De nieuwe tent deel 01

Plaats hier je eigen verhalen.
Gesloten
Bingo
Berichten: 192
Lid geworden op: ma 22 dec 2008, 23:32

De nieuwe tent deel 01

Bericht door Bingo » ma 07 mar 2022, 21:12

Hoi, ik heet Ben en ben net veertien, mijn vriend Geert is een jaar ouder hij is vorige maand vijftien geworden.
Voor zijn verjaardag heeft hij een tent gevraagd aan zijn Ouders, deze kreeg hij ook meteen van hun ( Geert is hun enigst kind ) hij hoeft maar een kik te geven en hij krijgt het van zijn ouders Trees en Herman.

Maar soms?

Ik leef als benjamin bij mijn Ouders en heb twee al wat oudere broers Mark en Matt, Mark is bijna achttien en Matt eenentwintig.

Vreemd eigenlijk ben ik het zwarte schaap in de familie, Maria is mijn moeder, Maarten heet mij vader en dan mijn broers Mark en Matt, mijn naam is de enige die met een B begint ha, ha, ha.

Maar goed terug naar het verhaal Geert en ik kennen ons al vanaf de zandbak tijd, geregeld blijven we bij elkaar slapen, delen het bed, douche of ligbad samen.

Normaal enkel in de vakantie, maar dit weekend niet want Geert zijn Ouders zijn bij kennissen uitgenodigd en hebben gevraagd of Geert mocht blijven slapen.
De kennissen hebben geen kinderen, Geert zou zich daar vast gaan vervelen. Maar natuurlijk mag dat was mijn moeders haar spontaan antwoordt, Geertje is altijd welkom en Bennie zal er vast ook blij mee zijn.

Geert was erbij toen zijn moeder dat vroeg en zei: “sorry, tante Maria ik ben ondertussen vijftien en geen Geertje meer”.

“Nee, ik ben ook geen Bennie meer” val ik Geert bij.

Beide Moeders schieten in de lach en bieden hun excuses aan: “Ben schenk eens een glas cola in voor je vriend en je zelf, want vriendje durf ik nu niet meer te zeggen” lacht mijn Ma.

“Cola vraag ik verwonderd, het is pas donderdag hoor?”

“Ja, dat weet ik ook wel maar door de belediging maak ik een uitzondering, zie het maar als een goed makertje” lacht Ma.

Oké, ook al ben ik al veertien maar ik vlieg mijn Moeder toch om haar hals en verdruk haar bijna, een knuffel is nooit verkeerd zelfs als je al veertien bent.

Samen lopen Geert en ik naar de koelkast waar ik ons beiden een glas cola inschenk, in de woonkamer vraagt Geert zijn Mam of het een probleem zou zijn dat hij nu al zou blijven slapen.

“Nee meid, dat is geen enkel probleem hoor, je weet dat je altijd op ons kunt rekenen, daar voor zijn we al lang genoeg vrienden en vriendinnen voor”.

“Wat horen we daar, blijft Geert van nacht al slapen” juich ik hardop.
“Ja Bennie, Geert zijn Ma verteld net dat ze morgen al vroeg weg willen”.

“Mam, als U zo doorgaat is de fles cola zo leeg hoor” zeg ik gespeeld boos.

“Sorry Ben, maar na dik dertien jaar Bennie te zeggen is het wel even wennen om opeens Ben te moeten zeggen” glimlacht ze.

“Excuus aanvaart Ma” en geef Ma weer een knuffel, zoals gezegd ook al ben ik veertien jaar, voel ik mij niet te oud om haar te knuffelen.

Trees, Geert zijn Moeder neemt afscheid en geeft Geert een zoen op zijn voorhoofd en wens ons een mooi weekend.

“Mam mag ik dit weekend mijn nieuwe tent uitproberen?” vraagt Geert nog net voordat onze Moeders naar de voordeur lopen.

“Ik weet niet jongen of dat wel een goed idee is, waar willen jullie dat gaan doen?”

“Och Mama, samen met oom Maarten vinden we wel een veilig plekje hoor”.

“Wat denk jij Maria, zal Maarten daartoe bereidt zijn?”

“Ja hoor, zijn broer heeft een groot stuk bos bij zijn verbouwde boerderij liggen, als het mag is er ook meteen een beetje toezicht. Ik laat Maarten wel bellen als hij terug is van het trainen” stelt ze haar gerust.

“Nou goed, maar ik moet het er wel eerst met Pa over hebben, van mij mag het in ieder geval al. Ik bel dadelijk wel wat Pa zegt”.

Geert kijkt me blij aan en geeft me een knipoogje.

“Oké jongens, hup naar boven en wassen, jullie weten dat Maarten na het trainen bij de chinees aangaat” zegt Maria.

“Mam, doe een goed woordje bij Pap!” roept Geert nog en wij rennen de trap op om ons te gaan wassen.

In mijn slaap kamer kleden we ons uit tot op de boxer na, vervolgens lopen we naar de badkamer daar vraag ik: “Geert douchen?”

“Ja heerlijk, is al weer een tijd geleden dat we samen hebben gedoucht”.

“Ja, dat is inderdaad al een hele tijd geleden” lach ik.

Als Geert zijn boxer uittrekt zegt hij opeens: “verdorie mijn tas ligt nog in onze kofferbak, nu heb ik niets bij me, geen tandenborstel of wat dan ook zelfs geen pyjama”.

“Geen probleem Geert, wij hebben altijd tandenborstels in voorraad en ook voldoenden shampoo in huis en als jij een pyjama aan wil bij deze warmte dan kan je er eentje lenen”.
Dan trek ook ik mijn short uit en stappen we samen onder de douche die ondertussen al op tempratuur is.

Was jij werkelijk van plan om een pyjama aan te trekken bij deze hitte? ik slaap al sinds een half jaar in mijn boxer of naakt” grinnik ik naar hem.

“Hoe bedoel je, geheel naakt?” vraagt hij met een verlegen hoofd.

“Ja, ik slaap de laatste tijd zoals ik op de wereld ben gekomen, of ben jij soms met kleren aan geboren?” zeg ik met een stiekeme glimlach.

“Hu nee, ik weet het niet, denk ik het niet ik was nog zo klein” stottert hij verlegen en kijkt daarbij naar mijn piemel die geheel onthaard is.

Nu kijk ik ook naar zijn piemel die iets of wat stijf wordt en verschuilt gaat onder een oerwoud van schaamhaar tegenover die van mij dan.

“Geert vriendje, het wordt tijd om je eens te scheren” zeg ik plagerig.

Samen douchen we ons en zepen elkaars ruggen in na het douchen en afdrogen, lopen we naar mijn slaapkamer met onze vuile boxers in de hand en de handdoek om onze halzen.

Net halverwege onze slaapkamer komen we Mark tegen die in zijn slip richting badkamer gaat, Matt woont al op kamers in Tilburg en bezoekt daar de TU.
( vandaar dat Mark en ik een eigen kamer hebben, komt Matt eens thuis dan slaapt hij bij Mark op de kamer).

Hij groet ons en zegt: “hoi, stelletje naaktlopers, jullie hebben toch wel de badkamer zuiver achter gelaten hè” grapte hij.

Met een toch wel rood hoofd kijken we Mark aan, als hij bij ons voorbij is draai ik me om en steek mijn middelvinger omhoog en steek als een kleine jongentje mijn tong naar hem uit.

Geert moet lachen en vraagt: “is hij altijd zo?”

“Nee hoor, dat is hij pas sinds hij weet dat ik de laatste tijd vaker naakt slaap, vraag me niet waarom”.

Mag ik vragen: “hoe hij daar achter is gekomen?”

“Ja Geert, jij mag me altijd alles vragen, maar het was gewoon toeval, twee neven hadden pech met hun brommer en na een lange wandeling kwamen ze bij ons thuis doodmoe aan.
Daarop moest Mark voor mijn neven zijn bed afstaan en bij mij in mijn bed slapen, ik had niets gehoord en werd pas wakker toen Mark mijn dekbed weg trok en ik in mijn nakie voor hem in bed lag”.

“En verder?”
“Verder niets, hij zei niets en kroop bij me in bed, sinds dien doet hij zo vreemd tegen me”.

“Raar hoor dat hij zo reageert”.
“Ja, dat vind ik ook, mijn broers hebben me al zo vaak naakt gezien misschien krijg ik nog ooit eens een antwoord op die vraag waarom hij zo reageert”.

“Ja Ben, maar je zei net dat ik je alles mag vragen, toch?”

“Klopt, jij mag me altijd alles vragen dat weet je toch egaal wat het ook is Geert, maar vertel wat wil je weten?”

“Nou ik weet niet hoe ik het zeggen of vragen moet, maar hoe is het eigenlijk om naakt te slapen?” vraagt hij beschaamd en met een rood hoofd.

“Nou, sinds ik dat doe wil ik eigenlijk niet meer anders, maar als jij er moeite mee hebt dan houd ik mijn boxer de komende nachten wel aan hoor”.

“Nee Ben, ik vraag me alleen af hoe het is om naakt onder een dekbed of laken te liggen, ik bedoel hoe voelt dat aan, thuis heb ik meestal een boxer of slip aan als het warm is?”

“Nou Geert in een woord, HEERLIJK, maar kom mijn Pa kan zo thuiskomen met het eten laten we ons eindelijk weer iets aan trekken”.

“Daar heb je gelijk in Ben, mag ik wat kleren van je lenen, nu mijn Ma mijn spullen weer mee heeft genomen naar huis”.

“Natuurlijk kerel, wat wil je hebben een joggingbroek, slipje of gewoon een boxershort?”

“Hu, hu stamelt Geert en verder?”

“Verder niets, wat wil je nog meer hebben, in de zomer zitten mijn broers vaak enkel gekleed in een boxer of joggingbroek aan tafel” en geeft hem een knipoogje.

“Meen je dat nu werkelijk?”

Net op dat moment komt Mark over de gang gelopen, ik trek de deur open en roep: “hè, Mark wat trek jij aan bij het eten?”

“Nou, zoals gewoonlijk mijn boxer, waarom vraag je dat?”

“Och Geert, geloofde me niet dat wij vaker in enkel een boxer of slipje aan tafel gaan zitten”.

Hij moet lachen en zegt: “het liefst zou ik dat naakt doen, maar je weet wat onze Ouders daar van vinden”.

Ik doe de deur weer dicht en vraag: “ en ben je nu overtuigd, Geert?”

“Ja, ja moet je daarom gelijk Mark erbij halen?”

“Nee, maar iemand anders was er niet om je te overtuigen, dus vertel maar wat je nodig hebt
om rustig te kunnen eten een boxer of slipje of toch liever de joggingbroek?”

“Doe mij toch maar liever een joggingbroek, dan kijken we morgen wel verder”.
Nadat we ons deels hadden aangekleed, ik in mijn slipje en Geert in zijn of eigenlijk mijn joggingbroek liepen we naar beneden.
Mijn moeder had de tafel al gedekt en wij wilde juist op de bank gaan zitten toen mij vader binnen kwam hij begroete ons met de woorden “hoi jongens wat weer een hitte vandaag, maar goed dat jullie er luchtig bij zitten. Hé Geert ben jij er ook bij vandaag, dan hoop ik maar dat ik genoeg heb meegenomen?” lacht hij vriendelijk naar Geert”.

“Nou oom Maarten ( het was normaal bij ons om oom en tante te zegen), U kennende vast wel daarbij U weet dat ik geen grote eter ben” schatert hij het uit.

“Maar Geert jonge, is die joggingbroek niet veel te warm?”

“Eigenlijk wel oom Maarten, maar ik had niets anders, mijn Ma heeft per ongelijk mijn weekendtas weer meegenomen en Ben was zo lief om deze broek aan mij te lenen”.

“Je ziet de jongens zitten enkel in hun boxer of slip aan tafel, dus uit met de broek ik krijg al bijna bij het zien een hitteslag” lacht hij.

“Dat kan ik niet doe oom, ik heb niets onder deze broek aan en ik geloof niet dat U het goed vind als ik hier in mijn adamskostuum aan tafel plaats neem?” zegt Geert met een behoorlijk gekleurd hoofd.

“Nou zullen we vandaag een uitzondering maken?” en keek vragend naar mijn moeder.
Die trok enkel haar schouders op en zei “na het eten moeten we toch even met jullie praten over de zomervakantie, maar eerst word er gegeten dadelijk is alles koud”.

Mark en Ik keken onze ouders verwonderd en vragend aan.

“Nou komt er nog wat van? uit met die laatste stukjes stof het eten blijft niet de hele tijd warm hoor” lacht mijn Pa.

Als op commando stonden Mark en ik op en ontdeden we ons van boxer en slipje en namen weer opnieuw plaats.

“Geert heb jij een extra uitnodiging nodig? weg met die broek als jullie samen douchen of in bad gaan heb ben jullie toch ook niets aan” grinnikt mijn moeder.

Nu staat ook Geert op en laat hij zijn / mijn joggingbroek zakken ook al heeft hij hierbij wel een roodhoofd.

“Hé Geert, jij hoeft je niet te schamen hoor, nog geen halfuur geleden stonden we elkaars rug te wassen” lach ik.

Daarna werd er heerlijk gegeten, mijn vader had natuurlijk weer eens te veel besteld bij de chinees maar dat wisten wij al bij voorbaat zo was hij nu eenmaal.

Na het eten werd er nog wat nagetafeld de jongens met een colatje en Ma en Pa met een wijntje, tot er plotseling werd aangebeld wij keken elkaar aan maar ik merkte meteen dat mijn ouders er vanaf wisten.
Pa stond op en liep naar de voordeur, even later hoorde we gepraat in de gang het waren duidelijk Geert zijn ouders de met mijn vader aan het praten waren.

Geert stond op en greep naar de broek om die aan te doen, maar mij moeder stelde hem gerust en zei “je ouders weten er van Geert daarom willen we ook nog even met jullie praten, het gaat om de zomer vakantie”.

Geert zijn ouders kwamen binnen en bekeken hun zoon vluchtig, meteen begon zijn vader het gesprek “ik zie dat jij al goed bent ingeleefd, Maria en Maarten willen namelijk samen met ons op vakantie gaan deze zomer nu willen we weten hoe jullie er over denken om deze zomer eens naar een naaktpark te gaan op Corsica?”

De jongens vielen meteen stil en keken elkaar aan, zoiets als van zijn dat werkelijk onze ouders die ons zoiets vragen? thuis mochten we nooit naakt beneden komen en nu opeens dit het leek wel als of we in een film of droom zaten.

“Wacht eens eventjes, dus jullie willen drie weken naar een naturistenpark gaan?”

“Nee wij gaan voor zes weken, mits jullie het ook willen?”

“Dus wij lopen daar zesweken in ons nakie rond en hier mogen we ons niet eens naakt beneden bewegen, hoe komen jullie op zo’n idee?”

“Wacht even, niet dat we er tegen zijn hoor”zegt Ben hoe eerder hoe liever wat mij aangaat.

“Jij ook Mark?” vraagt Maarten.

“ja natuurlijk Pap, maar mag ik dan ook een vriend van mij meenemen? Ben heeft namelijk Geert en ik wil niet de oppas gaan spelen over die twee pubers” grijnst hij.

“We zullen zien Mark, als het mogelijk is mag jij gerust een vriend uitnodigen maar alleen als hij ook van naakt zijn houdt”.

“Dat doet hij ik weet het zeker” meteen slaat hij zijn hand voor zijn mond alsof hij iets te veel heeft prijsgegeven.

“Dus met hem was jij steeds op het strand in je vrije tijd, geen wonder dat ik nooit een vuile zwembroek in de was tegen kwam” lacht Maria.

“Hum Ik denk dat ik maar eens naar bed ga, maar eerst chat ik nog even met Mario om het goede nieuws door te geven” welterusten en weg was Mark iedereen lachend achter latende.

“Hoe zit het nu met het uitproberen van mijn nieuwe tent? vraagt Geert aan zijn ouders.

“Nou als Maarten een geschikte plek vind, dan vinden wij het ook goed, maar eerst even de auto leeg maken je moeder heeft per ongeluk je weekendtas weer meegenomen naar huis maar nu hebben we daarvoor wel je tent bij ons” lacht Herman.

“Ja, ja, per ongeluk noemen ze dat tegenwoordig ”grijnst Geert en stoot hierbij mij aan met een knipoogje.
Geert en ik wilde mee lopen maar werden tegengehouden door mijn moeder de zei “jullie twee blijven maar lekker binnen, stel je voor dat er juist nu iemand van de buren voorbij loopt of de hond aan het uitlaten is”.

“Oeps, daar heeft gelijk in Mam ik had er even geen rekening mee gehouden, daarbij is het best wel lekker om eens extra verwend te worden” of niet Geert?

Gelijk kregen we alle twee een speels tik op onze blote billen van mijn Ma, maar ook Trees kon het niet laten om ons te bestraffen.

De tent van Geert werd gelijk in mijn Pa zijn wagen gelegd, hij zegt tegen Herman “laat ik nu toevallig morgen de hele dag vrij hebben je weet normaal werk ik op zaterdagmorgen enkele uurtjes”.

“Ja , dat is het nadeel van eigen baas te zijn, ik weet er alles van” grinnikt Herman.

“Ik ben wel blij dat de jongens er ook zin in hebben, dat had ik eigenlijk ook wel verwacht nadat ik Mark en Ben al verschillende keren terug naar boven heb moeten sturen omdat ze poedelnaakt aan het ontbijt wilde deelnemen” lacht mijn Pa.

Ondertussen waren we in de slaapkamer beland, Mark had ons naar boven horen komen en kwam meteen naar mijn of in dit geval onze slaapkamer.

Hij klopte netjes aan maar wachtte niet af of we binnen zouden roepen en kwam meteen de kamer binnen.

Het eerste wat ik vroeg was “en wat zei je vriend Mario van de plannen van onze ouders?”

“Wat denk je zelf Ben, natuurlijk hoopt hij dat hij mee kan met ons?”

“Ik hoop alleen dat het gaat, stel je voor dat Matt ook mee wil met ons, is er dan wel plek genoeg voor Mario?” vraag ik aan mijn broer.

Meteen zien we hoe zijn gezicht betrekt en hij somber word.

“Hé, kom op man we nemen gewoon mijn nieuwe tent mee dan zijn er twee slaapplaatsen extra voor Jou en Mario in het chalet” lacht Geert.

“Is die dan zo ruim?” vraagt Mark.

“Nou volgens de beschrijving zou het een tent voor drie personen zijn met zelfs een kleine voortent, en met een beetje moeite zouden er zelf vier personen plaats hebben. Maar dat zien we wel als we hem bij jullie oom gaan uitproberen” grinnikt Geert.

“Kunnen Mario en ik daarbij zijn wanneer jullie die gaan uitproberen?” vraagt Mark.

“Nou eigenlijk wilde ik met Ben samen de tent gaan uitproberen, maar als hij overeind staat dan sturen we jou of jullie zeker een foto per mail” zegt Geert tegen mijn broer maar dan moeten jullie wel ook een foto van Mario mailen gekleed of naakt dat maakt ons niet uit als hij meegaat dan krijgen we hem toch wel te zien.
“Natuurlijk dat jullie twee de tent samen willen inwijden, dat zou ik ook willen als wij twee een tent zouden hebben” lacht Marc ons toe.

“Maar Marc, misschien een rare vraag is er meer tussen jullie twee, ik bedoel is er spraken van liefde of zo?” vraag ik mijn broer.

Hij werd vuurrood en stamelt ”kunnen jullie twee zwijgen? tot nu weet het nog niemand maar inderdaad ik ben verliefd op hem en hij op mij ”.

“Dat is toch prachtig, enkel of onze ouders daar blij mee zullen zijn weet ik niet, want ook ik val op jongens en hoop dat Geert het zelfde voelt voor mij als ik voor hem” daarbij keek ik met een blos op mijn wangen naar Geert.

“Eindelijk weet ik waar ik aan toe ben, want ook ik ben al een eeuwigheid gek op jou Ben. Maar ik heb het nooit gedurfd om het je te zeggen of te vragen, ik was namelijk bang om onze vriendschap te verliezen?” gelijk kreeg ik een vette zoen van Geert op mijn lippen gedrukt.

Geer stond zo dicht bij mij dat ik voelde hoe hij stijf werd, zijn pik prikte me in mijn buik Geert is namelijk een beetje groter dan ik.

Marc merkte het ook en zei “ik zal jullie maar alleen laten, ik merk dat ik nu in de weg ben. Maar het blijft natuurlijk wel onder ons, zeker nu we in het zelfde schuitje zitten, toch?”

“Natuurlijk Marc, ze zullen er vast wel eens achter komen maar dat zijn zorgen voor later, ik wil het ze zelf vertellen met of zonder Geert, het liefst natuurlijk met Geert maar dat moet hij zelf weten”.

Marc was nog maar net weg of er werd weer opnieuw op de deur geklopt, een beetje geïrriteerd snauw ik “wat is er nog meer Marc, ben je nog wat vergeten?”

Tot mijn schrik komen mijn ouders binnen gelopen.

“Kunnen we jullie even spreken jongens?” begon mijn vader gelijk.

“Ja hoor waar gaat het over we zijn eigenlijk best wel moe, we wilde juist gaan slapen”.

Mijn Pa keek naar onze nog steeds stijve pikken en zei “jongens jullie weten dat jullie over alles met ons kunnen praten, egaal wat er ook is maar Mam en ik, trouwens ook jou ouders Geert. Wij hebben het idee dat er iets meer is tussen jullie twee buiten de vriendschap om. Weet dat jullie altijd onze kinderen blijven en we blijven van jullie houden wat er ook mag gaan gebeuren”.

Ik wilde wat zeggen maar mij Ma legde haar hand op mijn mond en zei “niet nu, geniet er maar van maar doe het wel veilig, en voor straks slaap lekker en denk aan onze woorden”.

Zonder dat we nog wat konden zeggen liepen ze de kamer uit en deden ze de deur dicht.

Geert en ik keken elkaar verrast aan “wat was dit nou weer, zouden onze eigen ouders meer weten over ons dan wij zelf? ik snapte er niets meer van en keek Geert daarom ook verwonderd en vragend aan.
We werden er gewoon stil van, zelfs de toch wat slimmere Geert wist ook geen antwoord op mijn vragen. Ik weet niet hoe het mogelijk was maar onze piemels waren nog steeds stijf zelfs na deze onderbreking door mijn ouders.

“Kom laten we maar het bed ingaan, van slapen komt er nu niets van maar we rusten in ieder geval wel uit” zei hij nog.

Geert trok het laken naar het voeteneind ( voor een deken of zo was het veel te warm ) en ging meteen op zijn rug liggen, afwachtende tot ik ook ging liggen.

Maar dat deed ik niet meteen ik keek hem aan en zei “vergeet je niet iets Geert?”

“Nee, wat zou ik vergeten? als je doelt op een nachtzoentje die krijg je pas als je naast mij ligt” grapte hij.

“O dus meneertje heeft geen nachtkleding van mij nodig, voorheen was je nog verwonderd dat ik in mijn blootje sliep?”

Hij greep naar mijn kussen en smeet die naar mij met de woorden “kom liggen, mafkees dat je bent”.

Na het kussen weer op mijn kant van het bed te hebben gelegd kroop ik ook in bed, we lieten het laken voor wat het was.
Daar lagen we dan beiden met een stijve pik die ferm omhoog staken, het leken wel vlaggenmasten.

Geert draaide zich op zijn zij en gaf mij spontaan een kus op mijn mond “beloofd is beloofd dit is je nachtzoen” grinnikte hij.

Natuurlijk kon ik niet achterblijven en kuste hem terug, maar ik ging verder en likte met mijn tong over Geert zijn lippen hierop opende hij zijn mond en we begonnen te tongen.
Dit was de eerste keer dat wij dit deden, het duurde niet echt lang we vonden het beiden toch wel vreemd.

Zuchtend zei ik “Geert ik heb jou dan wel niets beloofd, maar ik hoop dat je het wel kan waarderen ik heb dat nog nooit eerder gedaan met iemand”.

“Ik ook niet, zelf niet met een meisje”.

“Wat heb jij werkelijk een vriendinnetje gehad of nog?”

“Nee joh, dat was op een vakantie op Texel samen met mij ouders, zij wilde wel maar ik niet ik vond het maar niets. Zij was veel te opdringerig en blijf maar rond me hangen, totdat ik haar te kennen gaf dat mijn voorkeur naar jongens ging. Het leverde me een klap in mijn gezicht op, maar ik had wel mijn rust vanaf toen”.

“Dus met andere woorden jij wist het toen al, maar mij niets verteld?”

“Nee man, ik wist me geen andere raad op dat moment. Ik dacht dan maar wat verzinnen als ik mijn rust maar weer terug kreeg en dat was me gelukt vanaf dat moment” lacht hij.
“Maar val jij dan wel echt op jongens?” wilde ik weten.

“Als ik eerlijk ben weet ik het niet, wat ik wel weet is dat ik stapel op jou ben en dat al vanaf het eerste moment dat ik jou heb leren kennen Ben” meteen greep hij me vast en trok hij me naar zich toe.

Mijn ondertussen slappe pik werd gelijk weer hard en drukte tegen die van hem aan, die uiteraard ook weer opnieuw stijf werd.
Hij draaide mij weer op mijn rug en ging boven op mijn buik zitten, mijn pik werd opgesloten tussen zijn billen en ik had een mooi uitzicht op die van hem.
Met mijn vrije hand pakte ik zijn pik vast en trok zijn voorhuid naar achteren, even kreunde hij zachtjes toen zijn eikel bloot kwam.

Meteen stopte ik en vroeg geschrokken “wat is er Geert, ik heb je toch hopelijk geen pijn gedaan?”

“Nee, het voelde gewoon lekker, van mij mag je doorgaan tot ik me eindelijk leeg spuit op jou lekker buikje”.

Dat liet ik me geen tweede keer zeggen, gelijk nam ik hem weer vast en begon te trekken maar veel had het niet meer nodig hij sloeg zijn arm voor de mond en spoot mijn hele buik vol met zijn jongensnectar.
Mijn hand zat natuurlijk ook onder het zaad van Geert, ik twijfelde even maar ging toch met mijn hand naar mijn mond.
Net voor mijn mond rook ik het zaad, het rook heerlijk dus gingen mijn vingers in mijn mond en ik likte die helemaal schoon.

Geert keek me verbaasd aan en fluisterde zachtjes “dat jij dat zomaar durft Ben, maar vertel hoe smaakt mijn zaad”?

Met mijn wijs en middelvinger ging ik door zijn zaad wat op mijn buik lag, ik hield die voor zijn mond en zei “prima proef maar zelf, dan ken je het vergelijken met dat van mij ik vind het in ieder geval heerlijk smaken Geert”.

Aarzelend open hij zijn mond, meteen steek ik mijn vingers in zijn mond zodat hij kan proeven.

“Dat smaakt echt niet verkeerd Ben” gelijk draaide hij me om nu zat ik bovenop hem en hij begon me gelijk te trekken.

Ik vond het zelfs wat te wild gaan maar ik liet hem begaan, als ik het zelf doe ga ik wild te keer en vind het best wel lekker.
Het duurde dan ook niet lang voordat ik klaar kwam, met een gesmoorde kreun spoot ik een flinke lading zaad op zijn buik en meteen ging hij met zijn vingers door de zaadplek heen.

“Hier wil jij eerst proeven, of mag ik de eerste zijn?” vroeg hij.

“Doe maar je best Geert, mijn zaad heb ik al zo vaak geproefd ik lust er wel pap van net als dat van jou. Het liefst zou ik er iedere dag mee beginnen maar dan moet het wel vers zijn hoor voor mij enkel het beste” lachte ik.
Met een schone handdoek uit mijn kast wreven we de restanten van onze buiken.

“Die gooi ik morgen vroeg wel in de wasmand op de badkamer” zei ik tegen Geert.

“Zegt je moeder daar niets van als ze die vindt?”

“Nee hoor, mijn moeder zei nog voordat ik ermee begonnen was dat het beter was om een handdoek te gebruiken, zo zou de lakens maar vooral het matras zuiver blijven.
Het is Matt die het mij heeft geleerd, wel gewoon via een boekje hoor dus niet echt voorgedaan wel heeft hij me even laten zien hoe hij het bij zichzelf deed”.

“Dat is een voordeel als je broers hebt, mij heeft een buurjongen het geleerd” zei Geert opnieuw met een blos op zijn wangen.

“Nu maak je me nieuwsgierig Geer, hoe deed hij dat dan?”

“Dat was bij het zwembad in het omkleedhokje tijdens jou vakantie, het was die dag erg druk die dag
Hij stelde voor om een hokje te delen, eerst wilde ik het niet maar van de andere kant was ik wel benieuwd hoe groot of klein zijn piemel was dus ging ik akkoord met zijn voorstel.
In het hokje trok hij gelijk zijn zwembroekje uit, ik kon niet meer terug en deed mijn driekwart broek ook uit uiteraard kreeg ik een halve stijve, hij trouwens ook volgens mij was hij net zo nieuwsgierig naar mijn piemeltje als ik naar die van hem.
Toen hij mijn schaamhaar zag maakte hij de opmerking, jij zult ook wel al kunnen spuiten hé?”

“Spuiten, hoe bedoel jij dat?” vroeg ik zo naïef als ik toen was.

“Nou gewoon, ik bedoel als jij je aftrekt”.

“Wat is dat en hoe gaat dat? ik weet niet wat jij bedoeld Roy”.

“Hierop duwde hij me tegen de wand, hij begon eerst met mijn tepels te spelen, waarop ik compleet stijf werd. Dan greep hij mijn stijve vast en begon hij mijn voorhuidje over mijn eikel te trekken, hij trok mijn huid helemaal naar achteren en weer naar voren zo ging hij voort”.

Net zolang tot ik zei “Roy stop ik moet pissen, nee Geert jij komt bijna klaar, hij ging gewoon verder en ik begon op mijn benen te trillen, enkele seconden later spoot ik voor het eerst in me leven mijn zaad naar buiten”.

“Kijk dat was nu klaarkomen, had je nog nooit eerder dat je wakker werd met een natte broek?” zei Roy.

“Ja, dat heb ik wel eens gehad, maar ik dacht dat ik in bed had gepist ofschoon ik dat al jaren niet meer had gedaan”.

‘Dat noemt men een natte droom gehad te hebben”. lachte hij.

“Wat is dat nu weer, ik heb daar nog nooit van gehoord volgens mij zeg jij maar wat”.
Roy ging verder en zei “Nee Geert, een natte droom is wanneer je een mooie droom hebt gehad en heel intiem met een meisje bent geweest. Hierdoor krijg je een stijve pik, als je verder droomt ga je automatisch met je bekken op en neer en dat heb ik juist bij jou gedaan mar dan met mijn hand”.

“Maar daar kan ik me niets van herinneren, ik droom nooit van meisjes tenminste niet dat ik weet verbeter ik me snel ik ken sowieso nooit een droom herinneren”.

“Nou laat maar eens zien of ik een goede leermeester ben geweest, kan jij mij ook laten spuiten?” en hij keek naar zijn stijve pik.

Ik zei “ik weet niet Roy, ik durf eigenlijk niet om jou stijve piemel vast te pakken”.

Hij werd boos en greep mijn hand vast en legde die op zijn pik en zie “laat zien wat ik je heb geleerd, doe je best want anders vertel ik iedereen wat jij voor een nicht jij bent”.

“Hoezo nicht, jij bedoelde vast een neef?”

“Nee imbeciel, nicht staat voor homofiel, jij verteld me net dat jij niet over meisjes droomt. Dus is het wel duidelijk dat jij over jongens droomt, zo is het dus duidelijk dat jij homo bent!”

“Oké Roy, dat zou zomaar eens waar kunnen zijn, maar als ik nu eens ging rondstrooien hoe jij aan deze wijsheid bent gekomen. Jij heb mij klaar laten komen en niet andersom, hoe zullen ze daarop reageren?”

“En hoe reageerde hij hierop?”

“Hij werd zo woest, als blikken konden doden dan lag ik hier nu niet meer. Hij was echt over de rooien, hij is naar buiten gerend en was zelfs vergeten dat hij geen kleren aanhad op dat moment. Natuurlijk ben ik niet zo haatdragend, ik was nog zo fatsoenlijk dat ik zijn kleren over de deur heb gegooid” grinnikte ik.

“En nog ooit last gehad van die Roy?”

“Nee hoor, als ik hem buiten tegen kwam dan ging hij zelfs naar de overzijde van de straat. Zijn moeder heeft me zelfs ooit gevraagd wat er tussen ons was gebeurt, vroeger konden we het toch o zo goed met elkaar vinden. Daarop heb ik haar verteld dat ze dat maar aan haar zoontje moest vragen, maar de ware reden zal hij U nooit vertellen buurvrouw”.

“Maar eerlijk is eerlijk, hij heeft het je wel goed geleerd Geert”.

“Nee dat het zo heerlijk was voor jou, dat heb ik me via boekjes zelf bijgebracht, daar heb ik zo’n figuur niet voor nodig”.

Opeens werden we gestoord door klopjes op de deur, snel trokken we even het laken omhoog.
Wij waren na het klaarkomen weer netjes, maar je kon nooit weten wie er voor de deur stond.

Het was Mark die binnen kwam, hij zag er verdrietig uit.

“Hé Mark, wat is er aan de hand het lijkt wel of de wereld aan het vergaan is”.

Gesloten