kan tijdens de overzet naar Livorno” lachte Trees spontaan.
“Wow, zouden jullie dat echt doen voor mij?” vroeg Raymond met een brede lach op zijn gezicht.
“Ja, en niet alleen voor jou. Mark en Mario maar ook Geert en Ben hoeven dan geen rekening met jou te houden. Dat is dus een win, win geval, jij bent erbij geholpen en de jongens van ons ook” grijnst Herman en keek daarbij de jongens aan.
“Ik zal het hun vragen, maar ik heb er een hard hoofd in die goede mensen kennen jullie niet eens. Ik vind het wel een prachtig voorstel, tevens ben ik er blij mee!” zei Raymond.
“Daar heb je wel gelijk in, daarom stel ik voor dat we overmorgen met zijn alle naar Colet en Werner gaan zodat we kennis kunnen maken met elkaar. Als we morgen terug zijn van het boodschappen doen ga ik vragen of we het terras voor een of twee uur kunnen afhuren?” zegt Herman.
“Top idee, als het niet gaat zouden we ook eventueel ook het zaaltje kunnen nemen, oké dat is niet zo gezellig omdat we binnen zitten maar we zouden wel kennis kunnen maken” ging Trees verder.
“Vraag dat morgen ook maar gelijk aan Ziggie ’s zijn ouders Raymond” zei Herman.
“Dat zal ik zeker doen, maar jongens ik ga douchen en dan slapen. Ik val bijna om van de slaap” opperde Raymond gapende.
“Dat lijkt me een goed idee, laten wij ook maar eens opstappen” stelt Geert voor aan Ben.
“Ja, zullen wij dat voorbeeld ook maar volgen ik ben ook honds moe” zegt Mark.
Bij het afscheid werd over en weer een goede nachtrust gewenst, daarop vertrokken de jeugdigen Mark en Mario haalde hun toiletartikelen op uit hun bungalow. De andere slenterde naar de kampeer afdeling om ook hun douchegerief op te halen. Daarna liepen Geert, Ben en Raymond samen naar de grote douchezaal, daar waren Mark en Mario al volop bezig met het douchen.
Tot grote verbazing stond ook Ziggie daar te douchen, Raymond keek verbaasd en zei “Douche jij je ook hier, jullie hebben toch een douche in de bungalow?”
“Dat klopt, maar ik ben meestal net te laat. Karin en Kristel zijn steeds sneller dan ik en tot over spoed van ramp gaan ook nog eens mijn ouders douchen en hang ik aan de laatste mem, dus douche ik altijd hier en tegen de tijd dat mijn ouders klaar zijn lig ik al lekker in dromenland” lachte Ziggie met een glimlachje.
“Ik douche ook liever hier in de grote doucheruimte, je heb hier meer ruimte” grijnsde Geert.
“Nu je het zegt, ik heb je hier al vaker gezien in de afgelopen jaren” bevestigt Ziggie.
“Ja, ik keek toen der tijd ook altijd naar jou, maar jij was natuurlijk veel te jong voor mij om je te verleiden. Ik kon me ook niet voorstellen dat jij op jongens zou staan, jij was te druk bezig met het bekijken van de meisjes” grinnikte Geert.


PS. deel 41 word het einde van mijn verhaal.

Gesloten