Zwart -4

Plaats hier je eigen verhalen.
Gesloten
Kevin-K
Berichten: 35
Lid geworden op: wo 22 mei 2019, 08:56
Vul het getal in: 123

Zwart -4

Bericht door Kevin-K » zo 23 jun 2019, 07:58

Zwart – deel 4

Op de tiende verdieping stapt de oude vrouw uit de lift. ‘Fijne dag nog mevrouw.’ Verbaasd kijkt ze om maar zegt niks terug. De deuren sluiten weer en ik ga verder omhoog.  Helemaal boven stap ik uit de lift en kijk om me heen, niemand te zien. Even loop ik de galerij op, maar deze is leeg. Ik zucht diep, haal diep adem, draai me om en loop terug naar het trappenhuis.

We stappen op de fiets, op naar werk. Vreemd, ik voel me weer een stuk zekerder. Nog geen half uur geleden spoot Paul mijn mond vol met zijn zaad. En nu doen we alsof er niks is gebeurd. We praten over alledaagse dingen, naja we… Vooral Paul praat, ik luister en lach om zijn verhalen. Bij een stoplicht stoppen we voor een rood licht. Paul laat me net behoorlijk lachen en we kijken elkaar stralend aan. Schuin voor ons stopt een auto, als ik er naar kijk schrik ik. Op de bijrijdersstoel zit Ricardo. Ricardo is het alfa mannetje in mijn klas. Hij is de populairste jongen van ons jaar en Paul hoort in zijn vriendengroep. Hij ziet ons en kijkt naar Paul. Het is duidelijk waarom hij zich afvraagt waarom wij hier samen fietsen. Ons licht springt op groen en we fietsen verder, Paul heeft niet door dat Ricardo ons heeft gezien en ik weet niet zeker of ik er over moet beginnen. Ik besluit het maar te laten rusten.

In het restaurant aangekomen wordt door mijn moeder verteld wat onze taken voor vanavond zijn. Ik moet Paul wegwijs gaan maken in de bediening, oftewel bestellingen opnemen en uitserveren. Aangezien Merel vanavond vrij heeft hebben we een heel aantal tafels die wij onder ons hebben. Nu het nog rustig is loopt Paul met me mee om van me te leren, straks als het druk is zal hij meer zelf moeten doen en houd ik een oogje in het zeil. Zoals alle andere taken die Paul al heeft gedaan pakt hij ook dit snel op. Het maakt me misschien zelfs een tikkeltje jaloers, hij is zo zeker van zichzelf, zo knap en slim. Desondanks hebben we het gezellig en voel ik me steeds meer vertrouwd bij hem.

In mijn ooghoek zie ik mijn moeder een nieuw gezin loodsen naar een tafeltje welke wij moeten bedienen. Ik tik Paul aan en knik met mijn hoofd naar de nieuwe gasten maar dan zie ik Paul schrikken. Ik volg zijn blik en nu pas zie ik het ook. Het is Ricardo met een meisje en waarschijnlijk zijn ouders. Maar ja, klant is klant dus ik kijk wederom naar Paul en wenk opnieuw mijn hoofd. Met Paul vlak achter me aan loop ik naar het tafeltje. Ik verwelkom de gasten en probeer te doen alsof mijn neus bloed. Maar Ricardo heeft ons natuurlijk herkent en geeft mij een minachtende blik. Hij wendt zijn aandacht aan Paul en zegt. ‘Hey Paul, wat doe jij hier?’ Terwijl zijn ouders verbaasd opkijken en dan ook Paul begroeten neemt Paul het woord. ‘Sinds kort werk ik hier en Joey werkt me in.’ Hij zegt het zakelijk en neutraal. Zowel Ricardo als zijn ouders zien mij amper nog staan dus leg ik kort mijn hand op de schouder van Paul en zeg. ‘Neem jij de bestelling zo maar op, dan ga ik verder.’ Ik tover er zelfs nog een glimlach bij en kies dan snel het hazenpad zonder op een reactie te wachten. Op één of andere manier voel ik de starende ogen van Ricardo in mijn rug, als ik vluchtig over mijn schouder kijk zie ik Ricardo nog even hard lachen.

Naarmate het drukker wordt krijgen we ook steeds meer te doen, zoveel te doen zelfs dat we amper een woord kunnen wisselen. Paul vindt het natuurlijk extra leuk om de tafel te bedienen waar Ricardo aan zit dus ik ben blij dat ik daar niet meer hoef te komen. Toch valt er een last van mijn schouders als ze uiteindelijk hebben afgerekend bij mijn moeder en vertrekken.

Zodra de laatste gasten eindelijk zijn vertrokken en het werk erop zit is het weer tijd voor een biertje met het personeel. Het is gezellig en ik blijf langer hangen dan gebruikelijk. Doordat ik langer blijf drink ik ook meerdere biertjes en hoewel mijn ouders niet erg blij zijn met het feit dat ik überhaupt bier drink lijkt het alsof ze het nu tolereren omdat ik er zo gezellig bij zit. Ook Paul blijft hangen en drinkt gezellig mee. Op een gegeven moment voel ik me toch wat lomer worden en kijk ik op mijn horloge. Het is al bijna 01.00 en ik begin toch behoorlijk moe te worden. Ik sla dan ook een nieuw biertje af en zeg dat het tijd is om maar is op huis aan te gaan. Paul volgt mijn voorbeeld en nadat ik mijn glas leeg heb sta ik op en wens ik iedereen een fijne avond. Met Paul in mijn kielzog lopen we via de achterkant naar buiten naar onze fietsen. We hebben het gezellig, komt het door de alcohol dat ik zo loslippig ben? We lachen beide terwijl we het voornamelijk hebben over online games.

Wanneer er even een stilte valt tijden het fietsen vraagt Paul me opeens: ‘Joey, misschien een rare vraag maar zou je me vaker willen pijpen?’
‘Eh, ik weet niet.’
‘Maar je vond het toch lekker om te doen?’
‘Ja, dat wel.’
‘Nou en zolang ik geen vriendin heb kan ik het beter door jou laten doen dan dat ik mezelf steeds moet aftrekken haha.’
Ik lach erom, kijk naar hem en hij kijkt terug. Hoewel het donker is lijkt het alsof ik een twinkeling in zijn ogen zie. Blijkbaar duurt mijn reactie te lang en neemt Paul opnieuw het woord.
‘Het blijft toch gewoon onder ons?’
‘Weet je Paul, het is toch raar. Ik bedoel, ik heb nog nul ervaring met meiden of jongens tot vandaag. Ik heb zelfs nog nooit gezoend!’
Nu is Paul op zijn beurt even stil, we naderen bijna het punt waar onze wegen scheiden. Dan komt er plots een idee in me op en zonder er verder bij na te denken zeg ik. ‘We kunnen wel een nieuwe afspraak maken.’
‘Hoe bedoel je?’
‘Nou, ik wil je best vaker pijpen maar dan wil ik er wel wat voor terug.’
‘Ik ga je heus niet pijpen ofzo Joey, je weet dat ik geen homo ben.’
‘Iets anders dan?’
‘Zoals?’
‘Ik weet dat je geen homo bent en dat pijpen jou misschien wat te ver gaat maar ik wil wel eens weten hoe het is om te zoenen of om afgetrokken te worden?’
‘Je blijft me verbazen Joey.’
‘Hoezo?’
‘Maakt niet uit, weet je wat, ik zal er even over nadenken oké? Ik ga hier naar links. We appen!’
‘Doei Paul!’ roep ik hem nog achterna terwijl ik rechts afsla.

Niet veel later lig ik in bed. Hoewel ik reuze benieuwd ben naar het filmmateriaal ben ik nu gewoon simpelweg te moe om het te gaan bekijken. Dat komt morgen wel. Maar man, wat een dag vandaag! Mijn eerste sekservaring! En ja, het was fantastisch, gewoon heerlijk om die geile paal van Paul in mijn mond te hebben en zijn warme zaad te proeven. En hij wil zelfs vaker en wat mij nog het meest verbaasd is het lef dat ik heb getoond door hem te vragen of hij mij een keer wil aftrekken en te zoenen! Hoe zou dat zijn? Zoenen….


Ik word wakker, mijn hoofd voelt zwaar. Misschien had ik toch wat minder bier moeten drinken. Pff, geen zin om op te staan. Geklop op mijn slaapkamerdeur en dan gaat die open. Mijn moeders gezicht komt tevoorschijn. ‘Goedemorgen Joey, fijn dat je wakker bent. Wij hebben je lekker laten liggen omdat het gisteren nogal laat voor je was geworden. Beneden staat het ontbijt klaar voor je, wij gaan weg dus ruim jij dan alles op als je klaar bent?’

Ik kreun wat protesterend en mijn moeder glimlacht erom. Ze verdwijnt weer maar plots komt ze weer tevoorschijn. ‘Bijna vergeten, we denken dat je vanavond niet hoef te werken maar mocht er toch iets zijn dan bellen we je. Oké?’
‘Ja mam, is goed.’
Dan verlaat ze echt mijn kamer, ze laat mijn deur op een kier staan en ik hoor haar de trap aflopen. Zacht kreunend ga ik op de rand van mijn bed zitten. Eerst maar even douchen, daar knap ik vast van op. Snel kijk ik nog even naar mijn mobiel. Geen berichtjes of wat dan ook, niet raar ook, wie zou mij immers een bericht moeten sturen?

Nadat ik heb gedoucht en mezelf heb afgedroogd loop ik naakt naar beneden. Geen zin om wat aan te trekken en aangezien er toch niemand is kan ik ongegeneerd naakt rondlopen. Sterker nog, ik doe het wel vaker, het geeft me een geil gevoel en mijn lul zwiept dan ook tevreden heen en weer bij elke stap. Na mijn ontbijt ruim ik alles netjes op en ga ik terug naar mijn kamer. Snel zet ik de computer aan om de opnames van gisterenmiddag te kunnen bekijken. Ongeduldig wacht ik af totdat mijn computer volledig is opgestart en voel ik mijn lul al een beetje omhoog kruipen van de spanning. Gek, nog niks gezien en ik word nu al geil!

Eerst de opname van mijn webcam, ik druk op play en spoel vooruit. De beelden van Paul naast me terwijl we zitten te gamen zijn wel grappig maar weinig spannends aan. Snel spoel ik door naar het moment dat ik mijn eigen pijpfilm laat zien. Maar ook deze beelden vallen tegen, ja ik zie dat Paul geluidloos met grote ogen kijkt en er verschijnt zelfs een blosje op zijn wangen als je goed kijkt. Ik spoel door naar het moment dat ook Paul naakt is en mij bekijkt terwijl ik een live show geef. Helaas zie ik niet meer van Paul behalve zijn hoofd en ontbloot bovenlichaam. Ik spoel nog iets verder, naar het moment dat ik hem pijp. Natuurlijk is ook dit buiten beeld en is alleen te zien hoe hij geniet van mijn pijpbeurt. Paul zijn gezicht verstrakt op het moment dat hij klaarkomt.

Zucht, de beelden vallen tegen helaas. Tijd voor de opname van de andere camera. Ik spoel gelijk door naar het moment dat we uitkleden. De beelden zijn van verder af maar ik zie een stuk meer van Paul. Man, wat is hij mooi. Als ik met mijn show begin zie je dat Paul er geil van wordt, zonder zichzelf aan te raken wordt hij hard. Op het moment dat ik mezelf begin te pijpen kan hij zich niet meer inhouden en begint zichzelf af te trekken. Dan komt zijn vraag of ik hem wil pijpen en ik voor hem kniel. Fuck!, ik zit recht voor de camera. Nu zie je alleen mijn rug en mijn achterhoofd. Wel kan je duidelijk zien hoe Paul geniet en terwijl ik hem flink doorpijp dat hij na een paar minuten al flink begint te hijgen. Na nog een paar minuten schokt mijn onderlichaam en vervolgens zijn lichaam en zie ik hem klaarkomen.

Ik druk op stop en kijk naar beneden. Mijn lul is keihard en mijn eikel nat. Op één of andere manier proef ik opnieuw de smaak van zijn zaad. Snel sta ik op en laat me achterover op mijn bed vallen. Ik pak mijn lul vast en trek mezelf op een hoog tempo af. Er is niet veel voor nodig en na twee minuten kom ik hevig klaar…


Zondagmiddag, gisteren heb ik nadat ik de opnames heb bewerkt netjes opgeslagen op mijn harde schijf, daarna mijn huiswerk afgemaakt en de rest van de dag gegamed. Nu zijn mijn ouders al weg dus ik heb het rijk alleen. Eerst maar eens douchen en dan gamen tot het eindelijk tijd is om te werken, te werken samen met Paul! Ik kan gewoon bijna niet wachten!  Raar, geen idee wat ik tegen hem moet zeggen maar gewoon het idee dat ik hem weer kan zien… Maar goed, eerst maar eens douchen. Naakt loop ik naar de badkamer en even later stroomt het warme water weer over me heen. Als ik mijn ogen sluit verschijnt Paul op mijn netvlies. Direct komt mijn lul in beweging. Automatisch pak ik mijn lul vast en begin mezelf tergend langzaam af te trekken. Mijn vrije hand beweegt zich naar achteren en glijd mijn bilnaad in. Ik kreun zacht als ik mijn sterretje masseer. Al snel oefen ik druk uit met mijn wijsvinger en deze glijdt makkelijk naar binnen. Al snel volgt een tweede vinger en begin ik mezelf flink te vingeren. Trillend sta ik op mijn benen. Ik stop, dit staand doen is net te ongemakkelijk. Snel draai ik de kraan uit en droog mezelf half af. Met een keiharde lul loop ik snel naar mijn slaapkamer waar ik me achterover op mijn bed laat vallen. Direct gaan mijn vingers weer naar mijn kontje. Plots hoor ik een berichtje op mijn telefoon binnenkomen. Ik negeer het en druk kreunend twee vingers naar binnen. Nog een berichtje, het irriteert me. Ik stop even waar ik mee bezig ben en sta op als ik naar mijn telefoon loop. Op het beeldscherm: Paul, 6 ongelezen berichten. Op het moment dat ik mijn telefoon wil ontgrendelen word ik gebeld. Het is Paul, verbaasd neem ik op. ‘Met Joey?’

‘Hey Joey, ik sta voor je deur. Ben je niet thuis?’

‘Voor mijn deur?, eh ja ik ben thuis. Was aan het douchen. Ik kom eraan.’ Snel hang ik op en trek razendsnel mijn badjas van Gryffindor aan. Vlak voordat ik naar beneden wil haasten zet ik snel de webcam aan en druk op opnemen, ik richt hem op mijn kamer en laat het programma weer op de achtergrond draaien. Geen tijd om te controleren of het beeld goed staat, kwestie van hopen! Ik snel me naar beneden naar de voordeur. Bij de voordeur trek ik mijn badjas recht, gelukkig is mijn lul niet meer stijf. Dat zou toch gênant zijn. Ik open de deur en een grijnzende Paul staat voor me. Ik laat hem binnen. ‘Hey Joey, ja ik dacht, we moeten allebei werken vanavond dus we kunnen net zo goed ook even gamen van te voren. Was me vrijdag namelijk erg goed bevallen!’

‘Haha, het is een verrassing dat je plots voor de deur staat maar je bent welkom hoor!’
‘Waarom duurde het zo lang voor je open deed?’
‘Ik moest me toch nog even afdrogen.’

Even later komen we boven, voor ons beide heb ik een glas cola ingeschonken en zet deze op het bureau waar ook mijn computer staat. Nog steeds loop ik in alleen mijn badjas, stiekem windt het me wel op dat ik in het bijzijn van Paul zo schaars gekleed ben. Ik werp een blik op de klok en zeg dan tegen Paul. We hebben ongeveer een uurtje om te gamen, ik zal wel even de bureaustoel van mijn pa pakken zodat we allebei kunnen zitten. Paul grijnst naar me. ‘Lijkt me niet nodig hoor een tweede stoel.’ Niet begrijpend kijk ik hem aan. ‘Ik had een ander soort “gamen” in gedachte als je snapt wat ik bedoel.’ Het duurt twee seconden maar dan heb ik door wat hij bedoeld. ‘Je bedoelt dat je wilt worden ehh.’
‘Ja’, valt hij me in rede. ‘vrijdag beviel erg goed.’

‘Maar,’ begin ik. Paul steekt zijn hand op om mij te doen zwijgen. ‘In ruil zal ik je leren zoenen.’ Ik word rood, de spanning giert door mijn lijf. Paul kijkt me geamuseerd aan. ‘Kom, zoen me maar.’ Ik slik even, maak onbewust mijn lippen vochtig. Met mijn blik gericht op zijn lippen stap ik op hem af kijk omhoog aangezien hij een kop groter is. Hij buigt zijn hoofd naar beneden en dan reik ik iets naar hem toe. op het moment dat mijn lippen de zijne raken steek ik onmiddellijk mijn tong bij hem naar binnen en begin hem verwoed te tongen. Na al drie seconden duwt Paul me van hem af. ‘Gadverdamme’ zegt hij. ’S..s..sorry?’ zeg ik aarzelend. Met de rug van zijn hand veegt hij zijn mond af. ‘Ik zal jou zoenen, volg gewoon mijn voorbeeld. Oké?’ Snel knik ik van ja, ik durf hem alleen niet meer in zijn ogen aan te kijken.

Hij stapt op me af, legt zijn handen in mijn zij en kijkt naar beneden, ik kijk naar hem op maar vermijd zijn blik. Langzaam komt hij dichterbij en ik sluit mijn ogen. Heel zacht raken zijn lippen de mijne. Hij kust me en opent dan iets zijn mond, ik volg zijn voorbeeld en heel langzaam voel ik zijn tong bij me naar binnen glijden. Al snel vindt hij mijn tong en heel zacht en teder strelen onze tongen elkaar. Dit gevoel is fantastisch, ik zwijmel helemaal weg en sta onvast op mijn benen. Hij duwt zijn kruis tegen me aan en ik voel duidelijk dat hij opgewonden is. Al zoenend duw ik mijn handen tussen ons in en pulk aan zijn riem. Ik wil hem bevrijden, het zoenen is geweldig maar ik wil meer! Ik wil hem voelen, hem vasthouden! Het lukt mij niet om zijn riem los te krijgen en ik stop met de zoen. Zonder hem aan te kijken kijk ik voorover en leun met mijn voorhoofd tegen zijn borst. Ik kijk naar beneden en nu lukt het wel. Nadat zijn riem los is begin ik aan de knopen van zijn broek. Zijn ademhaling gaat snel en is oppervlakkig. Als zijn broek eindelijk ontknoopt is kijk ik weer naar boven. Direct voel ik de lippen van Paul weer op mijn lippen. Onze tongen vinden elkaar opnieuw maar dit keer is de zoen wilder, nog steeds gecontroleerd maar met meer passie. Mijn hand pakt zijn inmiddels keiharde lul door zijn boxer heen en zacht trek ik hem af. Paul kreunt in mijn mond en verbreekt dan de zoen en zet een klein stapje naar achter. Hij pakt de rand van zijn broek en boxer vast en schuift deze naar beneden. Direct springt zijn mooie dikke harde lul tevoorschijn! Ik hoor Paul gniffelen en hij wijst naar mijn kruis. Mijn eigen lul is keihard en steekt tussen mijn badjas uit naar buiten. Snel trekt hij de knoop van mijn badjas los en draait me om. Hij schuif de badjas weg en komt tegen me aan staan.

Ik voel de harde knots van Paul tegen mijn onderrug en zijn ballen bovenaan mijn bilnaad. Plots voel ik zijn hand om mijn harde lul, ik kijk naar beneden en een zucht glijdt uit mijn mond. Dit is geweldig, ik word aangeraakt door Paul! Hij heeft mijn lul gewoon vast!

Paul begint me op een redelijk tempo af te trekken, ik kan het niet laten en kreun van genot. Ondertussen zakt hij iets door zijn knieën waardoor zijn harde paal door mijn straatje glijdt. Dit maakt mij zowat nog geiler als ik al was en duw mijn heupen naar achteren. Ahhh, door een ander afgetrokken worden is gewoon hemels, zelfs beter dan jezelf pijpen!. Ik kreun en hoor Paul af en toe ook ingehouden kreunen. Plots wordt het me teveel en ik voel mijn zaad naar buiten schieten. Straal na straal schiet mijn lul uit en komt terecht op het laminaat. Al snel laat Paul me los, ik draai me om, ik wil hem zoenen maar daar denk hij anders over. Hij steekt zijn hand waar hij mij zojuist mee heeft afgetrokken op en deze is nat van mijn geil. ‘Likken!’ hij zegt het zacht maar resoluut. Zonder twijfel lik ik zijn hand schoon. Op het moment dat hij zijn hand terugtrekt zak ik door mijn knieën.

Zijn dikke harde staaf staat fier vooruit zo vlak voor mijn gezicht. De wil om hem te verwennen is zo ontzettend groot!. Ik pak snel zijn stam beet en trek zijn voorhuid naar achteren. Direct parelt een mooie druppel voorvocht uit zijn eikel. Ik leg mijn duim erop en wrijf hem over zijn eikel uit. Paul kreunt goedkeurend. Met mijn vrije hand pak ik zijn ballen beet en begin ze zacht te kneden. Ik werp mijn blik naar boven, ik maak mijn lippen opnieuw vochtig met mijn tong terwijl ik Paul zwoel aankijk. Zou hij in mijn ogen zie hoe erg ik verlang naar zijn zaad?

Langzaam breng ik mijn eikel dichterbij mijn mond en blijf ondertussen naar Paul kijken. Paul smeekt bijna met zijn ogen! Heerlijk, dit gevoel. Hij smacht naar me! Ik open mijn mond en duw zijn eikel op mijn tong. Een diepe kreun glijdt uit Paul zijn mond. Dan stop ik met plagen en richt mijn volle aandacht op de geweldige pijpbeurt die ik hem ga geven. Ik omsluit mijn lippen om zijn eikel en begin deze te bewerken met mijn tong. Terwijl mijn tong bezig is gaan mijn duim en wijsvinger over zijn geile harde schacht. Boven mij hoor ik een grommende Paul. Even later voel ik zijn hand door mijn haar gaan. Na een paar minuutjes begin ik mijn mond op en neer te bewegen, mijn slijm vermengt zich met zijn voorvocht. Hmm, dit is heerlijk! Inmiddels ben ik zelf ook weer keihard maar ik concentreer me op Paul. Steeds dieper verdwijnt zijn geile paal in mijn mond en inmiddels begint Paul lichtjes te schokken. Dan voel ik zijn paal nog harder worden en zijn eikel verdikken. Dan hoor ik een harde grommende kreun en voel ik hoe Paul zijn zaad diep in mijn keel spuit. Stug ga ik door tot dat ik het laatste restje uit zijn lul heb gezogen en slik alles netjes door.

Daarna trekt Paul zich terug en laat zich op mijn bureaustoel vallen. Hijgend maar voldaan zit hij na te genieten. Hij zoekt oogcontact en ik zie hem dan duidelijk slikken. ‘Man, dat was lekker!’ Grijzend kijk ik hem aan, ik ben trots op mezelf! Ik sta op en geef aan dat ik even ga opfrissen in de badkamer…

Gesloten