De nieuwe tent

Plaats hier je eigen verhalen.
Bingo
Berichten: 216
Lid geworden op: ma 22 dec 2008, 23:32

De nieuwe tent deel 21

Bericht door Bingo » di 02 aug 2022, 17:39

De nieuwe tent deel 21
Trouwens ik heb zojuist Frederick er op attent gemaakt, dat Fredje steeds kleiner is geworden en dat al na een klein uurtje. Maar meteen toen hij even keek, werd Fredje meteen weer wakker en stak zijn kopje omhoog.
“Kijk dat bedoel ik nou, dat gaat me vast ook in de vakantie gebeuren” was zijn antwoord.
Maar ik heb hem gerust gesteld en zei “geen paniek Frederick, het is nog allemaal nieuw voor jou. Ik ben benieuwd hoe het de eerste dagen van onze vakantie gaat met mijn Ben, hij is het ook niet gewend om in het openbaar naakt te lopen!”
“Bedankt Geert, jij heb nogal echt vertrouwen in mij” en sloeg hem speels op zijn arm.
Wij zagen hoe Frederick met de eerste worstjes aan kwam lopen “jongens niet te veel op hem staren, oké op zijn gezicht is niet erg” lacht Geert.
De worstjes waren echt lekker en pittig, maar wel open gesprongen.
“Sorry, volgens mij was het vuur te heet. Ik had de rooster al in de hoogste stand gezet”.
“Geeft niets Frederick, ze zijn echt heerlijk waar heb jij die gehaald?”
“Hier verderop zit een Griekse winkel, daar haal ik altijd de worstjes!”
“Mag ik je een tip geven Frederick?”
“Tips zijn altijd welkom” Geert.
“De volgende worstjes leg je eerst even in lauw water en prik er daarna enkele gaatjes in”.
“Nog meer gaatjes, ik had ze al bijna doorzeefd” lacht Frederick.
“Dat is nou juist de fout, ik zei enkele gaatjes. Als je er teveel in maakt krijgen ze juist de kans om open te scheuren, dus gewoon aan iedere kant hooguit twee gaatjes en zo ver mogelijk van elkaar af. Maar ze waren echt lekker hoor, ik weet nu waar ik voortaan de worstjes ga halen” lachte Geert.
Ik stootte Harry aan en zei “volgens mij duurt het niet meer lang of Geert staat aan de barbecue en Frederick kijkt dan toe”.
Geert keek mij even duister aan, maar moest dan toch lachen om wat ik tegen Harry zei.
“Ja Geert, die is echt een expert zeker op het gebied van barbecueën maar ook zo in de keuken opzicht is hij een kei ik heb al veel van hem geleerd”.
Toen Geert deze woorden hoorde straalde hij over zijn hele gezicht, complementjes vangen deed hij graag.
“Harry je moet weten hij is bezig met een kookboek gespecialiseerd op het barbecueën, ik verwacht dat het zijn boek voor de zomer volgend jaar uitkomt!”
“Is hij werkelijk zo goed, heeft hij er dan een opleiding voor gevolgd of zo?”
“Nee hellemaal niet, hij is gewoon een natuur talent en eigenlijk is het gewoon zijn hobby. Toen hij de houtskool barbecue zag staan begon hij al te grijnzen, hij zegt altijd er gaat niets boven een ouderwetse houtskool barbecue”.
“Daar moet ik hem gelijk in geven, ik hou ook van een houtskool barbecue, het aroma trekt zo lekker in het vlees heel wat anders als gas of tegenwoordig zelfs Electro grills” lacht Harry.
“Kijk eens voorzichtig naar Frederick, hij is nu compleet slap” grijnsde ik en mijn chef-kok staat al naast hem zei ik trots.
“Kijk, kijk Frederick gaat met de kipfiletjes beginnen”.
“Ik gok dat dit nog even niet door gaat, volgens mij gaan eerst de hamburgers er op. Geert is namelijk met een marinade bezig, de filetjes hoeven daar maar een kwartiertje tot half uurtje in te liggen”.
Frederick kwam even bij ons zitten.
“En heeft mijn chef-kok jou ontslagen?” vroeg ik voorzichtig aan hem.
“Tjonge, jongen wat is dat een top kok, hij maakte binnen vijf minuten een marinade voor de kipfiletjes. Zoiets heb ik werkelijk nooit eerder gezien, waar haalt hij dat toch vandaan?”
“Ik vertelde net tegen Harry dat Geert met een kookboek gespecialiseerd op het barbecueën bezig is en ik moet me heel erg vergissen of jij / jullie krijgen het eerste exemplaar” natuurlijk door hem ondertekend.
“Dat zou geweldig zijn, heeft hij hiervoor een cursus gevolgd?”
“Nee, zoals ik al tegen Harry zei, het is puur zijn hobby. En het word een special boek, zoals ik heb begrepen word het een soort van klapper. Elk recept is al door de uitgever geplastificeerd en is dus duurzaam in het gebruik”.
“Dat zou uniek zijn, misschien zelfs een gat in de markt want van zoiets heb ik nog nooit eerder gehoord” zegt Frederick laat hem maar oppassen dat de uitgever niet met de eer gaat strijken.
“Het blijft in de familie, de uitgever is de tweelingbroer van zijn”.
“Dat schild natuurlijk iets, maar hij geldzaken ontstaat er al snel ruzie. Maar vertel eens wat meer over morgenmiddag, wat gaat er gebeuren bij die ouden molen?”
“Dat weten we niet zeker, maar die Alfonso schijnt niet helemaal helder te zijn in zijn kopje. Jij kent Berend ook wel en die heeft ooit zoiets dergelijks meegemaakt met die gast, dat was zo erg dat hij aangiften heeft gedaan bij de politie en twee maanden later is het voor het jeugdgerecht geweest en kreeg die Alfonso een zware taakstraf opgelegd”.
“Zal ik Fons even bellen, dat is een vriend van mij en zit bij de politie. Misschien heeft hij tijd en zin om langs te komen, dat heet als hij geen dienst heeft! vroeg Harry.
Dat is nog niet zo’n slecht plannetje van jou Harry, als hij komt dan trekken we wel even wat aan”.
“Dat is echt niet nodig, Fons en ik zijn vrienden geworden op die naaktcamping aan zee!”
“Dan bel hem maar eventjes, moet hij van ver komen als hij kan komen?” vroeg Frederick.
“Nee hoor, als hij niet verhuisd is woont hij hier in het centrum”.
Harry liep naar binnen en kwam even later terug met de telefoon, aan tafel belt hij het nummer van zijn oude vriend.
Zijn vrouw nam op en melde zich met “Hallo, met Merel Peeters”.
Is U man ook thuis en kan ik hem dan even spreken “Zeg maar dat het Harry is die hem even nodig heeft”.
Harry hoort hoe Merel hem roept en zegt ene Harry is aan de lijn voor jou. Even later vraagt hij “hallo, welke Harry is daar aan de lijn ik ken ondertussen meerdere Harry ’s”.
“Ik ben het Harry Stevens van de camping, hoe gaat het met jou?”
“He, ouwe rakker, met mij gaat het goed en zoals je al heb gehoord ben ik ondertussen getrouwd met Merel en heb een stiefdochter van veertien. Maar vertel, wat heb jij op je lever en kan ik je misschien helpen!’
“Ja, ik heb inderdaad je hulp een beetje nodig of althans jouw raad. Heb jij tijd en zin om even langste komen?”
“Als mijn vrouw en dochter mee mogen komen, dan kom ik graag naar jou toe”.
“Mhm, het is ondertussen jullie geworden, mijn vriend heeft me vandaag ten huwelijk gevraagd. Ik woon al een tijdje samen met hem op de Prinsessendijk 30, maar zijn je vrouw en dochter ook nudisten. Anders moeten wij ons namelijk wat aantrekken, mijn vriend is vandaag eindelijk ook uit de kleren gegaan?”
“Geen probleem, Merel is die Merel waar ik vroeger al een oogje op had, haar man is verongelukt en nu zijn wij dus getrouwd!"
“Dus Merel, is die blonde Merel van onze camping?”
“Juist, ze is het helemaal”.
“Kom dan maar snel hierheen, wij zijn aan het barbecueën”.
“Heerlijk, ik plunder onze diepvriezer wel eventjes, Merel heeft altijd een noodrantsoen in de vriezer liggen. Over een kwartiertje zijn we er, denk er aan niet stiekem kleren gaan aantrekken hoor”.
Voordat Harry kon zeggen dat er genoeg was voor allemaal had hij al opgelegd. Ondertussen was Geert ook aan tafel terug gekeerd met de hamburgers en vroeg “wie komt eraan, komen er nog meer gasten?”
“Ja, een vriend van Harry met zijn vrouw en stiefdochter, hij is van de politie dus kan hij mogelijk iets ondernemen voor morgenmiddag’.
“He shit, dan is ons naakt festijn afgelopen, het was net zo fijn zelfs Frederick voelt zich happy”.
“Niet is afgelopen Geert, die mensen die komen zijn ook nudisten net als wij. Dus niets kleren aan, hij en hun ken ik van de naaktcamping dus neem ik aan dat de dochter ook geniet van het naakt zijn” grinnikte Harry.
Wij hadden net onze hamburgers op toen er werd aangebeld, Harry liep naar de deur en keek door de spion naar buiten. Daar zag hij Fons en Merel staan, Anja de dochter zoals ze bleek te heten stond net buitenbeeld. Hij opende de deur, Merel keek verschrikt achterom. “Geen angst Merel niemand die ons hier kan zien, de oprit is helemaal afgeschermd voor gluurders. Kom verder en maak het jullie gemakkelijk, als jullie je hier willen ontkleden dan leggen jullie je spullen maar op de bank in de woonkamer. En jonge dame hoe heet jij, ik ben Harry?” vroeg hij aan de dochter.
“Ik, ik heet Anja menner” stammelde ze.
“Niets menner, ik zei dat ik Harry heette en dat geld ook voor jouw jonge dame. Jou Papa en Mama kennen mij al jaren, of zeg jij Fons tegen mijn vriend?”
“De ene keer is het Pap en de andere keer is het Fons” lacht ze terwijl zij het voorbeeld van haar ouders volgde.
“Laat me raden, het is Pap als je iets nodig hebt van hem en anders is het Fons!”
Anja kreeg een kleurtje en zegt verlegen “hoe weet U dat?”
“Anja, jij mag iedereen gewoon met de voornaam aanspreken dus geen meneer of U, het is gewoon jij of je” is dat begrepen jonge dame lacht Harry.
Ze kijkt naar haar moeder alsof ze om toestemming vroeg, die kreeg ze natuurlijk van haar.
“Ja Anja, als je bloot bent ben je gelijk aan iedereen, dat weet je toch van de camping en de sauna bezoeken in de wintermaanden”.
“Ja Mama, maar dit is geen camping of sauna!” zegt ze verlegen.
“Nou daar ben ik me niet zo zeker van, kleed je maar snel uit en kom mee in onze tuin kijken”.
“Zij deed zo snel mogelijk haar laatste kleding stukken uit, eenmaal buiten liet Harry haar het zwembad zien en meteen daarop de sauna. En Anja is dit een sauna of niet en een kleine camping is het ook nog eens met een heerlijk zwembad”.
“O wat mooi, Mama kom eens kijken”.
Vervolgens liepen ze met hun alle naar de echte achtertuin waar ook de barbecue stond en de andere al zaten te wachten, iedereen stelde zich zelf met handdruk voor. Maar toen Anja Ben en Geert zag verstopte ze toch even met haar handen haar bloot poesje.
“Kom op Anja, geen valse schaamte hoor. Er is niets om je voor te schamen, als ik niet homo was zou ik je zo hebben meegevraagd om uit te gaan. Maar nu gaat het niet meer, ik ben verloofd met Geert en die zou het niet leuk vinden” lachte Ben niet dat hij jaloers is of zo hoor.
Fons zet de koelbox op de tafel en zegt “Het is niet zoveel als ik dacht, ik was vergeten dat wij ook hebben gebarbecued maar die worstjes hebben jullie nog nooit geproefd dat weet ik zeker”.
“Nee, dat geloof ik je zeker, want dan hadden ze niet meer in jou koelbox kunnen liggen” grapte Geert.
“Let maar niet op Geert, dat vat meestal alles letterlijk op. Hij is namelijk mijn Beertje en volgens mij komt hij uit het circus daar heeft hij vast vaak naar de clown gekeken, nu probeert hij zijn grapjes na te doen!” lach ik.
“Ben wil jij nog wat van de barbecue hebben?”
“Ja, eigenlijk wel ik heb nog een berenhonger, wij zijn toch nog maar net bezig hoop ik!”
“Dan zou ik me maar wat stiller zijn, anders valt namelijk jou worstje uitgerekend in het vuur”.
“Fons, dat jij ooit nog eens een vogeltje zou vangen, dat had ik nooit verwacht. Vroeger was jij altijd de traagste van onze club, je moest eens weten wat wij in onze jeugdjaren hebben uitgevreten”.
“Harry, dat ga je nu toch niet meer oprakelen. Alles is verjaard hoor, daar kunnen ze ons nu niet meer voor pakken” grinnikte Fons.
“Nou maak je ons wel nieuwsgierig Fons, was het dan zo erg wat jullie hebben gedaan?” vroeg Frederick mijn Harry heeft er eigenlijk weinig over verteld wat hij vroeger in zijn jeugd heeft uitgespookt.
“Merel, ik denk dat jij en Anja maar eens de sauna moeten gaan uitproberen, als er eten op tafel komt roepen we jullie twee wel hoor!” grijnst Fons naar beide vrouwen.
“Echt niet manneke, mij heb je ook nooit verteld wat jullie clubje hebben gedaan op de camping”.
“Och, dat stelde eigenlijk niets voor” maar geeft Harry wel een trapje onder de tafel tegen zijn scheenbeen.
Die springt meteen op en roept “auw, wat heb ik nou weer gedaan Fons?”
“Mijn god Harry, ben jij nog steeds zo’n watje als vroeger, toen schreeuwde jij ook al om het minst of geringste”.
“Ja, maar toen was ik geen watje maar jullie noemde mij een mietje. Achteraf hebben jullie nog gelijk gehad, nu ben ik gelukkig samen met Frederick” zei Harry.
Geert ging weer naar de Barbecue, de kipfiletjes lagen nu lang genoeg in de marinade en had Geert alle gemarinade filetjes op de barbecue gelegd. Eenmaal gegrild kan je ze ook heerlijk koud opeten, zoals bij een voetbal wedstrijd of een goede film had hij tegen Frederick gezegd.
“Maar vertel eens, wie heeft er mijn raad of hulp nodig?” vroeg Fons.
“Nee, nee en nog eens nee, ik wil eerst horen wat jullie hebben gedaan met jullie clubje. Niet ineens gaan afleiden manneke, Anja wil dat ook graag eens horen hè meid!” en geeft Anja een knipoogje.
“Ja natuurlijk Mam, vertel op Pap of moet ik Harry eerst lief aankijken?”
“Nee, laat mij het maar vertellen, niet dat ik er nu trots op ben. Maar toen waren we het wel”.
“Oké, het begon allemaal met de nieuwkomers, zij durfde niet hun broekje uit te doen, daar hebben wij hun dus mee geholpen toch Harry?’
“Jij doelt op het moment dat we ze een voor een gevangen namen en in de bosjes vastbonden aan een boom”.
“Hé Harry, niet zo in details gaan, dadelijk willen ze nog echt alles weten!”
“Ja natuurlijk, wij willen nu echt alles weten” nietwaar Anja.
Anja zegt niets maar schud ja met haar hoofd.
“Moet dit nu echt?”
“Ja ga verder Papa, nu willen Mama en ik ook alles weten wat jullie stoute jongentjes hebben gedaan!” zei Anja.
“Oké, jullie moeten het zelf weten. Wij trokken dus het touw zover omhoog dat ze een holle buik kregen en hun broekjes omlaag gingen glijden, natuurlijk werden ze stijf en daarom hielpen we ze bij het laatste stukje. Want die bleef natuurlijk steken door het kopje van de stijve piemel, ik weet niet wie het was maar eentje uit de club begon hem af te trekken en nadat hij had gespoten werd hij los gemaakt en zijn zwembroekje in het meertje gegooid en de volgende dag liepen ze dan meestal naakt rond”.
“En jullie waren daarna trots, hierop?”
“Toen wel, nu natuurlijk niet meer. Maar van de ene kant hebben we hun wel over de drempel geholpen”.
“En jij weet werkelijk niet wie de jongen was, die met de “gevangenen” zijn pietje speelde tot die moest spuiten?” vroeg Merel.
“Och, dat is al zolang geleden, dat kan ik me werkelijk niet meer herinneren Mereltje” zei Fons.
“Waarom kijk je dan de hele tijd naar Harry?”
“Nou, misschien weet hij de naam nog van dat jongentje!”
“Nee, ik zou het ook niet weten Fons. Net wat jij zegt, het is al meer dan dertig jaar geleden hoe zou ik dat nog moeten weten?”
“Maar Ben, vertel nu maar eens over dat probleem van jullie. Harry vertelde mij aan de telefoon dat het om de oude molen ging in de weimar, jullie weten dat daar niemand meer mag komen hè?” zei Fons.
“Ja wij dat weten, maar die Alfonso trekt er zich niets van aan. Maar ik zal het even in het kort vertellen hoe alles is begonnen met die knaap, in het kort vertelde ik hem de hele toestand met de sportbroek. En nu wil de Alfonso genoegdoening hebben van onze vriend Henk, hij moest alleen komen. Maar hoog waarschijnlijk zullen de vrienden van die Alfonso er wel bij zijn, een klasgenoot had Henk al gewaarschuwd voor die Alfonso. Die Berend heeft namelijk ook al problemen met hem en zijn vrienden gehad, het was zo erg dat hij aangiften had gedaan bij de politie het gevolg was dat het voor het jeugdgerecht kwam en hij en zijn vrienden kregen flinke taakstraffen opgelegd.
”Die Alfonso heet niet toevallig Spierits met achternaam?” vroeg Fons.
“Ja, ken jij hem dan”.
“Ja, hij heeft 180 uur gekregen en twee jaar jeugdintentie met een proeftijd van drie jaar, hij is dus geen gemakkelijke jongen. En zijn vriendjes kregen 120 uur en de zelfde jeugdintentie als die Alfonso ook met de zelfde proeftijd, dit moet ongeveer een jaar of twee geleden zijn geweest!” maar dat heb je niet van mij hè.
“Nee natuurlijk niet, maar wat moeten we of kunnen wij doen om onze vriend Henk te beschermen Fons?”
“Jullie niets, maar ik neem het over. Hoe laat staat die afspraak Ben”.
“Om twee uur, volgens Henk”.
“Weet je, laat Henk gewoon alleen gaan, het toeval wil dat wij rond die tijd een oefening gaan houden in de weimaar en die molen is natuurlijk een geschikte plek voor een oefening!”
“Ik stuur Henk wel een WhatsApp, dat alles goed gaat komen. En dat hij de vrienden van ons moet tegenhouden om iets te ondernemen, de politie je vriend en helper zal er voor Henk zijn” is dat een goed idee.
“Prima Ben, vertel Henk ook maar dat hij zich geen zorgen moet maken omdat hij op verbodengebied is. Hij heeft ons ingelicht via jou, dus hij heeft niets te vrezen”.
“Maar eerst worden de kipfilets gegeten!” zegt Geert die het grootste deel van het gesprek heeft kunnen volgen.
“Pap, wat denkt U zou ik dadelijk mogen zwemmen?” vraagt Anja.
“Vast wel, maar niet direct na het eten hoor eerst een uurtje wachten tot het eten is gezakt”.
“Dat weet ik ook wel Pap, dat heb ik geleerd op de reddingsbrigade”.
“Wil je alleen zwemmen of ook de sauna gebruiken Anja, want dan moet ik hem even aanzetten?” vraagt Frederick.
“Glunderend kijkt ze haar Mama aan” mag dat vraagt ze haar moeder.
“Het is weekend meid, morgen kan je uitslapen. En je huiswerk kan je ook zondag maken, dus geniet er maar van”.
Frederick staat open loopt snel naar de “machinekamer” van de sauna en zet die aan zodat hij op temperatuur kan komen.
“Trouwens als het wat donkerder is hebben we nog een verassing voor jullie” grinnikt Harry.
Want buiten Frederick weet er niemand van Harry zijn gave, hij speelt namelijk waterorgel.
Frederick is ondertussen weer terug en we vallen aan op de verrukkelijke kipfilets aan, alle lof ging naar Geert.
“ Jezus man, wat zijn die lekker. Helemaal niet droog en dan die smaak, zou ik dat recept mogen hebben Geert?” vraagt Merel.
“Binnenkort komt mijn eerste kookboek uit, die heeft zich gespecialiseerd op het barbecueën. Als jij me jou adres geeft bezorg ik er eentje bij jullie, zo heb je al mijn recepten en wel geheel geplastificeerd”.
“Hier heb je ons kaartje Geert daar staat alles op wat je nodig heb, dat zou echt prachtig zijn!”
“Ja, dat boek is eigenlijk meer een ringklapper, zo kan je de recepten tijdelijk eruit nemen om het klaar te maken. Tevens staan er ook marinaderecepten in, daardoor weet je hoelang een stuk vlees in de marinade moet liggen”.
Ben zijn Handy, piepte dat hij een App had ontvangen. “Eerst even mijn filetje opeten, dan reageer ik op Henk zijn App” lacht hij.
“Werkelijk Ben, ik ga me nu echt voor je schamen. Wat ben jij toch een schrokop, eten staat bij jou werkelijk op plaats een hè?” lacht Geert.
Ben had zijn mond vol en schudde met zijn hoofd van nee, toen hij zijn mond leeg had zei hij “nee, op plaats een sta jij en dat blijft zo ook” en daarna pakt hij dan nu zijn Handy op en leest hij de App van Henk.
Moeten jullie horen wat hij schrijft “Hè gabber, heb jij echt de hulp van de politie in geroepen voor een dergelijk klein akkefietje dat lossen wij toch zo op met ons clubje!”
“Henk luister goed naar mij, ik zit hier met een agent die nu buitendienst is, maar hij zegt PAS OP jongens die gast is echt niet te vertrouwen, hij heeft een gevangenis straf van twee jaar op bewering en die is nog niet verlopen evenzo die vriendjes van hem ook zij draaien de petoet in als ze worden gearresteerd”.
“Kom op grapjas, 1 april is allang geweest. Meen je nou werkelijk wat je schrijft?”
Wacht even maar niet schrikken hoor we zijn allemaal bloot “maar ik ga toch over op video gesprek, de agent wil je persoonlijk wat zeggen”.
Ik geef mijn Handy aan Fons en die opende het gesprek “hoi Henk, ik ben geen gewone agent maar de commissaris van mijn eenheid, maar werkelijk Henk doe alles wat ze zeggen mijn mannen en ik zijn paraat en houden alles in de gaten jou kan niets gebeuren jongen”.
“Is die Alfonso echt zo gevaarlijk zoals U zegt?”
“Nog veel erger, maar daar kan en mag ik niets over zeggen. Dus laten we afspreken dat jij klokslag twee uur naar de molen gaat, mijn mannen en ik zullen paraat zijn om in te grijpen als hij en zijn kornuiten over de streep gaan. Vertrouw maar gewoon op ons Henk, alles komt goed en laat dat U maar weg ik ben gewoon Fons!”
“Oké, ik zal het doen, maar ik heb nog een vraagje wie is dat knap meisje naast jou Fons?”
“Dat is mijn dochter, waarom vraag je dat Henk”.
“Ik zou haar graag meevragen naar het afscheidsbal van mij op school” zegt Henk met een vuurrood gezicht.
Wacht eventjes, ik geef je haar.
“Hallo Henk, ik ben Anja en zou graag met je meegaan, maar dan moet jij wel openstaan voor nudisme, ik zie namelijk geen toekomst voor mij met iemand die geen nudist of naturist is” grinnikte ze natuurlijk ook met een blos op haar wangen.
“Anja ik zou meteen mijn kleren uitdoen, maar helaas mijn ouders zitten erbij en die zouden vreemd opkijken als ik nu spontaan uit de kleren zou gaan”.
Op de achtergrond hoort ze hoe de ouders zeggen “schaam je niet Henkje, wij hebben jou al zo vaak naakt gezien en je broertje en zus ook”.
Doen, doen hoort ze op de achtergrond, vermoedelijk waren dat zijn broertje en zus.
“Oké, maar dan moet je ook beloven dat jij meegaat naar die afscheidsfuif op school, of ik nu naakt mooi ben of niet mooi ben”.
“Henk, het gaat me niet om het uiterlijk, mij gaat het om het innerlijke van iemand”.
“Hé Henk, de rekening krijg je van mij nog wel een keertje” lacht Ben.
“Rekening, welke rekening bedoel jij Ben?”
“Nou wat denk je van dit video gesprek, en ga nu eindelijk eens uit die kleren” lacht ben geniepig Anja kijkt er trouwens ook al naar uit.
“Ja Henk, uit met die kleren van jou. Toon je aan jou bewonderaarster” hoort Anja op de achtergrond.
“Oké, jullie willen het dan krijgen jullie het ook” en langzaam trekt Henk zijn kleren uit tot op zijn slipje.
Verder, verder Henk laat Anja niet zolang wachten klonk het in de kamer.
“Wacht eventjes realiseren jullie ook dat als er een huwelijk komt, en jullie dan ook uit de kleren moeten?”
Hoezo Henk, zeg nou maar gewoon dat jij je slip niet uit durft te doen, hoort Anja op de achtergrond.
Meteen trekt hij zijn slipje uit en zegt “als Anja en ik werkelijk verdergaan, dan trouwen we ook ergens op een naaktpark. Zeker nu ik al een halve nudist ben” en gaat hij naakt voor de camera staan.
“Niet gek Henk, je mag er best zijn. Enkel je schaamhaar, daar zou ik iets aan doen als ik jou was. Weet je ik hou niet zo van een oerwoud wel van de natuur hoor” grijnst ze.
“Genoeg nu, de rekening loopt maar op, of je komt hierheen of we laten het er voorlopig bij”.
“Nee, geef me snel het adres, ik kijk mijn wel aan of ze me brengen en weer ophaalt”.
Gelukkig was de ouwe niet thuis, zijn huisarrest was nog steeds van krach.
“Nadat ik toestemming had App ik het adres naar Henk”.
“Moet of mag ik nog wat vlees meebrengen, ik hou namelijk wel van vlees van de barbecue”.
“Nee Henk, volgens Frederick is er voldoende vlees om te grillen”.
“Wie is nou weer Frederick?”
“Och, dat is gewoon meneer van Beurzen, we zitten nu heerlijk in de tuin van hem en zijn vriend zolang die vriendschap nog duurt”.
“Hoezo, zit er een kink in de kabel, gaan ze uiteen?”
“Nee, na vijfentwintig jaar toch niet meer, Frederick heeft vanmiddag hem ten huwelijk gevraagd”.
“Ik hoor net dat mijn Ma me naar jullie brengt en ook ophaalt wanneer ik bel. Dus als Ma eindelijk eens het gaspedaal durft in te trappen ben ik er over twintig minuten”.
We horen nog net dat Henk auw riep voordat hij oplegde.
“Dat was vast zijn Moeder” lacht Anja maar hij moet dan wel snel weer in zijn kleren zijn gestapt wil hij over twintig minuten hier zijn, hij zit vast niet bloot naast zijn moeder in de auto.
“Wie weet Anja, Henk is een vreemde vogel maar verder 's wel te vertrouwen hoor” zei Ben want Geert stond alweer aan de barbecue om het nieuwe vlees klaar te maken.
“Die Geert gaat echt op in het barbecueën hè Ben” vroeg Merel.
“Tja, eigenlijk stond hij al zijn hele leven naast zijn Opa en Papa als ze aan het grillen waren. Maar zijn Opa was echt zijn voorbeeld, wat hij kon op de barbecue dat heeft hij echt op Geert overgebracht”.
“Maar de rest dan, de marinades en zo hoe is hij daar aangekomen?”
“Via de kooksites, zoals kitchen24. Soms werd ik er zo gek van, dat ik moest zeggen Geert ik ga bijna van mijn stokje ik verhonger bijna. Of moet ik soms naar de Mc Donald gaan, want een lekker vette hap is ook nooit weg toch?”
“Nee, als jij dat waagt, is het uit tussen ons”.
“Oké, zorg dan dat ik iets te eten krijg, maar wel uit jou keuken want dat smaakt in ieder geval beter dan die junkfood van de Mac, ook al is het soms wel lekker. Maar jou eten smaakt toch echt veel beter”.
Opeens werd er aangebeld, Frederick liep naar de deur en zag meteen dat het Henk was die voor de deur stond. “kom binnen jongen, hier in de woonkamer kan jij je kleren neer leggen of ben je nu opeens preuts geworden?”
“Ik nooit ofte nimmer, mij mag Anja best zien zoals ik ben en als ze voorzichtig is mag ze mijn schaamhaar zelfs trimmen of als ze het leuker vindt zelfs helemaal verwijderen. Ik weet hoe het er bij Ben en Geert uitziet, en eigenlijk vind ik het gewoon prachtig. Maar Anja mag de keuze nemen, ik vind alles prima. Hoofdzaak is dat zij het ook mooier vindt, dan een oerwoud”.
“Dat vind ik zeker, maar dat hoeft niet meteen vanavond. Stel dat wij niet bij elkaar passen!” zegt ze.
“Ik kan natuurlijk ook een beroep doen op Ben, als jij maar zegt wat jij het mooiste vind Anja”.
“Hoezo Ben?”
“Ik heb me laten vertellen dat hij een soort expert is op dat gebied” lachte Henk.
“Maar dus jij bent het nieuwe slachtoffer van Alfonso en zijn gang Henk?”
“Zijn hij en zijn vriendjes echt zo gevaarlijk meneer”.
“Jij moet nog wel wat leren Henk, in een nudisten groep is iedereen gelijk. Dus wij spreken elkaar altijd met de voornaam aan, zelf de kinderen doen dat” grinnikte Fons.
“Sorry, macht der gewoonte” Fons.
“Ik ben dus Merel mijn Man is gewoon Fons en onze dochter heb je al leren kennen. En de vriend van Frederick heet Harry” glimlacht Fons zijn vrouw.
“Maar inderdaad schat die jongens niet te licht in, ze zijn allemaal door het gerecht veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenis straf van twee jaar. Mogelijk komt er nu ook TBS bij als ze jou lastig gaan vallen, Wij ik bedoel hiermee mijn afdeling moeten een oefening doen deze maand. Deze is ons opgelegd door hogere hand, een dergelijke oefening komt ieder jaar terug en laat ik nou net hebben besloten dat de molen aan de oude weimar de ideale plekt zal zijn. Dit is trouwens een tip van Frederick, Geert en Ben ze zeiden daar hebben jullie geen last van pottenkijkers en zo”.
“Van Frederick had ik zoiets wel verwacht, maar van Geert en Ben sta ik echt te kijken” lachte Henk.
“Pas op met wat je zegt Henk, stel je voor dat ik werkelijk jou moet gaan scheren. Een ongelukje zit in een klein hoekje zegt men toch altijd”.

Bingo
Berichten: 216
Lid geworden op: ma 22 dec 2008, 23:32

De nieuwe tent deel 22

Bericht door Bingo » di 09 aug 2022, 16:46

De nieuwe tent deel 22
“Ben dat meen je niet hè, ga jij me nu werkelijk bedreigen terwijl er een echte commissaris bij is. Ik had je wel slimmer verwacht jongentje” grijnst hij.
“Dit is toch geen bedreiging, ik heb je enkel gewaarschuwd dat een ongelukje in een klein hoekje zit” schaterde Ben het uit.
“Fons is het nou een bedreiging of niet?”
“Tja, ik hoorde enkel een waarschuwing, iemand een andere menging van dit gezelschap?”
Er was niemand die ook maar een kik gaf op Fons zijn vraag.
“Zie je nou wel, het was gewoon een waarschuwing aan jou aders Henkie, jij zou mij eigenlijk dankbaar moeten zijn!”
“Ja, ja, ik zal er na morgen over nadenken, Fons heeft me nogal onzeker gemaakt”.
“Dat was niet de bedoeling Henk, doe gewoon alles wat ze van jou verlangen. Wij houden alles in de gaten, mijn mannen zullen al vanaf 8 uur s’ morgens verdekt opgesteld zijn en alles in de gaten houden ook op video. Voor later bij het gerecht, films van de politie zijn wel rechtsgeldig bij een gerechtelijke zitting!” zei Fons.
“Jij zult natuurlijk wel aangiften moeten doen op het politiebureau, anders is alles voor niets geweest” zei Geert die ondertussen weer terug was om een slokje cola te nemen.
“Geert, hoe hou jij het zo vol bij die barbecue, een ding is zeker jij hoeft straks niet in de sauna” Beertje van mij lachte Ik.
“Nee, maar wel even lekker koud afdouchen” en hij liep terug om de tweede lading kipfiletjes in de gaten te houden.
“Mag ik dan na het kipfiletje in de sauna, het lijkt me heerlijk om daar uit te buiken. En om daarna afdoucht heerlijk het zwembad in te duiken Frederick?”
“Ik heb eens gehoord dat het niet verstandig is om alleen in een sauna te gaan, dus meld ik me als vrijwilliger!” zegt Henk spontaan.
“Maar Henk, jij heb nog zo goed als niets gegeten. En aan de telefoon vertelde jij dat je gek was op vlees van de barbecue” grinnikte ik.
“Ben, ik stel het gewoon uit tot na de sauna en het zwemmen, ik moet Anja toch beschermen op de een of andere manier!”
“Nooit geweten dat jij zo’n cavalier was Henk”.
“Ik heb ook nog nooit een zo mooie schoonheid ontmoet waarvoor ik dat zou doen, maar daar heb jij geen verstand van Ben. Jij keek alleen maar naar jongens, totdat eindelijk de vonk tussen jou en Geert oversprong vanaf toen was er nog alleen maar Geert. Jou Beertje, zo noem jij Geert toch steeds, of vergis ik me daar in Ben?”
“Hoe weet jij dat nou weer, oké vanmiddag heb je het vast wel eens gehoord. Maar voor die tijd toch niet, ik heb hem nooit in het openbaar zo genoemd voor zover ik me kan herinneren”.
“Weet jij nog dat verjaardag feestje van mij vier jaar geleden, iedereen die wilde blijven slapen kon dat. Op de zolder lagen we al dan niet op luchtbedden of op de grond in slaapzakken, jij lag naast mij te slapen. Maar schijnbaar praat jij wel eens in je slaap, ik lag dus naast jou en ook die nacht praatte jij in je slaap. Ik hoor het je nog zeggen, jij zei Geert niet nu Beertje straks word er nog iemand wakker. En laat nu juist die avond Geert er helemaal niet bij zijn geweest, hij lag namelijk thuis in bed met een griepje!”
“Kom op Henk, vier jaar geleden wij waren toen net twaalf of dertien jaar oud en al die tijd wist jij het al en zei mij niets iets?” waarom Henk.
“Ben kerel, het ging me niets aan. Als jij zo was dan ging het mij toch niets aan, het was jou gevoel en geaardheid ik had er gewoon vrede mee. Tijdens het omkleden bij gymmen, zwemmen en ook tijdens het omkleden bij voetballen hield ik jou wel meer in de gaten en het viel me op dat jij wel erg lang naar de jongens keek als ze naakt waren!”
“Maar als vrienden onder elkaar had je mij toch wel eens apart kunnen nemen en er naar vragen?”
“Ben nogmaals, het ging mij niets aan. Het waren jou dingen niet die van mij, wel moet ik zeggen een oom van mij is ook homofiel en daarom werd hij gemeden als de pest door de rest van de familie. Dit heeft mij echt veel pijn gedaan, ik heb hem ook vaak stiekem bezocht. Later had hij eindelijk een vriendje en woonde ze samen, ik was altijd welkom bij hun en oom Phillip was erg blij als ik op bezoek kwam en ik hem dan op de hoogte hield hoe het met de familie ging. De familie zei nooit wat, als er iemand stierf moest hij het uit de krant vernemen. Hij heeft vaak achter in de kerk gestaan bij de begrafenis, nooit is hij de communie gaan halen meestal was hij dan al de uit kerk”.
“Jij zei dat hij een vriendje had, hoe zo had is hij er niet meer of zijn ze uit elkaar gegaan?”
“Op een dag kreeg ik een mailtje van Phillip, Lester is vanmorgen overleden in het ziekenhuis. Woensdag is de begrafenis, Lester en ik hopen dat jij er bij zal zijn”.
“Ik zal er zijn Phillip, zeg mij wel even om hoe laat en welke kerk ik moet zijn?”
Ik kreeg per omgaande een mail terug van hem met tevens de vraag hoe vertel jij je ouders waarom jij woensdag vrij heb gevraagd van school?
Ik mailde hem meteen, ben jij nu thuis? Och, laat ook maar over een kwartier ben ik bij jou zet de koffie maar klaar Oompje.
“Hoe reageerde je ouders erop, dat jij voor jou Oom vrijaf had gevraagd op school?” wilde Harry weten.
Zoals verwacht “en jij gaat er niet heen, wat heb jij met die Lester te doen. En hoezo heb jij contact met het zwarte schaap van de familie” was hun reactie.
“Ik weet niet waar ik de moed vandaan haalde maar ik zei. Oom Phillip is niet het zwarte schaap, kijk liever eens naar jullie zelf, dan zien jullie enkel zwarte schapen en maar twee witte en dat zijn oom Phillip en zijn vriend Lester” meteen rende ik naar de schuur en greep mijn fiets en weg was ik.
Aangekomen ”bij oom Phillip, ben ik in tranen uitgebarsten van woedde. Oom Phillip en Lester zijn altijd zo lief geweest tegen mij”.
Rond een uur of negen was ik pas thuis, daar kreeg ik de wind van voren en meteen zei mijn Pa “je heb een hele week huisarrest”.
“Dat interesseert mij niet, al maak je er een maand van. Maar naar de begrafenis ga ik hoe dan ook, en rende meteen naar mijn slaapkamer”.
Gelukkig had ik gelijk mijn deur op slot gedaan, nog geen twee minuten later stond hij al op de deur te bonken en riep “Henk maak de deur open, anders zal je wat beleven jongetje!”
“Dat gaat niet ouwe, ik heb huisarrest weet je nog. Maar woensdag heb ik vrijgang hoe dan ook, een jongentje ben ik trouwens allang niet meer. Laat me verder met rust anders bel ik de hulplijn van de kinderbescherming, dan heb je heel wat uitteleggen ouwe”.
“Noem me niet steeds ouwe, ik ben nog altijd je vader!”
“Je vergeet wat ouwe, jij was mijn vader maar vanaf nu ben je nog allen de verwekker van mij. Ik zal je nooit meer zo noemen, voor mij ben je voortaan mijn ouwe of zelfs tiran als je dat liever hebt”.
Na een harde bons op mijn deur was het stil en had ik mijn rust, echter na een uurtje werd er geklopt en mijn moeder zij ik heb een kopje thee en wat boterhammen voor jou gemaakt Henk.
“Sorry moeder, (normaal zei ik altijd ma, mam of mama Maar vanaf nu niet meer, ik vond moeder meer dan voldoende na die ruzie) zet maar voor de deur in een cel zit er meestal een luikje in de deur, ik heb huis arrest weet je nog dat heeft die ouwe me opgebromd”.
“Henk jongen, praat niet zo over je vader!”
“Verwekker zul je bedoelen, de hele familie is zo gemeen. Eerlijk gezegd, voor mij bestaan ze niet meer, mijn Oom en zijn vriend gaven me meer troost en liefde dan die heel kleren familie van me”.
“Henk wat zeg je nauw weer, heb jij dan al langer contact met hun?”
“Die hun hebben namen moeder, het zijn Oom Phillip en Lester, zet die boterhammen en thee nu maar neer voor de deur en laat me verder met rust. Ik kijk wel of ik het zal opeten Oom Phillip heeft namelijk extra voor mij een uitsmijter gemaakt, o ja, ik weet niet of ik naar school ga deze dagen. Ik heb namelijk huisarrest, maar woensdag ben ik weg of dood dreigde ik haar”.
“Henk, doe geen domme dingen. Denk in Godsnaam aan ons jongen!”
“Wat haal je nu weer God er bij, ik heb nooit de Bijbel gelezen maar Meneer pastoor vertelde wel dat er in de Bijbel stond “heb u naaste lief”, nu daar heb ik bij jullie niet veel van gemerkt. Als ik Oom Phillip niet verteld had dat Opa en Oma dood zijn en zijn tweelingsbroer er zelf een eind aan heeft gemaakt omdat hij ook homo was hadden zij het nu nog niet geweten, daarbij stel dat ik ook net als Oom Phillip homoseksueel was. Hoe zouden jullie dan reageren, zou ik ook uit huis en familie worden verstoten?”
“Nee Henk, dat had ik nooit toegestaan, daar heb ik je te lief voor?”
“Maar je eigen broer die heb jij en die ouwe wel verstoten, het was je eigen broer notebene”.
“Ja Henk, je heb gelijk. Maar je weet hoe je Pa is!”
“Noem hem geen Pa meer tegenover mij, voor mij is hij gewoon de ouwe en meer niet” hoe hard het ook klinkt voor mij bestaat die tiran niet meer.
“Zo dat zijn nogal harde woorden Henk, drink even een slokje en bedaar” ga dadelijk lekker relaxen in de sauna samen met Anja. Ik beloof dat jullie niet worden gestoord maar gedraag je wel als een gentlemen tegenover Anja zei “Fons”
“Jezus Geert, wist jij ervan wat hij juist heeft verteld?”
“Nee, ik wist wel dat na het noodlottig ongeluk van zijn zus, zijn Pa totaal was veranderd. Henk heeft wel eens verteld dat hij met een tiran samen woonde!”
“Hoezo dat dan?” wilde Frederick weten.
“Dat het na het drama steeds slechter werd voor Henk en zijn oudste broer Roel heb ik wel meegekregen maar dat het zo erg was wist ik niet”.
Henk ging verder en vertelde dat zij ouwe er niet voor terug schrok om lijfelijke straffen in te voeren “zo kregen wij bij het minste of geringste kattenkwaad wat we uithaalde klappen op onze blote billen, of er nu vriendjes of neefjes of nichtjes bij waren dat interesseerde hem niet. Straf moest zijn ook al ging het maar om het simpel belletjestrekken bij de buren of in de buurt”.
“Och jongen toch, was maar veel eerder bij mij gekomen met die klachten over jou thuis” zegt Frederick.
“Dat is het juist, de ouwe waarschuwde ons om onze mond te houden, anders werden de straffen alleen maar erger. Mijn broer hij is vier jaar ouder dan ik, mijn zus zat namelijk tussen mijn broer en ik in. Hij had na het ongeluk met zijn zusje vaker nachtelijke problemen, hij heeft alles zien gebeuren alles gebeurde onder zijn ogen. Dat hij mogelijk onder een shock stond, dat interesseerde de ouwe niet. Hij moest tijdens het verschonen in zijn nakie in de tuin staan, net zolang totdat moeder nodig had om het bed te verschonen”.
“Toch niet in de winter hoop ik?” zei Frederick.
“Dat maakt mijn ouwe helemaal niets uit, al zou er een pak sneeuw liggen of pijpenstelen regenen. Hij en soms ik ook als ik voor mijn broer opkwam en zei Pa dadelijk wordt Germaine nog ziek, dan kreeg ik een klap tegen mijn hoofd en moest ik me uitkleden en naast hem gaan staan met gestrekte armen naar voren”.
“Henk jongen, ik ga hier toch echt werk van maken, jij en je broer zijn niet meer veilig in huis bij de vent. Sorry, voor deze woorden maar dit kan gewoon niet meer, het is nog erger dan in de middeleeuwen”.
“Germaine is in middels al uit huis en komt ook al nooit meer thuis, hij heeft ooit eens gezegd zolang die tiran hier woont, zal je me nooit meer hier zien het liefst zou ik hem eigenhandig koud maken!”
“Fons, wat denk jij van deze zaak, dit kan nu in deze tijd toch niet meer. Je eigen kinderen in het openbaar tuchtigen en in het bijzijn van anderen een pak op hun blote kont geven!”
“Als alles voorbij is Henk, dan kan jij hier in de logeerkamer gratis wonen” ik denk dat ik ook namens Frederick spreek lacht Harry.
“Maar vertel verder, ben je naar de begrafenis geweest” wilde Geert nu weten.
“Wat dacht jij dan, via het dak ben ik ontsnapt. Dinsdag voor de begrafenis ben ik naar Oom Phillip gevlucht, daar heb ik geslapen en de volgende dag samen met hem in de volgwagen gezeten direct achter Lester zijn wagen aan”.
“En waren jou ouders er ook bij?” wilde ik nu weten.
“Nee Ben, ik dacht even dat ik moeder achter een boom zag staan, maar toen ik goed keek was er niemand achter die boom!”
“Dus zelfs de zus van Phillip wilde haar eigen broer niet eens troosten, bij het verlies van zijn vriend?”
“Nee, zij zit volledig onder de duim bij mijn ouwe, begrijp je nu ook waarom ik nog alleen maar over mijn ouwe praat?”
“Kom hier Henk, laten we samen in de sauna gaan. Ik wil je troosten” en Anja geeft hem een dikke knuffel.
“Gedraag je Henk, laat ik geen klachten krijgen over jou vriendje” lacht Ben en steekt een duim omhoog.
“Jij kent me toch Ben?”
“juist daarom geile hond, jij loopt altijd je piemel achterna!”
“Dat doet toch iedere man, anders gaat het toch niet?”
”Je zou eens achteruit kunnen lopen, dan is het je piemel die jou volgt”.
Alle aanwezige moesten over mijn opmerken smakelijk lachen, behalve Henk zelf.
“Och, krijg toch wat Ben” en stak zijn middelvinger in de lucht terwijl hij samen met Anja naar de sauna liep.
“Wil er nog iemand wat van de barbecue, ik kan die heerlijke worstjes nog even grillen want ook die smaken heerlijk koud met wat mosterd”.
“Hoe weet jij dat Geert, ken jij die worstjes dan al?” vroeg Merel verwondert.
“Niet echt, maar in principe smaken alle worstjes koud ook heerlijk, Frederick heeft ook die worstjes gehaald bij die Griekse winkel hier verderop”.
“Dus Frederick, jij kent de winkel ook al, dan moet je ook eens die kleine worstje halen Cevapicci heten die. Je kunt ze meteen koud eten of even grillen op de barbecue, je lik je vingers er bij af” lachte Merel.
“Oké, Frederick legt altijd servetjes naast de borden, zodat de mensen de vingers niet hoeven af te likken” grapte Harry heel droogjes.
“Mijn God Harry, neem jij nog altijd alles letterlijk op wat er wordt gezegd”? vroeg Fons.
“Ja, ik word er ook soms helemaal gek van. Van de winter lagen we in bed en hij komt met zijn koude voeten tegen mijn benen aan, ik riep mijn God wat heb jij een koude voeten! Zijn antwoord was hoe vaak heb ik jou nou al gezegd, als we onder ons zijn mag je me gewoon Harry noemen schatje”.
Jongens wat werd er die middag wat afgelachen, het was een gezellige boel geworden. Ook uit de sauna kwamen er geregeld harde lach salvo’s naar buiten, dus Anja en Henk hadden het ook naar hun zin met hun tweetjes.
“Zeg Frederick, heb jij ook een koud biertje voor ons, de cola komt al bijna onze neus uit” vroeg ik hem.
“Dan moet Fons even de andere kant uitkijken, jullie twee zijn nog geen 18 hé?”
“Geert wel over twee maanden en ik ongeveer over een half jaartje” grinnikte ik.
“Waar hebben jullie twee het over, ik hou me alleen bezig met echte criminaliteit en op dit moment ben ik buiten dienst!”
“Ik dacht dat iemand van de politie, 24 uur in dienst was” lacht Harry.
“Zo gauw ze mij ook 24 uur betalen wel, maar met de huidige bezuinigingen zal dat er nooit van komen. Dus als jij weetwaar de koelkast staat Ben, plunderen die hap als Frederick het ook goed vind?”
“je weet waar die staat Ben, maar wel rustig aan hé. Ik wil geen gedonder hebben met jullie ouders!” zei Frederick.
“Wat doen jullie, blijven jullie slapen. Dan moeten de jongens de logeerkamer afstaan en op de bank in de woonkamer slapen?” vroeg Harry opeens.
“Frederick, als jij luchtbedden hebt slapen we net zo lief buiten hoor, je weet we zijn buiten mensen en Geert heeft er vast ook geen probleem mee!”
“Waar heb ik geen probleem mee” Vroeg Geert opeens de met een schaal worstjes in de hand bij ons stond.
“Nou ik zei dat wij net zo lief buiten op luchtbedden zouden slapen. En Merel en Fons onze logeerkamer kunnen hebben”.
“Daar heb ik inderdaad geen probleem mee, maar waar slaapt Anja dan vannacht de logeerkamer is echt te klein voor twee volwassenen en een bijna volwassenen?”
“Ze past goed op de bank hoor denk ik zo” lacht Merel.
“Nee, laten wij nou toevallig twee dubbele luchtmatrassen hebben, dus Anja kan samen met de jongens buiten slapen. Geert en Ben beschermen haar wel als het nodig is”.
“Wie slaapt er buiten vroeg Henk die net samen met Anja terug kwamen vanuit het zwembad?”
“Ik bescherm Anja liever zelf, kan ik ook blijven slapen?” als ze het thuis goed vinden, ondertussen zal de ouwe ook wel weer thuis zijn.
“Ik heb er geen probleem mee, wij zorgen wel dat jij op tijd bij die oude molen bent, Fons regel jij het even met je mannetjes?”
“Komt voor elkaar, ik maak er wel een uurtje later van. Anders loop ik het ontbijt nog mis” grijnst hij.
“Henk grijpt meteen naar zijn Handy en belt zijn moeder op, om te vragen of het goed is dat hij blijft slapen. Maar zijn vader nam op, meteen verbreekt hij de lijn”.
“Wat was dat nou Henk, had jij het verkeerde nummer”.
“Nee, ik had mijn ouwe aan de lijn, daar praat ik al een hele tijd niet meer mee. Eigenlijk vanaf de begrafenis van Lester”.
“En wat doe je nauw Henk?”
“ Ik Whats-App haar wel even, dat ik hier blijf slapen en dat ze me niet hoeft te komen halen”.
“Meteen kreeg hij een berichtje terug, jij komt naar huis. Je hebt nog altijd huisarrest Kereltje”.
“Hé ouwe, blijf met je poten van moeders Handy af. Pas op ouwe ik zit hier met een commissaris van de politie, ik heb hem alles verteld dus houdt je kaduuk ze weten al alles over jou manier van opvoeden tiran dat je bent”.
“Ik kom je persoonlijk ophalen, jij komt naar huis toe”.
“Prima, moet je vooral doen ouwe. Je word al verwacht door de politie en de kinderbescherming is er ook al, dus je bent van harte welkom”.
“Jongen ga niet te ver, denk aan ons je kleinere zusje en mij. Schreef opeens zijn moeder, tenminste als zij het was. Voor het zelfde geld was het de ouwe”.
“Daarom doe ik dit ook, ga weg bij die tiran. Nu kan het nog, die vent is gewoon kierewiet helemaal gestoord, trouwens ik voel dat jij het bent ouwe”.
“Fons, kan jij een patrouille naar mijn huis sturen. Met spoed alsjeblief wat ik ken mijn ouwe door en door, hij is tot alles instaat”.
“Meteen belt hij 112 hier spreekt Fons Vermeer, dit is een noodgeval. Stuur meteen twee eenheden naar dat adres (uit privé redenen hou ik dat adres geheim), de huurder is compleet doorgedraaid en tot alles instaat”.
“112 hier, weg gaan er meteen heen en houden U op de hoogte commissaris Vermeer!”
“Oké, jullie hebben mijn nummer en hou me zeker op de hoogte, stuur voor alle zekerheid ook een wagen naar de Prinsendijk 30 als bewaking hij dreigde hierheen te komen om zijn zoon onder dwang naar huis te halen en dit alles met de vrouw zijn Handy”.
“Ook dat gaan we regelen, gelukkig is het opzicht een rustige avond” meld de meldkamer van 112.
“Meteen daarna belt hij met zijn bureau en ligt de mannen in dat er morgen een grote actie is bij de oude molen in de weimaar, al het verlof is in getrokken en ze moeten vanaf 09.00 uur alle verdekt opgesteld zijn nadere bevelen volgen nog daar mij persoonlijk, geef dit ook door aan de collega’s die dachten vrij te zijn. Uitgezonderd zijn natuurlijk die echt vakantie hebben en in het buitenland zijn”.
“Is nu alles geregeld voor morgen Fons?”
“Ja, er kan niets meer mis gaan, er staat bewaking bij je ouderlijk huis, mijn mannen / vrouwen staan vanaf morgenvroeg 9 uur paraat bij de oude molen”.
“Dan gaat opeens de deurbel bij Frederick, pas op hé Frederick niet zomaar lukraak de deur openen. Ik weet niet of de bewaking er al is, misschien is het beter dat Henk even meeloopt naar de deur”.
“Gelukkig bleken het de mensen van de jeugdbescherming te zijn, ze lieten hun pasjes zien. En daarop opende Frederick de deur voor hun, snel liepen ze naar binnen en meteen slaat Frederick de deur weer dicht”.
“Henk keek nog eens door de spion van de deur en zag meteen de ouwe voor de deur staan”.
Verschrikt zet hij een paar stappen naar achteren en riep “Fons, Fons mij ouwe staat ook voor de deur met een mes of zo, volgens mij kwam hij uit de struiken”.
Meteen kwam Fons naar de deur gehold en trok de deur met een ruk open, Henk zijn ouwe schrok zo omdat Fons poedelnaakt op hem afvloog en hem het mes kon afpakken, oké de mensen van de kinderbescherming waren ook geschrokken, eerst omdat Frederick en Henk hun naakt binnenlieten. Vervolgens werden ze opzij geduwd daar een naakte Fons, daar hadden ze natuurlijk niet op gerekend.
“Sorry mensen, wij zijn een groep nudisten onder elkaar vandaar dat wij er zo luchtig bij lopen” grijnst Frederick als alles wat is bekomen.
Een agent zei “wij nemen je vader mee naar het bureau, als komt goed je moeder en zusje zijn in orde”.
“Die tiran is niet meer mijn vader, noem hem nooit meer in mijn bijzijn mijn vader, voor mij is hij gewoon de ouwe tiran” schreeuwt Henk zo luidt dat zijn ouwe dat heel duidelijk kon horen.
“Jongen hoe kon het zover komen tussen ons, ik begrijp het echt niet?”
“Als jij dat niet begrijpt, dan hoor je opgesloten te zitten in een tehuis voor geestesgestoorde. En wel voor de rest van je leven, jij bent helemaal doorgedraaid door de dood van jouw lieveling ’s dochter!”
“Jongen laten we praten, alsjeblief”.
“Nee, voor mij kan je verrekken, wat jij mij en de rest van de familie heb aangedaan. Mijn broer is het huis uitgevlucht door jou, ik sta op het punt om het zelfde te doen. Je jongste telg, mijn lief zusje die spreekt er al over om zelfmoord te plegen. Als jij nog ooit waagt om terug te komt naar ons huis, nee niet jouw huis maar vanaf nu is het huis van moeder en Jolanda”. Dan sta ik niet in voor mijn daden,
zelf ga ik op kamers wonen, en jij gaat dat betalen”.
Tegen de agent zeg ik “neem hem maar snel mee, voordat ik me aan hem vergrijp!”
De agent deed wat Henk hem vroeg en nam hem in de boeien geslagen mee, ook de mensen van de kinderbescherming gingen mee en zeiden “wij denken dat hier alles zover in orde is en gaan nog even een kijkje nemen bij je moeder en zusje, dat biertje hebben wij niet gezien hé collega?”
“Ik stond de hele tijd met die twee blikken bier voor Geert en mij in de handen. Kom Henk neem mijn blik maar op dit moment kan jij het beter gebruiken denk ik, ik haal wel een nieuwe voor me zelf”.
Anja was heel dicht bij haar ouders gaan staan, zo was ze geschrokken van de uitbarsting van Henk.
Henk ging zitten en nam dankend het blik van me aan en keek naar Anja en zei “Sorry Anja dat ik jou zo heb laten schrikken, normaal ben ik niet zo maar het werd me even te veel. Alles van de laatste vier á vijf jaar kwam ineens omhoog, als ik wat rustiger ben vertel ik je wel wat er zich heeft afgespeeld in die periode”.
Anja keek Merel en Fons, pas toen Fonds geruststellend naar Anja knikte durfde ze weer naast Henk plaats te nemen.
“Hm Geert, moet er zwarte rook van de barbecue komen?” vroeg Anja terwijl ze naar de barbecue wees.
“Shit, met die tumult ben ik helemaal de worstjes vergeten riep hij, terwijl hij een spurt nam naar de barbecue”.
“Gelukkig waren we eigenlijk klaar” lacht Frederick.
“Ik heb me opgeofferd en ben met Anja mee naar de sauna gegaan, ik zou nog wel wat lusten hoor!” zegt Henk een beteuterd gezicht.
Geert was ondertussen terug en zegt “die worstjes zijn wel erg donker geworden, het verbrande korstje afschrapen is ook geen optie meer. Maar Harry hebben jullie pindakaas in huis?”
“Ja, dat hebben we maar wil jij nou werkelijk Henk een boterham met pinda aanbieden?” grijnst hij.
“Nee mafkees, kom maar mee naar binnen. Het is tijd voor je eerste kookles” daarbij geeft hij Frederick een knipoogje die stak daarop zijn duim omhoog.
In de keuken zegt Geert “ik heb nodig een pot pindakaas, water, ketjap manis en een potje sambal”
Harry gaat op zoek en vind alles wat ik nodig heb “het recept is voor vier personen wij zijn met acht mensen dus verdubbel je gewoon alles. 5 el pindakaas wordt dus 10, 250ml water wordt 500ml, 3 el ketjap manis worden er 6 en 1el sambal worden er twee” is dat zover duidelijk en schrijf meteen de ingrediënten straks weet je het niet meer.
“Ja chef, ik schrijf het meteen op. Maar wij kopen sowieso het boek van jou”
“Maar dat komt pas volgend jaar op de markt en jullie krijgen het boek gratis van mij en Ben, beschouw het maar als een huwelijkscadeautje. Maar niet verklappen hoor?”
“Nee, natuurlijk niet waar zie jij me voor aan!”
“Als een open watertje, jij kunt niets geheim houden. Maar nu verder met de saus, je mengt de pindakaas, ketjap manis en de sambal goed door elkaar in een steelpan of keteltje. Daarna voeg je het water toe en mengt het opnieuw goed door elkaar, verhit het op een lage temperatuur. Laat de pindasaus langzaam opwarmen en roer er af en toe door met een garde om klontjes te voorkomen. Haal de pindasaus, wanneer deze warm is van het vuur en serveer het in een mooi kommetje. Je kunt het gebruiken als een dipsausje of over spiesjes met kippenvlees of met varkensvlees”.
“Nou dit klinkt eigenlijk wel simpel” lacht Harry.
“Mooi, jij blijft hier en roert op tijd door de saus zodat hij niet stijf wordt. Ik ga even de kipfiletjes opwarmen en maak er spiesjes van zo kunnen Henk en Anja lekker eten, ik roep je wel als je kan komen met de saus. O, ja meestal doe ik er een extra lepeltje sambal bij, ik hou wel van pittig” lacht hij en laat Harry allen achter in de keuken.
“Bij de tafel aangekomen snijd hij een stokbrood in plakjes en maakt hij 24 spiesjes met kippenvlees en brengt die naar de barbecue om het vlees weer warm te maken”.
Ben kwam er bij staan en zei “heb jij hem geleerd hoe hij satésaus moet maken, naar het gewone recept of naar jouw recept?” grinnikte hij.
“Nee naar het gewone recept, maar ik heb hem wel verteld dat ik meestal een lepeltje sambal extra aan toevoeg”.
“Maar niet dat jij in plaats van sambal, altijd die Surinaamse sambal gebruikt?”
“hoezo, het is toch ook sambal, of niet dan?”
Samen liepen we terug naar de tafel elk van ons had een schaal met spietsjes in de hand.
Geert riep “kom maar met je satésaus Harry, de mensen hebben trek”.
“Wat riep Frederick, heeft Harry werkelijk die satésaus gemaakt Geert?”
‘Ja, onder mijn toeziende oog en tips, hij heeft zelfs alles opgeschreven. Zodat hij jou ook eens alleen kan verwennen tijdens het barbecueën, Frederick”.
Harry kwam heel trots met het pannetje satésaus naar de tafel gelopen en zette onder applaus van Frederick het pannetje op het warm houd plaatje.
Nadat iedereen de saus over de spiesjes had gedaan, haalde Frederick met zijn vinger door de satésaus en likte die af en zei “wat smaakt die heerlijk Harry, goed gedaan schatje
“Ik heb tegen het advies van Geert in toch twee lepeltjes sambal extra er doorheen geroerd, satésaus moet toch lekker pittig zijn of niet dan?”
“Hoezo twee Harry, ik zei toch dat ik één lepeltje extra gebruikte!”
“Dat klopt Geert, maar omdat we met zoveel mensen zijn heb jij je recept verdubbeld. Dus heb ik van dat een lepeltje er twee in gedaan, en iedereen vindt onze saus toch lekker of niet soms?”

Bingo
Berichten: 216
Lid geworden op: ma 22 dec 2008, 23:32

De nieuwe tent deel 23

Bericht door Bingo » di 16 aug 2022, 16:21

De nieuwe tent deel 23
“Jij heb goed opgelet Harry, de satésaus is werkelijk lekker pittig geworden en niet te overdreven of zo. Harry kerel, volgens mij zit er meer in jou dan je zelf wil weten. Je moet er gewoon voor gaan, misschien wilt jouw Ben wel het een en ander bijbrengen. Ben is namelijk heel goed in de algemene keuken, ik ben meer voor het grillen en barbecueën?”
“Sorry Harry, is er nog wat van die heerlijke satésaus, ik vindt het ook lekker gewoon op het stokbrood!” onderbreekt ons Henk en Anja knikte gulzig met hem mee.
“Ja hoor, geniet er maar van, maar wel eerst even doorroeren zodat hij weer lekker smeuïg wordt” zegt Harry met een trotse glimlach.
“Harry, eigenlijk wilde ik jou deze tip niet geven. Maar jij doet zo goed je best, als je weer in de supermarkt bent koop dan eens de Surinaamse sambal. Daar hoef je trouwens niet een extra lepeltje van toe te voegen, want dan ga je werkelijk vuur spuwen” grijnst Geert.
“Maar Ben, zou jij zin en tijd hebben om mij te leren koken en vlees braden, ik weet niet hoe Frederick op school is maar als hij me wat wil uitleggen of leren dan is hij ontzettend ongeduldig!”
“Op school heb ik nog nooit klachten gehoord, ik ben klassenspreker en er is nog nooit iemand geweest die iets te klagen heeft over Frederick” zegt Ben.
“Vertel eens Frederick, hoe komt het dat Harry wel klachten heeft over jou?” vroeg Geert.
“Ik weet het echt niet, Harry doet altijd alsof hij het niet begrijpt. Maar volgens mij heeft hij er gewoon geen interesse in als ik hem wat wil leren in de keuken, het is ook veel gemakkelijker als ik kook en hij alleen maar hoeft aan te vallen. Zelf de vaatwasser inruimen is nog te veel voor hem, ik krijg altijd het zelfde antwoord van hem. Kom op nou Frederick, als ik het doe is het toch nooit goed in jouw ogen!”
“Dat klopt toch Frederick, leg ik de borden er zo in, dan is het meteen van nee Harry die moet je er zo in leggen. Zet ik de messen en vorken in een bakje is het ook weer niet goed, wat maakt het nu uit of ze nou apart in een bakje zitten of lekker samen in een en het zelfde bakje. Wij gaan toch ook altijd samen in het bad of onder de douche?”
“Daar heeft hij wel een punt Frederick, samen in bad of onder de douche is veel gezelligger dan apart” grinnikte Merel.
“Ja, dat vind ik ook Mama, ze mogen wel samen werken tijdens het eten. Maar samen in bad of onder de douche wordt hun verboden, foei Frederick wat ben jij gemeen” schaterde Anja het uit.
“Moeten jullie hem nu ook nog steunen, volgens mij doet hij gewoon alles verkeerd zodat ik hem wegstuur en zeg ga maar naar je hobbykamertje”.
“En wat doet hij daar zoal, vraagt Henk nieuwsgierig?”
“Dat weet ik ook niet, ik weet alleen dat hij de hele tijd naakt in huis is en zo ook achter de PC zit”.
“Dat is afgelopen Harry, als ik jou kookles ga geven dan ben je gekleed” begrepen lacht Ben.
“Wie, wie chef, maar na het koken mag ik me toch hopelijk wel ontdoen van mijn kledij” grijnst hij.
“Dat moet je aan Frederick vragen, daar heb ik niets over te zeggen”.
Meteen kijkt hij naar Frederick en die zegt “als jij goed je best doet en ook vaker voor mij gaat koken dan vind ik het goed”.
Harry kijkt blij en vraagt meteen aan Ben “wanneer krijg ik de eerste les van jou?”
“Dat zal nog even moeten wachten, je weet dat wij over drie weken voor zes weken naar Corsica gaan”.
“Ja maar, daar kan je mij toch ook les geven. Zoals je weet zitten wij ook drie weken op het zelfde park als jullie!” grinnikte hij.
“Ja, inderdaad Harry maar dan is de huishoudschool gesloten”.
“Huishoudschool, huishoudschool, wat is dat nu weer voor een school?” vraagt Harry verwonderd.
“Op een huishoudschool werden vroeger (over het algemeen) meisjes opgeleid tot huisvrouw. Soms zaten er ook een paar jongens op die school en zagen de school als een vooropleiding, om later naar een Butlerschool te gaan” zei Frederick lachende.
“Hoe weet jij dat nu weer Ben, jij bent veel jonger dan ik en ik had er nog nooit van gehoord?” ging Harry verder.
“Mijn favoriete vak op school was geschiedenis Harry, in mijn vrije tijd heb ik veel gelezen en op school goed opgelet” lacht Ben.
“Oké, Ben dat snap ik, maar hoe is het daar op Corsica. Ik bedoel moeten we ergens speciaal op letten”.
“Dat kan je beter aan Geert vragen, want ik ben er ook nog nooit geweest dus voor mij is het ook een vuurdoop net als voor jullie”.
“Tja, waar moeten jullie op letten, punt een is natuurlijk goed insmeren met zonnebrandcrème die waterbestendig is en langzaam aan de zon wennen. Zorg er voor dat jullie een parasol of schelptentje hebben, want ook in de schaduw wordt je lekker bruin maar verbrand je niet zo snel. O ja, op het strand komen er altijd donker gekleurde mannen die verkopen van alles en nog wat. Jullie moeten altijd afdingen als jullie iets mooi vinden, laat je vooral niet van de wijs brengen door de smoesjes van mijn vrouw en kinderen zullen verhongeren. Negen van de tien verkopers zijn niet eens getrouwd, maar ze kunnen heel goed toneel spelen en vooral zielig doen” zei Geert.
“Zijn zij niet lastig of agressief als je niets koopt van hun?” vraagt Frederick.
“Nee, ze blijven altijd vriendelijk en netjes. En zeggen op zijn Engels “ik zie jullie morgen wel weer hier op het strand, fijne dag verders en veel plezier bij het zwemmen. O ja, pas vandaag goed op jullie spullen want ik heb gehoord dat er dieven op het strand zijn” voor die tip geef je ze gewoon een of twee euro als bedankje.
“Vinden ze het niet raar, dat wij als blanken naakt zijn?” vraag ik aan mijn Beertje.
“Nee, ik heb eens een gesprek gehad met een van hun, in mijn gebrekkig schoolfrans en een beetje Engels hadden we een leuk gesprek. Op mijn vraag of hij of hun het niet raar vonden om ons blanken bloot te zien zonnen en zwemmen, als antwoord kreeg ik te horen dat het bij hun gebruikelijk was om naakt te zwemmen en rond te lopen tot hun veertien of vijftiende levensjaar”.
“En daarna” vroeg opeens Anja die haar laatste stukje stokbrood met satésaus had weggewerkt.
“Daarna werden de meeste toch wel wat preutser, de meisjes drogen bij het zwemmen een soort van lange jurk en de jongens een lapje stof voor hun piemels. Maar op school moesten ze tijdens het schoolzwemmen (in de plaatselijke rivier) altijd naakt zijn, dus op latere leeftijd waren ze weer gewoon naakt in hun vrije tijd. Behalve tijdens het jagen, dan hadden jongens en bijna mannen een peniskoker om en de meisjes bleven netjes thuis bij hun moeders”.
“Het lijkt me heerlijk om in je blootje te zwemmen, ik heb dat nog nooit gedaan!” zegt Henk.
“Waarom ga je niet met ons mee, wij hebben een chalet of eigenlijk meer een bungalow gehuurd op Cap d’Agde voor vier weken?” vraagt Merel.
“Dat kan ik niet betalen, zoveel zakgeld kreeg ik thuis niet. Die ouwe van mij verlangde dat ik mijn verdienste als vakkenvuller bij de supermarkt in leverde en daar kreeg ik dan mijn zakgeld van!”
“Henk maak je daar maar geen zorgen over, in onze auto is plaats genoeg en waar er drie kunnen eten kunnen er ook vier eten zeggen wij altijd. Trouwens zo heeft Anja ook meer plezier in de vakantie, het is altijd afwachten of haar vriendinnetjes van vorige jaren er weer zijn. Jij hoeft dus enkel voor je privézaakjes wat geld te hebben, de rest komt echt wel goed”.
“Mama, dat wilde ik jullie al vragen wanneer we alleen zouden zijn. U kon wel helderziende zijn en Papa vindt het vast ook goed als Henk meegaat met ons naar Frankrijk?”
“Als Henk een paspoort of ID heeft want daar kunnen wij niet voor zorgen, dan vind ik het prima. Misschien heb ik dan eindelijk een vismaat, want jullie vrouwen vinden het maar niets als ik ga vissen” grijnst Fons.
“Laat ik nou toevallig ook wel eens graag een hengeltje uit gooi, en ik heb inderdaad een paspoort” zei Henk maar het is niet zo dat ik hele dagen aan het water zit om te vissen hoor.
“Dat cap d’Agde, is dat niet de grootste naakt stad of dorp van Europa?” vraagt Harry.
“Ja dat klopt, maar hoe weet jij dat Harry?” ben jij er wel eens geweest of zo vroeg Fons.
“Ja en nee, ik ben er geweest via mijn PC. Maar nog nooit in het echt, in mijn studententijd was het te duur voor mij”.
“Mag ik het zeggen Harry, dat jij uit een grootgezin komt” vraagt Frederick.
“Dat kan ik ook zelf even doen, mijn ouders hebben niet echt stil gelegen in hun bedje. Het resultaat was dat ik nog zes broers en drie zussen had, een paar zijn er al vroeg verstorven door de ziekte die begint met de letter K. Uiteindelijk leven er nog maar drie broers en een zusje, een zus en broer zijn overleden na een verkeersongeluk. De andere hadden allemaal leukemie, zeiden mijn ouders tegen ons. Of dat de waarheid is zullen we nooit te weten komen, mijn ouders zijn ook al gestorven”.
“Dus het schijnt echt waar te zijn, een heel dorp waar je naakt kunt lopen waar je wilt?” vroeg Harry.
“Bijna Harry, in de levensmiddelenwinkels in eetgelegenheden moet je natuurlijk wel iets aan of om doen. Dit is i.v.m. de hygiëne, toples is geen probleem maar het intiem bereik moet dan wel even worden bedekt” ook als je daar onder kaal bent zegt Merel.
“Maar voor de rest kun je overal naakt zijn, dat is zo heerlijk om in je blootje op de fiets de omgeving te verkennen” ik kijk er nu al naar uit zegt Anja met een grote glimlach.
“En de fietsen dan, hoe nemen jullie die dan mee?” Fons, wilde Henk nog weten.
“Het chalet / bungalow wat wij huren is steeds het zelfde, in de schuur staan drie fietsen en voor jou huren we er gewoon eentje bij. De huurprijs is erg laag, mogelijk zelf gratis omdat wij stamgasten zijn en de drie fietsen van ons zelf mogen de andere gasten gratis gebruiken. Gaston de verhuurder let er op dat de fietsen ook weer in perfecte staat terug worden gebracht, ik heb al tegen hem gezegd dat als hij ooit besluit om dat chalet te verkopen. Dat ik het eerste ben die het kan kopen, in de tijd dat wij er niet zijn mag hij het verhuren en hij krijgt daarvoor een provisie van ons”.
“Dus dan ben jullie straks de eigenaar van een chalet in Frankrijk?” lacht Frederick.
“Ja, en misschien nog sneller dan ik had verwacht, hij heeft laatst te kennen gegeven dat hij de helft van de chalets wil gaan verkopen. Het werd hem allemaal te veel, je moet weten dat hij een ressort heeft van meer dat dertig chalets / bungalows of huisjes”.
“Papa, daar heeft U ons nog nooit wat van verteld, wel van die optie maar niet dat er nu schot in komt!” zei Anja blij.
“Dat klopt, ik wilde eerst zeker zijn voordat ik jullie blij zou maken met een dode mus. Maar gisteren belde Gaston me op en vroeg of ik nog steeds was geïnterneerd in het chalet, natuurlijk zei ik dat ik nog steeds was geïnteresseerd en dat hij het niet mocht verkopen zonder mijn instemming”.
“Pap maak het nu niet te spannend, wat zei oom Gaston” vraagt Anja gespannen.
“Meiden Merel en Anja, ik heb het al gekocht, eigenlijk zou het een verassing zijn voor ons tiende vakantie in Cap d’Agde” maar ik ben zo blij voor ons dat ik het niet meer geheim kon houden voor jullie.
“Merel en Anja vlogen hem om de hals, maar ze hadden niet in de gaten dat ze zo dicht bij het zwembad waren” met een beetje hulp van Henk lagen ze niet veel later met hun vieren in het water.
“Ook wij, Geert, Harry, Frederick en ik zegt de ezel zelf sprongen in het zwembad. Het werd nog even een dolle boel in het zwembad, toen we eindelijk uit het water waren zegt Frederick. Mensen het wordt nu echt tijd dat we gaan slapen, morgenvroeg moet ik de ontbijttafel klaar hebben voor jullie”.
“Oké, dan gaan wij nu snel de luchtbedden oppompen” stelde Geert voor.
“Sorry, jongens dat feestje gaat niet door, de luchtbedden pompen zich zelf op. Jullie hoeven nog enkel de lakens en kussens neer te leggen, ik wilde namelijk Harry verrassen en hij mij dus hebben we nu twee van die super luchtbedden” lacht Frederick.
“Och, eigenlijk vind ik dat niet erg ik weet niet wat de andere ervan denken. Maar ik denk ook dat ze het niet erg zullen vinden, stel je voor dat we nu nog eens bijna een uur moeten pompen!”
“Och weet je, ik zou het best leuk vinden als Henk en Geert de bedden zouden oppompen” lach ik en jij zou het vast ook niet er hebben gevonden hé Anja.
“Nee, ik zou er eigenlijk wel een uurtje naar kunnen kijken!”
“Ik ook, lekker met een biertje in de hand en onderuit gezakt in de stoel. Ja inderdaad, ik zie het al voor me en ik zou het zeker wel uithouden hoor”.
“Ben jongentje, pas op wat je zegt straks lig je in het gras te slapen, ik werk je wel van het luchtmatras af daar ben ik goed in dat weet je nog wel van vroeger” zegt Geert.
“Sorry Geert, ik had je geholpen door jouw biertje op te drinken” lachte ik.
“Henk kan je mij even helpen?” en geef hem stiekem een knipoogje.
“Ja natuurlijk Geert, daar heb je toch je vrienden voor”.
Te gelijk grepen we Ben vast en sleepten hem naar de sauna, gelukkig stond de deur van de ingang nog open. In het halletje waar je de kleren uitdoet was ook het koud dompelbad, daar dumpten we hem in en ik zeg “laat hem daar maar lekker afkoelen, met zijn flauwe grapjes”.
Proestend kwam hij weer boven en riep “help haal me eruit, dat water is ijskoud jongens!”
“Goh Ben, ik dacht dat het warm water was. Maar jij bent vast mans genoeg om er zelf uit te komen, jij bent toch al een grote jongen?” en Henk en ik liepen lachend terug naar de ander op het terras.
“Waar hebben jullie Ben gelaten?” vroeg Frederick.
“Ben tja, die hebben we even laten afkoelen. Wij hebben hem nog niet op ijs gelegd, maar waar hij nu in ligt is wel ijskoud volgens hem zelf!”
“Maria, Merel, Fons en Maarten roepen samen met Harry en Frederick, toch niet in het dompelbad hé?”
“Natuurlijk, in de koelkast of vriezer paste hij niet in. Trouwens die staan binnen en niet bij de sauna, wat ook jammer voor hem is dat de sauna niet meer aanstaat dus even opwarmen gaat hem ook niet lukken” lachen wij twee en gaan lekker zitten met de rug naar de sauna toe.
Daardoor hadden we ook niet in de gaten dat Ben met het emmertje dat voor de aufguss in de sauna wordt gebruikt gevuld met het ijskoude water waar hij zojuist in had gelegen bij zich had. Niet veel later wisten we het wel, doordat hij ons beide ondergooide met dat koude water.
“Zo, nu kunnen jullie twee ook doorgaan voor kleinduimpje, toen ik uit het dompelbad was moest ik echt even zoeken waar mijn Bennie was gebleven”.
Natuurlijk werd er volop gelachen door de anderen.
“Kom maar hier Henk, dan zal ik hem even opwarmen” en gelijk kreeg ze een roodhoofd.
“Anja wat zeg je nu, hoe wilde jij dat dan doen?” vroeg haar moeder.
“Gewoon, mijn lichaam stevig tegen het zijne aandrukken. Daar wordt Henk weer warm door via mijn lichaamstemperatuur”.
“Anja hoe kom jij aan die wetenschap?” vroeg Merel opnieuw aan haar.
“Op school en later bij de gidsen, als er iemand onderkoeld is dan kan je diegene weer warm kregen door je naakte lichaam op het blote lichaam van die iemand te drukken”.
“Kom dan maar snel hier, ik heb het ijskoud Anja” zegt Henk kijk maar eens hoe Henkie is gekrompen.
“Henk, ik kan hem helemaal niet meer zien, hij heeft zich teruggetrokken in het oerwoud” grinnikte Anja.
“Die van mij is ook zo gekrompen, dus als je nog wat warmte over heb?” lacht Ben.
“Hier komen jij, wij warmen ons wel samen op” daar hebben we Anja niet voor nodig zegt Geert gespeeld boos.
“Ja, maar jij heb me toch in dat koud water gegooid!”
“Dat klopt wel, maar jij heb het zelf uitgelokt door die grapjes van jou. Ik heb je al vaker gezegd dat je moet oppassen met die geintjes van jou, vandaag of morgen loop je eens tegen de verkeerde aan en krijg je een pak slaag”.
“Daar heeft Geert gelijk in Ben, niet iedereen is gediend van grapjes!” bevestigt Fons.
“Dan zal ik me proberen in te houden, Geert jij tikt me figuurlijk maar op de vingers als ik weer eens te ver dreig te gaan” Grijns ik.
“Ik zou het liever letterlijk doen Ben, des te eerder zal je er van leren” opperde Geert.
“Jij bent volgens mij toch echt een kleine sadist hé Geert?”
“Hoe kom jij daar nou bij, ik kan nog geen vlieg kwaad doen” grinnikte hij.
“Zo jongens en dame, drink jullie drinken uit en ga lekker slapen. Morgen is het weer vroeg dag voor jullie en voor Henk ook nog eens een spannende dag” zei Frederick.
“Hm, waar kunnen we ons even wassen vroeg Anja?”
“Wassen? Jullie heb gezwommen en daarna gedoucht en voor een keertje kan het niet kwaad om je tanden over te slaan. Maar je mag gerust nog eens douchen bij de sauna en tevens gebruik maken van het toilet als jullie willen” lacht Frederick.
“ Ja, wat dom van mij, jij heb daar natuurlijk gelijk in Frederick” zei Anja met een blosje op haar gezicht.
“Schatje, is dat blosje op je wangen van schaamte of komt het door de moeheid?” wilde Merel weten.
“Ik denk van het laatste Mam, eerst de sauna, daarna het zwemmen en vervolgens het lekkere eten en daarna weer zwemmen het was een echte drukke dag voor mij maar ook voor de jongens”.
“gelukkig hebben we morgen geen trainingen van voetbal of fietsen” zegt Geert met een vermoeide zucht.
“Ja beertje, daar hebben we geluk mee. Maar laten we nu maar lekker gaan slapen, maar denk eraan handjes thuis want we zijn niet alleen!”
“Hé lieverd, normaal moet ik dat tegen jou zeggen, jij kunt bijna nooit je handen in bedwang houden”.
“Daar moet ik jou gelijk in geven, maar vandaag ben ik echt moe” ik geef hem een nachtzoentje en wens verders iedereen een goede nachtrust toe.
Even later kwamen Anja en Henk terug van het bezoek aan het toilet en verwonderd vraagt Henk “ hé, wat is dat nou helden, slapen jullie al?”
“Nog niet helemaal, maar we zijn wel al op de goede weg” prevelde Geert dus voor jullie ook welterusten ook namens Ben want die is al helemaal van de wereld.
“En die zouden me moeten helpen morgenmiddag als Fons en zijn mannen er niet waren geweest” grinnikt Henk naar Anja.
“En dat alleen maar omdat jij een sportbroek heb geleend van een klasgenootje, die Alfonso en zijn vriendjes moeten werkelijk niet tikken” zegt ze terwijl ze naar haar ouders loopt om hun een nachtkusje te geven.
“Daar heb je gelijk in Anja, maar ga maar lekker slapen en droom maar lekker van de vakantie in onze chalet op Cap d’Agde. En mijn mannen en ik zorgen ervoor dat alles goed gaat met Henk morgenmiddag en met ons op vakantie gaat!”
“Echt Pap, beloof je mij dat werkelijk?”
“Tuurlijk schatje, anders zou ik het je toch niet beloven”.
Frederick, Harry, Merel en Fons dronken nog even op hun gemak hun glaasjes leeg en gingen dan ook slapen.
Anja en Henk kruipen dicht tegen elkaar aan en Anja fluistert “Henk mag ik je vast houden?”
“Als er een is die dat mag, dan ben jij het wel Vlindertje” kreeg ze als Antwoordt.
“Vlindertje?” hoezo zeg jij dat Henk.
“Nou gewoon, normaal zeggen altijd de meisjes dat ze vlinders in hun buik voelen als ze verliefd zijn, maar ik als man ben ook gevoelig en voel ook die vlinders in mijn buik omdat ik verliefd ben op jou. Dus vanaf nu ben je mijn Vlindertje!” grijnst hij naar haar en bezegelde het met een kusje op haar mond.
Anja kruipt nog dichter tegen hem aan, ze voelt haar nog relatieve prille borstjes tegen Henk zijn rug drukken en haar handen gleden over de borstkas en tepels van hem.
“Vlindertje, niet te veel met mijn tepels spelen. Die zijn nogal gevoelig en ik wordt daardoor meteen stijf”.
“O ja, dan moet ik even op ontdekkingsreis gaan” fluistert ze in zijn oor.
Meteen gleed een hand omlaag en pakte zijn piemel vast “o ja, nu voel ik het ook, ik zal hem maar met rust laten dan kan die ook gaan slapen” ze gaf Hem een kusje op zijn oor en zegt slaap lekker.
“Jij ook Vlindertje van mij”.
Niet veel later vielen ze beide in een diepe slaap, geen van hun moest er in die nacht uit om naar het toilet te gaan. Dat gelde ook voor Geert en mij, ook wij sliepen diep en vast. Ik kon het echter niet voorkomen dat ik Geert stevig vast had gepakt in mijn slaap, hij lag met zijn rug naar mij toe en mijn verstijfde piemel drukte tussen zijn billen.
Ik kreeg net voor het ontwaken een tikje op mijn eikel, want mijn pik was ondertussen uitgegroeid tot een echte ODOL en mijn kopje stak voorbij aan Geert zijn benen “wat had ik nou gezegd Lieverd, gedraag je we zijn niet alleen hier”.
“Daar kan ik toch niets aan doen, had je mijn handen maar op mijn rug moeten binden gisteravond voor het slapen gaan”.
“Ja juist, en jou pikkie een kuisheidskapje op doen want het is namelijk je pikkie die in opstand is gekomen. Hij is zo brutaal geweest dat hij zich gewoon tussen mijn dijbenen heen heeft gewerkt!”
“Ho even, jij heb hem dat zelf geleerd om dat te doen?” of niet soms Beertje.
“Ja, maar alleen als wij onder elkaar zijn en niet als er toeschouwers bij zijn” mafkees.
“Hoe moet hij dat weten, hij heeft toch geen ogen in zijn kopje”.
“Mooi klonk het opeens als Frederick naast ons stond, jullie zijn wakker dus kunnen jullie mooi helpen met het ontbijt voor ons en de gasten” lachte hij.
“Sorry Frederick, maar wij hebben een probleempje, je weet wel wat ik bedoel” zegt Geert toch iets of wat verlegen.
“Nou en, dat hadden wij ook bij het ontwaken, oké vroeger iets meer dan nu maar toch geen reden om zich te schamen. Uit de veren nu en snel naar het toilet, ik zal er niet naar kijken maar let er wel op dat jullie de goede kant op gaan” grijnst Frederick.
Ondertussen waren ook onze buren wakker geworden, Henk had schijnbaar het zelfde probleem en kneep in zijn kruis om zijn stijve te bedekken.
Anja lacht en zegt “daar heeft Pap ook vaker last van, hij rent dan snel naar het toilet en doet zijn plasje. Als hij dan weer terug komt zegt hij altijd, jij heb niets gezien hé Anja en niets tegen Mama zeggen!”
“Meestal heeft Mam dat allang gezien en zegt dan, Fons als ik nog kon zou ik graag een broertje voor Anja krijgen. Maar helaas door dat ongeluk van vroeger gaat het niet meer, ik kan geen baby meer krijgen”.
“Nu hoef ik geen broertje meer, ik heb liever een puppy of kitten” zeg ik dan tegen mijn Mam.
“Dat weet ik ook wel Anja, maar dat is zo’n gedoe als we op vakantie gaan en zeker nu Papa het chalet heeft gekocht voor ons. Wij zullen vermoedelijk nu wel vaker daarheen gaan, Oma en Opa kunnen we dan niet steeds lastig vallen door te vragen of zij voor jou huisdier kunnen zorgen”.
“Ja Mama, dat begrijp ik ook wel, zelfs mijn vriendinnetje of de buurman die de bloemen en tuin onderhoudt als wij op vakantie zijn kan ik dat niet vragen” zegt Anja.
“Hoe is het met jou Henk, hoe sta jij tegenover huisdieren?” vroeg Merel toen hij weer terug was.
“Ik zou graag een Duitse herder hebben gehad, maar mijn Moeder is allergisch voor huis dieren daarom konden wij helaas nooit een huisdier nemen”.
Frederick, Geert en ben hadden de ontbijttafel al gedekt, Frederick riep opeens “hé, stelletje slaapkoppen op staan en wel nu meteen anders missen jullie het ontbijt” want Fons en Harry waren nog steeds niet op.
Even later hoorde we gestommel van boven komen, een teken dat ze eindelijk wakker waren en in beweging kwamen om naar beneden te komen.
“Goede morgen, wat maak jij een herrie Frederick. Als wij buren hadden gehad zouden die ook wakker zijn geworden, wat buren zelf de doden zouden op staan uit hun graf!” lacht Harry.
“Als jullie twee nog willen ontbijten voordat Fons naar zijn werk moet zou ik maar haast maken, het is al bijna acht uur en als ik het goed had begrepen zou de actie om negen uur beginnen?” of niet Fons.
“Shit ja Frederick, dat was ik bijna vergeten. Zou jij of Harry Merel en Anja naar huis kunnen brengen, dan kan ik dadelijk van hieruit direct naar de oude molen gaan!”
“Dat komt wel goed Fons, ik breng ze wel veilig naar huis. Ontbijt nu maar eerst even, wil je koffie of thee ik heb trouwens ook vers geperste sinassap voor de liefhebbers” zegt Frederick.
Na het ontbijt zegt Fons “Sorry mensen, maar ik moet er echt vandoor. Mijn mannen staan vast al te wachten, zij komen liever een kwartier te vroeg dan een minuut te laat”.
“Dat geeft niet, jullie zijn altijd welkom na een telefoontje. En ik zorg dat Merel en Anja straks thuis komen, de jonge lui willen vast nog een duikje nemen in het zwembad. Natuurlijk mogen ze ook in het dompelbad gaan, maar ik denk dat ze na gisterenavond daar wel voorlopig genoeg van hebben” lacht Frederick.
“Zwembad wel, maar van dat dompelbad blijven we liever weg” of niet jongens vraagt Anja met een vette glimlach op haar gezicht.
“Jij heb goed lachen, jij heb geen pietje wat zich het liefst in de buik terugtrekt door de kou!” zegt Henk grinnikend.
“Nee dat klopt, maar wij vrouwen hebben wel eerder last van een blaasontsteking door koud water” verdedigt ze zich.
“Maar jij weet wel een geheimpje na gisteravond van mij” zegt Henk.
“Wat voor geheim, dat je opgewonden raakt als er een vreemde aan je tepels komt?”
“Ja hallo, nu is het geen geheim meer Anja, je bent bedankt” zegt Henk met een roodkleurtje op zijn wangen.
“Nou daar hoef jij je niet voor te schamen hoor, ik ken nog zo iemand die er gek van word als ik met zijn tepels ga spelen!” hé Geert.
“Ik weet niet wie jij bedoeld Ben?” en slaat daarbij meteen zijn handen voor zijn tepels zodat er niemand aan kon komen.
“Weten jullie wie ik bedoel?” grijnst Ben.
“Dat is een moeilijke vraag, zou het Geert kunnen zijn, lacht Henk dus ik ben niet de enige?”
“Zeker niet Henk, je zou eens moeten zien wat het voor een uitwerking heeft op zijn Geertje”.
“Ben, ga nou niet te veel vertellen, dat gaat hun niets aan dat zijn privé zaken” waarschuwt Geert hem.
Nadat Anja en de jongens nog anderhalf uur hadden gezwommen en vooral te hebben gestoeid zei Frederick “Het wordt tijd dat ik Merel en Anja naar huis breng en het is ook tijd voor Henk om zich klaar te maken!”
“Henk trek niet je beste kleren aan als je naar de molen gaat, met die malloten weet je het maar nooit” zegt Geert.
“Nee ik trek een sportbroek aan met binnenbroek en een T-shirt verder niets, oké ik trek natuurlijk wel een paar slippers aan”.
Anja vliegt Henk om zijn hals en zegt “ben voorzichtig hé, maar bel me meteen als het voorbij is beloof me dat”. Want voordat Pap thuis is lig ik vermoedelijk al in mijn bed hier is mijn Handy nummer” en geeft hem een briefje tevens kreeg Henk een zoentje op zijn mond.
“Harry jij laat de jongens dadelijk wel uit hé, ik moet nu echt weg want ik moet ook nog inkopen doen. En Henk alles komt goed hoor, vertrouw maar op Fons en zijn mannen en mogelijk ook op de vrouwen van het korps” zegt Frederick.
“Anja trek wel even iets aan meid, zo kan je echt niet mee met ons naar huis. Wat zouden onze buren wel zeggen als jij in je nakie uit de auto stapt, ik denk dat er menigeen de politie zou bellen” grijnst haar Mam.
“Moet dat nou echt Mam, de buren weten niet wat ze missen. Er gaat toch niets boven om naakt te lopen, misschien gaan zij dat ook uitproberen en loopt straks iedereen in hun nakie rond!”
‘Ja, ja en de mensen die in de tropen nu naakt lopen die moeten I.V.M. de klimaatveranderingen in kleren gaan lopen. En wij in rietenrokjes of helemaal naakt, lacht Merel maar trek nou snel iets aan gekkerd Frederick wacht al op ons dadelijk moeten we naar huis lopen!”
“Zo’n vaart zal dat niet lopen, mijn fiets heeft voor en achter een bagagedrager dus als het niet anders is breng ik jullie wel naar huis” lacht Henk.
“Ik weet het niet Henk, maar die fiets van jou heeft wel een platte band hoor” zegt Geert.
“Wat, gisteren was die nog hard, nu moet ik me echt haasten om op tijd op mijn date te komen bij de oude molen”.
“Hier, ik leen jou mijn fiets wel en ik hoef er niets voor terug te hebben. Als hij maar heel terug komt” grijns ik.
“Bedankt Ben, je heb wat te goed van mij. Maar het moet wel netjes blijven hoor!” niet zoals Alfonso en zijn vriendjes.

Bingo
Berichten: 216
Lid geworden op: ma 22 dec 2008, 23:32

De nieuwe tent deel 24

Bericht door Bingo » di 23 aug 2022, 15:59

De nieuwe tent deel 24
Snel springt hij op de fiets er gaat snel naar huis, thuis is gelukkig zijn ouwe er niet en snel rent hij de trap op naar boven. Op zijn kamer trekt hij gelijk zijn broek uit en grijpt in zijn klerenkast naar de oudere sportbroek van hem, als hij zich omdraait staat hij oog in oog met zijn moeder.
“He moeder, had je niet even kunnen aankloppen. Als zeventiende jongen heb ik ook recht op privacy dacht ik zo”.
“Jongen toch, weet je wel wat je mij en je zusje aandoet?”
“Ja, ik hoop dat jullie nu gelukkig gaan worden nu die tiran uit huis is, maar moeder ik heb nu een dringende afspraak. De rest van mijn spullen kom ik later ophalen, dat ik niet meer hier wil wonen is je hopelijk duidelijk. En die ouwe gaat alles betalen dat zweer ik je, tot op de laatste cent hij heeft zoveel van mijn geld verbrast nu verlang ik alles terug!”
Ondertussen had hij zijn sportbroekje aangetrokken en greep nog even snel een al wat ouder T-shirt uit de kast, meteen verlaat hij zijn oude slaapkamer en laat zijn moeder verbouwereerd achter in zijn slaapkamer.
“Henkie waar ga je heen in de oude kleren, ga geen domme dingen doen” roept zijn moeder hem na.
Maar Henk had haast en zei verder niets tegen zijn moeder, in de woonkamer treft hij zijn zusje aan. Even stopt hij en geeft haar een knuffel en zegt “wij spreken ons snel, nu heb ik haast. Maar ik meld me snel, hou je taai en blijf uit de buurt van de tiran die denkt onze ouwe te zijn”.
“Henk jonge, hij is en blijft nogal tijd je vader, vergeet dat niet”.
“Als jij wilt dat ik ooit nog eens thuis op bezoek kom, dan zeg dat nooit meer voor mij is hij de verwekker van ons en niets meer, onthoudt dat goed moeder. Ik kom in ieder geval nog eens hierheen om mijn spullen op te halen, daarna kom ik nog alleen op de koffie mits je het niet waagt om mij voor te houden dat die tiran voor mijn vader is”.
Huilend laat hij zijn moeder achter en rijdt hij weg richting de oude molen op Ben zijn fiets. Een paar minuten voor twee was hij daar en wachtte hij tot de dorpskerk twee uur sloeg. Hij liet de fiets tegen de afrastering staan en voordat hij er overheen klom keek even rond, tot zijn schrik zag hij nergens iets van de politie of wat er op leek.
Toen hij bij de molen aan kwam werd hij begroet door Alfonso met de woorden “Mooi op tijd en helemaal alleen, geheel volgens opdracht van mij!”
“Als ik dat zo bekijk heb jij je niet aan de afspraak gehouden, waarom zijn de vriendjes van jou hier?”
“Och, die kwamen toevallig hier voorbij, ze kwamen net als wij van de stilte en natuur genieten. Ja, mijn vrienden zijn echt gek op de natuur, oké jongens laat het hem maar zien hoe gek jullie op de natuur zijn”.
Meteen begonnen de vier vrienden hun kleren uit te doen en eentje vroeg “Henk heb jij het niet te warm?”
“Och dat valt wel mee, zo warm heb ik het niet hoor”.
“Doe toch maar je T- shirt uit, anders moet mijn vrienden jou helpen en die zijn meestal niet echt zachtaardig in dat soort dingen” lacht Alfonso geniepig naar Henk.
De vriendjes en hij zelf stonden nu nog maar enkel in hun onderbroeken en keken toe hoe ik mijn shirt over mijn hoofd trok en het op de grond gooide.
“Je mag gerust verder gaan hoor, hier komt niemand kijk maar wij doen het ook” en met een beweging van zijn hand trokken ze hun onderbroek uit inclusief hij zelf.
“Nee, dat ga ik echt niet doen. Jullie zijn stapelgek trek jullie broekjes weer aan en anders ga ik gewoon weg hoor”.
“Dat gaat je nooit lukken jongen!” en meteen grepen zijn vrienden hem vast en bonden zijn handen bijeen.
Een van hun gooide een touw over een boomtak en zo trokken zij mijn handen omhoog, ik kon geen kant meer uit.
“Dat komt er van als je niet luistert naar mij, hij begon langzaam mijn koordje van mijn sportbroek los te maken weet je Henk jij heb eigenlijk wel grote tepels nu kan ik ze eens rustig bekijken. Tijdens het douchen sta je altijd zo ver weg van mij, dan denk ik altijd daar zou ik wel eens mee willen spelen!”
“Hebben de jongens op school dan toch gelijk en ben jij werkelijk een homo, zijn de vriendjes van jou dat ook Alfonso?” grijnst hij.
“Niemand praat zo tegen mij begrepen” en gelijk kreeg ik een klap in mijn gezicht.
Het ergste was dat ik mijn broek langzaam maar zeker zachtjes naar beneden voel glijden.
“Kom op jongens het is zo wel goed geweest, dadelijk sta ik ook in mijn blootje en dat wil ik niet. Maak me nu meteen los en ik vergeet wat jullie mij aan doen!”
“Hoor hem eens piepen jongens, bind zijn voeten vast” snauwt hij naar zijn vriendjes maar wel uit elkaar hoor. Ik ga vast met zijn tepels spellen, misschien vindt hij dat wel lekker.
Hij stond nu vlak voor mij en hij begon met zijn duimen over mijn tepels te wrijven, tot mijn verdriet begon mijn piemel te groeien ik kon het gewoon niet tegenhouden. Nog had ik mijn broek aan, wel voelde ik hoe die steeds dieper zakte.
“Giovanni, geef me mijn speeltje aan, dat gaat hij vast lekker vinden. Als ik zie wat een tent hij al heeft opgezet in zijn broek alleen al door mijn strelingen over zijn prachtige tepels en met een ruk trekt hij nu helemaal mijn broek omlaag en sta of hang ik eigenlijk net als zij zelf geheel bloot en met een paal van heb ik jout aan”.
“Zien jullie nou, ik heb niet overdreven dat hij een prachtig exemplaar in zijn broek heeft jongens, kijk eens naar zijn ballen wat een verschil tegenover jullie. Oké, die van jullie mogen er ook best zijn, maar voel maar eens wat voor grote ballen hij heeft?”
Een voor een pakte ze mijn ballen in hun hand, eentje van hun trok mijn zak zover naar onderen dat
Zelf mijn eikel helemaal bloot was gekomen.
“Kijken of hij door mijn speeltje nog stijver wordt, bij mij zelf gebeurd het wel” lacht Alfonso gemeen.
Die knaap die mijn zak zover naar onderen had getrokken zodat mijn eikel bloot werd begon met zijn duim over mijn gevoelige eikel te strijken, ik schreeuwde het uit van de pijn maar die gast lachte alleen maar en ging vrolijk door.
“Welke wil je hebben chef, en hield een setje met tepelklemmen en een dildo die gemonteerd was op een stok?”
“Geef mij maar eerst de tepelklemmen aan, als die erop zitten dan kan jij de dildo tegen zijn hol aanhouden. De andere laten hem langzaam zaken, de dildo gaat dan van zelf naar binnen later vervang ik hem door mijn eigen pik. Jongens wat heb ik daar naar uitgekeken eindelijk gaat mijn wens in vervulling, na mij mogen jullie om de beurt je gang gaan” schatert Alfonso het uit.
“Nee, dat wil ik niet flikker op met de klemmen en vooral met die dildo, die gaat er bij mij niet in dat zweer ik jullie en jij daar laat eindelijk mijn eikel met rust klootzak” schold Henk de jongens de huid vol.
Normaal zitten er kapjes over de bekjes van de klemmen, maar die had de sadist al verwijderd. Toen de eerste op mijn tepel werd gezet schreeuwde ik het uit en riep om hulp.
“Wie zal jou komen helpen, niemand is hier en er komt ook nooit iemand dus schreeuw maar lekker raak. Ik hou er wel van en meteen ging de tweede klem er op”.
Opnieuw schreeuwde ik om hulp, en de jongens maar lachen om mijn angst.
Opeens kwamen van alle kanten agenten aan gehold, de jongen die de dildo in mijn kont wilde duwen werd als eerste in de nek gegrepen (normaal zou je zeggen in de kraag gegrepen maar ze waren allemaal poedelnaakt) dus houden we het maar bij hun nek. Vluchten konden ze niet omdat ze geen kleren meer aanhadden, ik werd voorzichtig van die pijnlijke klemmen ontdaan en los gemaakt. Gelukkig waren ze op tijd, voordat ik die dildo naar binnen kreeg.
Ik liep naar mijn shirt en stond opeens voor Alfonso “dus jij vindt het leuk om andere pijn te doen, nou ik niet maar voor jou maak ik een uitzondering” en ik gaf hem een vuistslag in zijn gezicht.
“Goh jochie, wat jammer dat jij je verzette en te val kwam” zei Fons half lachend.
“Ik wil aangifte doen tegen Henk” jammert Alfonso.
“Dat kan, maar wij hebben met ruim twintig beëdigde agenten gezien hoe jij op die boomstronk viel met je gezicht bij het verzetten tegen je arrestatie” of niet mannen en vrouwen.
Opeens zag ik de vrouwelijke agenten en meteen hield ik mijn hand voor mijn geslachtsdeel.
“Dat heeft geen zin meer, alles staat op de video en wij hebben je allemaal zien hangen. Maar deze video krijgt alleen de rechter te zien, nadat de zaak is voor gekomen wordt deze vernietigd. Wel pas nadat alles voor 100% is berecht niet dat ze later a nog in beroep kunnen gaan, snap jij wat ik bedoel vroeg een agente?”
“Ja dat begrijp ik volkomen, pas als ze niet meer in beroep kunnen gaan wordt de video gewist”.
“Juist Henk, zie jij de mogelijkheid om morgen middag even naar het bureau te komen voor aangiften te doen. Ik neem aan dat jij nu snel naar huis wil om bij te komen en alles te verwerken, jij bent wettelijk gezien verkracht door die gasten vergeet dat niet”.
“Natuurlijk kom ik naar het bureau om aangiften te doen, ik hoop dat ze meteen opgesloten worden want Alfonso kennende wil die vast wraak nemen op mij. Voorlopig duik ik onder, en commissaris Fons weet me wel te vinden” of niet Fons?
Fons steekt zijn duim omhoog, met de andere hand gebaart hij me om weg te gaan.
Ik wilde gelijk vertrekken maar de agente zei nog snel “Henk het lijkt me beter om eerst je sportbroek en T- shirt aan te trekken, anders wordt je nog opgepakt omdat jij naakt loopt!” lachte ze vriendelijk.
Met een vuurrood hoofd trok ik meteen mijn broek en shirtje aan, ik zwaaide nog even en klom even later weer over het hek. Gelukkig stond de fiets er nog, ik was hem namelijk vergeten om af te sluiten van de spanning en zenuwen.
Nog voordat ik naar het huis van Frederick en Harry reed stuurde ik een WhatsApp berichtje naar Anja, de App was nog maar net aangekomen of mijn mobieltje ging al over “hoi Anja, alles is goed gegaan, straks vertel ik je wel meer ik rij nu naar Frederick en Harry. Zie jij kans om ook hierheen te komen, dat zou ik leuk vinden?”
“Ik zal mijn Mams eens lief aankijken, misschien brengt ze mij dan. Terwijl ze dat zegt kijkt ze haar Mamma aan, die knikte meteen van ja en stak een duim omhoog. Mama brengt me bevestigt zij me zojuist met een glimlach”.
“Oké, dan zie ik je straks, want ik moet me eerst even douchen”.
“Je kunt ook wachten met douchen, dan doen we dat samen. Dan sparen Frederick en Harry weer geld uit gniffelt ze”.
“Wat ben jij toch een slim meisje Anja, ik ga nu vliegensvlug naar Frederick en de jongens. Ik moest noodgedwongen de fiets van Ben lenen omdat mijn band leeg was, dus ik neem aan dat die ook op mij zitten te wachten!”
“Ho eventjes Henk, als er iemand op je mag zitten dan ben ik dat toch hopelijk wel?”
“Natuurlijk maar ik bedoelde het figuurlijk en niet letterlijk, dat zou Geert of Ben nooit goed vinden”.
“Oké, dan zie ik jou zo dadelijk wel, fiets wel voorzichtig Henk” en Anja verbreekt de verbinding.
“Anja meisje, neem dadelijk voor de zekerheid je school spullen mee en je toilettasje. Ik verwacht je vanavond namelijk niet meer thuis, en als Henk zijn fiets niet klaar krijgt kom ik jullie wel halen morgenvroeg en breng jullie wel naar school. Toevallig ben ik morgen vrij, en heb de tijd aan mezelf. Jij weet de laatste week voor de vakantie stelt niets meer voor, een beetje op ruimen en vakantie plannen bespreken”.
“Ja Mam, dat is bij ons op school ook zo, eigenlijk konden ze ons een weekje extra vakantie geven”.
“Kom nou Anja, zo’n weekje niets doen is toch gezellig?” zegt Merel.
“Ja dat wel, maar toen kende ik Henk nog niet. En die heeft al vakantie omdat hij de school verlaat samen met Geert en Ben, ze hebben hun examen goed gemaakt en gaan dadelijk ergens studeren en zit ik weer de hele week alleen thuis met jullie natuurlijk”.
“Meisje toch, wacht het gewoon af tot na de vakantie, wie weet blijft hij pendelen tussen school en huis”.
“Ja maar, Geert en Ben gaan ook op kamers wonen voor hun studie. Misschien nemen ze wel met hun tweeën een huisje of flatje, zoiets steekt bij jongens onderling aan”.
“Anja, Henk is niet zo, hij is anders dan Ben en Geert die twee hebben elkaar gevonden. En Henk heeft jou gevonden en jij hem, dus voorlopig geen paniek en als jij morgen thuis wil blijven of eigenlijk bij Henk dan meld ik jou wel ziek” lacht haar Mam.
“Een welke ziekte heb ik dan opeens, ik was het hele jaar niet ziek?”
“Ik zeg gewoon de waarheid, dat jij last heb van ludevedu wat zoveel betekent als liefdesverdriet!”
“Kom op Mam dat kan je echt niet maken, hoewel een dagje helemaal alleen met Henk is ook niet verkeerd. Maandag moeten Frederick en Harry gewoon werken, dus zijn Henk en ik lekker alleen” grijnst Anja.
“Anja doe geen domme dingen hé, Jij weet waar condooms voor zijn. En als ik eerlijk ben vind ik jou nog veel te jong voor seks!”
“Daar heb je gelijk in Mam, ik wil het ook nog niet. Maar een beetje van elkaar genieten is toch niet verkeerd, de echte daad dat komt later wel en ik denk dat Henk er ook zo overdenkt. Hij is tenslotte de oudste en weet zich vast wel in te houden!”
”Dat denk ik ook wel, pak maar snel je spullen dan breng ik je naar hem toe”.
Binnen een paar minuten zat Anja gepakt in de wagen te wachten op Merel.
“Waar blijf je nou Mam, ik wil naar Henk toe en kijken of inderdaad alles goed is gegaan vanmiddag?”
“ja, ja ik kom al, mag ik nog even het koffiekopje in de gootsteen zetten en er wat water in doen. Ik zou willen dat jij ook zo’n haast had als ik je roep dat je moet opstaan s’ morgens als je naar school moet!” lachte ze naar Anja.
“Laat het goed zijn, over twee jaar ben je er van af. Dan ga ik namelijk studeren en op kamers wonen, wie weet Mam misschien wel met Henk samen”.
“Zo, zo mevrouw heeft al plannen, weet jij al wat Henk wil worden?”
“Nee Mam, maar een ding is zeker hij wil iets met dieren gaan doen of een Bio boer worden, zijn Oom van moeders kant heeft geen opvolgers en hij heeft er veel geholpen in zijn schoolvakanties”.
“En jij dan Anja, weet jij al wat je later wil gaan studeren?”
“U weet dat ik ook gek op dieren ben, dus ga ik voor dierenartsassistente leren dat lijkt me een leuk beroep”.
Ondertussen waren ze al onderweg naar het huis van Frederick en Harry.
“Komt U dadelijk nog even mee naar binnen, U zult ook wel willen weten hoe alles is gegaan bij die oude molen?” hé mam.
Ze kijkt op haar horloge en zegt dan “ja, dat haal ik wel ik heb wel zin in nog een kopje koffie”.
“Hoezo dat haal ik nog wel, moet U nog ergens heen dan?”
“Wat denk je zelf, ik moet nog koken en boodschappen doen voordat Papa weer thuis komt van zijn werk. Kabouters bestaan niet meisje, dus ik moet het allemaal zelf doen vandaag nu mijn hulpje in de keuken naar haar vriendje gaat” lacht ze.
“Dan kom ik straks wel weer mee naar huis Mam!”
“Nee, mallerd het was maar een grapje, boodschappen moet ik wel nog doen maar Papa en ik gaan vanavond lekker uit eten dus hoef ik niet te koken”.
“Goh wat leuk voor jullie, dan blijf ik toch lekker bij Henk en de mannen. En U mag morgenvroeg wel even bellen met de school dat ik last heb van mijn periode, ook al komt dat maar zelden voor bij mij”.
“Dus, toch maar geen ludevedu?” grinnikte ze.
“Nee Mam, hoe komt U trouwens aan dat woord, ik heb het echt nog nooit eerder gehoord!”
“Dat werd vroeger, in mijn tijd vaak gezegd als er iemand een dagje niet was of slechte zin had. Dan heette het altijd, och ze heeft weer eens last van ludevedu omdat haar liefje het uit heeft gemaakt”.
“Ik zal het een dezer dagen eens vragen op school of er iemand is die dat woord kent, want de laatste week voor de vakantie is er toch niet meer veel te doen wat leren aangaat. Het is dan gewoon de bedoeling dat wij links en rechts wat opruimen en helpen bij het poetsen en zo”.
“Dat was bij ons ook altijd zo, wanneer de proefwerken achter de rug waren was het gewoon de tijd doden. Maar vrij geven mocht niet van het schoolbestuur en de overheid, wel kregen we bij mooi weer buiten les of gingen we boswandelingen maken”.
Eindelijk waren we bij het huis aangekomen, Mam parkeerde de wagen naast die van Frederick en liepen wij ( ik met mijn rugzak en de schoolspullen ) naar de voordeur en belde we aan.
Harry opende de deur, hij was gekleed in een dunne badjas en begroette ons vriendelijk en zei “Frederick en Henk zitten achter in de tuin bij het zwembad”.
Ik liet meteen mijn spullen zakken en liep vlug naar buiten.
“Zo, daar heeft iemand haast zeg, wilt U koffie of liever wat fris?” vraagt hij aan haar moeder.
“Doe maar koffie als je hem niet extra moet maken?”
“Geen probleem Merel, die is zo gemaakt het is echt geen moeite hoor. Frederick is hier de koffieleut hij heeft extra zo’n modern koffie apparaat gekocht, je weet wel even op een knopje drukken en de koffie, espresso of cappuccino loopt al en is zo klaar”.
“Nou als dat het geval is dan ga ik toch voor de cappuccino, die kan ik thuis niet maken” lacht ze naar Harry.
Ondertussen is Anja al bij Frederick en Henk, ze zitten beiden bloot op het randje van het zwembad met hun voeten in het water te praten. Anja heeft ook niet stil gestaan en heeft haar kleren ook uit gedaan en sluipt voorzichtig naar hun toe, net als Henk en Frederick wilde omkijken, duwt Anja hun in het water. Frederick kon nog net Anja ’s vast grijpen en trok haar mee het water in, lachende en proestend komen ze weer bovenwater. Terwijl Ben en Geert ook lachend toekeken.
“Hoi schatje, hoe is het gegaan vanmiddag” vraagt ze meteen aan Henk.
“Dat vertel ik je zo wel als we onder de douche staan lieverd” grijnst Henk.
“Oké, hallo Frederick is het goed als ik hier blijf slapen bij Henk, maandag pak ik een baaldag. Mama meldt me ziek, omdat er toch eigenlijk niets meer gedaan wordt op school wat leren aangaat”.
“Maar goed, dat jij niet op mijn school zit, anders had ik dat moeten melden. Maar je kunt natuurlijk blijven slapen, trouwens jij ziet er ook niet zo gezond uit Anja” grinnikte Frederick.
“Oeps, daar had ik niet aan gedacht dat jij de leraar van Henk en de jongens bent” verontschuldigt Anja zich bij Frederick.
“Nee Anja, ik was hun leraar. Nu ben ik de huurbaas van Henk, de jongens zijn klaar met de school ze hoeven nog alleen maar hun diploma op te halen” zegt hij lachend.
“Kom op Henk, laten we gaan douchen. Ik wil weten wat die andere jongens met je hebben gedaan, of weet Frederick het ook nog niet. Dan gaan we eerst wat drinken bij Mama en Harry aan de tafel zo hoef je het maar een keer te vertellen”.
“Oké, laten we dat maar doen, dan weet je Mam het ook meteen want je Pa was erbij dus die weet al alles en ik wil het weer zo snel mogelijk vergeten”.
“Dat kan ik me goed voorstellen Henk, maar je zult het nog minstens een keer voor het gerecht moeten vertellen” zegt Frederick.
“Ja, eerst morgenvroeg bij de politie officieel aangiften doen. En dan later bij de rechtbank, hopelijk ben ik er dan vanaf” zucht Henk.
“Nou daar ga ik dan, bij de oude molen werd ik opgevangen door Alfonso en zijn vriendjes. Ik moest mijn T-shirt uittrekken, vervolgens wilde ze hebben dat ik ook mijn broek uit zou doen maar dat weigerde ik. Alfonso gaf opdracht aan zijn vrienden om zelf ook alles uit te trekken, ook hij deed het en opeens werd ik vast gegrepen door de vrienden van hem en trok hij mijn broek met binnenbroek uit. Daar stond ik dan in mijn blootje, Alfonso liet er geen gras over groeien en begon meteen met mijn tepels te spelen hierdoor werd ik stijf want ik kan daar echt niet tegen vooral niet toen hij ook nog tepelklemmen op mijn tepels deed. Kijk nou eens jongens hij vindt het lekker zijn pik werd er zelfs stijf van, gelijk begin hij met mijn stijve te spelen. Een jongen had ondertussen een stok tegen mijn gaatje geplaatst met een dikke dildo er bovenop gemonteerd, hij begon meteen de druk op te voeren. Maar Alfonso zie stop daar mee, ik wil de eerste zijn die hem neukt daarna mogen jullie om de beurt hem ook neuken. Op dat moment kwamen de agenten in actie en greep de jongens vast en werden ze in de boeien geslagen, omdat hun handen op hun buik waren gebonden konden ze nog wel hun broeken aantrekken. Daarna werden ze met ontbloot bovenlijf afgevoerd naar het politiebureau, een agente heeft me verteld dat alles op video was vast gelegd als bewijsmateriaal”.
“Zo zeg, dat is echt heftig, Fons heeft niet overdreven wat die gasten aan gaat!” zegt Harry.
“Gelukkig hebben jullie en de jongens Fons en zijn mannen erbij gehaald, zelf hadden wij de klus nooit kunnen klaren en was het een ware veldslag geworden” zegt Henk.
“Ik zal even wat te drinken halen” zegt Frederick en loopt naar binnen om even later met een grote karaf ijsthee en glazen op een dienblad terug te komen en hij schenkt voor iedereen een flink glas ijsthee.
“Nadat ik aangifte heb gedaan rijdt Frederick met mij mee naar huis om mijn belangrijkste spullen op te halen, dan kan ik maandag alles in ruimen in de logeerkamer waar ik tijdelijk mag blijven logeren”zegt hij tegen Anja.
“Leuk is dat, kom ik twee dagen logeren bij jou ga jij je kamer inruimen” lacht Anja met een boos gezicht.
“Schatje, die aangifte bij de politie is binnen een uurtje gedaan volgens je Pa, thuis de spullen ophalen stelt ook niet veel voor dus hebben we morgenmiddag tijd om te zwemmen en als jij dan maandag meehelpt, is dat ook zo gepiept” zegt Henk en drukt Anja stevig tegen zich aan.
Merel kijkt op haar horloge en verschrikt zegt ze “Anja, mensen ik moet nu echt gaan, ik heb nog veel te doen want Fons en ik gaan vanavond uit eten”.
“Is het al zo laat geworden, dan moet je echt opschieten anders ben je niet klaar met het aanbrengen van de make-up als Pa thuis komt. Het is natuurlijk veel lastiger om uit te eten gaan in een textiel restaurant, dan in een restaurant op een naaktpark of zoals in cap d’Agde” lacht Anja.
“Zeg meisje wil jij nog hebben dat ik je maandag ziek meld op school?” grijnst Merel.
“Natuurlijk Mam, maar ik bedoelde er niets verkeerd mee hoor. Normaalgesproken maakt U zich zelden of nooit op en zeker niet als we op vakantie zijn, vanavond gaan jullie samen uit en dan maakt U zich wel op en dat is onwennig voor U toch?”
“Daar heb je gelijk in Anja, ik denk dat jij je vaker opmaakt als ik en dan moet je nog vijftien worden” lacht Merel.
“Nou Ma, zo vaak maak ik me nou ook weer niet op, enkel met de feestdagen of zo ik ben niet zo als mijn vriendinnetjes die zich elke keer opmaken als ze de deur uitgaan!”
“Gelukkig niet, maar nu moet ik echt weg meid, prettig weekend verder en tot dinsdagavond ik neem aan dat Henk je dinsdag naar school brengt en ik kom je dan wel ophalen”.
“U ook een paar fijne dagen met Papa” ik loop nog wel even mee naar de voordeur Mam.
Bij de voordeur vraagt Anja “Mam wanneer gaan we op vakantie en voor hoe lang?”
“Over twee weken, maar voor hoelang dat weet ik nog niet. Ik zal het vanavond vragen aan Papa, maar nu moet ik echt weg schatje”.
“Dag Mam, groetjes aan Pap en als U weet hoe lang we gaan WhatsApp U dan eventjes? Henk zal het vast tegen zijn moeder willen zeggen” roept ze nog op het laatste moment naar haar Ma.
“Doe ik meid, nog veel plezier hé” en rijdt met haar auto naar huis.
Ook bij Geert en Ben hebben ze het de hele tijd over de vakantie, de volgende week maandag is het dan eindelijk zover en de vakantie stres bereikt het hoogtepunt wat moeten we aan kleren meenemen. Blijven we de hele tijd op het park of gaan we nog uitstapjes maken buiten het inkopen van proviand, maar er gingen nog meer vragen door vooral Ben zijn hoofd voor hem is het de eerste keer dat ze zolang op vakantie gaan en dan ook nog eens naar een naaktpark.
“Rustig, rustig Ben, neem zoveel mogelijk kleren mee die snel opdrogen, wij kunnen gewoon de was doen of even snel een bezweet bloesje door een sopje halen. Dus echt veel kleren hoeven we niet mee te nemen, de meeste tijd zullen we op het park en strand vertoeven”.
“Ja maar, zoveel van die snel drogende kleren heb ik helemaal niet, Ben kijkt op zijn horloge en zegt dan kom Geert we gaan shoppen”.
“Moet dat nou? Je weet dat ik daar een hekel aan heb, als ik iets nieuws nodig heb dan gaat mijn Moeder dat voor mij halen en het mooiste is dat ik achteraf niet hoef te betalen” grijnst Geert.
“Oké, dan speel jij nu maar een middag dat jij de moeder bent, uiteindelijk weet jij wat ik moet kopen o ja, betalen doe ik wel zelf hoor” schatert Ben het uit.
Met een lang gezicht trekt Geert een sportbroek en shirtje aan ik volgde zijn voorbeeld en in het voorbij gaan zegt Geert “Mam ik ga even shoppen met Ben hij heeft dunne kleren nodig voor in de vakantie”.
“Wat, jij gaat shoppen! Met mij doe jij dat nooit ik moet alles kopen voor jou zelf je ondergoed” zegt zijn moeder verwonderd.
“Ja U ziet wel, ik heb een goede invloed op hem. Ik zet Geert wel naar mijn hand” lacht Ben.
Dat het Ben beter niet kunnen zeggen want meteen kreeg hij een boks tegen zijn bovenarm “maak je geen valse illusies, dit is eenmalig Liefje. De volgende keer ga je maar lekker alleen of je gaat met je schoonmoeder mee, dan heb ik ook voortaan mijn rust” grinnikt Geert.
“Nou dan ga jij maar lekker met mij shoppen Ben, daar heb jij je schoonmoeder toch voor?”
“Hier wel, maar als we dadelijk studeren en in trek hebben genomen in een studentenflatje. Dan zal mijn Beertje toch echt de boodschappen moeten gaan doen, hij weet wat hij nodig heeft om te koken en zo want ik denk niet dat U elke week de boodschappen komt doe?” lacht Ben naar haar.
“Daar hebben we het later wel over, gaan jullie nu maar lekker shoppen. Wel op tijd thuis voor het eten hé jongens, of eten jullie onderweg wat?”
“Ik denk het laatste Mam, Ben kennende eten we wat in een of andere bistro wat lekkers”.
En zo vertrokken ze beide op de fiets naar het centrum om wat kleren te kopen. Ze stalde hun fietsen op het station in de bewaakte fietsenstalling, ze wilde niet verrast worden door een diefstal van hun fietsen.
“Waar zullen we eerst gaan kijken Ben?” vraagt Geert.
‘Dat laat ik aan jou over, jij weet waar je moeder vaker kleren voor je koopt hoop ik tenminste!”
“Hoe moet ik dat nou weten, ik ben er bijna nooit bij als zij voor mij inkopen doet?”
“Jij zal ze toch moeten passen, voordat de kaartjes eraf worden gehaald of niet soms?”
“Ja dat wel, maar daar let ik nooit op. Maar ik zal wel even met Mam bellen”.
“Zeg dan maar meteen dat wij hier in de stad wat eten, ik heb zin in iets wat jij volgens mij niet kan klaarmaken!”
“Met Geert Mam, waar haalt U altijd mijn kleren voor de vakantie je weet wel die zo lekker snel weer droog zijn?” vraagt hij zijn moeder wanneer ze op neemt.
“Tja, dat krijg je er van als je nooit mee gaat shoppen met je Mama” lacht ze.
“Ja hallo, wrijf het me nog maar eens extra in mijn gezicht, o ja Ben zegt dat we hier in de stad wat eten. Maar vertel me nu maar waar U de kleren voor mij koopt!”
“De ene keer slaag ik bij C&A en dan weer eens bij H&M, heel soms vind ik ook wel eens wat bij Zeeman lieverd” zegt Geert zijn moeder.
“Bedankt Mam, ik ga gauw verder des te eerder ben ik er vanaf” en verbreekt de verbinding met zijn moeder.
“En wat zei je moeder, waar kunnen we het beste kijken?”
“Laten we eerst bij C&A kijken en daarna bij H&M en als we niets hebben gevonden dan kunnen we nog een blikje bij Zeeman gaan werpen”.
“Oké Beertje, laten we gaan shoppen, misschien wordt het wel je tweede hobby” grijnst Ben en rende meteen een stukje weg bij Geert.
Wij liepen bij C&A meteen naar her rek met de korte broeken, daar vond ik er drie die me wel aanstonden dus die verdwenen meteen in het inkoopmandje. Alle drie waren het er met een binnen broekje dus hoefde ik niet te kijken voor onderbroeken, vervolgens liepen we naar het rek met zomerse T-shirts maar Geert zei dat de shirts te dik waren en slecht of eigenlijk lang nodig hadden om te drogen.
Samen liepen we naar de pashokjes om te kijken of ik de goede maat had genomen Geert zei “denk eraan je moet wel je slipje aan houden tijdens het passen”
“Oeps die heb ik niet aan want deze is ook met een binnen broekje fluisterde ik hem in zijn oor”.

Bingo
Berichten: 216
Lid geworden op: ma 22 dec 2008, 23:32

De nieuwe tent deel 25

Bericht door Bingo » wo 14 sep 2022, 17:55

De nieuwe tent deel 25
“Dan zullen we toch ook nog een onderbroek moeten kopen Lieverd, jij kunt niet zomaar met je blote kont gaan passen!”
Dus gingen we op zoek naar de lingerieafdeling voor mannen, daar aangekomen viel Ben zijn ogen meteen op een setje van drie tanga’s eentje met een neutrale blauwe kleur, eentje met een tijgerprint en de andere was een zebramotief.
“Wat vind jij van deze Beertje, ik zelf vind ze wel mooi?” grinnikte Ben.
“Dan vind ik deze mooier, en hield een setje met in plaats van een blauwe een bruine tanga” en hield het setje omhoog.
“Geert, kom nou dat hoeft toch niet meteen heel C&A te zien wat ik koop!” zegt hij met een roodgekleurd gezicht.
“Wat maakt het nou uit, het moet al heel toevallig zijn als er juist nu iemand is die jou kent” schatert hij het uit. Ben grist het bij Geert uit de hand en stopt de tanga’s meteen onder in het boodschappenmandje.
“Kom mee Beertje, dan ga ik ze passen” zei hij iets te kortaf tegen Geert.
“Ben je nu boos op mij?” vroeg Geert.
“Nee hoor, maar ik ben er ook niet echt blij!” en geeft Geert een duwtje tegen zijn arm.
Samen liepen we verder naar de pashokjes, daar stond een meisje van C&A die toezicht hield dat de klanten niet te veel artikelen tegelijk mee namen de hokjes in. Ik knikte vriendelijk naar het meisje en liep naar het laatste hokje, dat was trouwens ook de enige die nog vrij bleek te zijn. Geert ging op een bankje zitten te wachten tot ik klaar zou zijn, maar dat kwam er niet van want ik riep hem om even te komen helpen ik kreeg namelijk de tanga’s niet los van elkaar.
Geert schuift het gordijn opzij en vroeg “wat is er, waar moet ik mee helpen?”
Meteen deed ik het gordijn weer dicht want ik stond al in mijn bloot onderlijf en zei “ik krijg die tanga’s niet los, heb jij een schaartje aan je mes zitten?”
“Ja, dat zit er aan maar ik heb niets bij me, we zijn hals over kop opgebroken weet je nog!”
Grijpt de tanga’s uit mijn hand en glipt weer langs het gordijn met de woorden “ik ben zo terug Ben”.
Hij liep naar het winkelmeisje en vroeg haar of ze iets had een mesje of schaartje om deze tanga’s los te maken.
“Ja mijnneer, maar dan kunt U ze niet meer ruilen of terug leggen hoor!”
“Dat geeft niets, die passen mijn vriend altijd maar hij was vergeten dat hij een sportbroek aan heeft met binnenbroek. En hij wilde natuurlijk niet zo met zijn blote kont de korte broeken passen”.
“Dan is het goed en tevens verstandig van U vriend” en maakte de tanga’s los.
“Hoe heb jij dat voor elkaar gekregen in zo’n korte tijd” vroeg Ben toen Geert weer terug kwam.
“Gewoon gevraagd aan het winkelmeisje, ze zei wel dat we ze niet meer mochten ruilen of terug leggen” lacht Geert.
“Nee zeg, dat snap ik ook wel waar ziet dat meisje ons voor aan?”
“Schiet nou maar op Lieverd, we moeten ook nog kijken voor shirtjes of dunne hemdjes” en kneep Ben eventjes in zijn bil.
Hierdoor gaf Ben een kort gilletje.
Meteen vroeg het meisje “is alles goed bij jullie, of heb ik iets laten zitten?”
“Nee hoor, nee alles is goed mijn vriend heeft zeg enkel zijn been gestoten” grinnikte Geert vriendelijk toen hij weer uit het hokje was verdwenen.
Even later komt Ben in zijn tanga naar buiten en vraagt aan Geert of hij een maat groter kon halen want deze waren iets te krap.
Geert neemt de broeken aan en terwijl hij weg gaat slaat hij op Ben zijn billen en zegt “hup, snel naar je hokje, schaam jij je niet!”
“Och, je vriend heeft een goede smaak en er is niets om zich voor te schamen. Zijn achterwerk mag er best wezen, de tanga staat hem trouwens goed” lacht het meisje.
Verschrikt houdt Ben zijn handen voor zijn billen en vlucht met een rood hoofd weer snel zijn hokje in, hij had er helemaal niet aangedacht dat hij enkel in zijn tanga rond liep.
Toen Geert weer terug was met een maatje groter zei hij “die tanga staat je inderdaad goed, ik ga de zelfde kleuren halen” en wreef over de blote billen van Ben.
“Moet je doen Geert, dan kunnen we steeds de zelfde kleur aantrekken. Alleen jammer dat het bijna niemand zal zien” lachte Ben.
“Wel als we voortaan ons omkleden in de gemeenschappelijke kleedkamer bij het zwembad. En wat zullen mijn clubgenootjes opkijken bij het voetballen als ik daar opeens in kleedkamer in mijn tanga sta” grinnikte Geert.
“Dat was ook bij mijn eerste keer bij het wielrennen als ik me omkleedde en voor het eerst mijn Jockstraps aan had, de jongens kwamen niet meer bij van het lachen. Maar nu loopt bijna iedereen met zo’n ding aan tijdens de trainingen, er is nu niemand meer de lacht en het is de gewoonste zaak van de wereld geworden zelfs de coach draagt er een” grijnst Ben.
“Genoeg geouwehoerd, laten we snel afrekenen en naar Zeeman gaan. Als zij niets hebben dan leen ik jou wel wat van mij, want ik begin eigenlijk wel honger te krijgen!”
“Zeg nu maar gewoon dat jij benieuwd bent waar we gaan eten, want eigenlijk ken jij alles wel klaarmaken maar dit heb ik jou nog nooit zien maken” grijnst Ben.
“Nu ga je me echt nieuwsgierig maken Lieverd, maar kom we gaan naar de kassa om af te rekenen!”
Aan de kassa kreeg Ben opnieuw een complement voor zijn goede smaak wat de tanga’s aanging dit keer van de jongen aan de kassa en gaf Ben ook nog eens een knipoogje.
Ben keek de jongen aan en zei “pas op dat mijn vriendje het niet ziet, hij houdt er niet van als er iemand met mij fleurt” grijnst hij naar de jongen.
Die kreeg meteen een roodhoofd en keek angstig naar Geert.
Geert lacht naar hem en vertelde hem “dat het wel mee viel, ik vertrouw mijn Lieverd blindelings ik weet dat hij mij trouw is”.
Je zag gewoon hoe de jongen opgelucht adem haalde en zei “sorry, maar ik kon niet weten dat jullie een paartje waren, ik dacht dat jullie broers of zo waren”.
“Nee, wij zijn zelf verloofd” en de jongens toonde trots hun ringen aan de kassier.
Opnieuw gaf hij ze een complement voor hun goede smaak. Na het afrekenen liepen de jongens lachend naar buiten op zoek naar de Zeeman, beide wisten niet waar die winkel was dus vroeg Ben het aan voorbijgangster. Die jonge vrouw kon het ze perfect uitleggen, tien minuten later liepen ze bij Zeeman naar binnen. Bij binnenkomst vroeg Geert meteen een meisje van de bediending waar de herenafdeling was.
Mijn oog viel meteen op wat ik mooie hemden vond en zei “kijk eens Geert, zou dat zijn wat wij zoeken?” ik vind deze wel mooi.
Geert bekeek ze even en voelde hoe dik ze waren, het waren mooie bonte hemdjes van dun katoen.
“Ja, die zijn inderdaad mooi en tevens perfect, jij heb ook XL nodig net als ik hé?”
Ik keek hem verwonderd aan als hij van elk hemd er twee nam en vroeg “heb ik er echt zes van nodig, ik dacht dat we de meeste tijd in ons blootje zouden lopen?”
Hij grijnst en zegt “dat klopt, maar ik wil de zelfde hebben als jij, weet je nog PARTNER LOOK!”
“Heeft jou, herstel onze Moeder er dan geen voor jou gekocht? trouwens de zelfde kan jij niet hebben wat die heb ik al in mijn mandje liggen. En meteen dook ik weg, want ik verwachte een klap tegen mijn hoofd maar die bleef uit?”
“Jawel, maar jij heb een betere smaak dan Mam”.
Opeens viel mij mooie wikkeldoeken op, het leek wel of ze van zijde waren te zijn en mooi doorzichtig ik riep enthousiast “o, kijk eens zijn die niet mooi Geert?”
Geert keek naar waar ik naartoe wees en keek meteen naar het prijs kaartje en zei “nee, laat maar die zijn veel te duur hier, op Corsica zijn ze een stuk goedkoper”.
Het meisje van de bediening die met ons mee was gelopen knikte en zei toen ze geen collega’s in de buurt zag “dat klopt zelfs ik koop ze altijd als ik op vakantie ben, met de korting die ik krijg zijn ze daar nog de helft goedkoper”.
“Zie je nou wel, luister maar meteen naar je Beertje” schatert Geert het uit.
“Maar de hemden, dat is een goede keuze hoor. Je haalt ze even door een sopje, spoelt ze uit en een of twee uur later zijn ze alweer droog dat heet als het warm genoeg is” lacht ze.
“Maar ben jij dan ook al eens op Corsica geweest”? vroeg Geert.
“Ja, al jaren op een rij gaan wij naar Corsica, met ons bedoel ik mijn ouders en broertje”.
“Ook voor het strand of meer voor de bergen en de natuur? wij gaan er namelijk naar toe voor de zee en stranden waar we heerlijk in ons blootje kunnen rond lopen” grijnst Geert.
“Dat lijkt me ook heerlijk, maar mijn ouders en broertje gaan liever wandelen in de bergen en daarbij zijn ze heel erg preuts” bekent ze met rode wangen.
“Dat was bij mij thuis ook, maar zelf wilde mijn ouders wel naaktlopen maar ze schaamde zich voor mijn broers en mij. Maar gelukkig door een foutje kwam mijn vader erachter dat ik bij Geert en zijn familie al een tijdje naakt liep omdat zijn ouders en hij dus ook al vanaf jongs af aan naaktlopers zijn” lacht Ben vriendelijk.
“Ja, je moet weten dat Ben en ik vaak bij elkaar logeren. Dan gaan we ook altijd samen douchen of in bad, daarna kruipen we in de zomer samen in een bed zoals we uit de douche komen dus lekker in adamskostuum. Op een morgen werden we gewekt door Ben zijn Mam, tijdens het slapen has een van ons twee het laken weg getrapt en lagen we lepeltje aan lepeltje tegen elkaar aan mijn arm lag over Ben zijn heup en ik had slapend zijn stijve piemel in de hand” grijnst Geert.
“Klopt en vanaf dat moment zijn onze ouders ons gaan proberen te koppelen, dat het een normaal iets is dat een gezonde jonge met een ochtenderectie wakker word daar hadden ze niet aan gedacht. Maar onze ouders hadden al langer het gevoel dat er meer als vriendschap tussen ons twee was, zij hadden daar vermoedelijk een zevende zintuig voor want wij zelf hadden toe nog niets in de gaten” vulde ik Geert aan.
“Ik zou willen dat ik ook zo’n vriendje of vriendinnetje had, als er niemand thuis is loop ik ook het liefst in mijn blootje rond. Soms durf ik zelfs bloot naar de badkamer te gaan ofschoon ik weet dat iedereen thuis is bekent ze. Maar dat jongens met een stijve wakker worden dat weet ik van mijn broertje, ik heb hem al vaker gezien in de badkamer hij werd dan altijd boos dat ik zomaar de badkamer binnen kwam gelopen terwijl hij probeerde te plassen met een stijve piemel hij moet ongeveer een jaar of elf zijn geweest. Dat is je eigenschuld Johan, er zit niet voor niets een slot op de badkamerdeur zij ik hem. Maar afsluiten heeft hij het nooit gedaan, volgens mij vond hij het wel leuk als ik hem met een stijve piemel zag mogelijk was hij trots op zijn vooruitgang als pubertje”.
“Moet je vooral blijven doen en hopen dat je broertje jou zo eens betrapt en gaat klikken bij je ouders. Wie weet komen zij dan ook opeens los, zeker als je zegt dat jij vroeger toch ook samen met je broertje het bad deelde en er niets vreemd aan was en nu opeens is alles anders. Misschien gaan dan bij jou ouders en broertje de ogen open” zegt Geert.
“Dat is geen probleem, mijn broertje vroeg me laats nog of ik me nog kon herinneren dat wij altijd samen in bad gingen? ik zei natuurlijk weet ik dat nog, jij vond het altijd leuk om samen in bad te gaan ik trouwens ook hoor”.

“Ja hé Rita, jammer dat het opeens van de ene op de andere dag niet meer mag van Mama”.
“Zou jij dat dan nog wel willen en durven te doen?” heb ik hem daarop gevraagd.
“Natuurlijk, wat is er nou bij en trouwens waar slaat dat durven eigenlijk op?”
“Nou ja, we zijn natuurlijk een stukje ouder geworden in de tussentijd Johan”.
Opeens klonk de pieper van de intercom, juffrouw Rita heb jij hulp nodig die rij bij jou wordt steeds maar langer.
Verschrikt keek ik om en zag inderdaad dat er een flinke rij achter mij stond.
De man achter mij zei “een interessant gesprek, maar ik wil toch liever afrekenen en de rest van de rij ook neem ik aan. Als ik jullie was zou ik dat gesprek op een terrasje verder voeren” grijnsde hij vriendelijk.
Wij hadden helemaal niet in de gaten dat wij ondertussen aan de kassa stonden. Ik rekende snel af en Geert gaf Rita zijn kaartje met telefoon nummer en mailadres en de woorden hou ons op de hoogte, snel verlieten we de winkel met toch wel een lichtelijk roodhoofd.

Zo even een kort deel van mijn verhaal, ik ben er even tussen uit geweest onverwachts kreeg ik een verzoekje van mijn broer en zijn familie om met hun mee te gaan op vakantie helaas was het geen naakt vakantie ( zelf had ik eigenlijk geen vakantieplannen ) Ik hoop dat ik weer terug kom in mijn ritme van wekelijkse plaatsing maar het kan ook om de twee weken gaan gebeuren. Als alles goed gaat vertrekken we in het volgend deel naar Corsica, tevens komt het einde in zicht.

Bingo
Berichten: 216
Lid geworden op: ma 22 dec 2008, 23:32

De nieuwe tent deel 26

Bericht door Bingo » di 27 sep 2022, 15:04

De nieuwe tent deel 26
Eenmaal buiten zegt Geert opeens “ik zet geen stap meer voordat jij me heb verteld waar we gaan eten!” en laat zo de tassen op de grond vallen en neemt hij plaats op een muurtje.
“Kom Beertje van mij, pak de tassen nu maar gewoon op en volg mij maar. Laat je maar verrassen door jou Lieverdje” grijnst Ben en trekt hem van dat muurtje omhoog.
“Nou vooruit dan maar, maar beloof me dat we er op de kortste weg heen gaan. Ik verga van de honger ondertussen” zegt Geert gespeeld boos.
“Oké, jij je zin ik hoop wel dat jij je zwembroek mee heb genomen. Kijk maar daar aan de overkant van het kanaal moeten we zijn”.
Geert draaide zich om en las hard op “Pizzeria Alfonso”.
“Wat is dat, een zwembroek? je weet dat ik die nooit draag, dat heet enkel met schoolzwemmen trek ik er eentje met tegenzin aan. Hier kan ik niet in mijn blootje het kanaal in springen dus laten we maar snel via dat brugje erheen gaan” grinnikte hij.
“Ja hallo, jij wilde op de kortste weg erheen, trouwens ik zou het wel willen zien hoe jij in je blote kont het kanaal in zou springen. Vooral hoe de mensen erop zouden reageren” zei Ben glimlachend.
“Dat geloof ik je graag, maar hoe kom je er eigenlijk bij dat ik geen pizza zou kunnen maken?”
“Heel eenvoudig, ik heb je er nog nooit eentje zien maken en hier bij Alfonso zijn de pizza’s gewoon het lekkerste”.
“Daar moet ik je gelijk in geven, tegen Alfonso kan niemand tegenop boksen”.
Eenmaal binnen zoeken de jongens een mooi plekje uit, zodat ze ook een beetje naar buiten kunnen kijken. Ze werden door Alfonso zelf geholpen.
“Hoi Alfonso, mag ik die Turkse pizza hebben zeg Ben”.
“Natuurlijk Ben en wat wenst jou vriend?” kijkt hij naar Geert.
“Doe mij er ook maar eentje, die zijn lekker pittig!” toch Alfonso.
“En Ben, voor jou weer een extra pittige zoals gebruikelijk?”
“Jij mag nooit meer raden, doe mijn vriend ook maar een extra pittige Alfonso”.
“Hé, wacht eens even zie ik dat goed, jullie hebben een identieke ring om mag ik jullie feliciteren of is het toeval?” lachte Alfonso.
“Ja dat mag, sinds zaterdag zijn we verloofd”.
“Wat leuk Ben, deze pizza’s gaan op mijn rekening dit is mijn cadeautje voor jullie en hoe heet de gelukkige?”
Geert stelde zich zelf voor, want normaal lieten hij en zijn ouders altijd de pizza’s bezorgen dus zelf was hij er nog nooit geweest.
“Ik hoop jullie vaker te zien, wat zal Giovanni opkijken als ik hem straks vertel dat jij Ben eindelijk de waren heb gevonden!”
“De komende zes weken niet Alfonso, Geert en mijn familie gaan woensdag samen voor zes weken op vakantie naar Corsica”.
“Zo toe maar, veel plezier waar gaan jullie het veer op in Livorno of gaan jullie via Frankrijk?”
Ben keek Geert vragend aan “In Livorno, voor Ben en zijn familie is het de eerste keer dat ze naar Corsica gaan daarom weet hij het niet” grijnst Geert.
“Oké, maar jij bent er al vaker geweest neem ik aan Geert?”
“Ja, wij gaan er elk jaar heen. Maar dit keer wordt het de eerste keer dat wij twee samen en ver weg van onze ouders in een eigen tent slapen, wel op het zelfde park zo kunnen we gewoon bij onze ouders eten en mogen ze de was doen voor ons”.
“Maar was zal er niet veel zijn lacht Ben, wij gaan namelijk heerlijk naar een nudistenpark” grijnst hij.
“Oké, dan komen jullie net zo bruin terug als Giovanni en ik”.
“Als we terug zijn kunnen we wel even een wedstrijdje houden op jullie vrije dag!” grijnst Ben lachend naar Alfonso.
“Ik zal het vragen aan Giovanni, jij weet hij heeft nog altijd dat Italiaans temperament en is nogal snel jaloers”.
“Maar toch niet als jullie samen zijn, daarbij zijn wij verloofd met elkaar” lacht nu Geert.
Lachend liep Alfonso bij ons weg om de pizza’s te gaan maken voor ons.
“Laat me raden, jij bent hier stamgast of in ieder geval kom jij hier vaker!” klopt dat Ben.
“Hoe kom je daarbij, ik ben hier voor de eerste keer. Alfonso heeft mijn naam gewoon geraden” lacht Ben en slaat Geert op zijn arm.
Ondertussen kwam een meisje met twee flesjes cola en natuurlijk ook met twee glazen de halfvol gevuld waren met ijsklontjes aan zetten en plaatste die op ons tafeltje. Wij bedankte haar, opeens kreeg Geert een WhatsApp binnen verwonderd keek hij naar het schermpje en schoot in de lach.
“Wat is er, controle van onze ouders waar we zijn?” grinnikte Ben en keek Geert vragend aan.
“Nee, het is van Rita ze is al thuis en heeft haar broertje in gelicht wat de bedoeling is, kijk maar” Ben en laat het hem lezen.
Ben begint het zachtjes voor te lezen “hoi, Geert en Ben ik ben thuis en heb een deal gesloten met mijn broertje. Hij zal gaan vertellen dat ik na het werk ben gaan douchen en naakt over de overloop liep, als dank heb ik hem beloofd dat als hij dat zou doen ik weer eens met hem samen in bad zou gaan, maar ook als hij niet zou klikken bij mijn ouders. Dat samen in bad gaan, dat gaan we sowieso doen hoe dan ook, wel pas als we eens alleen thuis zouden zijn. En wat denk je hij vloog als het ware naar beneden om het mijn ouders te vertellen, de uitslag van ons plan volgt binnenkort”.
“Zo zeg, die Rita laat er ook geen gras over groeien, wat zal die Johan blij zijn om weer eens samen in bad te gaan met zijn Zus” lacht Geert.
Ondertussen kwam Giovanni in plaats van Alfonso ons de pizza’s brengen, hij wilde kennis maken met mijn verloofde.
“Zo dat is dus jou verloofde, wat een bofkont ben jij. Zorg goed voor hem anders maak ik een pizza van jou!” zei hij tegen Geert en stelde zich aan hem voor.
“Dat zal ik zeker doen” lacht Geert en stelt zich aan Giovanni voor met een handdruk.
“Oké, dan wens ik jullie smakelijk eten en kom ons vaker bezoeken. Ik heb vernomen dat deze pizza gratis is voor jullie en natuurlijk ook de frisdrankjes, die krijgen jullie van mij” grinnikte Giovanni en liep hij terug naar de keuken.
“Volgens mij is die Geert wel een toffe gast, ik hoop dat die twee gelukkig worden met elkaar” zei Alfonso tegen zijn partner Giovanni.
“Daar maak ik me geen zorgen om, de vorige keer heeft Ben me verteld dat hij die Geert al sinds de kleuterschool kent en dat ze vaak logeren bij elkaar” ook heeft hij mij enkele dingen in vertrouwen verteld dus dat zit wel snor denk ik zo lacht Giovanni.
“Vertel het maar, jij heb me nu wel erg nieuwsgierig gemaakt”.
“Ik ga niets verraden, Ben heeft het me in vertrouwen verteld. Als jij het echt wilt weten moet je het hem maar zelf vragen als ze weer terug zijn van hun vakantie, een tipje van de sluier kan ik wel optillen ze slapen vaker samen in een bed en wel zoals ze op de wereld zijn gekomen” meer zeg ik niet.
“Daarom gaan ze ook met hun alle naar een nudistenpark op Corsica” flapt Alfonso er uit ik heb voor de grap gezegd dat ze dan bijna net zo bruin terug komen als dat wij zijn.
“Oké, dus daarom wilde ze een wedstrijdje doen als ze weer terug waren. Nu snap ik wat jij voorheen zei, ik ga akkoord maar alleen als het gebeurt waar hun ouders bij zijn” grinnikt Giovanni want hij dacht bij zich zelf dat durven die twee vast niet te doen.
“Mooi, dan zal ik het hun voorstellen als dadelijk afscheid komen nemen. Ik neem aan dat ze dat toch even komen doen, zes weken is geen kattenpis dacht ik zo” was zijn antwoord.
“Ho eventjes, dus jij denkt dat ze dat wel aandurven?” vraagt Giovanni.
“Natuurlijk wel, een van onze vaste bezorgers heeft verteld dat hij pizza’s moest afleveren en dat bleek bij die Geert thuis te zijn geweest. Die Geert was een clubgenoot van hem en iedereen liep er in hun blootje rond” schaterde Alfonso.
“Dat zag ik niet aankomen, ook al heeft Ben verteld dat ze vaak samen in bad gingen en ook zoals gezegd naakt in een bed sliepen”.
“Tja Giovanni, maar maak je maar geen zorgen of moet ik zeggen wordt maar niet jaloers. Ten eerste zijn de jongens samen, ten tweede zijn hun ouders erbij en daarbij zijn ze ook veel te jong voor ons!”
“Daar heb je wel gelijk in, dat zou anders zijn geweest als een jaar of tien ouder waren geweest”.
“En dan nog niet, jij ben alles voor mij en dat weet jij verdomd goed en tevens ook nog een mijn zakenpartner!” dus zo snel kom je niet van mij af makker zegt hij en geeft Giovanni een dikke smakkerd op zijn mond.
“Sorry dat ik stoor, maar wordt er hier nog gewerkt?” de zaak loopt zo langzamerhand aardig vol zei een jonge met een roodhoofd tegen de vrienden.
“Jij hebt volkomen gelijk Anton, dat zoenen moet maar wachten tot we dicht zijn dan hebben we er meer tijd voor”.
Ondertussen waren wij ook klaar met eten, ook wij merkte dat de zaak vol liep dus maakte wij plaats en gingen even naar de keuken om voor zes weken afscheid te nemen van Giovanni en Alfonso. Berend de vaste leverancier en tevens de vriend van Geert en ondertussen ook van Ben had natuurlijk eerst gevraagd of het goed was dat we de keuken zouden betreden want normaal gesproken mocht er niemand in de keuken komen behalve het personeel natuurlijk. De pizza’s die in de oven lagen moesten nog zeker tien minuten in de oven blijven dus hadden ze even tijd voor ons.
Alfonso begon als eerste te praten en zei meteen “de wedstrijd gaat door, maar alleen als we het doen waar jullie ouders bij zijn. Dat laatste is een eis van Giovanni, hij wil jullie ouders leren kennen zijn ouders deden er nogal moeilijk over dat hij voor het eigen geslacht viel en is vierkant het ouderlijk huis uit gezet”.
“Ja, Alfonso heeft toen de knoop door gehakt en mij meegenomen naar Nederland om hier samen als gelijke partners een pizzeria te openen ook al had ik zelf bijna geen geld”.
“Dat klopt, maar ik zei dat mijn liefde voor hem genoeg was en dat hij via zijn liefde voor mij vanzelf zijn aandeel gaf voor de zaak en mij natuurlijk”.
“Mijn ouders wisten niet wat ze hoorde, ze konden niet geloven dat de liefde zo diep zat en wilden het weer goed maken. Maar daar wilde ik niets van weten en Alfonso ook niet, zo zijn wij hier terecht gekomen en samen heel gelukkig geworden” viel Giovanni zijn vriend bij.
“Gelukkig was het bij ons anders, het waren de ouders die ons duidelijk maakte dat er meer was als een gewone vriendschap tussen ons en hebben ze ons steeds dichter bij een gebracht tot bij ons het kwartje viel. Geert heeft toen stiekem een ring voor ons gekocht” lachte Ben.
Geert zei bar weinig, hij had van het verhaal van Giovanni een brok van in de keel gekregen.
Als we eindelijk aanstalten maakte om naar huis te gaan zeiden ze beiden bijna tegelijk “ fijne vakantie smeer je goed in en kom niet te bruin terug, wij willen als winnaar uit de bus komen”.
“Tel daar maar niet op, zes weken in ons blootje over het strand kuieren. Ik geef jullie weinig hoop zeker Ben die word nog sneller bruin dan ik met mijn lichte haren” grijnst Geert en geven we ze een high five ter afscheid.
Gepakt met de inkooptassen liepen we lachend naar onze fietsen, een half uur later waren we thuis en gelijk werd er gevraagd of we geslaagd waren met de inkopen.
“Ja hoor, drie korte broeken, drie hemdjes en nog wat onderbroekjes Mam en voor mij zelf heb ik ook hemdjes en onderbroekjes gekocht” zegt Geert glimlachend.
“Had jij niet genoeg dan jongen, maar waarom de onderbroeken jij wilt enkel korte broeken met binnen broeken? ik kom maar zelden onderbroeken van jou in de wasmand tegen” zegt Trees verwonderd.
“Dat klopt, Ben draagt die ook het liefst. Maar in de winkel net voordat hij ging passen vertelde Ben dat hij ook vandaag een broek met binnenbroek aanhad dus moest hij wel onderbroekjes kopen om te kunnen passen. Dus ging hij kijken en vond een mooi setje van drie stuks, ik vond ze zo mooi dat ik de zelfde heb genomen en zo was het ook met de hemden. Nu kunnen we mooi in partner look gaan lopen” grijnst Geert naar zijn Mam.
“Oké jongens, dat van die hemden snap ik wel maar dat met de onderbroeken zie ik niet zo een, twee, drie zitten” schaterde de vader.
“Wij gaan wel even naar boven en daar kleden we ons eventjes om, wij gaan een showtje geven hé Ben!”
“Zeker te weten Beertje” kom dan zijn we zo weer terug want ik krijg het al weer warm met die kleren aan ik verlang naar een douche.
Snel gingen we naar binnen en rende de trap op naar onze kamer, daar vlogen gelijk onze kleren uit en dwarrelde op het ben neer.
“Welke trekken we aan lieverd?”
“De mooiste natuurlijk, die met die luipaarden motief. Die lijken wel op die van Tarzan” glimlachte Ben.
“Ja leuk man, als we buiten zijn brullen we net als Tarzan altijd deed” dat wordt lachen.
Buiten bij het zwembad zitten de ouders te gissen “wat zullen de jongens nu weer hebben gekocht?”
“Dat weet je nooit met die twee, volgens mij had ik toch beter mee kunnen gaan!” zei Trees tegen Herman.
“Och kom op, het is toch leuk hoe onze jongens met elkaar omgaan” meent Herman
Boven waren de jongens bijna klaar, ze hadden een probleempje als ze hun piemels recht omhoog deden kwam het topje bij beiden net boven de rand uit. Links of rechtsom was ook geen optie want dan piepte er een stukje langs de hele korte pijpjes.
“Er blijft maar een mogelijkheid over, we moeten ze gewoon recht omlaag in de tanga stoppen” zei Geert kom ik help je even en hij trok de tanga van Ben aan de voorkant omlaag en duwt Ben zijn piemel omlaag in de tanga.
“Dat is niet echt een goed idee Beertje, nu word ik al stijf door die hand van jou” en inderdaad want Ben zijn piemel duwde de voorkant naar voren waardoor zijn ballen duidelijk te zien waren.
Maar Ben treuzelde niet en deed het zelfde bij Geert, en ja hoor ook die zijn piemel werd wakker en drukte het stof naar voren.
“Kijk dat bedoel ik nu!” en hij duwde de ballen naar binnen en tegelijk trok hij het klein stukje stof naar beneden zodat zijn ballen binnenboord bleven.
Geert deed het ook bij Ben, daar ging het gemakkelijker omdat Ben iets minder sterk geschapen was als hij. Eenmaal buiten sprongen de jongens met een harde Tarzan kreet voor de ouders.
Geert zijn ouders kregen meteen de slapenlach “hebben jou ouders het ook al gezien, en wat zeiden zij ervan?”
“Nee, jullie zijn de eerste die ze zien, ik ben natuurlijk nog niet thuis geweest” zei Ben grijnzend.
Ondertussen had Herman een foto geschoten met zijn Handy en zei “dan zullen we ze ook eens verrassen, en hij schreef erbij wij hebben onverwachts bezoek gekregen van twee Tarzan’ s komen jullie nog even bij ons langs kunnen we gelijk de laatste dingentjes bespreken?” en weg was de mail.
Meteen kwam er een bericht terug ‘leuk maar zonder dat lapje stof zijn ze toch echt mooier, we waren al bijna onderweg naar jullie dus tot zo’
“Jou ouders denken er het zelfde over als ik, zonder dat stukje stof vind ik jullie ook mooier. Trouwens jullie zullen die lapjes stof toch wel gratis hebben gekregen hoop ik!”
“Kom op Pap, jij weet net zo goed als wij, hoe minder stof hoe duurder iets word” lacht Geert.
“Ja, vroeger als ik of mijn broers met een scheur in onze broek thuis kwam kregen we een klap voor onze billen. Tegenwoordig betaal je voor een dergelijke jeans veel meer dan een normale jeans kost, alleen omdat er een paar scheuren in zitten” grinnikte Ben om zijn Beertje te steunen.
“Mooi en nu de rest nog showen jongens!” zei Trees.
“Echt niet, wij springen eerst even onder de douche en gaan dan zwemmen” zei Geert.
“Vergeet niet die lapjes weg te doen voordat jullie onder de douche stappen, het zou zonde zijn als ze nat worden en gaan krimpen” lacht Trees.
“Zijn jullie nu werkelijk jaloers op ons dat wij zulke mooie tanga’s hebben gekocht?”
“Geert we weten genoeg, we hebben een mooi verjaardagscadeau in het verschiet” schaterde Ben.
“Waag het niet, geloof maar niet dat wij die gaan showen op ons verjaardagsfeestje. Geen denken aan rakkers” zei Herman beledigd.
“Nou op internet hebben we anders echt mooie gezien hé Ben!”
“Ja vooral die voor Pap. Een mooie doorzichtige kante tanga, waar je de penis goed kunt zien maar ook zijn achterwerk en dito voor Mam. Oké, bij Mam zie je natuurlijk geen piemel, maar wel een mooi kaal poesje” lacht Ben en samen namen ze een sprint naar de douche bij de sauna.
“Hier gebleven, waar kijken jullie naar op internet. Ik geloof dat ik de stekker er moet trekken!”
Lachend stapte we samen onder de douche, door het stromend water hoorde we niet dat de ouders van Ben waren gearriveerd en zich bij de ouders van Geert hadden gevoegd. Dus snel rende we na het douchen naar het zwembad en met een ferme duik doken we het zwembad in, om vervolgens proestend weer bovenwater te komen. Gelijk werden we gesommeerd om bij hun te komen zitten, we raapte de badlakens op en droogde ons af om vervolgens plaats te nemen op die badlakens omdat we geen zitdoekjes hadden.
Lachend hield Ben zijn Moeder een van de tanga’s omhoog en vroeg “had jij niet genoeg geld bij je Ben, dat jij maar zo weinig stof kon betalen?”
“Ma, jij moest eens weten hoe duur die tanga’s normaal zijn, omdat ze verpakt waren met zijn drieën waren ze een stuk goedkoper. U weet zelf die jeans met die scheuren er in zijn ook veel duurder, het lijkt wel alsof je voor de scheuren betaald in plaats van de jeansstof!”
“Daar heb je gelijk in, ieder zijn eigen smaak maar ik vind dat soort van jeans verschrikkelijk” zegt ze.
“Ik ook Mam, U kent vast nog die reclame voor bont van vroeger!”
“Jij bedoelt die van liever naakt dan namaak?”
“Ja Mam, die bedoelde ik. Tegenwoordig denkt de jeugd ook zo over die jeans, je moet de echte kopen en niet een oude jeans verscheuren want dan gaan ze liever naakt. Wat ik trouwens en vast vele met ons helemaal niet erg zouden vinden” grinnikte Ben.
“Genoeg onzin, we gaan het over de reis hebben want als je goed luistert hoor je Corsica al naar ons roepen. Ik denk dat jij samen met Geert en zijn ouders de wagen delen en Mark en Mario rijden dan met ons mee” stelde Ben zijn vader voor.
“Daar waren Geert en Ben wel voor te vinden, lekker samen die hele weg achter op de bank te zitten en dan afspreken per CB waar en wanneer en op welke parkeerplaats we pauze zouden houden”.
“Oké, afgesproken. Jij Ben komt morgen even naar huis om je kleren in te pakken, daarna kan je weer terug naar Geert!”
“Hoezo kleren, we gaan toch naar een nudistenpark?” lacht Ben.
“Dat klopt, maar als we boodschappen doen of een uitje gaan maken zal je toch echt wel kleren aan moeten trekken”.
“Dat klopt wel maar we hebben vanmiddag genoeg kleren gekocht, dus U hoeft enkel mijn toilettasje fotocamera en zo in te pakken, daar hoef ik toch niet extra voor naar huis te komen U weet bijna beter waar mijn spullen liggen!” zegt Ben verlegen tegen zijn Moeder.
“Jawel Ben, dan heeft ook Geert morgen de tijd om zijn spullen in te pakken, zolang kan je toch wel zonder hem” lacht Trees.
“Nou vooruit dan maar, ik wil wel de zekerheid hebben dat we samen kunnen slapen” eis Ben lachend.
“Wat dacht jij dan, dat wij jou om drie uur thuis komen ophalen ik dacht het niet hoor” zegt Herman.
“Wat zo vroeg vertrekken wij al, gelukkig kunnen we verder slapen in de auto!”
“Ja Ben, maar vergeet niet dat het ruim twaalf tot dertienhonderd kilometers zijn en dan staan we nog maar in Livorno” grinnikte Trees.
“Ja, in Livorno hebben we kunnen regelen dat wij morgen of overmorgen twee kamers ter beschikking hebben. Je weet nooit wat er onderweg kan gebeuren en of we wel zo fit zijn om de rit in een dag af te leggen?”
“Gelukkig kan Mario ook een stuk rijden, de rest rijden Maria en ik wel. Dus als er niet te veel files onderweg zijn moet het ons wel lukken om het in een rit te doen” zegt Maarten.
“Ja helaas, ik ben er niet achter kunnen komen of Geert ook in het buitenlanden Zwitserland mag rijden onder begeleiding, hij is nog net geen achttien. En hoe de regels in daar zijn weten we niet, daar kon ons niemand tekst en uitleg overgeven zelf de ANWB niet” zegt Geert zijn Pa.
“Pap, gewoon doen ik heb mijn rijbewijs, verder weten we gewoon niet wat de regels zijn. Hier in Nederland mag ik rijden als U naast mij zit” grijnst Geert.
“Oké, dus vertrekken we om drie uur in de morgen, dat betekend wel dat iedereen op tijd naar bed moet. En daar bedoel ik mee slapen, hé jongens!” grapte Herman.
“Nou ja zeg, dat doen we toch altijd?” zegt Ben met een onschuldig gezicht.
“Meen je dat nou werkelijk Ben, of bedoel je na het douchen en zo. Tijd trekken daar ben je anders eigenlijk wel een kei in Ben, is hij daar thuis ook zo goed in Maria?”
“Als Geert hier logeert wel, dan moeten we op de tijd zeggen dat ze rustig moeten zijn en aan de buren denken ook al wonen die bijna een kilometer van ons vandaan” zegt Maria met een glimlachje.
“Dat hadden wij ook niet anders verwacht, hier moeten we ze ook heel vaak tot orde roepen” lachte Trees.
“Wie wij, reageert Geert zich van geen schuld bewust zijnde!”
“Nee, dat kan niet waar zijn, wij gaan altijd braaf naar bedje toe hé Geert” zegt Ben met een paar rode wangen.
“Dat klopt wel, maar wat jullie daar boven uitspoken daar zullen we het maar niet over hebben hé jongens” grinnikte Herman.
Nadat Maria en Maarten de koffie op hadden namen ze afscheid met de woorden “we moeten gaan want we moeten Mark en Mario nog ophalen bij Mario thuis, die weten ook nog niet de vertrektijd”.

Bingo
Berichten: 216
Lid geworden op: ma 22 dec 2008, 23:32

De nieuwe tent deel 27

Bericht door Bingo » di 11 okt 2022, 15:21

De nieuwe tent deel 27
Als Maria en Maarten bij de ouders van Mario aan komen stonden de jongens al gepakt en gezakt klaar, maar de ouders wilde toch nog even met Mark zijn ouders praten voordat ze op reis zouden gaan. Dus werd er uitnodigend gevraagd of ze nog even wat wilde drinken, want ze hadden nog enkele vragen.
Natuurlijk gingen ze op het aanbod in, maar toen er werd gevraagd wat ze wilde drinken keek Maarten naar Maria en vroeg “rij jij dadelijk, anders blijf ik nuchter en rij zelf!”
“Nee, drink jij maar een biertje of zo, ik rij wel terug naar huis” glimlachte Maria.
“Jullie hebben wel globaal verteld hoe het op zo’n park er aan toe gaat, maar helemaal duidelijk is het ons nog niet echt geworden” zegt de Moeder van Mario terwijl de Vader binnen wat te drinken haalt, vanuit de keuken vraagt hij wat Maria wil drinken!”
“Doe mij maar wat fris, hoofdzaak er zit geen alcohol in dus alles is goed, net wat jullie open hebben”.
“Nou met die twee jongens hebben we bijna alles op” lacht de Vader.
Ondertussen steekt de Moeder van wal en vraagt “hoe gaat het nu eigenlijk precies te werk op zo’n park, wij zijn er echt nog nooit geweest, zelfs toen Mario ons uitnodigde om eens mee te gaan naar het naaktstrand weigerde wij het en verklaarde hem voor gek. Stel je voor dat wij twee samen met Mario en zijn zusje naar het naaktstrand gingen en zelf ook uit de kleren moesten gaan? zegt ze verlegen.
“Dat hadden jullie gewoon moeten doen, wij zijn ook voor het eerst samen met Mario en Mark naar het naaktstrand gegaan. Oké, wat Mark niet wist was dat wij in onze jeugdjaren ook vaker bloot gingen zwemmen. U moet weten Maarten en ik zijn in het zelfde dorp opgegroeid en haalde dus vaker zulke streken uit samen met onze vriendenklikje van toen, er is nooit iets ergs gebeurd hé Maarten?”
“Nee dat klopt wel, enkel die keer dat dikke Henkie bijna was verdronken omdat hij niet durfde te vertellen dat hij niet goed kon zwemmen, maar met vereende krachten hebben we hem er op tijd uitgehaald”.
“Ja, maar hoe het er aan toegaat op zo’n echt nudistenpark, daar kunnen wij ook helaas niets over vertellen. Voor ons wordt het ook de eerste keer dat we naar een echt nudistenpark gaan, dus ook voor ons eigenlijk de vuurdoop. Maar een ding is zeker het heeft echt niets met seks of intimiteit te maken, dat gebeurt enkel achter gesloten deuren en ramen” grijnst Maarten want daar merken wij natuurlijk niets van.
“Ja maar, wat als Mario of Mark opeens met een stijve in het openbaar staan?” vraagt de Moeder bezorgt.
“Mam, dat gaat zeker niet gebeuren, vanaf mijn twaalfde ga ik al stiekem met klasgenootjes naar het naakt strand. U moest eens weten, hoe heerlijk wij het vonden om naakt te stoeien, zwemmen of te voetballen. En inderdaad soms kreeg er wel eens van ons een stijve piemeltje, wat dan nog. Die jongen ging gewoon even in het zand liggen tot het over was. Naderhand was het wel een gedoe om al het zand tussen het voorhuidje en de eikel weg te krijgen, maar de andere hielpen de vriendjes gewoon door zeewater in emmertjes naar het vriendje te brengen zodat die zich kon wassen”.
“Ja maar, hoe kwam het dan tot seks tussen jullie twee?” vroeg de Vader toen hij met de drankjes terug was.
“Ik heb Mark verteld dat hij op het naaktstrand was en vroeg waarom hij zijn zwembroek nog aan had, maar ook waarom er een tent in zijn broekje stond” zo was het toch ongeveer.
“Ja, we zijn naar een duinpan gegaan en Mario heeft me toen van mijn stijve afgeholpen, vanaf toen heb ik ook nooit meer met een paal rondgelopen. Maar wel geregeld met een stijve in een of ander duinpannetje gelegen, Mario wist mij er altijd vanaf te helpen en verder wil ik niet in details gaan, een beetje privacy moet toch kunnen niet waar?” zegt Mark verlegen.
“Jongens, zolang jullie het veilig doen hebben Pappa en ik er niets tegen. Jullie zijn oud en wijs genoeg, dat hoop ik toch!” lachte Mario zijn Mam.
“Nou ja, alleen laatst toen we onverwacht thuis kwamen en onze jongens compleet naakt voor de openhaard zagen liggen en die was niet eens aan” grijnst Mario zijn Vader.
“Ja hallo, jullie zouden het hele weekend weg blijven. En opeens staan jullie de zelfde avond nog in de woonkamer waar wij het ons net gemakkelijk hadden gemaakt” lacht Mario verlegen.
“Ja dat klopt wel, maar wij konden ook niet weten dat juist op die avond de auto de geest zou geven. In de stromende regen zijn we naar huis gevlucht, daar troffen we jullie twee poedel naakt aan op een berenvelletje voor de koude openhaard. Althans een haard die niet branden, jullie hadden net zo goed in jullie eigen slaapkamer kunnen gaan liggen!” verdedigt Mario’ s vader zich.
“Maar waarom zouden we, jullie gingen een weekendje naar Texel. Tenminste daar gingen wij vanuit, Mark vond het al pijnlijk genoeg om als een Adam door jullie te worden gezien ook al zijn we nudisten. Zo’n verrassing hadden we niet verwacht, zeker omdat wij niet wisten hoe jullie tegenover nudisme stonden!”
“Kom jongens laten we het gezellig houden, gebeurde zaken kunnen nu eenmaal niet worden teruggedraaid” zei de Moeder van Mario.
“Maar vertel eens jongens, hebben jullie je kleren en spullen al bijeen geraapt?” wilde Maria weten.
“Daar waren we zo klaar mee, maar denkt U dat we een zwembroek nodig zullen hebben!” grijnst Mark naar Haar.
“Luister jongen, een zwemslipje neemt niet veel plaats in, dus voor alle zekerheid zou ik het wel meenemen. Stel dat we een uitstapje gaan maken en jullie willen ergens een koele duik nemen dan zal je toch echt even een broekje meenemen, of aan de kant toekijken hoe wij wel die koele duik gaan nemen” grinnikte Maarten.
“Ja, daar had ik niet aan gedacht, maar ik hoop dat we niet te veel kerken of zo gaan bezichtigen!”
“Laten we ons maar verrassen, als we een uitstapje gaan maken kunnen we vragen waar we heen
gaan. Komen ze met een trip om kerken en kathedralen te gaan bekijken, dan kunnen we toch gewoon op het park blijven om naar het strand te gaan om te zwemmen en te zonnen?” lacht Mario.
“Hoezo Mario, wil jij ook al niets meer weten van de kerk en zo. Mark is ook al ineens van de ene dag op de andere van zijn geloof afgevallen en krijgen we hem bijna nooit meer mee naar de kerk. Oké, bij een begrafenis wil hij nog wel eens mee gaan, maar de communie gaat hij dan niet” zegt Maria.
“Dat is bij mij ook zo, ik voel me niet meer welkom in de kerk. En dat vanaf het moment dat die pastoor preekte en zei dat het geloof homofilie niet toe staat, een maand later kwamen de nieuwsberichten naar buiten wat er zich allemaal had afgespeeld tussen broeders, paters en zelf de nonnen konden met hun vingers niet van de kinderen afblijven waar zij de verantwoording voor hadden in internaten en zo” zei Mario.
“Klopt, dat is ook de rede dat Ben en ik niet meer naar kerkdiensten gaan, enkel wanneer een dierbare is overleden maar ook wij hebben gezworen dat we nooit meer de communie zouden gaan” bevestigt Mark het verhaal van Mario.
“Mark jonge, we hebben het hier al uitvoerig over gehad toen en ook hebben wij altijd gezegd dat jullie oud en wijs genoeg zijn om hierover zelf te beslissen maar wij hebben wel een andere mening. Dus wat ons aangaat hebben jullie de vrije keuze op dat gebied en respecteren deze dan ook” zei Maarten.
“Dat weten Mark, Matt en ik Pap, wij zijn jullie daar ook heel dankbaar voor!” dat weten jullie toch.
“Ja, jongen dat weten wij zeker en zijn ook blij dat jullie onze mening accepteren”.
“Jongens het wordt tijd om op te stappen, we hebben nog veel te doen de tijd rent ons weg!” zegt Maria.
“We hebben morgen nog de hele dag Mam, daarbij veel kleren hoef je niet in te pakken ik geloof dat wij nog nooit met zo weinig kleren op vakantie zijn gegaan en deze keer zelfs voor zes weken!” lacht Mark.
We namen afscheid van Mario’ s ouders, die wenste ons een fijne vakantie en een goede reis tevens duwde de Vader van Mario zijn zoon nog wat extra geld in de handen. Als teken dat hij niets moest zeggen tegen zijn Ma legde hij een vinger bij zich op de lippen, even later kreeg hij ook een handje van zijn Ma en ook daar zaten enkele briefjes van vijftig euro in. Ook zij gaf te kennen dat hij niets tegen zijn Pa mocht zeggen, danken na hij het geld aan en hij gaf zijn ouders een dikke knuffel.
Maria neemt plaats achter het stuur en Maarten zit naast haar, de jongens zitten samen op de achterbank daar pakt Mario zijn portemonnee om het geld weg te stoppen hij haalt met de ander hand het geld uit zijn broekzak en zegt “nou, mijn ouders zijn gul geweest, van ieder heb ik honderd vijftig euro gekregen ik denk dat ik wel een rondje ga geven op Corsica” grijnst hij met een brede glimlach.
“Had jij je Ma niet moeten zeggen dat je Vader haar voor was geweest?” vraagt Mark.
“Nee, van Pa mocht ik niets zeggen en Ma heeft het zelfde in mijn oor gefluisterd bij het afscheid nemen” grinnikte hij en stopte het geld in zijn portemonnee en daarna in zijn broekzak.
“Nou jij heb wel lieve ouders Mario, niet dat wij wat te klagen hebben hoor!” zegt Ben o ja Ma, als je het rechterpedaal verder induwt dan gaan we sneller.
“Heb jij nu werkelijk zo’n haast Ben?”
“Ja mam, ik wil dadelijk nog naar Geert fietsen. Dat beetje bagage kan ik goed achter op de fiets meenemen, het meeste heb ik daar al liggen!” grijnst hij.
“Ga jij ook werkelijk die lapjesstof meenemen Ben, niemand zal ze zien behalve Geert dan?” vraagt Maarten aan zijn zoon.
“Natuurlijk gaan die mee, weet U dat er mensen zijn die daarin gaan zwemmen en niet alleen aan het strand hoor ook in zwembaden. Er is toch niemand die het verschil ziet!” schaterde Ben het uit.
“Wat voor lapjes stof bedoel je Pa, ik ben het spoor even bijster?” vraagt Mark.
“Je broertje heeft het nodig gevonden om vanmiddag minuscule slipjes te kopen, ik weet niet meer hoe hij ze noemde maar meer als een veter achter en een stukje stof aan de voorkant is het niet” zegt nu hun Ma.
“Gaf man, ik heb ook altijd tanga’s willen kopen maar op het laatste moment durfde ik het niet meer, laat jij die aan ons zien als we op Corsica zijn Ben?” zegt Mark een beetje verlegen.
“Dat hoeft niet zo lang te duren, thuis kunnen jullie het zien. Laat ik nou toevallig er eentje aan hebben. Thuis wilde ik die sowieso uittrekken, door het plotselinge vertrek vanmiddag had ik daar de tijd niet voor gehad”.
“Weten jullie trouwens hoe een bejaarde persoon met zo’n tango aan genoemd wordt?” vraagt Mario.
Niemand kon er antwoord op geven, ook niet na lang nadenken.
“Nee, zegt Maarten ik in ieder geval niet, dus vertel het ons maar!”
“Dat is toch simpel, zo iemand wordt een VETERAAN genoemd. Snappen jullie het Veter – aan!” schaterde hij het uit.
En ook wij allemaal lagen in een deuk van het lachen, Ma kon nog net op tijd stoppen voor een rood verkeerslicht.
“Hoe kom je erbij, maar ik ben wel benieuw hoe het er uitziet als een uit de kluiten gewassen puber een tango staat!” grijnst Mark naar zijn broertje.
Ben geeft hem een tikje tegen zijn hoofd en zeg “pas op wat je zegt, met bijna zeventien ben ik geen puber meer lafaard die je bent” lachte hij.
“Hoezo lafaard?” vraagt Mark aan zijn broertje.
“Wie was het ook alweer die op zijn achttiende, niet eens durfde om een of meerdere tanga’s te gaan kopen in een winkel?” keek Ben zijn broer streng aan.
“Ik stammelde hij, zelfs op internet durfde ik het niet want wij hebben allemaal de zelfde voorletter”.
“Ja, Mam hoe komt het eigenlijk dat mijn voorletter een B is, dat vraag ik me al heel lang af?” vraagt Ben nu opeens.
“Nou kijk, wij hadden gehoopt dat jij een meisje zou zijn. Dus dachten wij aan Bernadette, maar na de geboorte bleek er iets tussen je benen te hangen met twee kleine balletjes en zo werd Bernadette een Ben” zegt zijn Mam.
“Oké Mam, dat is duidelijk maar ik breng toch echt wel een schoonzoon in de familie. En gelukkig hebben wij een vaatwasser anders had U de hele vaat met de hand moeten doen” grijnst Ben.
“Ken jij rekenen Ben? dan tel daar maar niet op. Aangezien jij eigenlijk een meisje had moeten zijn, hadden wij jou gewoon een rokje aangedaan en een schortje omgebonden en was jij de klos geweest na het eten” glimlacht zijn Pa.
“En ik zou dat gedaan hebben denken jullie, volgens mij had ik meteen dat rokje uitgedaan en uit protest ook mijn onderbroekje om vervolgens met enkel het schortje om bij de afwas te helpen!”.
“Ik denk dat ik jou dan was komen helpen!” lacht Mark en hebben gehoopt dat ik die tikken aan jou mocht geven als je te langzaam was.
“Pas op Mario, volgens mij heeft Mark sadistische neigingen. Want ook toen we jonger waren en wij aan het stoeien waren heb ik vaker klapjes op mijn blote billen gehad van hem en Matt hielp hem daarbij door mij vast te houden” zei Ben geniepig maar met een glimlachje.
“Zo, zo daar weten wij niets vanaf Ben, waarom heb jij dat nooit aan ons verteld?” dan hadden wij bestraffend kunnen ingrijpen zei Maria.
“Nou gewoon Mam, ik vond het eigenlijk wel leuk behalve als het te hard ging dan was het minder leuk, maar ik lokte het meestal wel zelf uit hoor” zei Ben nu wat verlegen.
“Dus eigenlijk zijn jullie alle drie een beetje sadistisch aangelegd” zei nu Maarten met een lachje.
“Nee, Matt deed mee omdat wij twee er plezier in hadden, Matt zelf heeft eigenlijk nooit iets gedaan buiten Ben vast gehouden zodat Ik hem zijn broekje omlaag kon trekken en hem billenkoek kon geven” verdedigt hij zijn oudere broer.
“Lijkt me eigenlijk wel leuk om een of meerdere broertjes of broers te hebben aan mijn zusje heb ik niet zoveel gehad!” zegt Mario die de hele tijd had geluisterd.
“Heb jij dan nooit iets met een jongen gedaan vroeger, ik bedoel een schoolvriendje of zo?” vroeg Ben.
“Jawel, een stuk of drie keer met mijn buurjongen hij was twee of drie jaar ouder dan ik. Bij de vierde keer wilde hij mij penetreren, gelukkig kwam er op het juiste moment een vriendje van mij op zolder binnen gelopen en die heeft mij geholpen om die knuppel bij me vandaan te halen. Uit dank hebben wij twee daarna vaak met elkaar geëxperimenteerd door samen te trekken en later trokken we elkaar af, maar mijn vriendje kreeg verkering en toen was het voorbij” verteld Mario.
“En die buurjongen dan?” vroeg Ben.
“Die rotzak wilde mij chanteren en de foto’s op het prikbord van onze school hangen, daarbij hield hij de foto’s onder mijn neus en ik zag dat het foto’s waren waar wij twee samen met elkaar bezig waren. Ik zei moet je vooral doen klojo, dan ziet iedereen wat jij met mij heb uitgespookt en kijken ze jou daar ook op aan” ik heb daarna nooit meer last van hem gehad en later is hij verongelukt met een motor daarbij had hij niet eens een rijbewijs en ook was hij nog geen achttien jaar. Achteraf bleek dat hij de motor had gestolen, maar het was gelukkig een eenzijdig ongeluk en is er verder niemand bij betrokken geweest.
Ondertussen waren we thuis gearriveerd Ma reed meteen de garage binnen, nadat Pa de deur had geopend met de afstandsbediening.
Eenmaal binnen in de kamer liep Maarten meteen naar de kast waar de bar zich bevond en vroeg aan Maria “schatje wil jij een glas rode wijn of liever die lekkere witte van gisteren?”
“Lekker doe die witte maar, de vader van Geert is volgens mij een echte wijnkenner. Smaak heeft hij in iedere geval, daar valt niet aan te twijfelen” lacht ze naar Maarten.
Wij de jongens liepen gelijk naar boven, Ben om zijn spullen te pakken en Mario en Mark waren benieuwd naar de tanga van Ben en liepen met hem mee de kamer van Ben binnen.
“Hé, wat krijgen we nou dit is mijn kamer broer!” zegt Ben tegen Mark en Mario.
“Dat weet ik ook wel broertje, maar jij had ons wat beloofd weet je nog?” zegt Mark hierop.
“Ja zegt Mario, of moeten we jou even helpen. Zeg het maar hoor wij zijn er bereid voor en grijpt Ben bij zijn armen vast”.
“Nee, nee dat hoeft niet, ik trek zelf wel mijn broek uit het is toch veel te benauwd hier in mijn kamer!”
Eerst trok Ben zijn t- shirt uit daarna liet hij zijn broek zakken, zo stond hij meteen in zijn tanga en konden de jongens hem bekijken.
“Wauw wat gaf man, maar ik denk dat ik niet in het openbaar met dat ding zou durven te lopen. Wel wil ik het eens proberen als het mag, ik ben benieuwd die mij staat” zegt Mark.
“Oké, maar onder een voorwaarde. Als jij de tanga aan hebt ga jij voor ons via de woonkamer een glas cola halen, uiteraard in alleen de tanga!” grijnst Ben naar zijn broer.
“Ja, ma maar dan ziet Pa en Ma mij!” stotterde Mark.
“Nauw en, Pa en Ma hebben Geert en mij al gezien in onze nieuwe aanwinst. De Pa van Geert vond het nodig om een foto naar onze ouders te sturen en wij zien jou toch ook dadelijk in mijn tanga” zei Ben met een glimlachje hij was in de veronderstelling dat zijn broer dat toch niet zou durven te doen.
“Kom op angsthaas, laat zien dat jij ballen heb!” moedigt Mario hem aan en begon aan het t- shirt van hem te trekken.
Ik had mijn tanga al uitgetrokken en hield die verleidelijk voor zijn gezicht.
“Als jij dat doet, dan breng ik de lege glazen terug ook in die tanga” moedigt Mario hem verder aan met een brede glimlachend.
“Nou vooruit dan, ik zal jullie laten zien dat ik geen bangerik ben!” en meteen begon hij zich uit te kleden.
Ook Mario begon zich uit te kleden want hij zou immers de lege glazen terug naar de keuken brengen, het was inderdaad erg benauwd in de slaapkamer van Ben. Zijn kamer ligt op het zuiden en er is al meer als twee weken niet meer gelucht, dus de warmte van de afgelopen dagen zat er goed in daarom gooide Ben ook meteen de raam wijd open zodat er wat van de koelere avondlucht binnen kon komen.
Samen met Mario gingen ze op het klein balkonnetje staan om wat frisse lucht te krijgen, Mark had de tanga aan en wilde meteen naar beneden lopen maar Ben zei “wacht even broer, die tanga moet wel netjes zitten hoor!”
Ben liep naar zijn verbaasde broer en ging voor hem op zijn knieën zitten “ kijk zei hij die krieleiertjes van jou moeten wel bedekt zijn hoor en het kopje van je penis ook” en hij stopte alles mooi achter het stukje stof van de tanga wat maar net ging.
En lachend liep hij weer terug om weer naast Mario te gaan staan aan het open raam.
“Goh Ben, wat hebben jullie een geluk om hier te wonen” zegt Mario als Mark weg was.
“Hoe bedoel jij dat Mario, waarom geluk?” vroeg Ben op zijn beurt.
“Nou, jullie kunnen lekker naakt op het balkonnetje gaan staan en zelf op het terras zitten zonder gezien te worden” lacht Mario.
“O dat, wij kunnen zelf in de hele tuin naakt rond lopen. Het toeval wil namelijk dat onze rechter buren ook nudisten zijn en de kinderen van de linker buren zonnen ook graag in hun nakie. In eerste instantie alleen toen ze alleen thuis waren, maar laterna ook als de moeder thuis is” grijnst Ben.
“Dat meen je niet Ben, Mark heeft dat nooit verteld aan mij!”
“Dat geloof ik je graag Mario, Mark weet dat ook nog niet. Maar niets zeggen hoor, dadelijk als jij de glazen heb terug gebracht gaan we alle drie naakt de tuin in en nemen plaats op het terras, opeens sta ik op en loop naar de achtertuin om de bal te halen die daar ligt. Ik ben benieuwd hoe Mark reageert als ik daar rustig heen loop?”
“Joh, dat meen je niet, hoe ben jij er achter gekomen dat de kinderen ook naakt zonden?”
In het kort vertelde ik hem de geschiedenis van Geert en mij, dat wij dachten dat de linker en rechter buren niet thuis waren en wij de gok wel konden wagen om in adamskostuum te gaan zonnen maar opeens vloog er een tennishoedje in de tuin.
“Wat stoer van jullie, ik zou dat nooit kunnen doen. Bij ons kunnen alle buren en achterburen in de tuin kijken, ik moet zelfs de gordijnen dicht trekken wanneer ik me uitkleed om te gaan douchen de achterburen kijken zo mijn kamer binnen” zegt Mario met een beteuterd gezicht.
“Daar was ik zo klaar mee, ik zou de gordijnen niet dicht doen en gewoon mijn kleren uitdoen en misschien zelfs extra voor het raam gaan staan in de hoop dat er iemand binnen zou kijken. Jij staat toch binnen in je eigen slaapkamer en vraagt niemand om binnen te kijken, dus kijkt er iemand dan is het zijn of haar probleem als hij jou in je blootje ziet staan” toch Mario.
“Toen wij er pas woonde ging het nog wel, ik trok me meestal gewoon uit en liep dan naakt via de overloop naar de badkamer. Maar na een jaartje werden er opeens achter ons woningen gebouwd, toen de eerste nieuwe bewoners introkken was het gedaan met mijn privacy. De eerste familie bestond uit vader, moeder en twee kinderen een jongen en een meisje ik vermoedde dat het een tweeling was ze leken even oud te zijn maar ik kan me vergissen. De knaap kreeg de kamer direct tegenover mij, schijnbaar was die gek op sterren want hij had een telescoop voor het raam staan. Toen ik terug kwam na het douchen zag ik toevallig dat de telescoop wel erg raar stond ( namelijk direct op mijn kamer gericht ) maar dat kon toeval zijn misschien had hij bij het inruimen van zijn kamer er tegen gestoten en is de telescoop zo richting mijn kamer gekomen”.
“Dat zou wel erg toevallig zijn geweest, normaal zou je denken dat hij zover uit de koers zou zijn geweest en in jullie tuin of bij de buren in de tuin zou kijken”.
“Na het douchen ga ik meestal even op bed liggen, zo ook die dag. Maar ditmaal viel ik in slaap tot mijn moeder riep dat het eten klaar was, ik stond meteen op en keek automatisch naar buiten en zag hoe de telescoop weer op mijn raam was gericht en hoe die jongen naar mij stond te kijken maar ook zijn zus stond naast hem te dringen om ook eens te mogen kijken vermoedde ik”.
“Leuk toch, jij bent toch ook een knappe stoere kerel. Ik weet zeker dat ik ook had gekeken als ik daar zou wonen, maar zou mijn zus of in mijn geval mijn broers er niets van hebben verteld” lachte ik naar hem.
Opeens ging de slaapkamerdeur open en Mark stond in de deuropening, strompelde met een slappe lach en een fles cola en drie glazen kwam hij naar binnen.
“Wat is er gebeurt Mark, was het zo leuk?” wilde Mario weten.
“Ja, in eerste instantie rende ik snel door de kamer naar de keuken om de cola en glazen te halen maar hierbij is de deur achter me dicht geklapt. Dus op de terug weg moest ik de glazen even ergens neer zetten om de deur te openen, Pa zei meteen Mark jongen toch, naakt ben jij veel mooier dat lapje stof ziet er gewoon niet uit en er hangt trouwens een van je ballen uit”.
“Dat zeiden ze ook toen Herman hun een foto had gestuurd van Geert en mij, alleen bij ons was alles mooi bedekt” lacht Ben naar zijn broer die nog steeds een bal naar buiten had hangen.
“Trek dat ding maar snel uit, dan kan ik hem aan trekken” glimlacht Mario naar Mark of ben ik nu vrijgesteld van de opdracht.
“Om de dooie donder niet, ook jij gaat in dat ding naar beneden. Ik wil de reactie van mijn ouders horen, ik ben benieuwd of ze de zelfde menig hebben over jouw schatje. Ik vind jou in ieder geval puur ook wel het mooiste hoor” grinnikte Mark.
“Ja inderdaad, afspraak is afspraak. Dus Mark trek mijn tanga maar uit dan kan Mario die vast aantrekken, als jij hem daarbij helpt dan schud ik vast de glazen vol” zegt Ben tegen zijn broer.
Mark wist niet hoe snel hij uit die tanga moest komen, met plezier overhandigde hij mijn tanga aan Mario.
“Had je niet een maatje groter kunnen kopen Ben, bij mij hangt er werkelijk alles uit zelf mijn piemel” grijnst Mario.
“Natuurlijk zijn die ook in grotere maten te koop, maar voor mij zijn ze goed anders had ik weer meer stof dat in de weg zou zitten” zegt Ben met een glimlachje.

Bingo
Berichten: 216
Lid geworden op: ma 22 dec 2008, 23:32

De nieuwe tent deel 28

Bericht door Bingo » di 25 okt 2022, 16:01

De nieuwe tent deel 28
“Ik kom je wel even helpen” lacht Mark.
Mark wist niet hoe snel hij bij Mario kon zijn en duwde de ballen van Mario achter het stof en ook zijn stijve piemel. Echter het stof stond zover naar voren dat Mario zijn ballen nog steeds te zien waren via de lies van hem.
“Wat denk jij Ben, zou het baten als ik heb even laat spuiten daarna is hij altijd een tijdje slap” lacht Mark vragend aan zijn broertje.
“Dat is een optie, maar ga dan wel even naar je eigen kamer of naar de badkamer. Ik wil hier geen vlekken op het tapijt hebben, zelf let ik er altijd op en dan zal jij even het tapijt komen vervuilen?” ik dacht het niet grijnst Ben.
Ja, ja is al goed en samen liepen ze naar de badkamer, Mario met een flinke tent in mijn tanga (dus eigenlijk weer een nieuwe tent, maar dit keer in het klein) dacht ik bij me zelf met een glimlachje. Na een minuut of vijftien kwamen ze weer terug en warempel, alles zat mooi in mijn tanga verstopt.
“Was het lekker Mark?” vroeg ik hem als ik hem bekeek.
“Hoe bedoel je dat Ben!”
“Nou gewoon, je gezicht zit nog onder de spermavlekken, volgens mij heb jij Mario gepijpt. Maar even in het grote spiegel kijken, daar heeft meneertje natuurlijk geen tijd voor?” grinnikte Ben.
Meteen strijkt Mark met zijn arm langs zijn mond en kijkt vervolgens of er daadwerkelijk nog sperma op zijn arm te zien is.
“Nee broer, het ziet op je linker wang ga maar even je gezicht wassen viespeuk die je bent” grinnikte Ben.
Zelfs Mario moest er om lachen, maar zijn zaakje zat nu wel goed opgeborgen achter het stukje stof van mijn tanga.
“Hij staat je goed Mario, ik zou er ook maar snel gaan kopen als ik jou was en koop er dan ook een paar voor Mark. Maar dan wel in de juiste maat voor jullie, jij bent steviger gebouwd als mijn broer” grijnsde Ben.
“Waar heb jij die gekocht Ben, ik wil er ook een paar kopen voor ons twee?”
“Deze hebben Geert en ik gewoon gekocht bij C&A, maar op internet hebben we ook mooie gezien. Ze waren van een soort kant of zo, in ieder geval waren ze mooi doorzichtig je kon alles zien zitten vooral omdat de modellen helemaal kaal waren geschoren en natuurlijk hadden ze een fraaie ogende sixpack”.
“Ja, die modellen worden natuurlijk extra uitgezocht voor de foto’s, daar kunnen ze geen modderfiguren voor gebruiken”.
Net op dat moment komt Mark terug de kamer in, hij was helemaal schoon gewassen.
“En jongens, ben ik nu weer netjes?” vroeg hij.
“Ja broer, maar wel netjes met twee woorden spreken hoor. Maar kom laten we de glazen ledigen en naar buiten gaan het blijft hier maar benauwd in de kamer”.
Iedereen vond het een goed idee, dus dronken we de glazen in een teug leeg, Mario nam de glazen in de hand en ik nam de fles cola mee die was nog maar half leeg ( of vol ) net hoe je het bekeek en samen liepen we naar beneden. Mario liep voorop de woonkamer door naar de keuken en hij deed het extra langzaam zodat onze ouders hem goed konden bekijken.
“Wacht eens even Mario, kom even hierheen jou staat die tanga het beste maar een ding moet je nog echt doen voor we op vakantie gaan!” zei onze Pa.
Mario deed wat Pa vroeg en liep naar hem toe en zei “wat is er mis met mij?”
“Draai je maar eens om beste kerel” zei Pa.
Mario stond nu met zijn achterwerk naar Pa gedraaid en wachtte af wat er komen zou.
“kijk jongen hier moet jij of Mark wat aan doen en Pa nam een haartje vast wat op zijn bil stond en trok eraan”.
“Auw, wat doet U nu?”
“Dat bedoel ik nauw, als je echt mooi bruin wilt worden dan moet jij je goed scheren. Des te gladder je ben des te sneller en egaal bruin je wordt, maar Mark zal je vast wel graag helpen. Voor de spiegel staande is ook maar een gedoe, maar daar heb je jou vriendje voor” en geeft hem een tikje op zijn bil.
“Bedankt voor de tip, maar hoe weet U dat U bent toch nog nooit naar een nudistenpark geweest?”
“Nee, maar toen wij jong waren gingen wij ook altijd naakt zonnen met onze vriendenclubje. Een van hun was altijd helemaal kaal geschoren of hij had gewoon geen lichaamsbeharing van zich zelf en die jongen was altijd mooi egaal gebruind, dus hebben wij ons ook kaal geschoren ( trouwens de meisjes deden dat ook met hun poesjes) en zo werden wij ook mooi bruin net als gebrande pinda’s” lach Maarten.
“Duidelijk, dus Mark jij heb straks nog een opdracht” glimlacht Mario.
“Dat doe ik graag, maar eerst even naar buiten om iets af te koelen. Wat ben ik blij dat mijn kamer niet zo benauwd is als die van Ben!”
“Ja, dat komt door de zwarte kersenboom die voor jou raam staat. Daardoor heb jij veel schaduw en is het niet zo benauwd op je kamer!”
Iedereen liep naar het terras in de tuin en namen plaats, Ben maakte de glazen opnieuw vol en Maria en Maarten hadden hun glazen wijn meegenomen naar buiten.
Na wat te hebben geklets over van alles en nog wat maar vooral over de vakantie stond Ben op en terwijl hij naar achteren in de tuin liep zei hij “jongens nog even een balletje trappen voor het te duister is?”
“Ben wat doe je nou man, de buren zitten ook op hun terrasje te genieten van de iets of wat koelte?” riep Mark paniekerig naar zijn broertje.
“Hé, wacht even ik kom er aan, ik mag toch hopelijk wel eventjes meedoen?” riep Paul over het hek.
“Natuurlijk Paulus sorry Paul bedoel ik natuurlijk, kom maar snel hierheen makker”.
Niet veel later kwam Paul in zijn nakie bij hun de plaats op gelopen, dat iemand hem zo zou kunnen zie interesseerde hem niet.
“Wat krijgen we nou?” stamelde Mark verbaasd.
“Tja Mark, jij moet eens vaker thuis komen in plaats van de hele tijd bij Mario rond te hangen. Dan zou jij ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws, onze rechter buren zijn namelijk ook nudist in hart en ziel” schatert Ben het uit.
“Maar hoe dan, ik heb er nooit wat van gemerkt dat jullie ook naakt in de zon lagen?” zegt Mark nog steeds verbaasd zijnde.
“Dat deden we ook nooit, wel gingen we altijd naar zuid Frankrijk op vakantie daar konden we heerlijk uit de kleren gaan. Hier in de tuin durfde mijn vader en moeder het niet te doen, ook niet toen ik vertelde dat ik vanuit mijn kamerraam verteld had ( ik had namelijk wel inzicht in jullie tuin ) dat jullie vaak naakt op jullie terras zaten als het zo warm was. Maar ze geloofde het niet, ik heb hun toen gevraagd om met jullie te gaan praten maar daar wilde mijn vader niets van weten!”
“Ja, en toen hebben Geert en ik hem uitgenodigd om er gezellig bij te komen liggen. Wij dachten dat we alleen buiten waren bij Paul en zijn ouders was niets te horen, maar Paul was alleen thuis en keek brutaal over de heg en zag ons daar bloot liggen te zonnen. Hij zei lachend, dat ziet er goed uit het is ook veel te warm egaal wat je aan hebt” Ben en Geert zeiden meteen kom er bij liggen.
Ja zegt Paul “en omdat ik er ook niet vies van ben aangezien wij al jaren in Frankrijk in ons blootje lopen op vakantie ben ik er bij gaan liggen. Een half uur later vloog er opeens een tennisshuttletje over de andere heg, Geert zei meteen kom hem maar halen misschien lusten jullie ook wel een glas cola, hoe meer zielen hoe meer vreugde er is”.
“Prompt kwamen ze alle drie naar ons toe, het duurde wel eventjes voordat ze de moed hadden om ook uit de badkleding te gaan. Het kwam vooral door mij, ik zei tegen Raymond dat hij beter zijn zwembroek helemaal uit kon trekken dan alles tussen zijn billen te trekken. Dat kan toch niet lekker zitten, alles zo opgepropt tussen de billen” grijnst Ben.
“Het duurde wel een tijdje maar door aandringen van de zusjes is hij toch overstag gegaan, maar dan moesten ook zij hun badkleding uit doe net zoals ze vroeger ook deden” vult Paul Ben aan.
“Hum, Mark ik denk dat ik toch vaker hier kom slapen, Ben had mij al ingelicht over de privacy die jullie nu hier hebben” lacht Mario naar Mark.
“Jongens, daar moeten we het nog even over hebben want Mark zijn kamer is een stuk kleiner dan die van Ben” grinnikte Maarten want ze hadden samen alles meegekregen wat er besproken werd tussen de jongens.
“Dat klopt wel Pa, maar Matt is toch bijna nooit thuis en hij heeft de grootste kamer van ons drieën misschien vindt hij het goed dat we de kamers ruilen?” zegt Mark iets verlegen.
“Dat moet je maar even kort sluiten met je oudere broer, jij heb natuurlijk wel gelijk als Matt en zijn vriendin een weekendje komen logeren kunnen ze het best met jou kamer doen voor die paar nachtjes is die kamer ruim genoeg!” maar dat moet jij met zelf Matt regelen.
“Oké Pap, ik bel hem zo eventjes op, dan kan hij er tijdens onze vakantie over nadenken en kortsluiten met Irene” zegt Mark.
“Daar zou ik niet te lang mee wachten, volgens mij wilde ze morgenvroeg vertrekken misschien zijn ze zelfs al weg?” zei Ben tegen zijn broer.
“Shit, daar heb je gelijk in ik heb het laatst ook gehoord!”
Mark rende meteen naar binnen net voordat hij naar binnen liep riep hij “beginnen jullie maar vast, ik kom er zo aan”.
De jongens begonnen met het over en weer schieten, maar ze kwam echt een mannetje te kort dus het was niet zo leuk tot er opeens van de andere kant werd geroepen door Raymond “Mag ik mee doen mannen?”
“Natuurlijk, maar neem wel je tenue mee. Jij weet dat wij erg gesteld zijn op de kleding ’s dracht” schaterde Ben het uit.
“Dat tenue heb ik altijd bij me, ik hoef me enkel te ontbloten” grijnst hij terug.
Eenmaal op de plaats stelde hij zich voor aan Mario, Ben en Paul kende hij al maar gaf ze toch even een box zoals dat tegenwoordig gaat. Raymond, Mario en Paul en ben vormde de groepjes.
Paul bekeek Raymond eventjes en zei “goh Raymond zo heb ik je nog nooit gezien, je mag er best wezen makker”.
“Ik jou ook niet, bedankt voor het complement mijn vriendinnetje zegt ook altijd dat ik er mag wezen, je moet namelijk weten dat als we alleen zijn ook vaker naakt op mijn kamer zitten om te game” maar ze is te goed voor mij, ze is me altijd te vlug af bij het spelen en telkens moet de verliezer een kledingstuk uittrekken”.
“En jij bent het eerste die bloot is, maar je vriendinnetje houd dan de kleren aan?” vraagt Paul.
“Nee, meestal doet ze dat een stripshowtje voor mij en telkens zit ik dan met een stijve piemel. Waar zij dan wel raad mee weet met haar handen, heel soms neemt ze hem zelfs in de mond” lacht hij verlegen naar de jongens.
“Slikt ze dan ook jouw jongensnectar, of ga ik nu te ver” vraag Mario.
“Dat is voor mij een weet, maar voor jou blijft het een vraag” grinnikt hij naar Mario.
Onder tussen kwam Mark weer lachen naar buiten en zegt “Matt heeft geen bezwaar, maar wil dan wel de kamer van Ben hebben als hij samen met Geert op kamers gaat wonen” en kijkt hierbij vragend naar Ben.
“Daar moet ik het eerst met Geert over hebben, maar ik zie daar geen probleem bij. Ik ben toch meestal bij Geert en zijn ouders, die hebben een jacuzzi, sauna en zwembad” lacht hij en kijk naar zijn Pa met een gemeen lachje op zijn lippen.
“Wacht maar jongen, als ik of wij de staatsloterij win of de vijf miljoen euro bij de postcode loterij winnen, dan koop ik het kasteel van de Meilandjes in Frankrijk” lacht hij.
“Mag ik dan op vakantie komen, dit jaar blijven we gewoon thuis door het gedonder met mijn verwekker, de meiden gaan naar een vakantiekamp dat was al besproken en betaald voordat gedoe met hem” zegt Raymond beteuterd.
Pa kijkt Ma aan en die knikte meteen van ja.
“Raymond is je Moeder thuis, zo ja wil jij haar even willen halen?”
Raymond keek mijn Pa aan en wilde meteen zijn kleren weer aantrekken maar Paul zei “Niet doe Raymond, wees trots op je lichaam en heb lak aan de buren die je zo eventueel zullen zien. Dat doe ik ook al de laatste tijd, dacht jij dat ik niet in de gaten had hoe Frits naar mij gluurt achter zijn gordijnen van zijn slaapkamer?”
“Wat jij weet het en loopt nog in je blootje naar hier?” vraagt Raymond verwonderd.
“Ja, die schijterluis durft na het trainen niet eens te douchen en ook na de gymles op school niet. Liever zit hij stinkend in de klas, niemand gaat na het gymmen nog naast hem zitten en ook verder laten ze hem links liggen op school en dito op het voetballen” zegt Paul.
Hierop loopt hij gewoon naakt naar huis ( het is toch maar een klein stukje ) en daar in de tuin roept hij naar zijn Mam.
“Ja, wat is er komt er uit de keuken, maar loopt meteen verschrikt naar buiten en dacht dat er wat was gebeurt met haar zoon. Daar ziet ze hem in zijn nakie staan, ze kijkt hem niet begrijpend aan!”
“Mam de buren willen je even spreken, met mij is alles goed en ik heb ook geen kattenkwaad uitgehaald hoor ik was gewoon een balletje aan het trappen met de jongens”.
“En daarom ben jij helemaal naakt?” vraagt zij hem.
“Ja Mam, dit is mijn nieuw tenue als we hier voetballen” schatert hij het uit.
Hoofd schudden loopt ze toch met Raymond mee, wel keek ze of er niemand was die haar zoon zo kon zien.
“Niet zo bang Ma, hooguit zit stinkende Frits achter zijn gordijnen te gluren” zegt hij tegen zijn Ma.
“Stinkende Frits, wie is dat nou weer Raymond?” vraagt ze hem.
“Dat is de jongen van drie deuren verderop, hij gaat nooit onder de douche na het sporten ook niet na het trainen bij het voetballen. Daarom hebben wij hem die bijnaam gegeven, na het gymmen stinkt hij vreselijk naar het zweet” verteld hij zijn moeder.
“Heb jij hem wel eens gevraagd waarom hij nooit met jullie wil douchen Raymond?” vraagt ze hem.
“Nee, waarom zou ik, hij ligt er gewoon uit bij ons?”
“Toch wil ik graag hebben dat jij hem morgen na de training mee naar ons neemt, ik zeg dan dat hij nogal ruikt en stuur hem samen met jou naar de douche” wil hij dat niet ( samen douchen met jou ) dan vraag ik hem naar de rede waarom hij dat niet wil zegt ze tegen haar zoon.
Ondertussen zijn ze bij de buren op de plaats en begroete ze de buren en de jongens, ook al keek ze nogal vreemd dat iedereen naakt was.
Maarten begint meteen en zegt “ik heb zojuist vernomen dat jullie deze zomer niet op vakantie gaan, wij echter gaan voor zesweken naar Corsica en zoeken iemand die de post uit de bus haalt en de rolluiken op en neer laten zodat ze denken er is iemand thuis maar ook binnen de plantjes water geven. Nu is onze vraag of jij dat wil doen, daarvoor in de plaats nemen we Raymond met ons mee op vakantie. Zijn zussen zijn op immers op zomerkamp en wij willen niet dat hij alleen met jou thuis blijft, kan jij ook wat leuks doen en bijkomen van alles zou jij dat willen doen?”
Raymond keek zijn Ma volverwachting aan, benieuwd wat ze zou zeggen.
“Ja natuurlijk, maar wat gaat het kosten om Raymond mee te laten gaan. Ik heb niet zo veel geld nu hun vader in de gevangenis zit?” vroeg ze beschaamd.
“Helemaal niets, waar er zes eten kan er ook zevende eter bij, met het slapen regelen we wel iets als het niet anders is slaapt hij gewoon op de bank in ons chalet” lacht Maria.
“Mam, op zolder ligt nog mijn shelter, je weet wel mijn tweepersoons tentje. Ik hoef dan nog alleen maar een luchtbed en slaapzak te hebben!” mag ik met hun mee gaan alstublieft Mam smeekt hij zijn moeder.
“Nou vooruit dan, een slaapzak en luchtbed kan ik nog wel betalen” lacht ze.
“Geef dat geld maar aan Raymond, zo heeft hij een extra zakcentje bovenop zijn zak en kleedgeld lacht Maarten kleren heeft hij toch bijna niet nodig en zonnebrandolie / crème kan hij van ons gebruiken wij willen niet dat hij er uitziet als een rode indiaan als we terug komen”.
“Wij hebben nog een luchtbed liggen, die gebruiken wel altijd als er onverwacht slapers blijven. En als het goed is ligt er ook nog een slaapzak van Matt op de zolder, die haal ik meteen naar beneden dan kunnen we die vannacht luchten!” zegt Ben en rent meteen naar binnen om de spullen te halen.
“Zo die heeft er ook zin in net als Raymond, maar hoe gaat het slapen op de ferry. Is er wel genoeg plaats voor hem, het is nogal onverwacht dat hij mee gaat?” vraagt de Mam van Raymond.
“O, dat is geen probleem Geert en Ben hebben een vier persoon ’s hut net als wij de ouders van Geert en wij slapen ook in een hut voor vier personen, Geert, Ben en Raymond slapen in de zelfde hut en Mark en Mario hebben een hut met een tweepersoons bed. Onderweg rijden Geert, Ben en Raymond samen in de auto van Geert zijn ouders en Mark en Mario rijden met ons mee!” dus je ziet er zijn geen problemen.
“Nou dan heb jij mijn zegen, maar wel braaf zijn en goed luisteren naar Maria, Maarten en de rest!”
“Als hij niet luistert dan laten we hem gewoon alleen achter op Corsica” grijnst Maarten.
“Wie wordt er achter gelaten op Corsica?” vraagt Ben wanneer hij terug is met de spullen.
“Mij, als ik niet braaf ben en niet naar jullie luister” zegt Raymond gespeeld snikkend.
“Nou troost je maar, als dat het geval is dan zullen Geert en ik ook héééél stout zijn. Volgens Geert is het weer er altijd mooi, echte winters kunnen ze niet en vooral de natuur is er prachtig” lacht Ben.
“En waar leven jullie van als jullie alleen daar blijven, en vooral hoe maken jullie je verstaanbaar volgens mij is jullie Frans nou niet zo goed?” zegt Maria.
“Oeps, daar heb ik niet aan gedacht. Dan zullen we toch maar braaf zijn hé Raymond!”
“Kom laten we daar op aanstoten, ober doe je plicht voor de volwassenen een glaasje witte wijn. Mario, Matt en Ben een biertje en voor de jongste een glas cola” en Maarten wijst daarbij naar Ben.
“Slavendrijver” mopperde Ben.
“Wacht dan help ik je even met het dragen” grinnikt Raymond.
“Slijmbal, ben je nu al bang om achtergelaten te worden. Jullie vakantie begint pas morgen avond” schatert Paul het uit.
“Hoor ik daar onze snotneus lachen!” klonk de stem van Paul zijn moeder.
“Kom er gezellig bij zitten, morgen of eigenlijk overmorgen heel vroeg vertrekken we naar Corsica” nodigt Maria Ilse en Anton uit.
Daar werd natuurlijk gretig gebruik van gemaakt, echter toen ze achterom de plaats op kwamen en zagen dat iedereen bloot was, behalve Raymond zijn moeder. Wisten ze niet hoe snel ook zij de kleren uit moesten doen.
“O, wat heerlijk hadden wij maar eerder met elkaar gesproken. Dan hadden we jaren eerder plezier gehad om hier te wonen” lachte Anton.
“Ja, ja nu praat U zo Pa, maar luisteren naar U zoontje wilde U niet. Ik heb al zo vaak gezegd dat onze buren ook nudisten zijn, maar natuurlijk werd ik voor gek verklaard” mopperde Paul dus eigen schuld dikke bult.
“Nou als ik dat zo bekijk, zal ik ook maar meedoen en uit de kleren gaan!” lacht Angelique.
“Kom op Mam, gaat U dat werkelijk doen?” vraagt Raymond verwonderd.
“Ja, waarom niet. Jullie voelen je allemaal prettig en dat gevoel wil ik nu ook hebben, ik had dat gevoel al toen ik jullie drie bloot in het gras zag liggen. Maar uit angst voor jullie Pa durfde ik het niet, jullie weten nu waartoe hij in staat is” zegt ze en meteen trok ze haar kleren uit.
“Wauw Mam, weet U dat dit de eerste keer is dat ik U bewust bloot zie. Misschien als baby zijnde is het wel eens gebeurd, maar daar weet ik niets meer van” stammelde Raymond verlegen.
“Trouwens Angelique zorgt voor onze plant als we weg zijn, daarvoor zorgen we dat Raymond een onvergetelijke vakantie tegen moed gaat Ilse” zegt Maria om van thema te wisselen.
“Oké, dat is lief van haar, wij kunnen gelukkig nog een beroep doen op de Oma van Paul. Maar als het haar ooit te veel word zou ik ook graag een beroep willen doen op jou Angelique als dat mag. Oma loopt al tegen de negentig jaar, nu kan ze het nog wel aan maar wie weet of ze het volgend jaar ook nog zo fit is”.
“Daar kunnen we altijd over praten, voorlopig zit er voor ons toch geen gezamenlijke vakantie in het verschiet. Ik ben blij dat de meiden op zomerkamp kunnen gaan en dat nu Raymond met de buren mee mag, en dat nog wel voor zes weken” lacht ze en strijkt hem door de haren.
“He Mam, U weet dat ik dat niet wil hebben. En meteen streek hij zich door de haren zodat ze weer in model zaten, althans dat hoopte hij”.
“Sorry kerel, maar ik ben zo blij voor jou”.
“Ik ook, maar dat is nog geen reden om mijn kapsel door elkaar te halen” zegt hij kort af maar wel met een glimlachje op zijn gezicht.
“Maar jou vriendinnetje Raymond, doet die dat nooit als jullie samen op je kamer zijn?” vroeg Mario.
“Wat, heb jij een vriendinnetje. Waarom heb jij ze nog nooit voorgesteld aan mij, ik heb jou al zo vaak gevraagd of jij nog niet een oogje op iemand hebt”.
“Dat vond ik nog te vroeg Mam, niemand weet het ook niet mijn zussen. Wij ontmoette ons altijd als er niemand thuis, dan hebben we het rijk voor ons alleen” zegt hij met een rood hoofd.
“Daar hoef jij je toch niet voor te schamen jonge, maar ik wil haar toch heel graag eens ontmoeten. Maar ook wil ik een gesprek hebben met die Frits of hoe heet hij ook alweer!”
“Ja Mam, Frits heet hij maar waarom wilt U hem nou spreken. Op school en bij het voetballen, laat iedereen hem links liggen, niemand wil omgang met hem hebben”.
“Juist daarom Raymond, straks doet hij zich nog wat aan omdat iedereen hem links laat liggen” zegt zijn Ma.
Opeens vraagt Anton “Paul, zou jij mijn pijp en tabak thuis even willen halen. Hier buiten kan ik toch even een pijpje opsteken, of heeft er iemand last of bezwaar tegen?”
“Als jij niet de ene na de andere opsteekt vinden we het wel goed, vroeger rookte ik zelf ook en weet hoe lekker dat was bij een glas bier of wijn” lacht Maarten.
Paul staat op en loopt naar hun huis, in de tuin zag hij dat het gordijn weer eens bewoog. Paul bleef staan en zwaaide naar het raam, maar ook zwaaide hij dat Frits moest komen. Even bleef het stil maar dan ging het gordijn en raam open en Frits wees naar zich zelf alsof hij vroeg bedoel je mij?
“Ja Frits, kom er gezellig bij zitten. Wees maar niet bang jij hoeft niet uit de kleren hoor als je het niet wilt, kom gewoon een colaatje drinken maar wij zijn wel allemaal naakt hoor” nodigt hij hem uit.
Hij stak zijn duim omhoog en duidde aan dat hij zou komen. Ondertussen liep Paul naar binnen om de pijp en tabak van zijn pa te halen.
Eenmaal terug in de tuin stond Frits al te wachten om mee te gaan naar de buren “ik heb iemand meegenomen, hopelijk vinden jullie dat oké?” zegt hij als ze samen de tuin in lopen.
“Wat Frits jij hier, waar komt die heilige dag vandaan?” vraagt Raymond.
“Er was niemand thuis bij ons, mijn ouders en broertje zijn naar Oma en Opa. En Paul heeft mij uitgenodigd om mee te komen, als er iemand thuis was geweest had ik niet gedurfd om te komen!”
“Waarom niet, je ouders zijn toch gewoon Nederlanders dus vanwege het geloof is het niet?” toch Frits.
“Ja en nee, mijn ouders zijn streng katholiek moet je weten. Zelfs zorg zij dat voordat we naar school of sport gaan onze onderbroekjes aan het onderhemd worden vast genaaid zodat we niet naakt kunnen gaan tijdens het omkleden bij de andere jongens op school of na het sporten”.
“Maar hoe doen jullie het dan als jullie naar het toilet moeten overdag?” vraagt Raymond zijn Ma.
“Zij hebben ons geleerd om de onderbroek zover mogelijk over de andere bil te trekken en zo naast de onderbroek kunnen poepen en bij het plassen moeten we gewoon langs een zijde van de broekspijp plassen want zelfs de gulpen wordt meteen na aankoop dicht genaaid” zegt Frits met een knal rood hoofd.
“Jeetje, dat is nog erger dan in de middeleeuwen. Daar was het de gewoonste zaak van de wereld dat de kinderen naakt gingen zwemmen, sterker nog in die tijd wist men nog niets van ondergoed of zo” zegt Mark dat heb ik tenminste gelezen in een geschiedenisboek van school.
“Dat klopt inderdaad, ik heb dat eens gezien in een oude film. Daar was ook een jongen die nooit met de andere mee mocht of eigenlijk kon gaan zwemmen, om de zelfde reden als bij jullie. Maar een vriendje wist wel raad en zo kon de jongen toch leren zwemmen, nu moet je niet denken dat hij in zijn ondergoed ging zwemmen want die zou nooit snel genoeg op gedroogd zijn” vertelde Ben.
“Ja maar, dat kan toch niet want thuis zou de moeder erachter komen omdat de draadjes stuk zijn” zegt Fris verwonderd.
“Als je het wilt en durft dan leer ik het je nu, en wel nu hier in de tuin waar iedereen bij is. Zou het draadje toch los geraken dan repareert mij Ma dat, ze is goed met draad en naald” lacht Ben.
Even keek Frits naar Ben zijn moeder, wanneer die ja knikte zei hij “oké, vertel me maar wat ik moet doen, ik ben erg nieuwsgierig geworden want volgens mij is dat namelijk onmogelijk” glimlachte hij verlegen.
“Oké Frits, jij heb al geen schoenen aan lekker gemakkelijk dus begin maar met je T-shirt en sportbroek uit te doen!” zegt Ben lachend.
Frits deed het en stond even later nog maar alleen gekleed in zijn onderbroekje en hemd.
“Mijn god, ik moet er niet aan denken dat ik met dit weer een onderhemd aan moet, zelfs in de winter draag ik die dingen nooit” opperde Mario.
“Mooi zo, kom nu maar dicht voor me staan met je gezicht naar mij toe gedraaid”.
Frits deed precies wat Ben verlangde, Ben keek even naar beneden en zag vreemd genoeg dat hij helemaal geen stijve of half stijve in zijn onderbroekje had zitten. Wetende dat hij dadelijk compleet naakt tegenover de andere zou staan verbaasde Ben toch wel, of zou het komen dat wij allemaal bloot waren?
“Oké, dan komt nu het simpele truckje voorzichtig liet Ben de bandjes van het onderhemdje over de schouders van hem glijden. Vervolgens stroopte hij alles in een keer omlaag en Frits was verlost van zijn ondergoed, hij draaide zich om en toonde zijn lichaam aan de andere die begonnen in hun handen te klappen” ook Ben deed mee en zei nu kun je heel simpel uit je gevangenis stappen.
“En hoe voelt het om voor allemaal vreemde naakt te staan, oké Paul en Raymond ken je natuurlijk van school en het voetballen!” vraagt Angelique.
“Omdat jullie ook allemaal bloot zijn voel ik me gewoon prettiger dan voorheen, het voelt zo natuurlijk aan. Ik snap werkelijk niet waarom onze ouders daar zo’n probleem van moeten maken, ik heb mijn broertje werkelijk nog nooit bewust naakt gezien en hij mij ook niet. In de tijd dat wij nog gewassen werden door mama was het altijd om de beurt, als ik aan de beurt was moest mijn broertje altijd beneden blijven en andersom was het voor mij ook wet om beneden te blijven” vertelde Frits aan ons.
“Straks wel voorzichtig aankleden, maar heel slim is je moeder niet geweest ze heeft nylondraad gebruikt en die kan wel tegen een stootje” lacht Maria.
“Ga maar lekker ergens zitten dan haal ik voor jou een glas cola jou. En in de toekomst ga je gewoon lekker douchen op school en sport, begrepen Frits” grinnikte Ben.
“Ja maar, hoe vertel ik mijn moeder dat ik voortaan een badlaken meeneem naar school en het voetballen?” zegt hij.
“Geen nood Frits, ik zal voortaan twee badlakens meenemen. Jij toch ook hé Paul, we doen het om de beurten oké” lacht Raymond en kijkt daarbij naar zijn Mam.
Die knikt met een brede glimlach naar de jongens en zei “een badlaken meer of minder ophangen gaat ons vast wel lukken hé Maria!”
“Zeker te weten, en gaven elkaar een hand”.
“Jeetje, wat ouderwets tegenwoordig geeft men zich een boks” lacht Paul.
“Zeg Paulus, waar zijn mijn lucifers zo kan ik de pijp niet opsteken?” vraagt Paul zijn Pa.
“Nou ja Pa, U heeft me duidelijk gevraagd om U pijp en tabak te gaan halen over lucifers is geen woord gevallen. En denk eraan ik heb heel veel getuigen hoor” grijnst hij.
“Ik breng wel een doosje lucifers mee voor U, maar Paul heeft wel gelijk hoor ik heb ook alleen maar gehoord dat U om de pijp en tabak vroeg!” schaterde Ben het uit.
“Ja, ja zo is de jeugd nu eenmaal, je moet ze tegenwoordig alles duidelijk zeggen!” zei Anton en sloeg vertwijfeld zijn handen voor zijn ogen en laat zijn hoofd in de handen rusten terwijl hij met zijn hoofd nee schud.

Bingo
Berichten: 216
Lid geworden op: ma 22 dec 2008, 23:32

De nieuwe tent deel 29

Bericht door Bingo » di 08 nov 2022, 16:53

De nieuwe tent deel 29
“Ja Anton, daar ben ik ook achter gekomen, het liefste zouden ze het nog zwart op wit willen hebben” lachte Maarten.
“Nee dat is ouderwets, de jeugd wil het tegenwoordig per mail hebben zo kunnen ze het altijd nalezen en bewijzen wat wij hun hebben gevraagd” verbeterd Anton Maarten.
Opeens werd Frits geroepen door zijn moeder “Frits weer zit jij, jij zou thuis blijven tot we terug waren van Oma en Opa. Heb jij je huiswerk af?”
Snel schiet hij zijn kleren aan en roept ondertussen “ik kom er aan Mam, en mijn extra huiswerk dat Pap me heeft opgegeven heb ik al af op een opgave na. Onder het genot van een cola hebben Paul en Raymond mij geholpen want die opgave snapte ik niet helemaal dus Pap kan het zo even nakijken, ik ben er over vijf minuten”.
“Geeft jouw Pa je werkelijk opgaven ’s op, ook al is het vakantie vraagt Paul verbaasd?”
“Ja, mijn broertje en ik gaan morgen voor drie weken naar een zomerschool, daarna hebben we drie weken vakantie en daarna moeten we weer terug naar die zomerschool. Pa vind het niet nodig dat wij zolang vrij van school zijn, maar ik moet nu echt gaan fijne vakantie voor jullie allemaal” en weg was hij.
Eenmaal thuis kreeg Frits de wind van voren “hoe kom jij erbij om het aan de bloteriken te gaan vragen, jij had het ook aan je vader kunnen vragen. En nu trek jij je kleren uit, ik wil controleren of jij niet ook uit de kleren bent geweest, ik weet zeker dat hun daar weer met zijn alle bloot waren of niet soms?” vertel het maar eerlijk jongetje.
“Ja Mam, ze waren inderdaad allemaal naakt en het was gezellig daar. Ze hebben een soort van vakantie borreltje georganiseerd, overmorgen gaan ze op vakantie. Ben en zijn ouders met nog een familie gaan voor zes weken naar een nudistenpark op Corsica, en Raymond mag met hun mee!” wreef hij zijn moeder extra onder haar neus, wetende dat zij daar niets over wilde horen het was tenslotte een doodzonde in haar ogen.
Ondertussen stond Frits in zijn ondergoed voor zijn moeder, die controleerde op haar beurt of de draadjes nog heel waren. Toen zij tevreden was zei ze “ga jij je nu maar douchen, maar niet te lang en blijf van je pietje af”.
“Oké Mam, maakt U dan eerst de draadjes los, en mijn pietje zal ik toch moeten aanraken om hem te wassen. Meteen kreeg hij een draai om zijn oren met de woorden niet zo brutaal tegen mij, als jij zover bent roep je maar even dan kom ik of Pa het wel doen en ik wil niet meer hebben dat jij naar die zondaars gaat. Ik moet er niet aan denken dat ze allemaal bloot zijn, dat in het bijzijn van hun ouders bah en nog eens bah” zei zij tegen hem.
Ondertussen was ook de vader erbij gekomen en had natuurlijk alles verstaan wat Frits tegen zijn moeder had verteld. Opnieuw kreeg hij een draai om zijn oren en pakte de vader hem stevig bij zijn arm vast en sleurde hem bijna naar boven om hem te gaan wassen.
Huilend ging Frits met zijn vader mee naar de badkamer en hij vroeg “waarom hij weer een klap had
gekregen hij had toch niets verkeerd gedaan, ik heb Mam gewoon antwoordt gegeven”.
“Nee jongetje, jij was bij de verkeerde mensen en mama wilde vast niet weten waar zij naar toegaan met hun vakantie. Ik of eigenlijk wij denken eraan om jou naar een kostschool te sturen, daar zullen de paters en broeders je wel bijbrengen wat goed en fout is!” zei zijn vader.
“Oh leuk Pa, het hele jaar met alleen maar jongens omgaan, ik mag met de vakanties toch wel naar huis komen hoop ik. Eigenlijk ben ik wel benieuwd hoe het daar gaat, het lijkt me leuk om op een slaapzaal te slapen tussen twintig of meer jongens”.
Opnieuw kreeg hij een klap te verwerken, en zijn vader trok met geweld de draadjes los van Frits zijn ondergoed. Hij deed het zo hard dat zelfs zijn onderbroekje stuk ging en op de grond viel, toen hij zag dat zijn zoontje met een halve stijven voor hem stond werd hij nog bozer op hem. Frits kreeg opnieuw klappen maar dit keer op zijn billen, maar ook op zijn half stijve piemel.
Door het geschreeuw en gehuil van Frits kwam nu ook de moeder de badkamer binnen en vroeg “wat is hier in godsnaam aan de hand, waarom huilt hij zo?”
“Dat lieve zoontje van jou geilt zich op bij de gedachten om met enkel jongens te slapen op een grote slaapzaal, wanneer hij naar een kostschool moet van ons. Kijk maar hij wordt er gewoon stijf van, die viespeuk van jou”.
“O, nu is het opeens mijn zoon, maar vergeet niet dat jij de vader bent en de mannelijke hormonen komen meestal van de vader en niet zoals jij beweerd van mij. Ik heb nog nooit een stijve gehad, maar jij wel drie keer zelfs een keer bij hem en een keer bij zijn broertje en die ene keer bij ons helaas overleden dochtertje” snauwt ze haar man aan.
“Weet je wat, was hem maar zelf ik raak die viespeuk niet meer aan. Ik ga ondertussen wel naar de kroeg om mij te bezatten, doei” en weg was hij even later hoorde beide de voordeur dicht slaan.
“Vindt jij het werkelijk zo fijn om uit huis te gaan Frits?” vraagt ze met tranen in de ogen.
“Ja Mam, sorry dat ik het zeggen moet maar ik wordt hier gewoon gek in huis. Alle regeltjes die jullie of eigenlijk Pa hebben gemaakt. Wij mogen niet samen in bad of douchen, net als op school daar worden we verstoten omdat wij nooit met de andere mogen douchen van jullie. Ik snap het gewoon niet wij zijn toch allemaal naakt geboren, weet U wel dat ik nog nooit Frankie naakt heb gezien. Op school horen we steeds van de leraren en zelfs van de broeders dat naakt zijn natuurlijk is, maar wel zo dat wij niets met elkaar mogen doen want dat is dan weer een doodzonden volgens het geloof”.
‘Vond jij het dan niet raar om de buren allemaal naakt te zien?” jongen.
“Nee waarom zou ik, enkel vond ik het een vreemd gevoel dat ik de enige was die gekleed was. Niemand van de mannen of jongens hadden een stijve piemel, jullie denken meteen alleen maar aan seks, maar daar is totaal geen spraken van ze zitten gewoon gezellig met elkaar te praten maar dan wel in hun nakie. Nou en wat is daar verkeerd aan, volgens mij zijn jullie gedachten en vooral die van Pa verkeerd” grinnikte Frits verlegen naar zijn moeder.
“Frits, eigenlijk moet ik je gelijk geven, ik ben het ook niet echt eens met die regels van jullie Pa. Vanaf nu worden jullie onderbroeken niet meer vast genaaid aan jullie hemdjes” zegt ze.
“Dus mogen wij gewoon met de andere jongens samen douchen, gewoon helemaal naakt?” vraagt Fritz aan zijn moeder.
“Ik hoop dat jullie je onderbroek aan houden, maar de keuze ligt bij jullie zelf” jonge.
Frits trekt opeens zijn witte onderbroek aan en gaat onder de douchekop staan, zijn moeder kijkt hem verbaasd aan.
“Kijk Mam, als wij de onderbroek aan houden wordt die bijna helemaal doorzichtig. Wat heeft het dan voor nut om die aan te houden, iedereen kan ons geslachtsdeel gewoon zien!” grijnst Frits.
“Ja nou je het zegt, het heeft inderdaad weinig tot geen nut om die aan te houden tijdens het douchen” daar heb ik niet aan gedacht dus doen jullie maar gewoon mee met de andere na het sporten mijn zegen hebben jullie twee van mij.
“Maar Mam, krijgt U daardoor geen ruzie met Pap?”
“Laat dat maar mijn zorg zijn, ik ben het allang zat hij met zijn regeltjes. Die man is nog heiliger dan de paus, of hoe zeggen ze dat altijd!”
“Zouden er zich toch problemen voor doen bij jullie als U man thuis komt, schroom dan niet om hulp te roepen wij zijn nog anderhalve week thuis” zegt Anton de vader van Paul.
“Dat zal ik zeker doen, ik leg dadelijk zijn slaapspullen op de bank want ik heb hem al eerder gezegd dat wanneer hij weer dronken thuis komt zijn slaapplek op de bank zal zijn. Dat heet als de Boris onze hond het goed vindt, hij slaapt normaal op de bank” lacht ze.
Hierom moesten ook de andere lachen, vooral als Frits verteld dat zelfs hij niet op de bank mocht komen wanneer hij er op lag noodgedwongen moest hij dan op de grond zitten tijdens het tv kijken.
“Dat komt mij bekent voor, als ik bij een bijzondere gelegenheid een biertje mag drinken en wil daarna onze poezen een knuffel geven op de bank beginnen ze te blazen. Schijnbaar kunnen ze niet tegen de reuk van bier, want als Mama of Papa een glas wijn op hebben blijven ze braaf liggen ook als ze met hun mond in de beurt komen van hun neusjes” grijnst Paul.
“Als jullie het niet erg vinden laat ik jullie alleen, ik pak mijn rugzak en fiets naar Geert” zei Ben opeens nadat hij op zijn horloge had gekeken.
“Dus ga je werkelijk nog met de fiets naar Geert en zijn ouders?” vraagt Maria.
“Ja, je weet dat Geert zijn Pa niet graag een omweg maakt s’ morgens vroeg om mij op te halen. Ik stel voor dat Raymond het eerste stuk met jullie mee rijdt en bij de eerste pauze kan hij dan overstappen naar ons” zei Ben glimlachend en naar Raymond kijkende.
“Ja zei Angelique, wij moeten ook gaan Raymond we moeten jouw koffer gaan pakken het is zo tijd om te vertrekken. Het schilt wel, veel kleding heb je niet nodig op een nudistenpark” grijnst ze streek Raymond over zijn rug en gaf hem een zacht tikje op zijn billen.
“Jeetje Mam, ik ben nog nooit zonder jullie op vakantie geweest en nu ga ik meteen voor zes weken met toch eigenlijk vreemde mensen voor mij op vakantie!”
“Hopelijk krijg je geen heimwee, want als ik het goed heb gehoord is het van hier naar Livorno bijna 1300 kilmeter, dan nog eens een overtocht van 6 uur naar Bastia en dan is het nog twee uur rijden. Dus je eventjes naar huis brengen gaat niet lukken” zegt Maria met een glimlachje.
“Als ik hoor hoe het eraan toe gaat heb ik geen tijd om heimwee te krijgen, hopelijk heb ik wat aan de Franse les van school. Ik ben benieuwd of ik wat heb aan die negen voor Frans op mijn rapport van dit jaar, zo niet kan ik mijn leraar op zijn dak geven”? schaterde Raymond.
Toen iedereen weg was zei Ilse “Paul trek even je sportbroek aan en loop naar die Frits en zijn ouders en vraag of ze eventjes hierheen willen komen, ben jij zo goed. Na dat verhaal van Frits zojuist wil ik nu toch echt met de ouders praten, want zo kan het niet verder gaan straks gebeurt er nog iets met die jongens?”
“Oké Mam, ik doe het wel eventjes ook al vind ik het jammer dat ik die broek aan moet doen” lacht hij naar zijn Moeder en steekt zijn tong uit, maar maakt dan wel dat hij snel uit de buurt is van haar.
Als hij weg is zegt Anton “Soms lijkt het of ze niet ouder worden, die kinderstreken van hem blijven maar terug komen Ilse” grijnst hij.
“Ben maar blij, als hij straks gaat studeren dan zal je die streken van hem gaan missen schat!” zegt ze terug.
“Daar heb je gelijk in, lieverd maar soms zou ik hem wel achter het behang willen stoppen” grijnst Anton.
Ondertussen is Paul ook bij Frits en zijn moeder, zoals verwacht was de vader naar zijn stam kroeg gegaan na de woordenwissel met zijn vrouw. Paul liep achterom de tuin binnen en werd begroet door de hond van Frits.
“Hallo mevrouw, mijn moeder vraagt of U even kon komen praten en een kopje koffie drinken. Frits weet wel waar we zitten hé vriendje!”
“Natuurlijk weet ik dat, maar hoe komt het dat jij een sportbroek aan hebt Paul?” grinnikte Frits.
“Dat is een order van mijn moeder, ze vond dat ik niet in mijn nakie naar jullie kon gaan. Je weet dat ik niet zo preuts ben en de achterburen zitten ook op de plaats, daarbij het maakt me niets uit als ze me bloot zien” antwoordt Paul zijn nieuwe vriend.
“O ja mevrouw, U hoeft niet uit de kleren hoor. Tenzij U het zelf wilt, niets moet alles mag” lacht Paul vriendelijk!”
“Dat was ik ook niet van plan jongeman, althans voorlopig nog niet” zegt Petra de moeder van Frits en Frankie.
Frankie hoorde het laatste nog en vroeg meteen “mag ik ook meekomen met Mama en Frits?”
“Natuurlijk hoe meer zielen hoe meer vreugde zeggen ze altijd, dat heet als je moeder het ook goed vindt”.
Hierop kijkt Frankie zijn moeder verwachtingsvol aan en als die ja knikt springt hij een gat in de lucht.
“Maar wel braaf zijn en het zelfde doet als je grote broer” en geeft Frits een knipoogje terwijl ze ja knikt met haar hoofd.
Frits kijkt haar vragend aan, en maakt een gebaar naar zijn broek. Opnieuw knikt Petra met haar hoofd van ja. Frankie wist namelijk nog niets van de nieuwe regels die zij met Frits had gemaakt. Paul en Frits liepen met de arm om elkaars schouder geslagen voor op naar de poort van Ben en zijn ouders, als op commando toen ze de deur opende gingen gelijk de broeken uit en liepen ze rustig naakt naar de anderen.
Frankie bleef abrupt staan en keek zijn moeder verbaasd aan en stammelde met een vuurrood hoofd “Mam wat doen die twee nu, maar ook de andere zijn helemaal bloot?”
“Ja Frankie jonge, dat weet ik. Als jij het wilt mag jij het zelfde doen als je broer, ook dat preutse gedoe thuis moet ophouden. Vanaf vandaag geen touwtjes meer aan jullie hemdjes en onderbroekjes en als jullie naakt willen slapen mag dat gewoon ook samen douchen is geen verbod meer, thuis maar ook op school en na de trainingen mogen jullie voortaan gewoon in jullie blote kont douchen samen met jullie team genoten of klasgenoten” glimlacht ze naar hem.
Frankie hoefde niet na te denken en wilde gelijk zijn kleren uitdoen, maar dat lukte niet, hij was de enige die nog een hemdje aan had en die zat natuurlijk nog vast aan zijn onderbroekje.
Hulp zoekende kijkt hij zijn moeder aan en vroeg “Mam kunt U mij helpen, ik krijg de draadjes niet los?”
“Dat komt zo wel, eerst moet ik me even voorstellen aan de andere en die mevrouw heeft vast wel een schaartje voor mij, zo kan ik die belachelijke draadjes verwijderen” lacht ze naar hem.
Terwijl Petera zich voorstelt aan de andere volwassenen zei Frits ”kom maar hier broertje, ik heb zojuist wat geleerd van een van de jongens!”
Frankie liep naar zijn broer en ging bij hem staan, afwachtend wat er komen ging. Frits nam de bandjes van het hemdje vast en schoof die over zijn schouders naar beneden en zei “ben je er klaar voor broertje?” voordat hij echter wat kon zeggen stroopte Frits zijn hemdje samen met zijn broeken omlaag en stond Frankie in het vrije.
Frankie stapte uit zijn kleren en wreef even over zijn pietje en ballen die blij waren om bevrijdt te zijn.
“Dat laatste hoef je niet meer te doen wanneer je spul er aan gewend is om niet meer op gesloten te zijn” grinnikte Frits naar Frankie.
“Nou ja zeg, wie heeft jou dat geleerd?” wilde Petera weten van Frits.
“Eerlijk gezegd weet ik dat niet meer, maar ik denk dat het Ben was. Maar ja, die is er niet meer hij is naar zijn vriendje, U moet namelijk weten dat Ben en Geert een verloofd stelletje is” zegt hij.
“Dat hoef ik toch niet te weten, homoseksuelen mensen zijn toch ook gewone mensen. De ene valt op vrouwen en de ander zoekt zijn heil bij het zelfde geslacht, ze kunnen er in iedere geval niets aan doen of veranderen het zit gewoon in hun gene”.
Frits kijkt zijn moeder aan en vraagt verlegen aan haar “dus Mam stel dat Frankie of ik ook zo zouden zijn wat dan, zou U daar geen probleem mee hebben?”
“Nee, natuurlijk niet jullie zijn mijn zoons en dat blijven jullie ook hoe dan ook. Natuurlijk wil ik graag kleinkinderen krijgen, maar als het niet zo is nou dan heb ik pech gehad en een adoptiekleinkind is altijd mogelijk” grijnst ze naar Frits en geeft hem een knipoogje.
“Mam, kunnen we straks een gesprekje hebben onder vier ogen?”
“Natuurlijk jonge, ik zal mijn bril afzetten zodat we een gesprek hebben onder vierogen” lacht ze.
Ondertussen spelen de jongens wat met een bal, de moeder van Paul begon een gesprek met Petra over van alles en nog wat. Op het laatste zei ze “ik maakte me gewoon zorgen om de jongens, stel dat ze door de bekrompenheid van hun vader op verkeerde ideeën zouden komen. Ik bedoel ze werden en nog steeds verstoten bij hun klasgenoten maar ook vooral bij hun teamgenoten bij het sporten”.
“Dat klopt, daar was ik ook bang voor. Stel dat ik gelijk heb en Frits valt inderdaad op jongens hoe reageert mijn man er op, eerlijk gezegd ik wil liever door gaan met mijn zoons dan met mijn man. Ik moet er niet aan denken dat Frits of Frankie zich iets aan doet door hun vader” snikte ze.
“Petra, kom op meid je bent op de goede weg. Spreek van je af en daar ben je nu al mee bezig, het zijn net zo goed jouw kinderen als die van hem. Zeg gewoon dat hij ouderwets is en met de tijd mee moet gaan, maar wel eerst als hij nuchter is!” grijnst Maria.
“Ja, de kinderen hebben hun vakantie nodig, ze werken al hard genoeg op school. Daarna hoeven ze nog niet eens extra les krijgen na de school, oké als ze ergens echt slecht mee zijn dan is bijles een uitkomst maar geen weken achtereen in hun vakantie” vult Maarten Maria aan.
“Ja dat klopt, die middeleeuwse tijden zijn vanaf nu voorbij, ik ga vanavond een gesprek met Frits aan volgens mij valt hij echt inderdaad op jongen”.
“Och, ik of eigenlijk wij heb drie zoons waarvan er twee op mannen vallen. Inderdaad in het begin is het even wennen, Ben was de eerste die uit de kast kwam twee of drie maanden later kwam ook Mark uit de kast. Maar wij hebben er nooit echt mee gezeten, ze zijn hoe ze zijn en ze blijven lieve en goeie jongens net als Matt”.
Petra staat op en neemt afscheid van de andere, daarna roept ze Frits en Frankie want het werd tijd om naar huis te gaan.
“Hé Mam, net nu het leuk is wilt U al naar huis gaan!” zeurt Frankie.
“Ja natuurlijk, of willen jullie straks zonder avondeten naar bed gaan?” lacht ze naar hem.
Mokkend willen de jongens hun broek aan trekken maar Petra zegt “wat is dat nou, dat stukje kunnen jullie ook wel zo naar huis gaan en meteen door lopen naar de badkamer want jullie zijn helemaal bezweet”.
“Echt Mam, maar ik wil wel als eerste douchen hoor!” zegt Frankie.
“Oké, ik dacht dat jullie vanaf nu samen zouden douchen of in bad gaan. Maar schijnbaar heb ik dat mis, het zou trouwens ook goedkoper zijn als jullie je tegelijk zouden douchen of het bad gebruiken” grijnst ze naar haar kinderen.
De jongens keken elkaar verwonderd aan en toen naar hun moeder, ze begrepen er niets meer van. Was dit werkelijk hun moeder die dat zei?
Met een boks namen ze afscheid van de andere jongens en wilde snel naar huis rennen maar Mark hield hen tegen en zei “pas wel op met Boris, dadelijk denkt hij nog dat het worstjes zijn wat daar tussen jullie benen bengelt!”
Lachend vervolgde ze hun weg naar huis en rende meteen naar boven, waar ze hun vuile was in de wasmand smeten.
“Wat doen we, onder de douche of in bad?” vroeg Frits zijn broertje.
“Laten we lekker in bad gaan, ik kan me niet herinneren dat wij dat ooit hebben gedaan!” zei Frankie.
“Ik ook niet, misschien dat wij ooit eens als baby samen in bad zijn geweest. Maar dat geloof ik niet zoals Pa ons nu nog steeds behandeld” glimlacht Frits.
Frankie zat al in het bad en duwde de stop erin, tevens spoot hij een flinke scheut doucheschuim in het bad, ook Frits ging het bad in en draaide de mengkraan open zodat het bad vol liep.
Opeens stond hun Ma in de deur en zei “jullie maken er toch hopelijk geen waterballet van hé jongens, want dan moeten jullie het zelf opruimen. Wat een fijn gezicht is het om jullie samen zo in bad te zien zitten, vroeger mocht ik dat nooit doen van jullie Pa volgens hem hoorde dat niet”.
“Zie je nauw Frankie, ik had wel gelijk hé. Zelf als baby werden wij apart gewassen, ik zei voorheen nog tegen Mam dat ik jou nog nooit bloot had gezien en nu zitten we lekker poedelnaakt tegenover elkaar in een en de zelfde badkuip”.
“Dat klopt jongen, en dat kwam alleen maar door de preutsheid van jullie Pa en ik durfde me niet te verzetten tegen hem. Maar dat is verledentijd, als jullie dadelijk klaar zijn komen jullie maar gewoon in je nakie naar de keuken om te eten!”
“Meent U dat werkelijk Ma?” vraagt Frankie verbaasd.
“Ja jongens, vanaf heden waait er een andere wind door huis. Jullie slaapkamers liggen aan de achterkant dus op jullie kamers kunnen jullie je vrij bewegen, maar niet alleen daar ook beneden als de Rolluiken naar beneden zijn en er natuurlijk geen bezoek is” grinnikt Petra.
“Maar wat zegt Pa daarvan, ik kan niet geloven dat hij zich daarbij neerlegt zo bekrompen als hij is!” vraagt Frits aan zijn Mam.
“Laat dat maar aan mij over, ik stel hem gewoon voor de keuze. Of hij accepteert mijn regels, of hij bekijkt het maar steeds dat zuipen als hij zijn zin niet krijgt stoot me al langer tegen mijn borst” jonge.
“Wilt U dan gaan scheiden Mam?” vraagt hij verwonderd.
“Als het niet anders is, je vader werkt steeds vaker over maar op het einde van de maand komt er niets extras binnen op de lopende bankrekening en ook niet op de spaarrekening” dus heb ik zo mijn twijfels of dat wel klopt wat hij zegt verteld ze haar zoons.
“Wat wilt U zeggen Mam, denkt U dat Pa iemand anders heeft? Want het extra geld verdrinken kan niet, dan zou U het moeten ruiken!” toch Mam vraagt Frits.
“Dat klopt inderdaad, maar tegenover ons doet hij zo schijnheilig als het maar kan. Hij komt over alsof hij nog heiliger is dan de paus, want niets mag van hem”.
“Daar heeft U gelijk in, wij mogen niet douchen met de andere jongens, zelfs wij twee niet onder elkaar. Gelukkig worden we niet met de handen boven de dekens vast geboeid, zoals dat vroeger gebeurde wanneer de jongens maar ook de meisjes hun lichaam begonnen te onderzoeken” lacht Frits naar zijn moeder.
“Hoe kom je op het idee jongen, maar ik ga naar beneden om te koken. Help jij ondertussen Frankie maar met het wassen en hij kan jou dan helpen met je rug, maar denk er aan geen waterballet maken”.
Als Petra op de trap is roep Frankie nog snel “Mam wat eten we eigenlijk vanavond?”
Ze roept terug “Wat willen jullie hebben tosti ham kaas of spaghetti?”
Frankie kijkt Frits aan en roept dan meteen terug “tosti ham kaas” Mam.
Frits stoot zijn broertje aan en zegt “op vrijdag tosti ham kaas, ik geloof werkelijk dat Mama van haar geloof is gevallen. Wij hebben nog nooit op vrijdag vlees gehad, het was altijd salade of een of ander vis gerecht!”
Net op tijd draaide Frits de kraan dicht, een paar minuten later en het bad zou overgelopen zijn en hadden ze na afloop de badkamer moeten dweilen.
“Joh, je was net op tijd” lachte Frankie.
“Ja hè, anders had Jij straks moeten dweilen!”
“Hoezo ik nou weer, wij zouden samen de badkamer schoon moeten maken als we er een waterballet van zouden maken zei Mama?” protesteerde Frankie.
“Ik ben de oudste en mijn wil is wet, dat zegt Pa toch ook altijd” grinnikte Frits en geeft zijn broertje een knuffel in zijn nek omdat hij met de rug naar hem toe zat.
“Mooi niet hoor, jij bent wel de oudste maar daarom nog lang niet de baas” lacht hij ik ben namelijk veel sterker dan jij.
“Oké, oké het was maar een grapje, maar laat nou maar eens zien of jij daadwerkelijk je pietje zelf goed schoon kan maken of moet ik je daarbij helpen?” zegt Frits.
Frankie ging op zijn knieën zitten en trok langzaam zijn voorhuidje naar achteren, Frits keek ondertussen over de schouder van Frankie of hij het ook wel goed deed. Frankie maakte met zijn hand een kuiltje en deed er water in vervolgens waste hij zijn eikel en het randje goed schoon.
Frits gaf hem een schouderklopje en zei “je heb goed opgelet toen Mam je waste, jij bent super goed man!” geeft hij hem nog een complementje.
“Was jij nu mijn rug eventjes dan doe ik dat dadelijk ook bij jouw Frits?”
“Is goed mannetje” en meteen nam hij de shampoospons en begon stevig over de rug van zijn broertje te gaan.
“O, dat voelt goed Frits, Pa of Ma doen dat veel rustiger dan jij” kreunde Frankie.
Zijn haren en de rest deed hij zelf, onder toezicht van zijn oudere broer. Die hield hem goed in de gaten of hij het ook wel goed deed, maar tevens merkte hij dat het water begon te afkoelen en zei daarop “oké kei, dat doe je goed maar nu ben ik aan de beurt want nog even en ik zit in het koud water”.
Hierop stonde ze beiden op en verwisselde ze van plaats. Terwijl Frits voor zijn broertje stond trok hij zijn voorhuid naar achteren en begon zijn eikel en de rest te wassen onder het toeziende oog van zijn broertje. Frits kon niet voorkomen dat zijn piemel een beetje stijver werd, daarom draaide hij zich een beetje om in de hoop dat Frankie dat niet zou zien maar hij was al te laat.
“Heb jij daar ook last van, ik dacht al dat er iets niet klopte met mij” stammelde hij.
“Nee jonge, dat is heel gewoon. Maar daar hebben we het nog wel eens over maar nu niet we moeten opschieten”.
“Frits daar boven jou pietje moet je nog eens goed wassen daar zit nog vuiligheid” en wees net boven zijn broer zijn piemel”.
“Nee jochie, bij mij begint er al haar te groeien. Dat krijg jij ook als je wat ouder bent. Kijk maar eens goed dan zie je dat mijn donshaartjes donkerder worden, bij jou zijn ze nog gewoon blond maar ook die zullen straks donkerde worden. Vermoedelijk niet zo donker als bij mij om dat jij van nature blond haar hebt” grijnst hij terwijl zijn piemel steeds stijver werd.
“Draai je maar helemaal om zodat ik je rug kan wassen, het water wordt inderdaad al kouder en jij moet nog je haren wassen” zegt hij lachend.
Snel wordt alles afgewerkt en net toen ze klaar waren en afgedroogd riep Petra dat ze moesten opschieten want de tosti’s waren bijna klaar. Frankie wilde zich een boxer aantrekken maar Frits zei “wat doe je nou, nu mogen we eindelijk bloot naar beneden gaan en nu durf jij niet meer. Mam heeft toch duidelijk verteld dat we na het wassen in onze nakie naar beneden mogen komen om te eten!”
“Ik durf het eigenlijk niet, ik ben bang dat Pa thuis komt en we een pak op onze donder krijgen” stotterde Frankie half snikkend.
“Daar hoef je niet bang voor te zijn, Mam heeft ons toestemming gegeven en zal van zich afpraten en ons verdedigen. Als het niet anders is dan help ik Mama wel, dus gewoon doen en daarbij ik verwacht niet dat hij zo snel terug komt uit zijn kroeg” lacht Frits geruststellend naar zijn broertje.
Dus liepen ze samen naar beneden via de kamer kwamen ze in de keuken terecht waar hun Mam al stond te wachten en zei met een brede grijns “Daar zijn mijn Adam’ s eindelijk en was het lekker?”

Bingo
Berichten: 216
Lid geworden op: ma 22 dec 2008, 23:32

De nieuwe tent deel 30

Bericht door Bingo » di 22 nov 2022, 17:54

De nieuwe tent deel 30
“Hoe bedoeld U dat Mam, wat moet er lekker zijn geweest van het badwater heb ik niets gedronken. Als ik eerlijk ben denk ik niet dat het zeep water zal smaken?” grinnikt Frits met een opgetrokken wenkbrauwen naar zijn Ma.
“Nee domkopje, ik bedoel het voor het eerst samen in bad gaan. Na al die jaren van ontzien door jullie Pa!” zegt ze.
“O, dat bedoelde U. En inderdaad het was heerlijk dat vond ik tenminste, ik denk dat het voor Frankie ook geldt” toch Frankie?
“Ja dat was het zeker, ik heb zelfs complementen gekregen van Frits omdat ik mijn pietje goed deed wassen. Maar een ding moet ik wel zeggen, hoe hij mijn rug waste was veel lekkerder dan dat U dat altijd deed!” lacht hij.
“Hoezo Frankie, wat deed hij dan anders dan ik. Ik deed het toch altijd zachtjes, of niet dan?” zei ze verbaasd.
“Ja Mam, U deed het altijd te voorzichtig. Het leek wel alsof U dacht dat ik van glas was, Frits niet de dacht dat ik een stuk hout was wat glad geschuurd moest worden, hij deed het heerlijk hard dat voelde zo anders als bij U Mam”.
“Ik wilde jou geen pijn doen, had ik dat geweten dan had ik het ook harder gedaan. Maar de volgende keer dat ik jou in bad stop, beloof ik jou dat ik je flink onder handen neem” grijnst ze.
“De volgende keer lacht Frankie, die zal wel niet zo snel meer komen. Ik heb bewezen dat ik me nu zelf goed kan wassen!” Mama vraag maar aan Frits.
“Dat klopt wel Frankie, maar als ik er eens niet ben of zo dan is het natuurlijk wel fijn als Ma jouw rug doet” toch Frankie.
“Nou vooruit dan, bij wijze van uitzondering mag Mam mijn rug dan wel wassen” grinnikte hij naar zijn Ma.
“Maar nu even wat anders, ik heb twee vragen aan U Mam. De eerste is moeten we nog wel naar de zomerschool en de tweede hoezo krijgen we op vrijdag ineens vlees?” vraagt Frits.
“Wat de school aangaat Frits, enkel wanneer jullie zelf willen. Morgen bel ik met dat internaat als jullie dat willen om te kijken of we er nog onderuit kunnen komen, maar na onze vakantie van drie weken blijven jullie sowieso lekker thuis”.
“Nou die drie weken wil ik wel naar dat internaat, het is eigenlijk best gezellig met die andere jongens. Maar die drie weken is voor mij dan ook wel genoeg, zeker nu ik gewoon met de andere jongens mee kan douchen” lacht Frits.
“Ja Mam, zo denk ik er ook over. Ik hoop wel dat mijn vriendjes van de afgelopen jaren er ook weer zijn, het was kei gezellig op de slaapzaal met de andere jongens. Wat hebben wij gestoeid die avonden, tot de oppasser kwam om ons te kalmeren en zei dat we moesten gaan slapen!”
“Goed dan zal ik morgen bellen dat jullie alleen de eerste drie weken komen en de laatste twee annuleer ik dan, en wat dat vlees aangaat dat is ook verledentijd. Ik weet nog goed toen broeder Frederick ( je vaders broer ) op vrijdag een jubileumfeest had, jullie had ik ondergebracht bij mijn zus omdat jullie nog te klein waren. Ik wist niet wat ik zag, er werden wel drie soorten vlees opgediend. Bij navraag hoe dat nou zat met dat verbod om op vrijdag vlees te eten kreeg ik als antwoord, och dat is al lang achterhaald!” vertelde broeder Frederick met een brede glimlach en een kippenpootje in zijn hand.
“Ja maar, waarom mochten wij dan geen vlees eten op vrijdag?” wilde Frankie weten.
“Dat kwam door jullie vader, hij hield zich aan de oude regels”.
“Dus had U gelijk wat Pa aangaat, hij is nog heiliger dan de Paus zelf” grijnst Frits.
“Juist jonge, daarom heb ik besloten het roer om te gooien. Vanaf nu gaan mijn regels gelden, ik laat mij of eigenlijk ons niet meer tiranniseren door hem” lacht ze verbitterd.
“Mam mag ik wat vragen?” vraagt Frankie.
“Natuurlijk jonge, wat wil jij weten”.
“Nou, is het normaal dat er zwarte rook uit het tosti-ijzer komt. Ik heb dat nog nooit eerder gezien?” vraagt hij terwijl hij een handdoek van de stoel wilde halen om eindelijk te gaan zitten.
“Hé verdorie, dat is mij nog nooit eerder gebeurt en die handdoek moet blijven liggen. Het is de bedoeling dat jullie erop gaan zitten, dat is hygiënischer nu komen jullie net uit bad maar normaal kan het altijd zijn dat jullie sporen achterlaten op het stof van de keukenstoel of zoals buiten in de terrasstoelen. Maar ik maak snel even nieuwe tosti’s, deze zijn niet eetbaar” en wilde ze gelijk weggooien.
Maar Frits zei “wacht even Mam, de ham is nog goed ik weet zeker dat Boris er blij mee is!”
“Mam, U zei net iets over buiten op de terrasstoelen. Betekend dat dan dat wij ook voortaan buiten bloot mogen rondlopen en voetballen?” wilde Frankie weten en keek haar verbaasd aan.
“Ja jongens, en in het zwembadje hoeven jullie ook geen zwembroekje meer aan te trekken” zegt ze terwijl ze opnieuw twee tosti’s in het ijzer lag voor de jongens.
Opeens horen ze Frits lachend zeggen “nee Boris alleen het vleesje in mijn hand, wen er maar aan dat wij voortaan vaker naakt gaan lopen en mijn piemeltje heb ik juist gewassen dus die hoef je niet meer schoon te likken”.
“Wat was er aan de hand Frits, wat deed die rare hond van ons?” vraagt Petera.
“Nou ik gaf Boris die plakjes ham, hij begon me meteen te besnuffelen en likte aan mijn piemeltje” grijnst hij naar zijn Ma.
Met zijn alle lachte we hierom, even later zaten Frankie en Frits lekker te genieten van hun tosti. Ook voor haar zelf maakte ze twee tosti’s en toen die op waren gingen er weer twee nieuwe voor de jongens in het tosti-ijzer.
Net toen ze klaar waren met eten kwam hun vader dronken thuis, hij zag de blote jongens aan tafel zitten en begon meteen te tieren dat ze naar boven moesten gaan om hun kleren aan te trekken.
Maar Petera kalmeerde de jongens en zei “blijf maar rustig zitten, ik heb jullie tenslotte gezegd dat jullie na het gezamenlijke bad gewoon zo naar beneden mochten komen om te eten. En niet enkel vandaag, voortaan gaan jullie samen in bad of douchen en let maar niet op wat jullie vader zegt die is toch dronken zoals gewoonlijk als hij uit de kroeg komt!”
“Wat gaan we nou krijgen, ik ben nog altijd de baas in huis!” brulde hij en dreigde Petra te gaan slaan.
“Frits jongen, neem dit even op met je Handy. Zo hebben we bewijsmateriaal dat hij mij slaat, ik ga natuurlijk gelijk naar de politie om aangifte te doen als hij ook mij ook maar met een vinger aanraakt. Dat baasje spelen is voor altijd verledentijd, voortaan heb ik het hier voor het zeggen” is dat duidelijk mannetje en laat de jongens met rust want anders is daar de deur.
Frankie zit dat hij toch hun Ma wil gaan slaan, snel grijpt hij naar zijn leeg bord en houdt die tussen zijn Moeder en vader zijn hand in als een soort van schild. Door de enorme klap verbrijzelde het bord en bloedde de hand van zijn vader, natuurlijk schreeuwde hij het uit van de pijn.
Frits filmde alles en Frankie riep naar de buurman “Buurman, help ons alsjeblieft Pa draait helemaal door en slaat onze Mam”.
“Hij kwam meteen in actie en riep nog snel dat er iemand 112 moest bellen, terwijl hij de plaats op rende zag hij hoe ook Boris naar binnen rennen”.
In de keuken ging Boris tussen het vrouwtje en baasje staan en liet zijn tanden zien als dreiging naar het baasje. Het was tenslotte het vrouwtje wat hem steeds eten gaf samen met de jongens, ook was zij samen met Frits en Frankie die hem uit lieten en met hem speelde.
Frits filmde alles wat hij zag en zei “dat zijn goede opnames voor de politie, alles sta er prima op”.
Als de vader opeens de buurman in de deuropening ziet staan wil hij op die af gaan, maar bij het zien van zijn biceps werd hij toch wat rustiger want de buurman werkt in de bouw en gaat daarbij ook nog eens twee keer per week naar de sportschool.
“Bedaar man, de politie is al onderweg. Ze kunnen elk minuut arriveren” zegt de buurman heel rustig.
Ondertussen was ook de buurvrouw gekomen en had voor haar man een badjas meegenomen, zelf had ze ook een badjas aangedaan. Toen de deur bel ging rende Frankie gelijk naar de voordeur en liet de politie binnen, dat hij en zijn broer geen kleren aanhadden interesseerde hem niet. Dat Boris nog steeds met ontblote tanden tussen zijn Man en de vader stond vond hij wel prachtig, zo kende hij Boris niet.
Een van de agente vroeg “jongeman kan jij de hond even weghalen, dadelijk valt hij ons nog aan”.
“Och hij doet niets, tenminste zolang jullie niet aan het vrouwtje komen. Nu verdedigt hij zelfs het vrouwtje tegen het baasje, maar ik haal hem wel weg hoor. Boris kom maar het is goed jonge, de agenten zorgen er wel voor dat vrouwtje niets gebeurt. Tot ieders verbazing werd Boris meteen rustig en liep naar Frankie, wel gromde hij nog steeds naar zijn eigen baasje”.
“Zo , zo die is goed afgericht zeg. Gaan jullie ermee naar een hondenclub of zo?” wilde een agent weten.
“Nee hoor, maar voor hem is het vrouwtje heilig. Hij weet dat zij altijd voor zijn eten zorgt, dus kom niet aan haar!” zoals jullie kunnen zien lacht Frankie.
Frits was ondertussen gestopt met filmen en ging ook op zijn knieën naast Boris zitten en aaide hem eens lekker over zijn kop.
Omdat de vader weer rustig was zei een agent “wij nemen hem mee voor ontnuchtering, een nachtje cel zal hem goed doen”.
“Van mij mogen jullie hem houden, als hij morgen terug komt staan zijn koffers klaar!” zegt Petera tegen een van de agenten.
“Daar kunnen we U niet bij helpen” zegt een agent terwijl hij afscheid nam.
Ook de buurman nam afscheid en wenste Petera en de jongens voor zover als het ging nog een fijne avond “ik heb morgen een vrije dag, dus als je hulp nodig hebt dan hoor ik het wel Petera” zei hij tot slot.
Als de buurman weer thuis was bij zijn vrouw en Paul moest hij alles vertellen wat er gebeurd is bij Petera en de jongens.
“Nou, nou het wordt wel een spannende buurt hier, eerst gisteren bij Angelique en de kinderen en nu bij onze directe buren hopelijk wordt het na de vakantie rustiger” meende Paul.
“Ja Paul, ik hoop ook dat het na de vakantie rustig word hier in de straat” zegt Anton.
“Hé, Paul kom jij dadelijk nog een balletje trappen, en vraag dan meteen of de buurjongens ook nog zin hebben om mee te doen” riep Mark vanaf de andere kant van de heg.
“Ik kom in ieder geval en vraag natuurlijk of Frits en Frankie ook nog komen voetballen” lacht Paul.
Alleen Raymond kon niet komen omdat hij samen met zijn moeder de vakantiespullen moest inpakken, dat hij hiervan baalde begrijpen jullie vast wel.
Maar opeens riep hij “jongens moet ik ook een zwembroek meenemen, volgens mijn moeder wel?”
“Dat lijkt mij wel verstandig te zijn, als we een uitstapje maken en we willen ons afkoelen zal je toch echt een zwembroekje nodig hebben. Het is niet toegestaan om overal bloot te zwemmen, oké de hele kleine kinderen zijn een uitzondering net zoals hier op het strand en grindgaten” zei Mark.
“Maar neem niet te veel kleren mee, een paar sportbroekjes, onderbroekjes als je die nodig hebt wij dragen altijd sportbroekjes met binnen broekje en dan moet je natuurlijk een paar dunne T-shirtjes meenemen, sokken zijn overbodig” vult Mario zijn vriendje aan.
“Ja, kleine wasjes kunnen we zelf doen, maar er zijn ook wasmachines aanwezig op het park volgens de folder” roept Maria van uit het slaapkamerraam.
“Nou dan ben ik snel klaar en kan dadelijk nog even komen voetballen” schatert hij.
“Kom maar snel, we komen een mannetje te kort” zegt Paul helemaal bezweet.
“Ik zal me extra haasten, over tien minuten ben ik er en als mijn Mam verder gaat dan ben ik er nog sneller” zegt Raymond terwijl hij zijn Mam lief aankijkt.
Die moest lachen en knikte met haar hoofd, zo van maak je maar snel weg voor ik me bedenk.
Raymond bedankt zich door zijn moeder een zoen te geven en vraagt “roept U me wanneer ik thuis moet komen?” en zonder op antwoord te wachten is hij al op weg naar de buren.
Met een boks begroette hij de jongens en liep meteen naar de goal waar hij plaats nam, hij was niet voor niets keeper in de voetbalclub.
“Hoi Raymond, heb jij je moeder zo gek gekregen om jou koffer verder alleen in te pakken” wilde Frits weten.
“Wat heet hier koffer, meer als een weekendtas wordt het niet” grinnikt hij.
“Is dat dan genoeg voor zes weken?” wilde Frankie weten ( hij had nog niet meegekregen waar de vakantiereis naartoe zou gaan, maar wel dat het zes weken was )
Frits vertelde aan zijn broertje dat Raymond en de andere voor zes weken naar een naturistenpark zouden gaan.
“Wat is een naturistenpark?” vroeg hij verwonderd.
“Frankie wat heb jij nu aan!”
“Niks, dat zie je toch of heb je een bril nodig?” glimlacht hij naar zijn oudere broer.
“Dat is het zelfde wat hun die zes weken zullen aanhebben op het park, enkel buiten het park moeten ze wat kleren aantrekken!” grijnst hij.
“Wat, lopen die mensen daar allemaal in hun blote kont rond” stamelde hij met een rood hoofdje.
“Zo is het jongen, overal behalve in het restaurant en de kampwinkel door moeten ze een handdoek of wikkeldoek om slaan. Voor de rest lopen ze op het park maar vooral op het strand de hele tijd naakt rond” verteld hij zijn broertje.
“Wauw hé, dat zou ik ook wel willen het lijkt me echt gaaf te zijn om naakt te lopen en vooral om bloot te zwemmen. Maar ik ben wel bang dat er vissen zijn die mijn plassertje voor iets eetbaars aan zullen zien!” glimlacht hij verlegen.
Mario grijnst en zegt “weten jullie wat, morgen is het weer mooi weer volgens de berichten. Als we nu eens met ons alle naar het strand gaan, ik weet daar wel een leuk plekje!” en kniptoog naar Mark.
“Maar we zullen wel op tijd terug moeten i.v.m. het op tijd naar bed gaan we moeten de volgende dag al om drie uur vertrekken” opperde Mark.
“Dat is geen probleem mannen, we vertrekken hier om acht uur en drie kwartier later zijn we op het strand. Rond drie uur gaan we weer naar huis, maar denk er wel aan geen badkleding meenemen!”
“Nee, maar wel voldoende zonnecrème mee nemen en natuurlijk ook de strandlakens niet vergeten” vulde Mark zijn vriend aan.
“Hoezo geen badkleding, ga je nu werkelijk vertellen dat wij met zijn alle naar het naaktstrand gaan?” vraagt Frankie wederom met een rood hoofd.
“Yep, dat gaan wij doen, jij wilde het toch ook zo graag. Nou dan krijg jij morgen de vuurdoop en ga jij voor het eerst ruiken aan het naaktlopen, of durf jij het nu opeens niet meer?” plaagt Mario Frankie.
“Nee hoor, ik ben geen bangeschijter. Ik ga er voor, maar dan moet iedereen meedoen hoor” zegt Frankie en kijkt zijn broer daarbij aan.
Frits lacht en zegt “ik ben daar al zo vaak stiekem met mijn klasgenoten geweest, je zou eens moeten weten!”
“Dus daarom mocht ik nooit met je mee als jij ging zwemmen met je vriendjes?”
“Ja Frankie, de andere wilde jou er niet bij hebben omdat zij van plan waren om mij mee te lokken naar het naakt gedeelte. Als jij er bij was geweest zou ik dat volgens hen nooit gedurfd hebben!”
“Hé Wacht eens even, dus dat truckje kende jij al eerder en was het niet nieuw wat Ben je vanmiddag heeft geleerd?” zei Mark.
“Ja, Joseph een klasgenoot heeft mij dat vorig jaar geleerd, maar dat kon ik voorheen natuurlijk niet vertellen waar mijn moeder bij was” bekende Frits iets of wat verlegen.
Frankie gaf Frits een stomp tegen zijn arm en zei “nou jij bent een leuke Broer hoor!”
“Tja dat krijg je, jij kunt geen geheimpjes voor je houden en flapt het er gewoon uit al dan niet onbewust of bewust als jij weer eens boos op mij bent!” grinnikt Frits.
“Nou ik zal je bewijzen dat ik wel geheimpjes voor me kan houden, want wat we morgen gaan doen zal ik tegen niemand zeggen. Maar dan moet je wel beloven dat ik in het vervolg met jou mee mag” eist Frankie van zijn broer.
“Ik kan je niks beloven, dat hangt van de andere af. Maar misschien treffen we ze morgen wel aan op het naaktstrand, ik denk dat als ze ons samen met de jongens op het strand in ons blootje zien lopen en voetballen ze er verder niets op tegen zullen hebben dat jij voortaan met ons mee zal gaan!” zegt Frits.
“Dan had ik het toch goed dat jij me bekend voor kwam, ik heb jullie groepje inderdaad vaker op het strand gezien. Maar dat was voordat ik Mark had ontmoet, daarna hebben we nog alleen maar in de duinpannen liggen zonnen en gingen pas later dan normaal zwemmen om ons af te spoelen” lachte Mario en wees naar Frits.
“Ja, jij kwam me ook al bekend voor. Maar ik was me niet zeker tot jij er net over begon” bevestigt Frits en gaf Mario hierbij een ferme boks.
“Afgesproken, maar nu wordt er gevoetbald. Daar zijn we voor hier, toch?” grijnst Mark.
“Ja kom op jongens, laten we beginnen ik ben bang dat ik zo door mijn moeder geroepen wordt mijn zusjes zullen al snel terug zijn” zegt Raymond.
“Komen die dan ook voetballen, we gaan er toch geen damesvoetbal van maken?” lacht Frankie.
“Nee, dat denk ik niet maar als zij thuis zijn gaan we meestal meteen eten. Dus verwacht ik dat mijn moeder me zo roept om te komen eten, als de meiden terug zijn van het hockey trainen zijn ze vaak uitgehongerd” zegt Raymond met een glimlachje.
Onder het heen en weer spelen van de bal, en doeltrappen op de goal van Raymond werd er nog flink door gepraat. Mario en Frankie vormden een team en Frits speelde samen met Mark, Raymond stond in de goal zo was het meteen een leuke training voor de echte wedstrijden.
“Oei, oei ik hoor je zussen al spreken met je Mama Raymond” zei Mark na een uurtje te hebben gevoetbald.
“Dan zal mijn moeder zo wel roepen, de meisjes hoeven niet meer te douchen want dat doen ze altijd samen met de andere na de training!” verteld Raymond.
“Maar er werd niet geroepen, Vera en Annie kwamen Raymond zelf halen om te eten. Annie zei lachend tegen haar zusje dat als de voetballers er altijd zo bij zouden lopen op het veld, ze zeker vaker ging kijken zelfs bij de trainingen”.
“Ik ook, en zou dan gelijk het hele team meenemen. Mogelijker wijzen zou ik zelfs bij het gemengd voetbal gaan!” lacht Vera en sloeg haar zus op haar schouder”.
“Ja nou je het zegt, dat was nog niet eens zo’n gek ideetje van je zusje”.
“Dat gaat echt niet gebeuren meiden, elke voetbalvereniging zouden de tribunes moeten gaan uitbreiden en daar hebben ze geen geld voor” grinnikte Raymond.
“Na een seizoen zou de kas uitpuilen, en zouden ze het wel kunnen betalen” maar kom je eten Mam heeft pizza’s voor ons besteld die zullen er wel zo zijn.
“Dat is het voordeel, Mama kan onze smaken wel dromen. Telkens als er eens pizza’s worden besteld hoef ze nooit te vragen wie wat wil hebben” zegt Annie lachend.
Eenmaal thuis aangekomen liepen de meisjes naar boven om hun trainingsspullen in de wasmachine te stoppen, toen ze weer terug kwamen hadden ze zich ook uitgekleed en Raymond had samen met zijn Mam de tafel buiten gedekt “waarom is de weekendtas van Raymond gepakt, gaat hij ook ergens heen voor vakantie?” wilde Annie weten.
“O ja, dat weten jullie natuurlijk nog niet. De komende zes weken zullen jullie geen last van mij hebben, ik ga met de buren mee naar Corsica” lachte Raymond naar de verbaasde zussen.
“Maak dat de kat maar wijs, zes weken en dan neem je maar een weekendtas mee?”
“Yep, dat is voldoende wij gaan namelijk naar een naturistenpark. Overmorgen om drie uur vertrekken we al en komen pas zes weken later terug”.
“Mam zeg dat het niet waar is, dat is gemeen wij willen ook naar zo een vakantiepark” jammerde ze.
“Misschien lukt het ons om het volgend jaar ook naar een naaktpark te gaan, maar echt niet voor zes weken hoor. En daarbij zullen jullie alle drie een baantje moeten zoeken en goed sparen, anders zal het niet lukken zeker nu met dat gedonder met jullie vader”.

Gesloten