De nieuwe tent deel 02

Plaats hier je eigen verhalen.
Gesloten
Bingo
Berichten: 192
Lid geworden op: ma 22 dec 2008, 23:32

De nieuwe tent deel 02

Bericht door Bingo » di 15 mar 2022, 17:07

DE NIEUWE TENT DEEL 02
“Ja dat ken je wel zeggen, ik kreeg net een berichtje van Mario zijn ouders vinden het maar niets dat hij naar een naaktpark gaat en dat nog wel met wild vreemde mensen”.
“Kom op kerel, laten we nu eens eerst afwachten of er wel plaats is voor Mario, zo ja dan kunnen onze ouders toch wel wat regelen?” zei ik tegen Mark.
“Zou je denken, ik weet het echt niet ik ben echt bang dat er wat misgaat!”
“Weet je wat, ga nu naar beneden en praat met onze ouders, dan kan je meteen vragen of Matt ook mee gaat zo heb je nog meer zekerheid”.
“Goed idee Ben, dat ik daar zelf niet op ben gekomen?”
“Ik ben dan wel de jongste, maar misschien wel de nuchterste ik wil niet meteen zeggen de slimste” lach ik hem uit.
Hij geeft me een tik op mijn schouder en zegt “bedankt broertje ik ga het gelijk doen” en weg was hij al.
Hij had niet eens de tijd genomen om de deur achter zich dicht te maken. Geert zijn ouders waren er nog, ze zaten nog lekker aan een glaasje wijn alleen Trees had een glas fris voor zich staan zij zou straks naar huis rijden.
Mark viel gelijk met de deur in huis en vroeg “Pap, Mam mag ik even storen?”
“Natuurlijk Mark, maar de volgende keer wel eerst iets aandoen vanavond was een uitzondering weet je nog?” zei mijn Pa.
“Sorry Pa, maar ik dacht nu we van de zomer naar een naaktpark gaan dat het blijvend is vooral omdat om deze tijd de rolluiken altijd dicht zijn”.
Beide ouders stellen schoten in de lach en Herman zei “daar heeft hij wel een puntje Maarten. Maar kom zondag maar naar ons toe dan kunnen jullie ondervinden hoe het is om naakt te lopen onze tuin is inkijk vrij”.
“Ja, ja maar de barbecue spullen ruim je zelf op hoor Herman, want ik weet zeker dat dit je plan is” zegt Trees lachend.
“Maar vertel eens, waarom kwam jij nu nog een keer naar beneden?” wilde Maria weten.
“Ik kreeg net een berichtje van Mario, mijn vriend dus, zijn ouders waren niet blij met het voorstel dat Mario met ons mee zou gaan naar Corsica en zeker niet naar een naaktpark en dan ook nog met wild vreemden mensen. Nu is mijn vraag of ik de ouders niet eens een keertje zou kunnen uitnodigen om kennis met ons te komen maken”.
“Dat is geen probleem jongen, maar als ik het goed begrijp kennen ze jou ook nog niet?”
“Jawel hoor, maar enkel vluchtig Mario is gewoon een goeie vriend en klasgenoot verder niets hoor. Nou ja buiten dat we altijd samen naar het naaktstrand gaan, hij heeft dus de zelfde behoeftes als ik en nu blijkbaar ook als die van jullie”.
“Ga maar slapen Mark, nodig ze maar en keertje uit om te komen, maar wel eerst even van tevoren afspreken met ons”.
“Trouwens gaat Matt ook met ons mee?”
“Nee die gaat met zijn vriendinnetje op vakantie naar Bulgarije, de ouders van haar hebben daar een vakantiewoning direct aan een eigenstrandje waar ze kunnen doen en laten wat ze willen”.
“Ik zou willen dat mijn Petra ook zo vrij was, ze is op dat gebied echt preuts dus na de zomer zou het zomaar eens kunnen zijn dat het afgelopen is tussen ons twee”.
“Mark doe geen domme dingen hoor, er is meer dan alleen maar naakt lopen!” zegt Maria.
“Dat klopt wel Mam, maar ze is zo beslissend. Wil ik haar meenemen naar mijn vrienden als er een jarig is, dan heeft ze geen zin maar ik moet wel met haar mee naar haar vriendinnen met een verjaardag en dan natuurlijk als ze wil shoppen of zo. Het liefst ziet ze dan ook nog eens dat ik betaal, nou daar heb ik genoeg van ik ben best bereid om een drankje te betalen maar kleren of me cup dat mag ze zelf betalen hoor”.
“Tja, dan is het maar beter dat jullie wegen scheiden” zegt Maarten.
“Maar ik ga nu echt slapen hoor, jullie nog een fijne avond en bedankt voor het begrip”.
“Jij ook hé, slaap lekker en als jij boven nog wat hoort bij de jongens dan wens je ze ook maar namens ons een fijne nachtrust. Maar wel eerst even aankloppen hoor, je weet nooit waar ze mee bezig zijn”. knipoogt Geert zijn vader.
Mark trek zijn schouders op en loopt niets begrijpend naar boven, op de kamer van de jongens hoort hij niets meer dus loopt hij naar zijn eigen kamer en laat hij zich boven op zijn bed vallen. Naakt zoals hij was viel hij niet veel later in slaap en droomde van de vakantie, hopelijk samen met Mario.
Voordat de ouders van Geert naar huis wilde gaan zei Maria “Ik kijk nog even snel of alles in orde is bij onze jongens”.
“Mogen wij ook even mee?” vroeg Trees.
“Ja hoor, maar wel stil zijn hoor, normaal doe ik dat in mijn eentje voordat ik ga slapen ik wil zeker zijn dat ze, Mark en Ben dus niet al te bloot liggen en de volgende dag onder de muggenbeten zitten.
Heel voorzichtig gingen ze gezamenlijk naar de slaapkamers van de jongens, Mark lag nog steeds naakt op het bed. gelukkig lag hij naast zijn laken en Maria kon gemakkelijk het laken over hem heen trekken. Bij Ben en Geert was het iets anders, ze lagen lepel lepeltje in hun blootje op bed Ben had zijn arm om Geert zijn heup geslagen en zijn vingers lagen tegen de piemel van Geert aan maar ze sliepen gewoon als een marmotjes. Marie trok het laken wat nog steeds op het voeteneind lag over ze heen, stil verlieten ze de slaapkamer.
Op de gang zei Herman “wat zou ik hier graag een foto van hebben gemaakt, maar ik was bang om ze wakker te maken”.
“Die kans komt vast nog wel eens voor, zeker in de vakantie op Corsica” lacht Maarten naar Herman.
De volgende ochtend zegt Herman tegen Maria “het is al half negen, ik ga de jongens maar eens wakker maken dan kunnen we naar Albert zo hebben ze nog de tijd om wat te ondernemen als de tent staat”.
“Dat lijkt me een goed plan, maar wel eerst even aankloppen hoor” knipoogt ze naar hem.
Hij stak zijn duim omhoog en liep vervolgens naar de slaapkamers van de twee jongens.
Hij klopte netjes aan maar er kwam geen reactie uit de slaapkamer, dus liep hij voorzichtig de slaapkamer binnen.
Wat hij daar kwam te zien liet hem stiekem lachen, beiden jongens lagen op hun rug en het laken lag weer op het voeteneind ze hadden beiden een flinke ODOL staan.
Hum, hum hoest hij gespeeld en zei “sorry jongens het word tijd om op te staan, jullie moeten jullie wassen en ontbijten. Anders komen we zo laat aan bij oom Albert en zijn vrouw”.
De jongens werden wakker door hem maar ze schrokken zich rot toe ze merkte dat ze beiden een stijve hadden en legde snel hun handen er op en probeerde zo de stijve voor hem te verbergen. Ben zei een beetje boos “Pap kun je niet even aankloppen voor je binnen komt?”
“Sorry jongens maar ik heb drie keer aangeklopt, maar jullie reageerde er niet op voor het zelfde geld waren jullie al in de badkamer bezig. Maar jullie moeten niet vergeten dat ik ook eens jong ben geweest, dus weet ik wel wat er s’ morgens gebeurt bij gezonden jongens”.
Zonder verder te wachten verliet hij de slaapkamer van hun en ging naar beneden waar zijn vrouw al de ontbijttafel opnieuw had gedekt nu voor drie man want ze verwachte dat ook Mark zou komen.
En zo was het ook ze hoorde gestommel op de trap, even later komt Mark de keuken in gelopen hij had enkel een kleine handdoek bij zich en legde die op de stoel voordat hij met zijn blote kont erop plaats nam.
“Moet dat nu zo nodig Mark? dadelijk moet jij je toch echt aankleden hoor ik wil niet hebben dat jij zo de hele dag rondloopt”.
“Nee Mam, als ik dadelijk na het ontbijt mij heb kunnen wassen ga ik naar Mario en vraag zijn ouders om eens kennis te komen maken bij ons”.
“Oké, maar morgen niet hoor dan gaan wij barbecueën bij Geert zijn ouders, maar wat moet dat handdoekje voorstellen?”
“Dat is gebruikelijk op een naakt park of strand, altijd een handdoekje meenemen om op te kunnen zitten dit is i.v.m. de hygiëne jij wil toch ook niet met je blote billen op een stoel gaan zitten waar er al iemand anders op heeft gezeten”.
“Zo, zo meneertje is goed op de hoogte, maar ik had ook al info ingewonnen samen met Herman”.
“Daar weet ik niets van Maarten, dat had je me ook wel eens kunnen vertellen” zegt Maria gespeeld boos.
“Dat had ik ook wel gedaan hoor, maar ik wilde eerst afwachten hoe de jongens zouden reageren op ons voorstel”.
Opnieuw hoorde we gestommel op de trap en toen kwamen Geert en Ben binnen gelopen ze hadden een brede glimlach op hun gezichten. Ze keken even iets ongemakkelijk naar Maarten, maar die schudde zijn hoofd van nee en geeft ze een knipoogje.
Ben bekeek Mark en zegt “hebben we geen kleren meer of heb ik een overnacht een nieuwe broer gekregen, niets zeggen laat me raden jij heet vast Adam”.
Iedereen moest lachen en ondertussen vielen Geert en Ben over het ontbijt heen.
“En jongens hebben jullie er zin in?”
“Zeker te weten, enkel wij zijn benieuwd naar hoe het gaat als we naar de wc moeten en hoe het met eten zal gaan” zegt Ben nadat hij zijn mond leeg had.
“Daar hoeven jullie je geen zorgen over te maken, ik heb met oom Albert en zijn vrouw afgesproken dat jullie gewoon in huis terecht kunnen, ook zorgde ze wel voor jullie eten”.
“En tweede pinksterdag komt U ons in de middag weer ophalen?”
“Ja, maar ze willen Julie ook wel even brengen, maar daar bellen we nog wel even over”.
Mark staat op en wil naar boven gaan om zich te wassen en aan te kleden maar vraagt nog even “wat denken jullie Pap, mam zou ik morgen Mario mee kunnen vragen als we gaan barbecueën bij Geert zijn ouders, zo zou hij alvast kennis kunnen maken met hun?”
“Mijn ouders kenende is dat geen probleem, ze zeggen altijd hoe meer zielen hoe meer vreugde. Ik hoop alleen dat het eten smaakt, want ze zeggen altijd dat er geen betere is als ik die barbecuet” lacht Geert geniepig.
“Wat een toeval zeg, dat zeggen ze ook altijd van mij, dus nu gaan we het echt te weten komen wie de beste is” lacht Mark en loopt naar de badkamer.
“Moet ik niet eerst even bellen met je ouders? vraagt mij vader”.
“Kunt U doen oom Maarten, maar ik ken mijn ouders door en door”.
Na Het ontbijt lopen ze naar boven om even later terug te komen met de weekend tassen, voor het gemak hadden ze de slaapzakken en luchtbed al naar beneden laten vallen. hierop was mijn moeder verschrikt naar de trap gerend en dacht dat er iemand van ons van de trap waren gevallen.
“Jullie zijn ook een stelletje mafkezen, ik schrik me een ongeluk boefjes”.
“Hoezo Mam, dat gaat toch veel sneller dan het slepen van die spullen?”
“Dat wel, maar de volgende keer graag eerst even waarschuwen a.u.b.” lacht ze en geeft mij een klapje op mij billen.
“Ho eventjes, het was Geert zijn idee hoor, ik zou zoiets nooit gedaan hebben” en trek daarbij een zielig gezicht.
“klikspaan dat je bent, maar voor straf moet jij vanavond met blote voeten naar bed, ik zal er op letten hoor” grinnikt Geert.
Als de spullen eindelijk allemaal hebben ingeladen rijden we naar oom Albert, die stond ons al op te wachten bij de inrit naar zijn domein. We werden vriendelijk ontvangen door hem en zijn vrouw, Geert keek zijn ogen uit wat een prachtige omgeving is dit dacht hij, hij was er gewoon stil van.
“Hé waar zijn die twee rakkers van jullie, zijn ze niet thuis?” vraagt mijn vader aan zijn broer.
“O ja wel hoor, die zijn al een geschikte plek aan het zoeken voor de tent van de jongens”.
“Maar jongens als jullie een mooiere plek vinden kunnen jullie de tent daar gerust neerzetten hoor, het wordt jullie weekendje.
Opeens komt de tweeling aan rennen en roepen in koor “we hebben al een mooie plek gevonden voor jullie tent, kom maar snel mee” o ja, hallo oom Maarten.
Ik , nee beter gezegd wij bekeken de elf jarige tweeling, ze waren gewoon in hun nakie.
Hierop stootte ik mijn vader aan en vroeg zachtjes “Pa is dat eigenlijk een gewoonte, dat bij ons in de familie iedereen zo graag bloot loopt?”
“Om eerlijk te zijn eigenlijk wel, Albert en ik zijn echt heel vrij opgegroeid zelf jou Oma en Opa waren graag bloot en zo zijn wij twee dan ook opgegroeid niets moest maar bijna alles mocht van onze ouders”.
“Dus dit is eigenlijk jullie ouderlijk huis Pap, maar waarom woont oom Albert dan hier en niet jij of eigenlijk wij?”
“Ik wilde een eigenbedrijf beginnen, daarom heeft Albert mij uitgekocht na het overlijden van onze ouders. Maar we hebben wel afgesproken dat het altijd in ons bezit zou blijven, zou er iets gebeuren dan zouden we elkaar helpen waar het kon”.
“Dus eigenlijk door meedoen van oom Albert heeft U nu een eigenbedrijf, waar we allemaal goed van kunnen leven”.
“Dat klopt inderdaad Ben, maar niet te veel over praten hoor wij willen het zo geheim mogelijk houden om roddels te voorkomen” je weet hoe snel zoiets gaat zeker in zo’n klein gehucht als dit.
“Ben ga eens mee met je neefjes en kijk wat ze voor jullie hebben uitgezocht, maar zouden jullie een mooiere plek zien dan zet je gewoon jullie tent daar neer”.
De tweeling ging ons voor en leiden ons naar de zwemvijver, het was er prachtig een mooie groen grasveld maar het was ons toch echt te open we hadden totaal geen privésfeer. Mijn Oom, Tante en de jongens hadden ons steeds in het oog, dat was natuurlijk niet ons idee. Opeens hoorde ik een kabbelende beek of zo, we gingen een kijkje nemen en besloten samen dit is de plek wat we zoeken. De beek was ongeveer anderhalve meter diep volgens de jongens zij konden net hun hoofd bovenwater houden maar het was wel ijskoud. Samen met de jongens en natuurlijk Geert sleepte we de spullen naar de plek, de tent liet zich gemakkelijk opzetten de meeste stangen zaten verbonden met een ijzeren veer de losse stangen van de voortent merkte we met verschillend kleuren plakband.
Terug bij mijn vader namen we afscheid, maandag zouden we weer naar huis komen ik zei “we zien wel hoe of door oom Albert of door U Pap”.
“Veel sterkte bij het barbecueën, ik hoop dat U het overleefd” lacht Geert en zwaaien we mijn vader uit.
“Wat was dat zojuist met dat barbecueën, hebben we hier een specialist onder ons?”
Ja zeg ik “bij Geert thuis vertellen ze dat hij de beste is en bij ons is het Mark maar die heeft er ook de opleiding voor gehad”.
“Nou dat komt goed uit, wij willen morgen ook gaan barbecueën dat is bij ons een traditie als het weer het toelaat wordt er op pinksterzondag gebarbecued” lacht Margot de vrouw van Albert.
“Maar vanavond eten we eerst pannenkoeken, dat is een traditie van de tweeling”.
“Hebben jullie je trouwens al voorgesteld aan Geert?” vraagt Margot.
“Nee eigenlijk nog niet sorry, ik heet nee hij heet Bas en ik ben Bram. Mam zegt altijd de ezel gaat voorop daarom heb ik hem ook bij de geboorte als eerste uit de buik van Mama laten gaan” gelijk kreeg Bram een trap tegen zijn been aan.
Lachend om die twee zeg ik “Kom Geert laten we eerst onze tent inruimen, vooral het tweepersoons luchtbed oppompen”.
“Trouwens zoals jullie zien lopen die twee graag naakt rond en wij niet minder hoor, dat betekend dat jullie dat ook mogen doen als jullie het willen” zegt Albert.
“Dat weet ik al van mijn vader, ik weet hoe jullie beiden zijn opgegroeid en nu komt mijn vader met het idee om samen met Geert zijn ouders voor 6 weken naar Corsica te gaan daar hebben ze al of zijn ze tenminste bezig om op een naturistenpark enkele chalets te huren”.
Oom Albert knikt een paar keer en zegt dan “Wij roepen wel wanneer we gaan eten geniet vooral van de vrijheid jongens, o ja, kleding is straks niet verplicht hoor die twee lopen sowieso als het effen kan in hun blootje. zelfs als er klasgenoten op bezoek komen, vreemd genoeg is dat zij het gelijk van hun overnemen”.
“Ja het is mij ook al opgevallen zo gauw het lente word en de zon komt, dan is het eerste wat kinderen vragen aan de ouders zwembroekje ook uit?” zeg ik tegen mijn oom.
“Dat klopt, zeker kleine kinderen lopen graag in hun blootje rond, ook vreemd vindt ik dat het de meisjes zijn die graag op blote voeten lopen” lacht hij.
Geert en ik namen tijdelijk afscheid van ze en liepen terug naar de tent van ons, het eerste wat we daar deden waren de kleren uittrekken. Geert stond met zijn rug naar mij gedraaid tijdens het op pompen van het luchtbed, ik genoot ervan telkens als hij zijn rechterbeen optilde zag ik zijn ballen op en neer gaan.
Opeens had hij me in de gaten dat ik zat te genieten “hé luilak, zou je mij niet eens aflossen, zodat ik ook even kan genieten?”
“Ja hoor, ik zie toch bijna niets anders dan je schaamhaar, jij krijgt een veel beter zicht op mijn lichaam ik had namelijk niet alleen mijn schaamhaar verwijderd, maar ook mijn benen en armen had ik geschoren op school vertelde ik dat het kwam omdat ik aan wielrennen deed en daar was het heel normaal of zelfs verplicht en ik vind het nu eenmaal prettiger om me dan maar helemaal te scheren”.
Een paar schoolgenoten zaten bij mij op de wielerclub en bevestigde het, want ook zei waren compleet kaal geschoren.
“Ja je heb gelijk Ben, ik denk dat ik het ook doe voordat we op vakantie gaan, maar nu ga je eerst lekker verder met waar ik was gebleven”.
“Oké baas, wilt U het hard hebben of liever iets zachter?”
“Net zo hard als jij was gisteravond, dat vind ik wel lekker, slaafje” schaterde hij.
Geert ging languit liggen en bewonderde mijn klokkenspel tussen mijn benen door, hij kreeg er zelfs een half stijve door. Opeens hoorde hij Bas en Bram aankomen hollen, snel draaide hij zich op zijn buik en deed alsof hij in slaap was gevallen.
“lekker zo in het zonnetje hé” begroette Bram hem.
“Ja best wel, ik was al half ingedut door de warmte, Ben heeft zojuist het oppompen van mij overgenomen”.
“Maar van onze ouders moesten we jullie gaan halen, over een half uurtje zouden we kunnen eten”.
“Voel eens eventjes Geert is het luchtbed hard genoeg, anders ga ik na het eten nog even door”.
Geert was weer terug slap geworden en stond op om te voelen “kan straks nog iets harde, maar eerst gaan we eten hopelijk hebben ze ook pannenkoeken met appel daar ben ik gek op”.
“Hé bah, ik heb ze liever met rozijnen” grapte ik want Geert wist wel dat ik ook gek op appel was.
“Nou dat komt vast wel goed, Mam maakt er altijd van beiden soorten” zei Bas.
Onder het lopen vraagt Bas mij “hoe komt het dat jij geen schaamhaar hebt en Geert heeft er bijna een oerwoud staan?”
Dat is heel eenvoudig “kijken jullie naar de tour de France?”
“Ja altijd”.
“Dan is het jullie vast opgevallen dat er bijna geen wielrenners zijn waar de benen van zijn behaard. Ik doe aan amateur wielrennen en op de club verlangt men dat wij onze armen en benen ook scheren, maar dat vind ik geen gezicht en daarom scheer ik me ieder week helemaal”.
“Nou jij het zegt, het is mij ook opgevallen dat hun armen en benen kaal zijn maar heb me nooit afgevraagd waarom dat was” zegt Bas.
“Het schijnt dat je minder weerstand heb tijdens het wielrennen, trouwens ik vind het ook nog eens gewoon mooier”.
“Ik vind het ook mooier, dadelijk vraag ik meteen aan Papa of ik dat later ook mag doen nu heb ik nog bijna niets” daarbij kijkt hij omlaag naar zijn piemeltje alhoewel klein was hij voor zijn leeftijd niet.
“Dat komt vanzelf, als het eenmaal begint dan gaat het echt heel snel en heb je net als Geert er zo een oerwoud staan” lach ik en kijk ik Geert aan.
Die gaf me een klap tegen mijn schouder en zei “wacht maar tot straks dan krijg ik je nog wel vriendje”.
“Waarom scheer jij je niet Geert, de piemel van Ben lijkt ook nog eens groter als die van jou, ik heb begrepen dat Jij een jaar ouder bent dan Ben?” zegt nu Bram.
“Ander onderwerp jongens we zijn er bijna” maakt Geert er zich met een smoesje vanaf.
“Maar na het eten lopen we weer met jullie mee naar de tent, ik ben nu echt benieuwd naar jou reden Geert” zei nu zelfs ook Bas.
Het eten was heerlijk, zowel die met appel maar ook zeker die met rozijnen waar wij eigenlijk niet zo’n liefhebbers van waren.
“Zo jongens het is ondertussen wel al bedtijd geworden” zei Margot tegen hun jongens.
“Mam mogen we nog even met hun naar hun tent, het is toch Pinksteren en we hebben allebei geen huiswerk op voor dinsdag” smeekte ze beiden.
“Als Ben en Geert het goed vinden mogen jullie nog anderhalf uurtje mee, maar daarna ook meteen wassen en naar bed en geen gezanikt verder” waren Margot ’s woorden.
Tante Margot en oom Albert keken ons aan en de tweeling keken ons met hun bruine puppyoogjes smeken aan.
Geert keek naar mij en ik knikte met mijn hoofd dat ik het wel goed vond dus zeiden we “nou goed dan, maar wel luisteren naar ons boefjes anders krijgen jullie tikken op jullie blote billen”.
“Maar wilde jij of jullie niet nog iets aan jullie Pa vragen?”
“O ja Pap, weet U waarom de meeste wielrenners geen haren op hun benen of armen hebben?” vraagt Bas.
“Nee Eigenlijk niet, jij dan wel Bas?”
“Ja Pa, daardoor hebben ze minder weerstand tijdens het racen en daarom willen wij of althans ik dat ook gaan doen mag dat van U?”
“Hoezo, wordt jij dan ook wielrenner?”
“Als U mij een wielrenfiets koopt wel, als ik dan genoeg heb verdiend betaal ik hem U echt terug” glundert hij.
“En jij zeker ook hé Bram?”
”Wie ik, nee hoor daar wordt je toch moe van of niet ik vind het al erg genoeg om iedere dag naar school te moeten fietsen mij niet gezien hoor?”
“Maar als jij echt wilt gaan wielrennen staan we achter jou en mag jij je dan ook scheren” lacht oom Albert in hart en nieren is hij zelf ook gek op wielrennen maar door een ongeluk kan hij dat nooit meer doen.
“Kom nu maar mee, dadelijk is het anderhalf uurtje voorbij voor dat jullie er erg in hebben” lacht Geert.
Snel liepen we naar onze tent, daar aangekomen zei Bas “nu vertel ons eens waarom jij je niet wil scheren Geert?”
“Ik zal eerlijk zijn, ik ben gewoon bang dat ik me ga snijden”.
“Maar neef Ben heeft toch ervaring, ik weet zeker dat hij je wel wil helpen bij het scheren of niet Ben?”
“Maar al te graag wil ik dat”.
“Nou waar wachten jullie dan nog op, wij willen graag toekijken hoe dat gaat als jullie dat tenminste goed vinden? ging Bas verder.
Bram zegt “en dadelijk moet ik jou zeker helpen, nou mooi niet, dan vraag je het Pa of wie dan ook maar mij niet gezien hoor!”
“Hé, hé, jongens even rustig ja, het is heel simpel. Ik heb een mesje daar kun jij je bijna niet mee snijden ik ga er zelfs mee over mijn jeugdpuistjes heen en dan snij ik me nog niet”.
“Geert wil jij hebben dat ik je ga scheren en mogen de jongens toekijken, wat is jou antwoord hierop?”
“Mafkees, het lijkt wel of wij gaan trouwen” grinnikt Geert.
Ook de tweeling moest hierom vreselijk lachen “ wat is U antwoord hierop” lacht Bas.
Even twijfelt hij maar zegt dan toch “ja ik wil het, maar niemand anders mag het weten hoor, nou ja bijna niemand dan. Mijn ouders en Ben zijn ouders en jullie natuurlijk en ook jullie ouders”.
“Dus eigenlijk iedereen die we kennen, behalve onze klasgenoten?” lach ik.
“Hé, hoezo de klasgenoten?”
“Wat denk je zelf Geert, ga je ze vertellen dat ze bij het omkleden en douchen na het sporten of zwemmen niet naar je mogen kijken? Ik denk dat ze dan juist gaan kijken, dat is trouwens niet erg bij mij zeggen ze er nu ook niets meer van. Daarbij heb je toch ook gezien dat er zelfs meer jongens zijn die hun schaamhaar helemaal of deels weg halen”.
“Ja daar heb je gelijk in, dus begin maar en zeg wat ik moet doen!”
“Kom Geert, ga maar lekker dicht bij de beek in het gras liggen, zo kan ik mijn mesje op tijd schoon spoelen en ontspan je”.
Geer deed wat ik hem had verteld, hij ging meteen op zijn rug liggen terwijl ik het mesje uit de tent haalde.
“Wat wil je Geert, enkel het schaamhaar of ook de benen, armen en oksels?” vroeg ik hem.
“Doe maar alles, maar natuurlijk niet mijn hoofdhaar en de dons haartjes onder mijn neus ook niet dat vinden de meisjes leuk en stoor staan” knipoogde hij.
“Oké, draai je dan maar even op je buik, dan kan ik zien of daar ook iets geschoren moet worden maar volgens mij ben je daar nog zo goed als niet behaard”.
Hij draaide zich om en lag nu op zijn buik met zijn arm naast hem, meteen begon ik met het scheermesje over zijn benen en armen te strijken, op de tijd spoelde ik het mesje schoon in de beek.
Ik moest even lachen, de tweeling zaten bijna met hun neus er op ze wilde schijnbaar niets missen.
Met mijn handen gleed ik over Geert zijn rug, benen en armen dat voelde mooi gladjes.
De Jongens staken hun duim op, zo van dat ziet er goed uit.
Ik zei “let op jongens dit word vaak vergeten” ik trok de billen uiteen en ging daar ook met het mesje tussendoor bij Geert zijn holletje deed ik extra voorzichtig. Natuurlijk moest ik daar ook controleerde of daar alles mooi glad was en streek er met mijn vingers doorheen, toen ik zijn gaatje aanraakte trok hij zijn billen bijeen kreunde hij eventjes.
Bas en Bram moesten even lachen om Geert zijn reactie.
“Wat is er Geert, ik heb je toch geen pijn gedaan hoop ik?”
“Nee maar het kwam nogal onverwachts, daar heeft nog niemand mij aangeraakt”.
“Nou je gaatje was anders wel mooi schoon, hoe doe jij dat als je het nooit aanraakt spoel jij je schoon met water of zo?” lachte ik.
“Nee mafketel, ik bedoelde te zeggen dat daar nog nooit iemand anders als ik zelf aan was geweest”.
“Oké ik dacht al, maar ga nu maar op je rug liggen dan kan ik de voorkant doen” daarbij knipoogde ik naar de tweeling die bijna slap lagen van het lachen.
Geert draaide zich nu om en lag op zijn buik, rustig begon ik zijn rest van zijn haren weg te scheren van zijn benen en armen ook zijn donsharen op zijn borst verwijderde ik. Eenmaal aangekomen bij zijn tepels nam ik er een vast en trok die omhoog, Geert zijn piemel kwam wat overeind doordat ik aan de tepel trok Voorzichtig ging ik rond de eerste tepel en het hofje rond de tepel was mooi glad, vervolgens was nummer twee aan de beurt en opnieuw trok ik aan de tepel. Geert werd nu helemaal stijf en zijn intussen tot een pik gegroeide piemel stond bijna recht overeind, hij wilde zijn hand erop leggen zodat de jongens het niet zouden zien.
“Niet doe Geert, het is juist goed dat je stijf bent zo voorkom je dat jij je snijdt, of in dit geval ik jou niet snij”.
Met een klein schaartje wat ik ook bij me had knipte ik de meeste lange haren weg, daarna ging ik verder met het mesje. Eerst trok ik zijn stijve pik strak en ging met het mesje over Geert zijn schacht net zolang tot hij mooi glad en kaal was.
“Jongens nu komt het ergste, jullie zien dat zijn zak erg geplooid is, dus moet ik zijn balzak glad trekken dit gaat het beste wanneer je en bal in de hand neemt en de huid eromheen aantrekt zodat hij mooi glad is dan ga je voorzichtig met het mesje eroverheen dan neem je de tweede en doet het zelfde” en klaar is Kees of in dit geval Geert lach ik.
“Goh Geert, het lijk of jou pik is gegroeid, ik meen het hoor echt het lijkt of hij langer is” zegt Bas verwonderd.
“Dat klopt inderdaad beaamd Bram het, ik denk dat ik dat ook ga doen” als het zover is.
“Nou geert, nu komt het laatste”.
“Hoe bedoel je, ik ben nu toch helemaal kaal geschoren?”
“Dat klopt, maar je moet je nu wel even afspoelen” meteen geef ik hem een zetje en rolt hij de beek in.
Proestend komt hij boven en roep “jongens wat is dat koud water, maar wel lekker”.
Ik gaf hem mijn hand en wilde hem er uittrekken, maar dat ging helemaal verkeerd ik werd door Geert het water in getrokken en de jongens hielpen Geert hierbij. Maar ik hield hun polsen vast en zo lagen we met zijn vieren even later in de beek te stoeien.
Eenmaal op het drogen vroeg ik “en jongens hebben jullie goed opgelet hoe het moet?”

Gesloten