Senne en Lucas - Beltring - Deel 1/2

Plaats hier je eigen verhalen.
Gesloten
Lucas
Berichten: 5
Lid geworden op: do 19 aug 2021, 21:38
Vul het getal in: 123

Senne en Lucas - Beltring - Deel 1/2

Bericht door Lucas » za 04 sep 2021, 20:26

Beltring.

Het was in de zomervakantie op de camping van de War & Peace Show te Beltring, Paddock Wood, Kent, Engeland, al een tijdje geleden, dat mijn beste vriend en ik voor de eerste keer wel heel erg bijzonder close waren met elkaar …
Dat ik kon aanvaarden wat mijn ware geaardheid was.
Voor ons beiden was het de eerste keer dat zoiets gebeurde, en ook al was het maar masturberen alleen, het was de eerste keer dat we onze liefde voor elkaar helemaal zijn gang lieten gaan.

Wie zijn wij?

Senne is mijn beste vriend. Een sportief gebouwde jongen van op twee weken na vijftien jaar, met sluik blondbruin haar en lichtebruine ogen, zo licht dat ze bijna oranje lijken. Een rond en vrolijk gezichtje en altijd goedlachs. We wonen maar een paar huizen van elkaar en zijn als sinds we kunnen herinneren de beste vrienden. Dat is niet naar de goesting van mijn ouders, want Senne valt voor de jongens. Hij is zelfs stapelverliefd op mij en we zijn dus bijna altijd samen. Heel veel vrienden heeft hij niet en wordt vaak gepest en uitgestoten, maar bij zijn broer kan hij terecht voor bescherming en bij mij voor twee armen om hem heen.
Ikke, Lucas, ben drie weken geleden zestien jaar geworden. Maar dat zou je aan mij niet kunnen zien! Als ik zeg dat ik veertien ben geloof je het ogenblikkelijk. Een beetje klein voor mijn leeftijd, slank gebouwd maar toch sportief. Donkerbruine krullen die ik het liefste kort houd en ogen, zo donkerbruin dat ze zwart lijken. Ik lijk zelfs nog niet eens in de pubertijd te zitten. Geen spoortje van baard of snorhaartjes in tegenstelling tot mijn klasgenoten. Niks haar op armen en benen, niks haar onder de armen en niks schaamhaar. In de klas word ik er onder de douches, als we de vijf kilometer hebben gelopen, wel mee geplaagd omdat ik de enige ben die nog zo is. Vorig jaar anders niet hoor! Toen waren er nog een paar jongens mooi kaal. Inderdaad: mooi kaal. Want ik vind al die haren maar niks! Lelijk zelfs.
Senne en ik zijn in de zomervakantie altijd samen, dik tegen de goesting van mijn ouders omdat we veel aan de plassen in het bos gaan zwemmen en elkaar naakt zien; meestal naakt zwemmen omdat bijna niemand zo diep het bos in gaat en we dan helemaal alleen zijn. Ze hebben schrik dat Senne ‘mij besmet met homo zijn’. Ik hou er anders wel van om Senne naakt te zien! Hij is een bijzonder mooie jongen en nog eens heel lief ook; soms denk ik dat ik verliefd op hem ben, dat ik net zoals hem homo ben. Maar dan denk ik, ‘dat komt omdat we de beste vrienden zijn’. Vorige zomervakantie was Senne ook nog helemaal glad, niks van beharing behalve dat boven op zijn hoofd natuurlijk. Deze zomervakantie, die maar juistekes begonnen is, heb ik hem nog niet naakt gezien, maar ik kijk er wel enorm naar uit! Ik wil echt weten of Senne al schaamhaar heeft of nog niet. O, ik hoop zo erg van niet! En zou hij zich al kunnen masturberen?
Pas een paar maanden geleden kreeg ik mijn eerste natte droom en leerde ik van een klasgenoot aftrekken. Sindsdien trek ik iedere avond af, en in het weekend ook ’s morgens. Geheid is Senne dan in mijn fantasie. Samen aftrekken en elkaar aftrekken. Goh, dat zou ik zo graag eens in het echt doen! Ben ik dan gay? Net zoals Senne? Ik weet het niet.
Sinds mijn twaalfde doe ik behalve scouting ook aan miniaturenbouw. In het dorp is er een vereniging en na één hunner tentoonstellingen bezocht te hebben, was ik verkocht. Senne zag mijn eerste probeersels en ging ook aan de slag. Trots gingen we die op een avond in het clublokaal laten zien en we werden uitgenodigd om lid te worden. Gratis, omdat we nog maar juniors waren. Al de andere leden waren immers al boven de dertig. Van onze ouders mochten we; iedereen kent immers iedereen in het dorp.
Ieder jaar bezoekt de hobbyclub de War & Peace Show te Beltring, en er werd ons gevraagd of we eens wilden meekomen. Kamperen, maar wel ook werken, want we helpen de organisatie twee dagen op voorhand met het opstellen van die tentoonstelling. In totaal een gans weekje kamperen. Senne en ik waren ogenblikkelijk verkocht, want dan zouden we samen in een tentje kunnen slapen! Dat is iets waar we al heel lang naar uitkijken: eens fijn alleen samen kunnen zijn!


---

Twee dagen eerder op het kampeerterrein zijn heeft voordelen: een camping van ongeveer zes hectaren met aan weerszijden en in het midden dikke bomenrijen bijna voor ons helemaal alleen. We zijn met twee wagens en twee tenten. Een grote achtpersoonstent voor de vier volwassenen en mijn kleine driepersoons-iglotent voor Senne en mij. Geert is het hoofd van ons groepje, een goedlachse forse man van in de vijftig jaar. Kapitein in het Leger. De drie anderen zijn Tom, Ivo en Maarten. Alle drie veertigers. De tenten hebben we opgezet tegen de bomenrij in de noordwestelijke hoek van het terrein, dan krijgen ze veel zon. Die bomenrij staat op een naar beneden lopende helling, waarvan aan de voet een riviertje stroomt, de Tudeley Brook. Het kabbelende water klinkt heel leuk. Er zijn nog een deel kampeerders op het terrein, allen om de organisatie te helpen, maar de reeds aanwezige tenten staan zeer ver uiteen waardoor het lijkt alsof we alleen zijn.
We helpen de organisatie met het opzetten van de grote tenten waarin de cafetaria komt en de miniaturen-tentoonstelling. Ook de tenten voor een klein winkeltje met voedingswaren en een winkeltje met miniaturen. Dan nog de tenten voor de inschrijvingen, ticketcontrole, EHBO, verloren voorwerpen, enzovoorts. We zijn er de ganse dag mee bezig en mijn scouting-ervaring komt maar al te vaak goed van pas als de volwassenen het eventjes niet meer weten.

Het is al goed aan het schemeren als we bij onze tenten terugkeren, bekaf van het zware werken en besluiten maar vroeg in de slaapzak te kruipen want morgen is het nog een dagje van hetzelfde. In ruil voor al dat werk mogen we gratis kamperen en op de tentoonstelling zijn. Geert en de zijnen wensen ons een goeden nacht en gaan hun tent in, Senne en ik in de onze. Uitkleden, wassen en tanden poetsen. Ons onderbroekje hebben we beiden nog aan. Ook al hebben we elkaar de verleden zomers maar al te vaak naakt gezien, we zijn alweer een jaartje ouder en er is weer die verlegenheid. Misschien heeft Senne ondertussen schaamhaar, en zal hij met mij lachen omdat ik er nog geen heb. En hij denk misschien juist hetzelfde. Ik heb een stijve, gewoon al door het gedacht dat ik misschien Senne naakt ga zien en dan weten hoe hij er uit ziet. Zo te zien heeft Senne er ook eentje, dus we doen niet echt moeite om die voor elkaar te verstoppen. Alletwee met een tentje vanvoor is best wel grappig.
Het is nog iets of wat licht in de tent en nog steeds zeer warm als we ieder in onze slaapzak kruipen. Het was dan ook tegen de dertig graden vandaag! We babbelen nog wat, over vanalles en nogwat met een heel deel flauwe mopjes. Senne en ik liggen zo goed als tegen elkaar, laten we zeggen dertig centimeter tussen onze slaapzakken. Ons blote bovenlijf steekt nog niet in de slaapzak en het valt wel op dat we beiden echt aan het genieten zijn elkaar zo te zien; om zo kort bij elkaar te zijn. We zijn dan ook de beste vrienden.
Als het nog wat donkerder is en de vermoeidheid ons bijna tot slapen dwingt vraagt Senne de vraag die ik eigenlijk al een tijdje wil stellen: “Lucas, hoe slaapt gij eigenlijk bij u thuis? Ik bedoel, met pyjama, of alleen met broek of onderbroek of in uw blootje?”
We weten al lang van elkaar dat we beiden in ons blootje slapen, maar dit is de beste manier om ook nu in ons blootje te kunnen zijn. “In mijn blootje”, zeg ik. “Dat vind ik het fijnste.”
“Ik ook!” grijnst Senne. “Zullen we?”
Ik knik van ‘ja’, en trek mijn onderbroek uit. Niet gemakkelijk als je reeds half in een dichtgeritste slaapzak zit. Ik zorg er wel voor dat mijn piemel niet zichtbaar is. Toch nog steeds dat beetje verlegenheid. Ook Senne is aan het sukkelen om zijn onderbroek uit te krijgen in zijn reeds half gesloten slaapzak en ook hij houdt jammer genoeg zijn piemel verborgen. Onze buit in de hand; we grijnzen en gooien de onderbroeken op onze hoop kleren in het linkse hoekje van de tent. We gaan terug liggen en elkaar plagend en uitdagend trekken we onze slaapzak beetje bij beetje zo ver mogelijk naar onder. Zo ver naar onderen dat de piemel er juist niet uitfloept! Die moeten we trouwens met een hand platgedrukt houden, want bij alletwee is die duidelijk stijf. Lager gaat echt niet meer! Bij mij is de basis van mijn piemel al zichtbaar en vaag kan ik hetzelfde bij Senne zien. Het is immers al bijna pikdonker en dat verhindert me te zien of Senne dan wel ja of neen al schaamhaar heeft. Ik denk van niet, maar kan het niet met zekerheid zeggen. Senne zet zijn piemel rechtop en door de slaapzak blijft die zo staan, een mooi tentje. Hij grijnst. Jongens zijn en blijven jongens hé. Ik doe hetzelfde en probeer bij hem door het spleetje te kijken dat door die tent gecreëerd is. Maar het is te donker en ik zie niets dan een zwarte leegte.
“Ik vind mijn piemel altijd heel plezant”, zegt hij.
“Ik ook, ge kunt daar leuke dingen mee doen!” Ik weet niet of Senne zich al kan masturberen, maar ik zou het echt wel leuk vinden om dat samen met hem te doen. Maar tot mijn grote teleurstelling speelt hij niet verder in op die opmerking.
Senne giechelt, slaat zijn piemel plat en draait zich verder in zijn slaapzak. Het is toch al te donker om nog iets te doen.
“Slaap goed!”
“Slaap goed.”

Ik wordt wakker. Geen idee hoe laat het is, aardedonker is het in ieder geval. Ik moet echt heel erg dringend een plasje doen. Senne slaapt zo te horen, en het gesnurk uit de andere tent draagt gemakkelijk tot hierbinnen. Zo geruisloos als ik kan zoek ik aan het voeteinde tussen de hoop kleren naar mijn onderbroek. Het ruiselen van de kleren maakt helaas onwaarschijnlijk veel lawaai, het zou Senne kunnen wakker maken. Ik tast nog even het voeteinde af, maar de nood om te plassen wordt te groot. Onze tent staat zo goed als alleen op dit gedeelte van de camping, de kans dat iemand me ziet is erg klein of zelfs onbestaande. Wat zou ik me dan druk maken over dat ik naakt ben? Ik ben trouwens maar al te graag in mijn blootje! Heel stilletjes rits ik de binnen- en buitentent juist groot genoeg open om mijn hoofd door te steken. Aardedonker. Er is een dikke bewolking wat er ook voor zorgt dat het nog steeds goed warm is. Behalve het gesnurk uit Geert zijn tent is er niemand te horen of te zien. In de bomenrij ga ik naar de dikke eik, die Senne en ik al als letterlijke ‘pispaal’ ingewijd hebben. Hij staat op de aflopende helling, dus geen gevaar om mijn voeten nat te maken. Met grote opluchting begin ik de eik water te geven, het kabbelen van het riviertje overstemd mijn kleine riviertje. Een gerucht achter mij …

Ik kijk verschrikt om en zie Senne naar buiten komen. Een donkere vlek tegen een donkere achtergrond. Hij komt naar me toe en gaat neven me staan.
“Ik moet ook”, fluistert hij. “Ik hoorde u weg gaan toen ik er wakker van werd”.
Ook hij begint de eik water te geven. Hij had om het even welke andere boom kunnen kiezen, maar hij koos ervoor om neven mij te komen staan. En het was even dringend zo te zien. Zo te zien; het is aardedonker maar ik kan niet anders als naar hem kijken. Ik ben reeds klaar met plassen maar blijf staan met mijn piemel in mijn hand. Ik kijk naar hem. Naar zijn piemel. Hij had om het even welke andere boom kunnen kiezen. Ik krijg een stijve en probeer zelfs niet eens om hem te verbergen. Senne staat naakt langs mij, zijn piemel in zijn hand. En nog kan ik niet zien wat ik zo graag zou weten, het is te donker. Senne is klaar en kijkt me aan. We kijken in elkaars ogen. Hij is maar een heel klein beetje kleiner dan mij, één of twee centimeter. Zijn piemel is ondertussen even stijf als de mijne. We kijken elkaar weer eventjes aan; alles in mij voelt heel erg vreemd en mijn hart klopt als wild. Mijn piemel is zo stijf dat hij pijn begint te doen. Ik beweeg mijn voorhuid eventjes op en neer om de spanning wat te verlichten want hij doet echt pijn. Senne volgt mijn voorbeeld en doet het zelfs een paar maal achter elkaar! Zou hij dan toch weten hoe te masturberen? Oh, ik hoop zo erg van wel. Ik heb enorm veel goesting om me hier en nu af te trekken, enorm veel goesting! Samen met Senne. Maar ik moet weten of hij het ook kan. Weer beweeg ik mijn voorhuid langzaam op en neer en kijk of Senne volgt. Hij grijnst en volgt inderdaad, ik wordt week in mijn knieën. Mijn allerbeste vriend en ik zijn samen aan het masturberen! Zachtjes en langzaam op een rustig tempo. Niets vlugvlug, gewoon genieten van elkaar te zien aftrekken.
Het moment van ‘geen terugkeer’ voel ik bij mij aankomen. Dat is het moment dat er vanbinnen van alles gebeurt en zelfs al zou ik stoppen met masturberen, dan nog volgt het klaarkomen, de zaadlozing. Maar Senne is me te vlug af. Zijn ademhaling en houding veranderen, hij is dat punt juist gepasseerd en ik besef dat ik dadelijk mijn beste vriend ga zien klaarkomen. Ik ga Senne sperma zien spuiten! Gewoon al dat besef doet mijn orgasme beginnen en ik moet moeite doen me staande te houden. Senne hapt naar adem; komt klaar. Sperma. Een paar straaltjes spuiten uit zijn piemel en uit de mijne ondertussen ook, een zalig gevoel om dat samen met Senne te doen.
We kijken elkaar aan, een beetje buiten adem, en persen het laatste beetje sperma uit onze piemel. Mijn hart klopt heel zwaar. Wauw, dit was heftig!
Helemaal voldaan zetten we ons even in het gras en bekijken elkaar zo goed we kunnen door die duisternis. Senne is zich weer heel langzaam aan het masturberen, maar niet om klaar te komen denk ik, eerder gewoon voor het gevoel. Ik ben mijn piemel aan het strelen; ieder heeft zo zijn manier om na het masturberen wat te ontspannen. Hij heeft denk ik inderdaad niks schaamhaar, juist gelijk mij. Maar helemaal zeker ben ik er niet van, er kunnen nog altijd wat haartjes aan de zijkanten zijn. Verdomde duisternis! Met dat het gras toch wat te fris begint te worden gaan we terug de tent in. Met tweetjes door een nauwe opening; onze lichamen wrijven tegen elkaar. Mijn piemel staat onmiddellijk terug kaarsrecht, die van hem kan ik niet zien of dat ook zo is.
We kruipen terug onze slaapzak in; ik voel zijn hand op mijn rug. “Tot morgen”, fluistert hij.
“Tot morgen”, fluister ik terug. Mijn hand vind zijn schouder, ik hoor hem giechelen en een rilling gaat door me heen. Ben ik dan toch gay? Net zoals Senne? Ik wil het niet, maar van dit avontuurtje heb ik enorm genoten en het zou me niks verbazen als ik alsnog een natte droom krijg dezenacht.

‘Pof-pofpof’, klinkt het tegen de koepel van onze tent. “Vooruit, jongens, opstaan! We hebben nog veel werk.” Aan het rumoer te horen en het gefluit, wordt de picknicktafel gedekt en is de watermoor klaar om de koffie te maken.
Ik herinner me het avontuurtje van dezenacht en voel vlug aan mijn piemel. De natte droom is uitgebleven! De onderbroek die ik niet kon vinden zie ik nu klaarduidelijk liggen. Maar hem pakken en aandoen; neen, nog niet. Ik blijf naakt want ik wil Senne ook naakt zien! Eindelijk wil ik weten wat ik me al die hele tijd afvraag en na dezenacht zal dat laatste beetje verlegenheid wel weg gesmolten zijn.
Senne strekt zich uit en geeuwt. Hij wrijft zijn ogen uit en beziet mij, een grote grijns speelt zijn gelaat en waar zijn blik op rust behoeft geen uitleg. Als hij uit zijn slaapzak komt heeft hij reeds, gelijk mij, een goede stijve staan en eindelijk het antwoord op mijn vraag: Senne heeft geen spiertje schaamhaar of eender welk ander haar, behalve dat boven op zijn hoofd. Een helemaal gladde schaamstreek, zo mooi om te zien na al die behaarde jongens van uit de klas.
Onwillekeurig ben ik mijn piemel aan het strelen, dat valt me pas op met dat Senne zich langzaam begint te masturberen en gefascineerd volg ik het omhoog en omlaag glijden van het velletje over zijn eikel.
“Vanaf wanneer trekt gij u eigenlijk al af?”, vraag ik Senne. Ook ik ben nu langzaam aan het masturberen.
“Van iets voor Kerstmis ongeveer. Ik was in bed met mijn piemel aan het spelen en kon gewoon niet meer stoppen van het gevoel. Toen kwam ik klaar en was er overal sperma. Toen is het aftrekken begonnen.”
“En gij verteld me niks! Ik ben pas een paar maanden geleden begonnen na mijn eerste natte droom. In de douche op school had ik toen zo een harde stijve dat Stefan voor de grap zich voor mij efkes begon af te trekken. Ik heb dat thuis nagedaan en toen voor de eerste keer klaargekomen, zalig!”
“Ik heb dat wel gezegd! Ik vroeg of ge ook al met uzelf kon spelen, maar ge zei dat ge dat dan met de Lego deed.”
Buiten barsten onze metgezellen in lachen uit en we beseffen dat ze alles gehoord hebben.
“Leuk verhaaltje, jongens”, lacht Geert. “Kom nu maar naar buiten en ontbijten want we moeten nog veel werken vandaag.”
“Zullen we dat vanavond nog eens doen?”, fluister ik naar Senne.
“Ja!”, fluistert hij met hongerige blik terug, “oh ja, zeker weten!”

Maar die avond kwam er niets van aftrekken in huis! De camping was zeker al voor de helft volzet, dus neven de bomenrij staan masturberen kon niet meer en het regende ook nog eens. Wachten tot we gingen slapen ging ook niet: Geert had speelkaarten en pokerstenen mee en we speelden tot het aardedonker was. Aftrekken in het pikkedonker van de tent leek ons alletwee niets.
De eerste dag dat de tentoonstelling open was kregen we tot onze bijzonder grote teleurstelling ook geen enkele keer de kans. Niet ’s morgens en niet ’s avonds. Er zijn doucheruimtes op het terrein met twee grote gemeenschappelijke douches en een paar aparte éénpersoonsdouchekotjes. We hadden gehoopt om samen in zo een klein kotje te kunnen gaan die eerste dag van de tentoonstelling, maar de wachtrijen waren heel lang. Geert zei dat we maar met hun moesten mee gaan in de gemeenschappelijke. We waren toch al grote jongens en iedereen heeft nu eenmaal een piemel, niks om beschaamd over te zijn. Het was echter geen prettig zicht om al die oude mannen te zien; dertigers, veertigers, vijftigers en zelfs ouder! Van onze leeftijd niemand! Een paar jongens van rond de achttien of iets ouder, al goed behaard. Maar het had wel als voordeel dat Senne en ik geen stijve kregen. Halvelings stijf, dat wel. Ze staken een beetje vooruit maar niemand zei er iets van. Het verbaasde onze clubleden dat wij alletwee nog niks van schaamhaar hadden en dat vonden ze best grappig.
“Gaan wij er later ook zo uitzien?” vroeg Senne mij nadien. “Een dikke buik en overal propvol haar! Bijna iedereen daar was zo. Ik vond dat echt niet plezant om in die douche te zijn, echt niet. Gewoon al hoe die oude mannen naar ons keken. Het viel echt wel op dat ze naar onze piemels keken zenne!”
De dag nadien, de tweede van de tentoonstelling en een echte miezerige natte en grijze dag, de lange wachtrijen getrotseerd en gezellig met ons tweetjes in een éénpersoonsdouchekotje. Er waren wel wat vreemde blikken toen we samen binnen gingen, maar daar trokken we ons niks van aan. Geen van ons twee had de goesting om alleen in die wachtrij met dikke behaarde mannen te blijven wachten tot de andere klaar was. Lichaamscontact hadden we genoeg in dat krappe douchekotje en het was echt plezant! Zalig genieten van het warme water en van elkaars bovenlijf in te zepen. Onze piemels zo stijf als ze maar konden zijn. Maar aftrekken hebben we niet gedaan, dat zou niet echt netjes geweest zijn. Het douchen was dan ook puur onschuldig speelplezier, en de wachtenden zullen zich misschien wel vragen gesteld hebben over ons gedurige lachen en schaterlachen.

De vijfde dag op de camping, de derde dat het evenement bezig is. Senne en ik gaan steeds onze eigen weg. We hebben in de hobby niet de kennissen die Geert heeft en dus zouden we er toch maar voor pannenkoek bij staan. De temperaturen zijn vandaag weer lekker hoog, een stekend zonnetje en tegen de dertig graden. Maar die namiddag worden we getrakteerd op een regenbui. Geen kleintje. Echt niet. De regen stort met bakken uit de lucht en veranderd de stoffige wegen die de verschillende grasvelden verbinden in echte modderpoelen. Onder een paar bomen schuilen helpt niet, we worden echt door en doorweek. Pas een kwartier later hebben we onze tent bereikt. De regenbui is ondertussen over en de zon zorgt er voor dat er letterlijk damp uit onze kleren komt. We zijn volledig doorweek. Vele van de kampeerders zijn op weg naar hun tent, allen even kleddernat. In ons tentje aangekomen trekken we alles met heel veel moeite uit, de kleren blijven aan ons lijf plakken, en wringen ze buiten uit om te verhinderen dat ons grondzeil een waterpoel wordt.
“Ons kleren blijven niet aan de stormlijnen hangen, die zijn te schuin.” zegt Senne. We staan in ons blootje buiten de tent. Niet dat dit iets uitmaakt, meerdere kampeerders staan in hun ondergoed hun kleren uit te wringen en zelfs een paar naakt. Van twee naakte jongentjes gaan ze in deze omstandigheden dus echt niks zeggen en we krijgen zelfs een paar vrolijke opmerkingen en omhoog gestoken duimen van doorweke voorbijgangers, op weg naar hun eigen tent.
“Ik zal een paar lijnen tussen de bomen spannen, dan kunnen de anderen als ze terug zijn die ook gebruiken want die zullen ook wel nat zijn, tenzij ze onder de grote tenten waren. Maar dat denk ik niet want ze gingen een paar voertuigen op veld vijf en zes fotograferen.” Tussen een paar bomen van de bomenrij span ik de lijnen die als wasdraad moeten dienen, en Senne en ik hangen er onze kleren op.
Alle kleren opgehangen legt Senne een arm om mijn schouder. “Zouden ze terug komen, denkt ge? Of ze kennen genoeg mensen om ergens te zijn gaan schuilen.” Hij heeft zijn rechterhand over zijn piemel, zie ik, en die staat zo stijf als die maar kan zijn. “kom,” zegt hij haastig, “we gaan ons tent in.”

Het is warm in de tent met dat de zon er op staat, en toch moeten we ze helemaal toe ritsen want nu hebben we onze kans om te doen waar we al een paar dagen zo enorm naar verlangen. Twee piemeltjes staan kaarsrecht naar boven en ik kan niet geloven dat mijn fantasieën nu waarheid gaan worden! We staan naakt tegenover elkaar, elkaars lichaam te bewonderen. Met drie bindbandjes maak ik de lus-ogen van onze luchtmatrassen aan elkaar zodat ze niet van elkaar weg kunnen schuiven. Daarbovenop komen onze twee volledig opengeritste slaapzakken. Een heerlijk zacht bedje! Het is eventjes zoeken hoe we het beste gaan liggen zodat we elkaar kunnen bekijken als we masturberen. Alletwee trekken we met rechts af, dus onze linkerkanten liggen tegen elkaar aan. Zijn bekken tegen mijn bovenbeen en mijn bekken tegen zijn bovenbeen; voelt zalig. Onze linkerarm gebruiken we voor onze rug te ondersteunen. De temperatuur in de tent is hoog door de zon die er volle bak op schijnt en we zijn reeds kletsnat van het zweet. Onze piemels nat van het voorvocht. We kiezen er voor om heel langzaam af te trekken. Dan kunnen we er langer van genieten. Genieten van het aftrekken zelf, en genieten van de andere te zien aftrekken. Masturberen met mijn beste vriend!
Weerom die vraag: ben ik gay, net zoals hij? Is het alleen maar vriendschap of voel ik toch meer voor Senne. Ik zie hem graag, heel erg graag. En ik ben graag bij hem. Een beetje verliefd zou je inderdaad kunnen zeggen. Of is dat normaal tijdens het opgroeien omdat ik niet echt veel meisjes ken? Heel langzaam masturberen we; ik zie de pareltjes zweet van zijn voorhoofd en borst glijden, het voorvocht parelen op zijn hand en bij mij is het juist van hetzelfde.

En dan horen we Geert en de anderen, helemaal uitgelaten aan het lachen de tenten naderen. We wisten dat we een enorm risico namen door nu te masturberen, maar er was de kans dat onze gezellen droog waren gebleven.
“Kijk, de jongens zijn er ook”, horen we Geert roepen. “Hun kleren hangen over die draad. Ze zullen ook goed nat geworden zijn.”
‘Pof-pofpof’, gaat het tegen de tent. “Hei, jongens, ook zo nat geworden? Ge moet ons eens zien. Eéne modder!”
“Wij geen modder,” roep ik terug. “Alleen maar regen. We zijn over de velden gelopen om van die modder-wegskes af te blijven.”
“Dan moet ge ons maar eens zien!” lacht Geert.
Ik kijk naar Senne. In zijn ogen zie ik een paniek. Een beetje van ‘gij zijt de oudste, gij hebt nu de leiding want ik weet niet wat te doen’. Geert en de anderen hebben ons toch al naakt gezien toen we in de gemeenschappelijke douches waren, zelfs met een gedeeltelijke erectie. Ik kijk naar hoe onze piemels er nu uitzien: zo stijf als ze maar kunnen zijn en kletsnat van het voorvocht. Wijzelf drijfnat van het zweet. Ik kijk nog eens naar Senne, en zie pure paniek in zijn ogen dwalen. Ik sta recht en rits de binnen- en buitentent open. De tent zelf doe ik maar een beetje open, zodat ze Senne niet zien liggen. Ik zorg er voor dat mijn piemel niet zichtbaar is door hem tegen de tentwand te drukken en dan mijn hand er op te leggen. Behalve mijn rechterbeen en mijn piemel kunnen ze me helemaal zien en is het klaarduidelijk dat ik naakt ben. Ze bekijken me allemaal eventjes en barsten in lachen uit.
“Tsja, ehm, …” stamel ik, “we zijn in ons blootje omdat alles nat was.”
“En fijn wat aan het spelen denk ik?” Maarten wijst en ik volg zijn vinger.
Mijn piemel is tegen de buitenwand van de tent gedrukt, en daarbovenop rust mijn had. Het grootste gedeelte van mijn piemel is inderdaad verstopt, maar mijn eikel staat mooi duidelijk afgetekend tegen het polykatoen dat de buitentent is. Dat ik een kanjer van een erectie heb laat geen twijfel, het is zelfs zichtbaar dat hij kletsnat is. Ik denk dat mijn hoofd zo rood als een tomaat wordt terwijl Geert, Maarten, Tom en Ivo op hun knieën slaan van het lachen.
“En gij, Senne, ook met uzelf aan het spelen?” roept Geert onze tent binnen.
Senne komt achter tegen mij staan en drukt zijn piemel tegen mijn rug, om hem voor Geert en de zijnen te verstoppen. Een rilling gaat zichtbaar door me heen en mijn piemel staat nog stijver als voorheen, zichtbaar voor iedereen. Verstoppen gaat niet meer en ook Senne laat zich dan maar zien. Twee naakte jongentjes, kletsnat van het zweet met stijve piemels die kletsnat zijn van het voorvocht. We staan er een beetje betrapt bij.
“Och, kop op, jongens, ik zou juist hetzelfde gedaan hebben hoor”, zegt Geert. Is die tweede waslijn voor ons?
“Ja, Geert, die lijn is voor jullie. Ik heb de rol koord voor stormlijnen van te snijden in jullie tent gelegd voor als ge er nog wilt spannen.”
“Super, jongen. Wij trekken onze plan wel. Gaan jullie tweetjes maar door met aan iets anders te trekken en heel veel plezier!” Ze lachen alle vier nog eens hartelijk om die gevatte uitspraak en een beetje beschaamd trekken Senne en ik ons terug in onze tent. De buitentent kan ik nu op een kier laten, de anderen weten toch wat we aan het doen zijn en zo kan in ieder geval die verstikkende hitte naar buiten ontsnappen. De binnentent gaat uiteraard dicht; dat gaas houdt sowieso het zicht weg dus zelfs als ze door de kier naar binnen loeren, dan nog is het moeilijk zien wat we doen.
“Gaan we ons nog verder aftrekken?” Vraagt Senne een beetje teleurgesteld.
Er is geen haar op mijn hoofd die er ook maar aan denkt te stoppen. “Zeker weten!”, zeg ik.
“Bravo, goed gesproken!”, horen we Geert roepen en hij barst weer in lachen uit.
Senne streelt mijn borst en grijnst breed. We gaan terug liggen en hervatten onze leuke bezigheid. Zachtjes en langzaam. Genieten van het gevoel, genieten van het zicht de andere te zien masturberen.

“Ik ga bijna klaarkomen!”, hijgt Senne. Zijn lichaam is al aan het trillen en het ademen gaat moeilijker. Hij kreunt zachtjes. Het zweet stroomt van hem af. Hij ligt plat op zijn rug omdat hij het niet meer hield op zijn elleboog. Ik stop met masturberen zodat ik Senne kan zien klaarkomen. Hij verstijft helemaal en werpt zijn hoofd achterover. “Ik kom!” roept hij luid. “Oooh!” Buiten barsten ze in lachen uit. Hij trekt zijn velletje helemaal naar beneden, snakt naar adem en heeft zijn zaadlozing. Het sperma spuit uit zijn piemel. Op zijn buik, op zijn borst en in zijn hals. Een keer of zeven of acht. Ik was te gefascineerd aan het kijken om er aan te denken te tellen. Mijn beste vriend is aan het klaarkomen, en ik heb er prachtig zicht op! Mijn beste vriend, van wie ik zoveel hou. Heel erg van hou. Verliefd dan toch? Gay? Senne is pompaf en ligt te hijgen. Hij kijkt mij in de ogen aan. Het sperma trekt slierten als het van zijn hals tot op de slaapzak druipt. Zo ook van zijn borst en buik. Ik heb zo een goesting om Senne nu over zijn bezwete borst te strelen, om met mijn vingers door zijn warme sperma te wrijven. En dan zo naar beneden, door het sperma dat op zijn buik ligt te glanzen. En dan verder naar beneden, naar daar waar het sperma vandaan kwam. Ik zou zo graag Senne masturberen, zijn warme piemel vast hebben en er zachtjes mee spelen. Hem naar een nieuw orgasme brengen en een nieuwe lading sperma. Het sperma door zijn piemel voelen spuiten en dan weten dat ik mijn beste vriend dat gevoel heb kunnen bezorgen. Mijn geliefde Senne. Eigenlijk ben ik net zo verliefd op hem als hij op mij is! Maar dat blijf ik mezelf ontkennen.
Hij richt zich op zijn ellebogen op en kijkt me ondeugend aan. “En nu gij”, grijnst hij breed. “Nu wil ik u zien klaarkomen!” Geert en de anderen zitten buiten rond de picknicktafel en beginnen weer hard te lachen. Ze horen alles wat hierbinnen gebeurd want echt stil zijn we niet. Maar ze weten wat we aan het doen zijn en wat er dus allemaal gaat gebeuren, want ze zijn zelf ook ooit jongens geweest. En eigenlijk hebben we er stiekem wel plezier in dat ze alles horen, het maakt alles wat spannender.
Ik leg me plat op mijn rug en kijk nog eens diep in Senne zijn ogen. Hem zo zien klaarkomen had mij bijna spontaan doen klaarkomen! Zachtjes hervat ik mijn masturbatie, de beelden van daarnet nog heel goed voor ogen en het duurt dan ook echt niet lang voor ik het ‘punt van geen terugkeer’ oversteek.
“Senne,” hijg ik zwaar, “het komt er aan! Ik kom klaar!!” Mijn lichaam begint te kronkelen terwijl ze buiten weer in lachen uitbarsten, ik adem heel zwaar en voel mijn piemel heel erg stijf worden. Ik kreun hard en voel hoe het sperma klaar zit om er uit te spuiten, dat hele felle gevoel onder in je piemel. Sperma! Zalig! Juist als bij Senne, op mijn buik, borst en in mijn hals. Een zalig orgasme, zo fel! En eentje die lang duurt. Ook nu ben ik weer het aantal spuiten vergeten te tellen. Ik vind het heerlijk om het sperma op mijn huid te voelen vallen, en des te zaliger als het in de hals is, wat redelijk zeldzaam is. Ik ben bekaf en geniet na van dat geweldige gevoel van daarnet. Ik kijk naar Senne. Hij zit met zijn mond open naar mij te kijken. Naar mijn bovenlichaam dat glimt van het zweet en het sperma. Hij zit op zijn knieën en is zich weer zachtjes aan het masturberen. Niet om klaar te komen denk ik, maar gewoon omdat het op dat moment goed voelt om te doen. Ook zijn bovenlichaam glimt van het zweet en zijn sperma.

We kijken elkaar aan. In elkaars ogen, naar elkaars kletsnatte lichaam en piemel. Hij kijkt me heel onschuldig aan, een grote glimlach op zijn gezicht. Ik streel zachtjes mijn piemel die nog steeds rechtop staat. Wat zou ik Senne nu graag vastnemen. Mijn armen onder de zijne laten doorschuiven, onze lichamen helemaal tegen elkaar. Onze lippen tegen elkaar, borst en buik tegen elkaar, onze stijve piemels tegen elkaar. En zo elkaar een tijdje blijven knuffelen. Maakt niet uit dat we nog steeds onder het sperma hangen want als we inderdaad zo zouden beginnen knuffelen; ik weet wel zeker dat we ieder nog eens klaar zouden komen. Zijn sperma dat tegen mij aan spuit, dat moet toch fijn aanvoelen denk ik dan. Maar die fantasie kan niet. Ik ben een jaar ouder dan hem. Is dat dan wel juist om te doen? Het maakt niet uit dat ik er even oud als hem uitzie, ik blijf een jaar ouder als hem.
Samen aftrekken is één ding. Maar elkaar aftrekken en laat staan dat we met onze lichamen over elkaar liggen heen te kronkelen, dat is iets anders. Dan zijt ge pas echt gay denk ik. Ik vermoed wel dat ik gay ben, mijn gedachten van net verraden dat. Of is dat alleen maar lust dat spreekt, zonder liefde? En wil ik wel gay zijn? Kan ik dat wel van mezelf aanvaarden? Senne is gay en buiten de jongens op school en mijn ouders heeft niemand het er moeilijk mee. Zijn familie niet, zijn echte vrienden niet en de leden van de hobbyclub, gelijk onze vier reisgezellen, ook niet. Ze hebben alles gehoord wat in de tent gebeurde want stil zijn we niet geweest, daar waren we veel te fel opgewonden voor. Zouden ze dan van mij ook denken dat ik gay ben? Of, gewoon, twee jongentjes die wat aan het spelen zijn. Ik weet het niet.

Senne is zich nog steeds langzaam aan het na-masturberen. Ik brand van verlangen om hem in mijn armen te nemen, om hem te strelen en te koesteren. Om hem te laten weten dat ik van hem hou. Mijn piemel is zo stijf als hij maar kan zijn. Ik trek het velletje volledig achteruit; mijn eikel zit nog steeds onder het sperma. Mijn hart bonst gelijk gek en ik kan het niet meer aanzien dat Senne zichzelf eenzaam zit te verwennen. Er hoort liefde te zijn na wat we juist gedaan hebben, een gebaar dat het meer was als aftrekken en vergeten. Ik ga achter langs hem zitten, doe mijn armen om hem heen en trek hem zachtjes tegen mij aan. Zijn rug tegen mijn borst. Senne kreunt lichtjes en wordt er helemaal week van. Mijn piemel zit geklemd tussen mijn buik en zijn flank. De keer dat we in de éénpersoonsdouches geweest zijn hebben we toch al meer dan lichaamscontact genoeg gehad; elkaar met de douchegel inzepen. Zelfs onze stijve piemels tegen elkaar, dat had dan niks met seks te maken maar met dat er zo weinig plaats was dat we gewoon tegen elkaar moesten staan. Het is heerlijk om zijn huid tegen de mijne te voelen, toch is er een verschil tussen douchegel en zweet met sperma. Senne nestelt zich helemaal comfortabel in mijn armen, onze benen over elkaar en met rechts streel ik zijn kletsnatte borst. Met de vingertoppen alleen, dat geeft hem dan een heerlijk kietelend gevoel. Mijn linkerhand ligt in zijn lies, rakelings neven zijn zakje. Hij streelt zachtjes mijn benen. Mijn goesting om verder naar onderen te strelen is overweldigend. Van zijn borst naar zijn buik, en dan zo zijn piemel in mijn hand nemen en hem langzaam masturberen. Daar heb ik een ongelooflijke goesting in, maar dan ook zo een enorm ongelooflijke goesting! Mijn piemel doet pijn van de stijfheid en het vocht parelt er uit door de gedachte Senne af te trekken. Senne’s hartslag is fel omhoog gegaan met dat ik zo over zijn borst streel. Zijn stijve piemel ligt glanzend en kletsnat tegen zijn buik, de eikel helemaal ontbloot. Af en toe wipt die piemel naar boven en komt er meer voorvocht of nog resterend sperma uit. Ik streel verder naar onder. Over zijn buik, zijn bekken, in de lies en zo over zijn bovenbeen. En dan langzaam terug naar zijn borst. Mijn vingers zijn nat van zijn zweet en sperma. Zijn piemel en zakje laat ik letterlijk links liggen al begint dat heel erg moeilijk te worden.
Senne ademt heel erg zwaar en maakt piepgeluidjes. Hij is zo geil als hij maar kan zijn. “Lucas,” kreunt hij zachtjes, “trek mij af. Alsjeblieft? Alsjeblieft, ge moogt van mij. Alsjeblieft?”
Die verleiding is enorm! Ik streel nog steeds heel zachtjes zijn volledige rechterkant en kijk naar zijn o zo mooie glanzende piemel. Senne masturberen! Een rilling gaat door me heen met dat ik mij dat heel levendig inbeeld, mijn fantasie als ik me thuis masturbeer. Ik voel het sperma onder in mijn piemel klaar zitten, het ‘punt van geen terugkeer’ komt me vlakbij. En dan nog Senne die tegen mijn piemel ligt te kronkelen! Afgeleid door mijn fantasie laat ik bijna mijn hand richting mijn favoriete plekje van hem gaan, zijn nog steeds haarloze schaamplekje, om dan daarna, inderdaad, hem te masturberen. Senne smeekt er zelfs om! Maar ik durf niet. Ik wil wel hoor, absoluut! Ik heb al mijn zelfcontrole nodig om me in te houden. Eigenlijk zou ik nu moeten stoppen; ik voel dat mijn klaarkomen echt vlakbij is! Rechtstaan en zeggen dat we ons moeten wassen want ik ga anders heel erg dadelijk klaarkomen tegen Senne zijn rug. En toch wil ik Senne dit enorme plezier gunnen. Ik wil Senne’s sperma door zijn piemel voelen spuiten, ik wil Senne laten klaarkomen terwijl ik hem nu zo liefdevol in mijn armen heb. Maar het mag niet en kan niet. Dat ik een jaar ouder ben dan hem is één van de redenen. De andere reden is dat als ik dit nu doe, ik absoluut zeker weet dat ik gay ben. Alsof ik daar eigenlijk nog aan moet twijfelen! Ik streel weer naar beneden, rakelings langs zijn lichtjes schokkende piemel. Ik blijf daar even cirkelen, twijfelend en in enorme tweestrijd met mezelf!
Senne ligt zwaar hijgend in mijn armen. “Alsjeblieft!”, probeert hij nog eens.
Een dikke draad sperma loopt van zijn eikel tot op zijn buik. Die draad sperma; een automatisme van mij neemt het over en dan gebeuren er verschillende dingen tegelijk …
Ik vind het altijd grappig als ik thuis met masturberen zo een draad heb hangen van mijn eikel tot op mijn buik. Dan schuif ik mijn hand tussen mijn piemel en buik en ‘snij’ zo de draad over met een opwaartse beweging.
Ik verschiet, want het is bij Senne dat ik dit juist gedaan heb! Het zicht van die draad deed me dat automatisch doen. Mijn vingers gleden tegen zijn piemel en hangen nu vol met het sperma dat op zijn buik lag. Mijn vingers tegen zijn piemel, het randje van zijn eikel zo goed voelbaar; een schok gaat door mijn hele lichaam en ik kom onvermijdelijk klaar. Heel heftig. Het sperma spuit tussen mijn buik en Senne’s rug en flank in. Ik kan het niet meer tegenhouden of het in mijn hand opvangen; te laat.
Senne gaat gedacht hebben dat ik hem effectief ging masturberen toen ik mijn hand onder zijn piemel doorschoof en dan voelt hij me ook nog eens klaarkomen tegen zijn rug! Dat is hem te veel. Hij roept het keihard uit, spant zijn hele lichaam en komt heel krachtig klaar. Zijn sperma spuit in het rond, hij is niet meer in staat zijn piemel vast te grijpen. Alletwee krijgen we zijn sperma op ons.
We zijn spiegelglad. Van het zweet en van het sperma dat op onze lichamen kleeft. Het lijkt wel of we met olie ingesmeerd zijn; bloedheet is het in de tent door de stekende zon die er op schijnt! Het is mijn slaapzak die bovenaan ligt en gelukkig had ik het verstand de buitenkant naar boven te leggen. Senne ligt tegen mij hijgend bij te komen, zijn armen langs hem neer. Mijn armen liggen in willekeur over hem heen. Ook ik moet bekomen van wat er juist gebeurt is.
“Ik ben te vlug klaar gekomen,” hijgt hij. “Anders had ge me tegoei kunnen aftrekken.”
Hoe leg ik hem uit dat ik hem niet wou aftrekken? Dat die beweging helemaal niet de bedoeling was? Ik besluit te blijven zwijgen want ik weet dat ik het geen minuut meer uitgehouden had! Ik zou Senne gemasturbeerd hebben, daar ben ik helemaal zeker van. Ik ben net zo gay als hem.
Nu is het eventjes bekomen en genieten van Senne in mijn armen. We hangen volledig onder het sperma. Ik begin met mijn handen Senne overal heel zachtjes te strelen. Ware het niet voor al dat sperma op zijn rechter schouder, ik had er een zoentje op gegeven.
Geert, Tom, Ivo en Maarten zijn er waarschijnlijk niet meer, want anders zouden ze wel goed aan het lachen geweest zijn toen Senne zo luidkeels klaarkwam. Des te beter. Heb ik het eigenlijk ook uitgeroepen toen ik klaarkwam? Ik weet het niet meer of ik heb het niet gemerkt. Ik geef Senne nog een hele stevige knuffel en sta recht. Wat zien wij er uit! Met een reserve keukenhanddoek vegen we ons een beetje proper vooraleer we de washandjes en zeep een reuzekarwei aanbieden.

We zitten naakt in het gras tussen de wagens en de bomenrij, dus niemand kan ons zien tenzij ze de bomenrij opzoeken. We zijn volledig proper en ruiken naar zeep. Maar strakjes toch naar de douches om ook onze haren te wassen, het is nodig. De tent staat volledig open om uit te luchten en mijn slaapzak droogt in het zonnetje. Senne zit achter mij, met zijn armen om mij heen en zijn kin op mijn rechterschouder. Zijn neus wrijft hij af en toe tegen mijn wang, en met zijn handen streelt hij zachtjes mijn borst. Ik streel zijn armen.
“Lucas, hebt gij goesting om zoiets nog eens te doen? Of af en toe? Ook als we terug thuis zijn. Ikke wel. Ik ben verliefd op u, maar dat wist ge al. En gij, zijt gij verliefd op mij? Zijt ge nu ook gay?”
Ik trek Senne zijn armen langzaam rond mij uit, draai me om en neem op mijn beurt Senne in mijn armen. Hij nestelt zich weer helemaal knus gelijk daarstraks en ik streel hem over zijn ganse lichaam met mijn vingertoppen. Het genot straalt van hem af; van zijn glimlach. Hij heeft terug een stijve, maar niet zoals daarstraks. Natuurlijk wordt de mijne dan ook stijf, maar ik heb hem helemaal onder controle. “Ik wil dat echt nog wel eens doen, Senne, echt waar. En ik hou van u, heel erg veel. Maar ik durf gewoon niet te zeggen of ik gay ben of niet. Ik weet het niet. Ik denk van wel. Ik ben eigenlijk zeker van wel maar ik durf dat niet tegen mijn eigen te zeggen. Had ik u ook echt afgetrokken dan was ik er helemaal zeker van. Bijna was dat gebeurd hoor, bijna. Ik had hem bijna vast om u af te trekken. Ik wou dat echt heel erg graag doen.”
Senne zegt daar niets op. We blijven zo liggen, wachtend tot onze kleren helemaal droog zijn. Ik geef hem een zoentje op zijn schouder.

Ik word wakker, Senne is rumoerig. Het is donker in de tent, maar niet pikkedonker. Ik zie dat hij rechtop zit. “Zijt ge u aan het aftrekken?” vraag ik een beetje slaperig.
Hij is even stil en kijkt naar mij. “Neen, ik heb een natte droom gehad.”
Dat kon ook moeilijk anders na wat we vandaag gedaan hebben. Ik was er ook bijna zeker van dat ik er eentje ging krijgen. “zal ik de pitslamp even pakken?”
“Ja, ge zijt nu toch wakker.”
Zijn slaapzak is inderdaad een grote vochtige kleverige vlek in en zijn eikel glanst in het licht van de pitslamp. Met papieren zakdoekjes kuist hij terwijl ik bijlicht.
“Bah, nu voelt mijn slaapzak niet prettig.”
“Doe hem binnenstebuiten anders?”
“Dat gaat niet bij deze. Gaat maar langs één kant dicht.” Hij kijkt me eventjes aan. “Of anders gelijk als toen we aan het aftrekken waren, maar we gaan tussen de twee slaapzakken liggen. Uwe vanonder en mijne ondersteboven vanboven. Dan liggen we alletwee droog.”
Onze luchtmatrassen zijn nog steeds aan elkaar verbonden, dus wat hij voorstelt moet gaan.
“Oké, Senne. Maar we gaan slapen en niet aftrekken. Anders hebben we niks proper meer om in te slapen.”
Een goed idee was het eigenlijk niet! Onze voeten komen steeds van onder de bovenste slaapzak uit en dat is koud! Als de éne wat trekt (aan de slaapzak) heeft de andere een koude kant. Maar één kant hebben we ieder heel warm, de kant waarmee we tegen elkaar liggen! Het was wel eventjes een goede houding zoeken vooraleer we comfortabel lagen. Senne heeft zich bijna volledig om mij henen geplooid en voelt zo hemels warm! Het voelt allemaal zalig en zo vallen we in slaap.

Gesloten