De nieuwe tent deel 21

Plaats hier je eigen verhalen.
Gesloten
Bingo
Berichten: 193
Lid geworden op: ma 22 dec 2008, 23:32

De nieuwe tent deel 21

Bericht door Bingo » di 02 aug 2022, 17:39

De nieuwe tent deel 21
Trouwens ik heb zojuist Frederick er op attent gemaakt, dat Fredje steeds kleiner is geworden en dat al na een klein uurtje. Maar meteen toen hij even keek, werd Fredje meteen weer wakker en stak zijn kopje omhoog.
“Kijk dat bedoel ik nou, dat gaat me vast ook in de vakantie gebeuren” was zijn antwoord.
Maar ik heb hem gerust gesteld en zei “geen paniek Frederick, het is nog allemaal nieuw voor jou. Ik ben benieuwd hoe het de eerste dagen van onze vakantie gaat met mijn Ben, hij is het ook niet gewend om in het openbaar naakt te lopen!”
“Bedankt Geert, jij heb nogal echt vertrouwen in mij” en sloeg hem speels op zijn arm.
Wij zagen hoe Frederick met de eerste worstjes aan kwam lopen “jongens niet te veel op hem staren, oké op zijn gezicht is niet erg” lacht Geert.
De worstjes waren echt lekker en pittig, maar wel open gesprongen.
“Sorry, volgens mij was het vuur te heet. Ik had de rooster al in de hoogste stand gezet”.
“Geeft niets Frederick, ze zijn echt heerlijk waar heb jij die gehaald?”
“Hier verderop zit een Griekse winkel, daar haal ik altijd de worstjes!”
“Mag ik je een tip geven Frederick?”
“Tips zijn altijd welkom” Geert.
“De volgende worstjes leg je eerst even in lauw water en prik er daarna enkele gaatjes in”.
“Nog meer gaatjes, ik had ze al bijna doorzeefd” lacht Frederick.
“Dat is nou juist de fout, ik zei enkele gaatjes. Als je er teveel in maakt krijgen ze juist de kans om open te scheuren, dus gewoon aan iedere kant hooguit twee gaatjes en zo ver mogelijk van elkaar af. Maar ze waren echt lekker hoor, ik weet nu waar ik voortaan de worstjes ga halen” lachte Geert.
Ik stootte Harry aan en zei “volgens mij duurt het niet meer lang of Geert staat aan de barbecue en Frederick kijkt dan toe”.
Geert keek mij even duister aan, maar moest dan toch lachen om wat ik tegen Harry zei.
“Ja Geert, die is echt een expert zeker op het gebied van barbecueën maar ook zo in de keuken opzicht is hij een kei ik heb al veel van hem geleerd”.
Toen Geert deze woorden hoorde straalde hij over zijn hele gezicht, complementjes vangen deed hij graag.
“Harry je moet weten hij is bezig met een kookboek gespecialiseerd op het barbecueën, ik verwacht dat het zijn boek voor de zomer volgend jaar uitkomt!”
“Is hij werkelijk zo goed, heeft hij er dan een opleiding voor gevolgd of zo?”
“Nee hellemaal niet, hij is gewoon een natuur talent en eigenlijk is het gewoon zijn hobby. Toen hij de houtskool barbecue zag staan begon hij al te grijnzen, hij zegt altijd er gaat niets boven een ouderwetse houtskool barbecue”.
“Daar moet ik hem gelijk in geven, ik hou ook van een houtskool barbecue, het aroma trekt zo lekker in het vlees heel wat anders als gas of tegenwoordig zelfs Electro grills” lacht Harry.
“Kijk eens voorzichtig naar Frederick, hij is nu compleet slap” grijnsde ik en mijn chef-kok staat al naast hem zei ik trots.
“Kijk, kijk Frederick gaat met de kipfiletjes beginnen”.
“Ik gok dat dit nog even niet door gaat, volgens mij gaan eerst de hamburgers er op. Geert is namelijk met een marinade bezig, de filetjes hoeven daar maar een kwartiertje tot half uurtje in te liggen”.
Frederick kwam even bij ons zitten.
“En heeft mijn chef-kok jou ontslagen?” vroeg ik voorzichtig aan hem.
“Tjonge, jongen wat is dat een top kok, hij maakte binnen vijf minuten een marinade voor de kipfiletjes. Zoiets heb ik werkelijk nooit eerder gezien, waar haalt hij dat toch vandaan?”
“Ik vertelde net tegen Harry dat Geert met een kookboek gespecialiseerd op het barbecueën bezig is en ik moet me heel erg vergissen of jij / jullie krijgen het eerste exemplaar” natuurlijk door hem ondertekend.
“Dat zou geweldig zijn, heeft hij hiervoor een cursus gevolgd?”
“Nee, zoals ik al tegen Harry zei, het is puur zijn hobby. En het word een special boek, zoals ik heb begrepen word het een soort van klapper. Elk recept is al door de uitgever geplastificeerd en is dus duurzaam in het gebruik”.
“Dat zou uniek zijn, misschien zelfs een gat in de markt want van zoiets heb ik nog nooit eerder gehoord” zegt Frederick laat hem maar oppassen dat de uitgever niet met de eer gaat strijken.
“Het blijft in de familie, de uitgever is de tweelingbroer van zijn”.
“Dat schild natuurlijk iets, maar hij geldzaken ontstaat er al snel ruzie. Maar vertel eens wat meer over morgenmiddag, wat gaat er gebeuren bij die ouden molen?”
“Dat weten we niet zeker, maar die Alfonso schijnt niet helemaal helder te zijn in zijn kopje. Jij kent Berend ook wel en die heeft ooit zoiets dergelijks meegemaakt met die gast, dat was zo erg dat hij aangiften heeft gedaan bij de politie en twee maanden later is het voor het jeugdgerecht geweest en kreeg die Alfonso een zware taakstraf opgelegd”.
“Zal ik Fons even bellen, dat is een vriend van mij en zit bij de politie. Misschien heeft hij tijd en zin om langs te komen, dat heet als hij geen dienst heeft! vroeg Harry.
Dat is nog niet zo’n slecht plannetje van jou Harry, als hij komt dan trekken we wel even wat aan”.
“Dat is echt niet nodig, Fons en ik zijn vrienden geworden op die naaktcamping aan zee!”
“Dan bel hem maar eventjes, moet hij van ver komen als hij kan komen?” vroeg Frederick.
“Nee hoor, als hij niet verhuisd is woont hij hier in het centrum”.
Harry liep naar binnen en kwam even later terug met de telefoon, aan tafel belt hij het nummer van zijn oude vriend.
Zijn vrouw nam op en melde zich met “Hallo, met Merel Peeters”.
Is U man ook thuis en kan ik hem dan even spreken “Zeg maar dat het Harry is die hem even nodig heeft”.
Harry hoort hoe Merel hem roept en zegt ene Harry is aan de lijn voor jou. Even later vraagt hij “hallo, welke Harry is daar aan de lijn ik ken ondertussen meerdere Harry ’s”.
“Ik ben het Harry Stevens van de camping, hoe gaat het met jou?”
“He, ouwe rakker, met mij gaat het goed en zoals je al heb gehoord ben ik ondertussen getrouwd met Merel en heb een stiefdochter van veertien. Maar vertel, wat heb jij op je lever en kan ik je misschien helpen!’
“Ja, ik heb inderdaad je hulp een beetje nodig of althans jouw raad. Heb jij tijd en zin om even langste komen?”
“Als mijn vrouw en dochter mee mogen komen, dan kom ik graag naar jou toe”.
“Mhm, het is ondertussen jullie geworden, mijn vriend heeft me vandaag ten huwelijk gevraagd. Ik woon al een tijdje samen met hem op de Prinsessendijk 30, maar zijn je vrouw en dochter ook nudisten. Anders moeten wij ons namelijk wat aantrekken, mijn vriend is vandaag eindelijk ook uit de kleren gegaan?”
“Geen probleem, Merel is die Merel waar ik vroeger al een oogje op had, haar man is verongelukt en nu zijn wij dus getrouwd!"
“Dus Merel, is die blonde Merel van onze camping?”
“Juist, ze is het helemaal”.
“Kom dan maar snel hierheen, wij zijn aan het barbecueën”.
“Heerlijk, ik plunder onze diepvriezer wel eventjes, Merel heeft altijd een noodrantsoen in de vriezer liggen. Over een kwartiertje zijn we er, denk er aan niet stiekem kleren gaan aantrekken hoor”.
Voordat Harry kon zeggen dat er genoeg was voor allemaal had hij al opgelegd. Ondertussen was Geert ook aan tafel terug gekeerd met de hamburgers en vroeg “wie komt eraan, komen er nog meer gasten?”
“Ja, een vriend van Harry met zijn vrouw en stiefdochter, hij is van de politie dus kan hij mogelijk iets ondernemen voor morgenmiddag’.
“He shit, dan is ons naakt festijn afgelopen, het was net zo fijn zelfs Frederick voelt zich happy”.
“Niet is afgelopen Geert, die mensen die komen zijn ook nudisten net als wij. Dus niets kleren aan, hij en hun ken ik van de naaktcamping dus neem ik aan dat de dochter ook geniet van het naakt zijn” grinnikte Harry.
Wij hadden net onze hamburgers op toen er werd aangebeld, Harry liep naar de deur en keek door de spion naar buiten. Daar zag hij Fons en Merel staan, Anja de dochter zoals ze bleek te heten stond net buitenbeeld. Hij opende de deur, Merel keek verschrikt achterom. “Geen angst Merel niemand die ons hier kan zien, de oprit is helemaal afgeschermd voor gluurders. Kom verder en maak het jullie gemakkelijk, als jullie je hier willen ontkleden dan leggen jullie je spullen maar op de bank in de woonkamer. En jonge dame hoe heet jij, ik ben Harry?” vroeg hij aan de dochter.
“Ik, ik heet Anja menner” stammelde ze.
“Niets menner, ik zei dat ik Harry heette en dat geld ook voor jouw jonge dame. Jou Papa en Mama kennen mij al jaren, of zeg jij Fons tegen mijn vriend?”
“De ene keer is het Pap en de andere keer is het Fons” lacht ze terwijl zij het voorbeeld van haar ouders volgde.
“Laat me raden, het is Pap als je iets nodig hebt van hem en anders is het Fons!”
Anja kreeg een kleurtje en zegt verlegen “hoe weet U dat?”
“Anja, jij mag iedereen gewoon met de voornaam aanspreken dus geen meneer of U, het is gewoon jij of je” is dat begrepen jonge dame lacht Harry.
Ze kijkt naar haar moeder alsof ze om toestemming vroeg, die kreeg ze natuurlijk van haar.
“Ja Anja, als je bloot bent ben je gelijk aan iedereen, dat weet je toch van de camping en de sauna bezoeken in de wintermaanden”.
“Ja Mama, maar dit is geen camping of sauna!” zegt ze verlegen.
“Nou daar ben ik me niet zo zeker van, kleed je maar snel uit en kom mee in onze tuin kijken”.
“Zij deed zo snel mogelijk haar laatste kleding stukken uit, eenmaal buiten liet Harry haar het zwembad zien en meteen daarop de sauna. En Anja is dit een sauna of niet en een kleine camping is het ook nog eens met een heerlijk zwembad”.
“O wat mooi, Mama kom eens kijken”.
Vervolgens liepen ze met hun alle naar de echte achtertuin waar ook de barbecue stond en de andere al zaten te wachten, iedereen stelde zich zelf met handdruk voor. Maar toen Anja Ben en Geert zag verstopte ze toch even met haar handen haar bloot poesje.
“Kom op Anja, geen valse schaamte hoor. Er is niets om je voor te schamen, als ik niet homo was zou ik je zo hebben meegevraagd om uit te gaan. Maar nu gaat het niet meer, ik ben verloofd met Geert en die zou het niet leuk vinden” lachte Ben niet dat hij jaloers is of zo hoor.
Fons zet de koelbox op de tafel en zegt “Het is niet zoveel als ik dacht, ik was vergeten dat wij ook hebben gebarbecued maar die worstjes hebben jullie nog nooit geproefd dat weet ik zeker”.
“Nee, dat geloof ik je zeker, want dan hadden ze niet meer in jou koelbox kunnen liggen” grapte Geert.
“Let maar niet op Geert, dat vat meestal alles letterlijk op. Hij is namelijk mijn Beertje en volgens mij komt hij uit het circus daar heeft hij vast vaak naar de clown gekeken, nu probeert hij zijn grapjes na te doen!” lach ik.
“Ben wil jij nog wat van de barbecue hebben?”
“Ja, eigenlijk wel ik heb nog een berenhonger, wij zijn toch nog maar net bezig hoop ik!”
“Dan zou ik me maar wat stiller zijn, anders valt namelijk jou worstje uitgerekend in het vuur”.
“Fons, dat jij ooit nog eens een vogeltje zou vangen, dat had ik nooit verwacht. Vroeger was jij altijd de traagste van onze club, je moest eens weten wat wij in onze jeugdjaren hebben uitgevreten”.
“Harry, dat ga je nu toch niet meer oprakelen. Alles is verjaard hoor, daar kunnen ze ons nu niet meer voor pakken” grinnikte Fons.
“Nou maak je ons wel nieuwsgierig Fons, was het dan zo erg wat jullie hebben gedaan?” vroeg Frederick mijn Harry heeft er eigenlijk weinig over verteld wat hij vroeger in zijn jeugd heeft uitgespookt.
“Merel, ik denk dat jij en Anja maar eens de sauna moeten gaan uitproberen, als er eten op tafel komt roepen we jullie twee wel hoor!” grijnst Fons naar beide vrouwen.
“Echt niet manneke, mij heb je ook nooit verteld wat jullie clubje hebben gedaan op de camping”.
“Och, dat stelde eigenlijk niets voor” maar geeft Harry wel een trapje onder de tafel tegen zijn scheenbeen.
Die springt meteen op en roept “auw, wat heb ik nou weer gedaan Fons?”
“Mijn god Harry, ben jij nog steeds zo’n watje als vroeger, toen schreeuwde jij ook al om het minst of geringste”.
“Ja, maar toen was ik geen watje maar jullie noemde mij een mietje. Achteraf hebben jullie nog gelijk gehad, nu ben ik gelukkig samen met Frederick” zei Harry.
Geert ging weer naar de Barbecue, de kipfiletjes lagen nu lang genoeg in de marinade en had Geert alle gemarinade filetjes op de barbecue gelegd. Eenmaal gegrild kan je ze ook heerlijk koud opeten, zoals bij een voetbal wedstrijd of een goede film had hij tegen Frederick gezegd.
“Maar vertel eens, wie heeft er mijn raad of hulp nodig?” vroeg Fons.
“Nee, nee en nog eens nee, ik wil eerst horen wat jullie hebben gedaan met jullie clubje. Niet ineens gaan afleiden manneke, Anja wil dat ook graag eens horen hè meid!” en geeft Anja een knipoogje.
“Ja natuurlijk Mam, vertel op Pap of moet ik Harry eerst lief aankijken?”
“Nee, laat mij het maar vertellen, niet dat ik er nu trots op ben. Maar toen waren we het wel”.
“Oké, het begon allemaal met de nieuwkomers, zij durfde niet hun broekje uit te doen, daar hebben wij hun dus mee geholpen toch Harry?’
“Jij doelt op het moment dat we ze een voor een gevangen namen en in de bosjes vastbonden aan een boom”.
“Hé Harry, niet zo in details gaan, dadelijk willen ze nog echt alles weten!”
“Ja natuurlijk, wij willen nu echt alles weten” nietwaar Anja.
Anja zegt niets maar schud ja met haar hoofd.
“Moet dit nu echt?”
“Ja ga verder Papa, nu willen Mama en ik ook alles weten wat jullie stoute jongentjes hebben gedaan!” zei Anja.
“Oké, jullie moeten het zelf weten. Wij trokken dus het touw zover omhoog dat ze een holle buik kregen en hun broekjes omlaag gingen glijden, natuurlijk werden ze stijf en daarom hielpen we ze bij het laatste stukje. Want die bleef natuurlijk steken door het kopje van de stijve piemel, ik weet niet wie het was maar eentje uit de club begon hem af te trekken en nadat hij had gespoten werd hij los gemaakt en zijn zwembroekje in het meertje gegooid en de volgende dag liepen ze dan meestal naakt rond”.
“En jullie waren daarna trots, hierop?”
“Toen wel, nu natuurlijk niet meer. Maar van de ene kant hebben we hun wel over de drempel geholpen”.
“En jij weet werkelijk niet wie de jongen was, die met de “gevangenen” zijn pietje speelde tot die moest spuiten?” vroeg Merel.
“Och, dat is al zolang geleden, dat kan ik me werkelijk niet meer herinneren Mereltje” zei Fons.
“Waarom kijk je dan de hele tijd naar Harry?”
“Nou, misschien weet hij de naam nog van dat jongentje!”
“Nee, ik zou het ook niet weten Fons. Net wat jij zegt, het is al meer dan dertig jaar geleden hoe zou ik dat nog moeten weten?”
“Maar Ben, vertel nu maar eens over dat probleem van jullie. Harry vertelde mij aan de telefoon dat het om de oude molen ging in de weimar, jullie weten dat daar niemand meer mag komen hè?” zei Fons.
“Ja wij dat weten, maar die Alfonso trekt er zich niets van aan. Maar ik zal het even in het kort vertellen hoe alles is begonnen met die knaap, in het kort vertelde ik hem de hele toestand met de sportbroek. En nu wil de Alfonso genoegdoening hebben van onze vriend Henk, hij moest alleen komen. Maar hoog waarschijnlijk zullen de vrienden van die Alfonso er wel bij zijn, een klasgenoot had Henk al gewaarschuwd voor die Alfonso. Die Berend heeft namelijk ook al problemen met hem en zijn vrienden gehad, het was zo erg dat hij aangiften had gedaan bij de politie het gevolg was dat het voor het jeugdgerecht kwam en hij en zijn vrienden kregen flinke taakstraffen opgelegd.
”Die Alfonso heet niet toevallig Spierits met achternaam?” vroeg Fons.
“Ja, ken jij hem dan”.
“Ja, hij heeft 180 uur gekregen en twee jaar jeugdintentie met een proeftijd van drie jaar, hij is dus geen gemakkelijke jongen. En zijn vriendjes kregen 120 uur en de zelfde jeugdintentie als die Alfonso ook met de zelfde proeftijd, dit moet ongeveer een jaar of twee geleden zijn geweest!” maar dat heb je niet van mij hè.
“Nee natuurlijk niet, maar wat moeten we of kunnen wij doen om onze vriend Henk te beschermen Fons?”
“Jullie niets, maar ik neem het over. Hoe laat staat die afspraak Ben”.
“Om twee uur, volgens Henk”.
“Weet je, laat Henk gewoon alleen gaan, het toeval wil dat wij rond die tijd een oefening gaan houden in de weimaar en die molen is natuurlijk een geschikte plek voor een oefening!”
“Ik stuur Henk wel een WhatsApp, dat alles goed gaat komen. En dat hij de vrienden van ons moet tegenhouden om iets te ondernemen, de politie je vriend en helper zal er voor Henk zijn” is dat een goed idee.
“Prima Ben, vertel Henk ook maar dat hij zich geen zorgen moet maken omdat hij op verbodengebied is. Hij heeft ons ingelicht via jou, dus hij heeft niets te vrezen”.
“Maar eerst worden de kipfilets gegeten!” zegt Geert die het grootste deel van het gesprek heeft kunnen volgen.
“Pap, wat denkt U zou ik dadelijk mogen zwemmen?” vraagt Anja.
“Vast wel, maar niet direct na het eten hoor eerst een uurtje wachten tot het eten is gezakt”.
“Dat weet ik ook wel Pap, dat heb ik geleerd op de reddingsbrigade”.
“Wil je alleen zwemmen of ook de sauna gebruiken Anja, want dan moet ik hem even aanzetten?” vraagt Frederick.
“Glunderend kijkt ze haar Mama aan” mag dat vraagt ze haar moeder.
“Het is weekend meid, morgen kan je uitslapen. En je huiswerk kan je ook zondag maken, dus geniet er maar van”.
Frederick staat open loopt snel naar de “machinekamer” van de sauna en zet die aan zodat hij op temperatuur kan komen.
“Trouwens als het wat donkerder is hebben we nog een verassing voor jullie” grinnikt Harry.
Want buiten Frederick weet er niemand van Harry zijn gave, hij speelt namelijk waterorgel.
Frederick is ondertussen weer terug en we vallen aan op de verrukkelijke kipfilets aan, alle lof ging naar Geert.
“ Jezus man, wat zijn die lekker. Helemaal niet droog en dan die smaak, zou ik dat recept mogen hebben Geert?” vraagt Merel.
“Binnenkort komt mijn eerste kookboek uit, die heeft zich gespecialiseerd op het barbecueën. Als jij me jou adres geeft bezorg ik er eentje bij jullie, zo heb je al mijn recepten en wel geheel geplastificeerd”.
“Hier heb je ons kaartje Geert daar staat alles op wat je nodig heb, dat zou echt prachtig zijn!”
“Ja, dat boek is eigenlijk meer een ringklapper, zo kan je de recepten tijdelijk eruit nemen om het klaar te maken. Tevens staan er ook marinaderecepten in, daardoor weet je hoelang een stuk vlees in de marinade moet liggen”.
Ben zijn Handy, piepte dat hij een App had ontvangen. “Eerst even mijn filetje opeten, dan reageer ik op Henk zijn App” lacht hij.
“Werkelijk Ben, ik ga me nu echt voor je schamen. Wat ben jij toch een schrokop, eten staat bij jou werkelijk op plaats een hè?” lacht Geert.
Ben had zijn mond vol en schudde met zijn hoofd van nee, toen hij zijn mond leeg had zei hij “nee, op plaats een sta jij en dat blijft zo ook” en daarna pakt hij dan nu zijn Handy op en leest hij de App van Henk.
Moeten jullie horen wat hij schrijft “Hè gabber, heb jij echt de hulp van de politie in geroepen voor een dergelijk klein akkefietje dat lossen wij toch zo op met ons clubje!”
“Henk luister goed naar mij, ik zit hier met een agent die nu buitendienst is, maar hij zegt PAS OP jongens die gast is echt niet te vertrouwen, hij heeft een gevangenis straf van twee jaar op bewering en die is nog niet verlopen evenzo die vriendjes van hem ook zij draaien de petoet in als ze worden gearresteerd”.
“Kom op grapjas, 1 april is allang geweest. Meen je nou werkelijk wat je schrijft?”
Wacht even maar niet schrikken hoor we zijn allemaal bloot “maar ik ga toch over op video gesprek, de agent wil je persoonlijk wat zeggen”.
Ik geef mijn Handy aan Fons en die opende het gesprek “hoi Henk, ik ben geen gewone agent maar de commissaris van mijn eenheid, maar werkelijk Henk doe alles wat ze zeggen mijn mannen en ik zijn paraat en houden alles in de gaten jou kan niets gebeuren jongen”.
“Is die Alfonso echt zo gevaarlijk zoals U zegt?”
“Nog veel erger, maar daar kan en mag ik niets over zeggen. Dus laten we afspreken dat jij klokslag twee uur naar de molen gaat, mijn mannen en ik zullen paraat zijn om in te grijpen als hij en zijn kornuiten over de streep gaan. Vertrouw maar gewoon op ons Henk, alles komt goed en laat dat U maar weg ik ben gewoon Fons!”
“Oké, ik zal het doen, maar ik heb nog een vraagje wie is dat knap meisje naast jou Fons?”
“Dat is mijn dochter, waarom vraag je dat Henk”.
“Ik zou haar graag meevragen naar het afscheidsbal van mij op school” zegt Henk met een vuurrood gezicht.
Wacht eventjes, ik geef je haar.
“Hallo Henk, ik ben Anja en zou graag met je meegaan, maar dan moet jij wel openstaan voor nudisme, ik zie namelijk geen toekomst voor mij met iemand die geen nudist of naturist is” grinnikte ze natuurlijk ook met een blos op haar wangen.
“Anja ik zou meteen mijn kleren uitdoen, maar helaas mijn ouders zitten erbij en die zouden vreemd opkijken als ik nu spontaan uit de kleren zou gaan”.
Op de achtergrond hoort ze hoe de ouders zeggen “schaam je niet Henkje, wij hebben jou al zo vaak naakt gezien en je broertje en zus ook”.
Doen, doen hoort ze op de achtergrond, vermoedelijk waren dat zijn broertje en zus.
“Oké, maar dan moet je ook beloven dat jij meegaat naar die afscheidsfuif op school, of ik nu naakt mooi ben of niet mooi ben”.
“Henk, het gaat me niet om het uiterlijk, mij gaat het om het innerlijke van iemand”.
“Hé Henk, de rekening krijg je van mij nog wel een keertje” lacht Ben.
“Rekening, welke rekening bedoel jij Ben?”
“Nou wat denk je van dit video gesprek, en ga nu eindelijk eens uit die kleren” lacht ben geniepig Anja kijkt er trouwens ook al naar uit.
“Ja Henk, uit met die kleren van jou. Toon je aan jou bewonderaarster” hoort Anja op de achtergrond.
“Oké, jullie willen het dan krijgen jullie het ook” en langzaam trekt Henk zijn kleren uit tot op zijn slipje.
Verder, verder Henk laat Anja niet zolang wachten klonk het in de kamer.
“Wacht eventjes realiseren jullie ook dat als er een huwelijk komt, en jullie dan ook uit de kleren moeten?”
Hoezo Henk, zeg nou maar gewoon dat jij je slip niet uit durft te doen, hoort Anja op de achtergrond.
Meteen trekt hij zijn slipje uit en zegt “als Anja en ik werkelijk verdergaan, dan trouwen we ook ergens op een naaktpark. Zeker nu ik al een halve nudist ben” en gaat hij naakt voor de camera staan.
“Niet gek Henk, je mag er best zijn. Enkel je schaamhaar, daar zou ik iets aan doen als ik jou was. Weet je ik hou niet zo van een oerwoud wel van de natuur hoor” grijnst ze.
“Genoeg nu, de rekening loopt maar op, of je komt hierheen of we laten het er voorlopig bij”.
“Nee, geef me snel het adres, ik kijk mijn wel aan of ze me brengen en weer ophaalt”.
Gelukkig was de ouwe niet thuis, zijn huisarrest was nog steeds van krach.
“Nadat ik toestemming had App ik het adres naar Henk”.
“Moet of mag ik nog wat vlees meebrengen, ik hou namelijk wel van vlees van de barbecue”.
“Nee Henk, volgens Frederick is er voldoende vlees om te grillen”.
“Wie is nou weer Frederick?”
“Och, dat is gewoon meneer van Beurzen, we zitten nu heerlijk in de tuin van hem en zijn vriend zolang die vriendschap nog duurt”.
“Hoezo, zit er een kink in de kabel, gaan ze uiteen?”
“Nee, na vijfentwintig jaar toch niet meer, Frederick heeft vanmiddag hem ten huwelijk gevraagd”.
“Ik hoor net dat mijn Ma me naar jullie brengt en ook ophaalt wanneer ik bel. Dus als Ma eindelijk eens het gaspedaal durft in te trappen ben ik er over twintig minuten”.
We horen nog net dat Henk auw riep voordat hij oplegde.
“Dat was vast zijn Moeder” lacht Anja maar hij moet dan wel snel weer in zijn kleren zijn gestapt wil hij over twintig minuten hier zijn, hij zit vast niet bloot naast zijn moeder in de auto.
“Wie weet Anja, Henk is een vreemde vogel maar verder 's wel te vertrouwen hoor” zei Ben want Geert stond alweer aan de barbecue om het nieuwe vlees klaar te maken.
“Die Geert gaat echt op in het barbecueën hè Ben” vroeg Merel.
“Tja, eigenlijk stond hij al zijn hele leven naast zijn Opa en Papa als ze aan het grillen waren. Maar zijn Opa was echt zijn voorbeeld, wat hij kon op de barbecue dat heeft hij echt op Geert overgebracht”.
“Maar de rest dan, de marinades en zo hoe is hij daar aangekomen?”
“Via de kooksites, zoals kitchen24. Soms werd ik er zo gek van, dat ik moest zeggen Geert ik ga bijna van mijn stokje ik verhonger bijna. Of moet ik soms naar de Mc Donald gaan, want een lekker vette hap is ook nooit weg toch?”
“Nee, als jij dat waagt, is het uit tussen ons”.
“Oké, zorg dan dat ik iets te eten krijg, maar wel uit jou keuken want dat smaakt in ieder geval beter dan die junkfood van de Mac, ook al is het soms wel lekker. Maar jou eten smaakt toch echt veel beter”.
Opeens werd er aangebeld, Frederick liep naar de deur en zag meteen dat het Henk was die voor de deur stond. “kom binnen jongen, hier in de woonkamer kan jij je kleren neer leggen of ben je nu opeens preuts geworden?”
“Ik nooit ofte nimmer, mij mag Anja best zien zoals ik ben en als ze voorzichtig is mag ze mijn schaamhaar zelfs trimmen of als ze het leuker vindt zelfs helemaal verwijderen. Ik weet hoe het er bij Ben en Geert uitziet, en eigenlijk vind ik het gewoon prachtig. Maar Anja mag de keuze nemen, ik vind alles prima. Hoofdzaak is dat zij het ook mooier vindt, dan een oerwoud”.
“Dat vind ik zeker, maar dat hoeft niet meteen vanavond. Stel dat wij niet bij elkaar passen!” zegt ze.
“Ik kan natuurlijk ook een beroep doen op Ben, als jij maar zegt wat jij het mooiste vind Anja”.
“Hoezo Ben?”
“Ik heb me laten vertellen dat hij een soort expert is op dat gebied” lachte Henk.
“Maar dus jij bent het nieuwe slachtoffer van Alfonso en zijn gang Henk?”
“Zijn hij en zijn vriendjes echt zo gevaarlijk meneer”.
“Jij moet nog wel wat leren Henk, in een nudisten groep is iedereen gelijk. Dus wij spreken elkaar altijd met de voornaam aan, zelf de kinderen doen dat” grinnikte Fons.
“Sorry, macht der gewoonte” Fons.
“Ik ben dus Merel mijn Man is gewoon Fons en onze dochter heb je al leren kennen. En de vriend van Frederick heet Harry” glimlacht Fons zijn vrouw.
“Maar inderdaad schat die jongens niet te licht in, ze zijn allemaal door het gerecht veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenis straf van twee jaar. Mogelijk komt er nu ook TBS bij als ze jou lastig gaan vallen, Wij ik bedoel hiermee mijn afdeling moeten een oefening doen deze maand. Deze is ons opgelegd door hogere hand, een dergelijke oefening komt ieder jaar terug en laat ik nou net hebben besloten dat de molen aan de oude weimar de ideale plekt zal zijn. Dit is trouwens een tip van Frederick, Geert en Ben ze zeiden daar hebben jullie geen last van pottenkijkers en zo”.
“Van Frederick had ik zoiets wel verwacht, maar van Geert en Ben sta ik echt te kijken” lachte Henk.
“Pas op met wat je zegt Henk, stel je voor dat ik werkelijk jou moet gaan scheren. Een ongelukje zit in een klein hoekje zegt men toch altijd”.

Gesloten