LOPEN OVER HET WATER - hoofdstuk 4

Plaats hier je eigen verhalen.
Gesloten
Lucky Eye
Berichten: 566
Lid geworden op: za 03 jan 2009, 19:35

LOPEN OVER HET WATER - hoofdstuk 4

Bericht door Lucky Eye » wo 06 nov 2019, 17:28

Een verhaal van Lucky Eye

Disclaimer:
Dit verhaal is niet gebaseerd op feiten. Elke overeenkomst met gebeurtenissen, personen, plaatsen en tijden berust dan ook op toeval.LOPEN OVER HET WATERHoofdstuk 4

“Wat? Denk je dat ik een flikker ben?”

“Flikker is een scheldnaam, Max. Maar ik denk wel dat je op mij valt. En … het bewijs staat rechtop in je korte broek!” En brutaal wees ik hem op het sportbroekje dat hij droeg, waarin zijn stijve als tentstok fungeerde.

Zijn hoofd werd rood en zijn mond opende zich, maar er kwam geen woord over zijn lippen.

“Ik heb inmiddels vaak genoeg je reactie gezien als je naar me zat te kijken, Max! En echt, ik vind het niet erg.”

Hij ging weer naast me zitten en schoof dicht naar me toe. “Echt niet?” vroeg hij uiteindelijk.

“Nee, helemaal niet. Ik weet niet wat je in me ziet, maar …”

“Sufferd! Je ziet er hartstikke goed uit, man … al vanaf het allereerste moment heb ik je bijzonder gevonden, dat weet je en nu … nu we zo vaak … en zo nauw samenwerken … is dat gevoel steeds verder gegaan …en echt … soms heb je me echt compleet gek gemaakt met dat mooie, naakte lijf van je zo dicht bij me en toch … zo ver … zo ongrijpbaar.”

Ik bracht mijn hoofd weer naar het zijne toe en nogmaals beroerden onze lippen elkaar, maar ditmaal trok hij zijn hoofd niet weg. Ik kreeg de kans om zijn lippen goed tegen de mijne te voelen en het voelde enorm goed. Toen ik met mijn tong langs zijn lippen streek, kreeg hij het echter weer te benauwd.

“Ik weet het niet, Hans. Weet niet of dit wel goed is wat we doen.”

“Oké,” zei ik, terwijl ik in de benen sprong. “Je hebt me een biertje beloofd en iets fris gaat er best wel in bij me.”

Meewarig keek hij me aan.

“Kom in de benen!” en ik reikte hem mijn hand.

Hij pakte hem beet en liet zich overeind trekken. Op blote voeten liep ik het kleine eindje met hem door het park naar zijn achtertuin. Ik wist de weg vanwege de lange wandelingen die ik vaak genoeg met Tobias gemaakt had, maar liet hem voor gaan. Tobias kwam pas aangerend, toen Max luid floot. De hond ging in zijn buitenhok liggen en Max en ik liepen naar binnen toe. Ik zei hem dat ik mijn natte kleren even in de droger ging doen en hij gaf me zijn natte overhemd mee. Op de overloop stopte ik de natte spullen in de droger en schakelde deze in. Daarna deed ik een badlaken rond mijn middel en zo liep ik even later weer terug naar beneden. Max zat op de bank en voor hem op tafel stonden twee flesjes bier.

“Hé, heb je wat aangetrokken?”

“Ja. Ik wil je niet in de verleiding brengen als jij er nog niet aan toe bent, Max. Als je wilt wachten dan moet je dat doen. Ik wil niet dat je iets doet, waar je spijt van krijgt.”

Nu was hij degene die een kus uitdeelde en ik liet hem begaan. Misschien was het wel beter om het initiatief bij hem te leggen. Misschien wilde hij wel gewoon die rol hebben … en als het dan de kant op zou gaan die ik wilde, had ik daar helemaal niets op tegen. Zijn lippen waren op de mijne en hij liet zijn tong er langs glijden. Ik opende mijn lippen en zijn tong vervolgde zijn weg naar binnen. Ik kreunde diep, omdat zijn warme lichaam met dat heerlijk ontblote bovenlijf tegen me aan werd gedrukt.

“Verdomme, Max, dat voelt verrekte goed,” zei ik hem tussen twee kussen door.

“Ja … vreselijk geil, Hans!”

Hij haalde de knoop uit het badlaken er zo voor zorgend dat hij overal bij zou kunnen komen.

“Je bent ontzettend mooi, Hans.”

Ik bedankte hem voor het compliment en meteen nadat hij me een vette knipoog had gegeven, liet hij zich van de bank afglijden en nam plaats tussen mijn benen. Ik hoefde niets bij te sturen, het ging precies zoals ik gewild had. Zijn grote, stoere mannenhanden voelden opmerkelijk zacht aan op mijn lichtbehaarde bovenbenen, toen hij me heerlijk begon te strelen. Toen zijn vingers voorzichtig aan de binnenkant van mijn dijen begonnen, kon een reactie niet uitblijven. Mijn jongeheer sprong omhoog en een nieuwe knipoog volgde.

“Lekker?” vroeg hij me.

Ik knikte en kreunde. God, hij wist hoe hij me gek moest maken. “Zullen we naar boven gaan?”

“Oké.”

Hij stond van de grond op, stapte uit zijn broekje en bloot liepen we naar boven toe. In zijn slaapkamer aangekomen, liep hij om het brede bed heen naar Martha’s kant van het bed en legde de trouwfoto van Martha en hem met de beeldzijde naar beneden op het nachtkastje neer.

“Waarom doe je dat?” vroeg ik hogelijk verbaasd.

“Omdat ik niet wil dat ze ziet wat wij doen,” zei hij met een brede glimlach en een nieuwe knipoog.

Maar … ineens voelde het allemaal niet lekker meer. De spanning vloog me naar de keel en ik voorvoelde dat de moeilijke ogenblikken eraan zaten te komen.

“Kom lekker bij me liggen,” nodigde hij me uit terwijl hij zelf languit ging liggen.

“Ik weet het niet, Max.”

“Wat? Waarom niet?”

“Omdat ik het idee heb dat dit voor jou een eenmalig gebeuren is en dat wil ik niet.”

“Maar god, Hans, het kan gewoon niet anders. Ik kan toch niet Martha continue bedriegen?”

“En één keer wel dan?”

“Nee, eigenlijk kan dat ook niet, maar verdomme! Ik wil je gewoon, Hans!”

“Ja en het spijt me, maar voor één keer leen ik me echt niet hoor!”

“Wat wil je dan?”

“Ik wil dat je van me houdt en dat we veel vaker dan deze ene keer elkaar kunnen laten voelen dat onze liefde voor elkaar echt is. Dat wil ik.”

“Maar ik heb een relatie en die wil en kan ik niet op het spel zetten.”

Natuurlijk kon ik hem volledig volgen, maar ik wilde ook dat hij mij zou begrijpen. Ik stond op het punt om mezelf helemaal aan hem te geven en wilde niet dat dat een eenmalige gebeurtenis zou zijn. Er moest meer zijn. Maar … hoe kreeg ik dat nou voor elkaar? Zou ik open kaart moeten spelen? Ja, misschien was dat wel het beste en zonder ook maar verder na te denken, begon ik te praten. “Misschien helpt het als ik je zeg dat … dat … Martha en ik al geruime tijd iets met elkaar hebben. We hadden elkaar nodig. Wilden laten zien dat …”
Wat ik verwacht had dat er zou gebeuren, dit niet. Ik had gedacht dat ik het zou kunnen uitleggen. Aangeven dat Martha geen moeite had met Max zijn gevoelens voor mij, maar … Zijn hoofd werd rood en uit zijn ogen straalde een hels vuur dat sprak van ontzettend grote haat. Ik werd er enorm bang van, maar had nu eenmaal de deksel van Pandora’s doos gehaald en zou nu alles over me heen moeten laten komen. SHIT!!!

”Wat! Jij gore eikel! Heb jij een relatie met mijn vrouw?”

“Ja en je moet weten …” Ik kreeg geen tijd om uit te praten. Voordat ik het wist stond hij vlak voor me en volgde het ene na het andere scheld- en vloekwoord. Ik telde noch de woorden noch de minuten, maar er leek geen einde aan te komen.

“En wat zeg je daarop?”

Ik kwam weer tot mijn positieven. En toen zat ik op slot. Volledig dichtgeslagen.

“En nu zwijgen, hè! Makkelijk hè, dat je een excuus hebt!”

Hij imiteerde mijn stem en herhaalde wat ik zo vaak gezegd had als ik niet uit mijn woorden kon komen en dat deed me nog veel meer pijn dan al die boze woorden die hij gesproken had.

“Shit, Max, ik kan het niet uitleggen!” schreeuwde ik keihard mijn eigen stilzwijgen doorbrekend. De tranen liepen me over de wangen.

“Tranen helpen je niets, jongen! Hoe kon je in godsnaam met Martha naar bed gaan! Met de vrouw van de man die je altijd je allerbeste vriend hebt genoemd! Hoe heb je haar überhaupt zover gekregen? Heb je de zielenpoot gespeeld, die het zo moeilijk heeft gehad thuis?”

Een nieuwe, diepe wond bracht hij me toe. Ik sloot mijn ogen en bad tot een god, waarvan ik het bestaan altijd ontkend had, dat hij me zou helpen, maar tegelijkertijd wist ik dat ik zelf verantwoordelijk was voor de enorme puinhoop waarin ik nu zat en dat ik dus ook de rommel zelf zou moeten opruimen. Ik liep langs hem heen.

“Weglopen? Ga je weglopen, nu het moeilijk wordt?”

“Ik loop niet weg!” zei ik op uiterst kalme toon, maar van binnen verscheurd door verdriet. Ik liep naar Martha’s toilettafel en trok de la naar voren. Daar lag de brief waarvan ik het bestaan wist. Een voorzorgsmaatregel waar ik haar om verzocht had voor het geval dat … en ‘dat’ was gekomen. “Alsjeblieft,” zei ik, terwijl ik Max de brief aanreikte. “Misschien kan zij het beter uitleggen dan ik.” Ik liep terug naar haar kant van het bed en ging daar met mijn rug naar Max toe zitten. Mijn ellebogen zette ik op mijn bovenbenen en mijn hoofd verstopte ik tussen mijn handen. Ik voelde aan de vering in het bed dat Max ook ging zitten. Het duurde lange tijd voor hij uitgelezen was.

“Goddomme! Hoe kan ik dit ooit weer goedmaken, Hans!” was het eerste dat hij zei. Hij kwam bij me zitten en nu huilde ik niet langer alleen. “Had ik maar naar je geluisterd, dan had jij hetzelfde gezegd als zij.”

“Ik weet het niet, ik ken de inhoud van de brief niet,” reageerde ik.

“Maar waarom heb je niet verteld, dat zij degene was die begonnen is.”

“Omdat ik net zo verantwoordelijk ervoor ben, als dat zij dat is.”

“Ja, natuurlijk wel, maar …”

“Voor mij maakt dat geen verschil, Max. Ik hou van haar en zij van mij.”

“Heb je er werkelijk zo vaak op aangedrongen, dat ze met mij moest gaan praten?”

“Ja, dat heb ik gedaan omdat ik jou, mijn allerbeste vriend, niet wilde bedriegen.”

Hij sloeg zijn arm om me heen, trok me tegen zich aan en huilde opnieuw. Nog nasnikkend vroeg hij me hoe hij het ooit weer goed kon maken.

“Door van me te houden, Max. Door met mij de dingen te doen die je doet met iemand waarvan je houdt. En dat niet voor één keer, maar vaker. Zo vaak als wij beiden nodig hebben. Zo vaak als we beiden willen laten zien wat onze liefde voor elkaar betekent. En echt … het gaat me heus niet alleen om de seks, want liefde is voor mij veel meer dan dat. Seks is een mooie bijkomstigheid en niet meer dan dat, maar wel een heel goede manier om te laten zien, dat je met twee mensen een prachtige eenheid kunt vormen.”

“Twee mensen?”

“Misschien ook wel meer.”

“Wil je me nog?”

“Ja, Max. Ik wil je nog steeds.”

“Kun je mij mijn vreselijke woorden vergeven? Kun je me vergeven dat ik expres geprobeerd heb je te bezeren?”

“Dat heb ik allang gedaan, omdat ik me heel goed kan voorstellen hoe zoiets, als ik je probeerde te vertellen, geklonken moet hebben in de oren van iemand die zo ontzettend veel van zijn vrouw houdt als jij doet.”

“Je bent echt een heel bijzondere vent, Hans. Weet je dat?”

Ik haalde mijn schouders op. Was het nou zo bijzonder?

“Ik meen het, Hans! Misschien is het wel juist goed geweest dat je door je … gut hoe moet ik het noemen …”

“Mijn beperking?”

“Ja, misschien moet ik het zo zeggen. Misschien is het wel juist goed geweest dat je door je beperking niets kon zeggen. Want anders hadden we misschien nog steeds scheldend en tierend tegenover elkaar gestaan. Maar … ik weet ook dat het voor jou niet gemakkelijk moet zijn geweest. En echt ik meen het als ik zeg dat het me enorm spijt. Ik heb dingen gezegd die ik nooit had mogen zeggen, maar …”

“Stil maar, Max,” zei ik terwijl ik me voorzichtig tegen hem aan vlijde. “Ik weet dat je de dingen die je gezegd hebt nooit gezegd zou hebben, als je jezelf niet bezeerd gevoeld zou hebben. Je reageerde gewoon heel primair en dat kan heel goed zijn.”

“Ja … maar in dit geval en tegenover jou dus niet.”

“Het is goed, Max.”

Ik keek hem aan en sloot mijn ogen. Het was voldoende teken voor hem om te begrijpen wat ik wilde dat hij zou gaan doen. Zijn lippen waren warm op de mijne en het leek of een geweldige energiestoot door mijn lichaam raasde. Ohhh, dit voelde zo enorm goed. Zo goed had zoiets eenvoudigs als een kus nog nooit gevoeld. Het was duidelijk voor mij; dit was veel meer dan dierlijke lust naar het lichaam van een ander. Dit was liefde van hem voor mij en andersom. Hevig hijgend, verbrak hij de kus en keek me, toen ik mijn ogen opende, met grote ogen aan.

“Ik hou van je, Hans!”

En met dat sloeg hij zijn krachtige armen om me heen en drukte me stevig tegen zich aan. Zijn lichaam voelde heerlijk aan en opnieuw reageerde het mijne alsof het in een flipperkast veranderd was. Ik zag sterretjes en voelde me enorm goed. Ik heb nooit ervaring opgedaan met drugs of zo, maar ik weet zeker dat dit veel en veel beter was. Bovendien zou onze liefde voor elkaar iets blijvends zijn en wilde ik er nooit van hoeven afkicken. Zijn handen gleden over mijn rug en bezorgden me kippenvel. Ik besloot niet langer passief te blijven en begon ook zijn rug te strelen. Bij hem merkte ik hetzelfde. Even later rolden we op het bed. Onze handen waren overal tegelijkertijd en hadden maar een doel: elkaar liefhebben.
Toen ik mijn handen tussen zijn benen bracht, voelde ik dat hij al aardig reageerde op mijn strelingen. Hij was nog wel niet volledig in erectie, maar begon toch al aardig stijf te worden. Plots duwde ik hem van me af en bracht mijn hoofd ter hoogte van zijn kruis. Meteen hapte ik toe. Een diepe kreun volgde, toen ik mijn tong langs zijn zak liet glijden. Zijn ballen waren geschoren. Iets waar waarschijnlijk Martha de hand in had gehad, want toen ze had gezien dat ik me daar schoor, had ze gezegd dat Max dat ook eens zou moeten doen. Ik zoog één bal in mijn mond en begon hem te bewerken met mijn tong. Max kreunde heftiger en omdat ik enigszins aan censuur doe, zal ik niet letterlijk weergeven welke woorden hij allemaal uitkraamde. De ene bal maakte plaats voor de andere en opnieuw brak er een ware stroom aan niet echt toelaatbare uitspraken los. Nadat ik mijn tong goed nat had gemaakt, liet ik hem van onder zijn balzak naar boven glijden. Ik likte langs zijn nu volledig in erectie zijnde pik tot ik bij de dieppaarse eikel kwam. Mijn tong gleed rond het topje en Max gooide zijn hoofd in de nek onder het slaan van een gigantische kreet. Mijn lippen sloten zich om het heerlijke ding en ik liet hem meteen flink naar binnen gaan. Ineens waren zijn handen op mijn hoofd en in mijn haren. Hij streelde en trok eraan en bewoog me als het ware heen en weer over zijn stijve. Het was gewoon geweldig geil. Plotseling duwde hij me weg.

“Zo wil ik niet bij je klaarkomen, Hans,” zei hij, terwijl hij me met een blik van ware verrukking op zijn gezicht aankeek.

“Nee? Wat wil je dan?”

“Ik wil je straks heerlijk neuken … tenminste als jij dat zou willen laten doen.”

Het tweede gedeelte van de zin was er ontzettend vragend uitgekomen en ik besloot hem niet te plagen. “Ja … heel graag Max. Maar … doe wel een beetje voorzichtig met mij, want het zal mijn eerste keer zijn dat ik het laat doen.”

“Echt???”

“Ja. Heb altijd gevonden dat dat iets is wat ik wilde bewaren voor degene, waar ik echt van hou en …” Verder kwam ik niet. Zijn tong in mijn mond belette me verder te praten. En met zijn tong kwam zijn hele lichaam over me heen. Het was heerlijk om daar zo onder hem te liggen en die harde pik van hem tegen die van mij te voelen. Hij bewoog zijn onderlijf heen en weer en kreunde zachtjes. Toen verbrak hij de tongzoen en kuste me waar hij me maar kon raken. Mijn neus, mijn oren, mijn wangen, mijn voorhoofd overal drukte hij zijn lippen op. Via mijn borst, tepeltjes, bovenbuik, navel en onderbuik gleed hij naar zijn doel toe. Ik wilde best zo bij hem klaarkomen. Ik hoefde niet zo nodig hem te neuken. Niet vandaag, dacht ik. Wist trouwens niet eens of hij het wel zou willen. Iets dat ik zou moeten vragen, maar … niet nu. Nu gaf ik me over aan dat heerlijke gevoel dat zijn mond over mijn stijve me bezorgde. Ik was te opgewonden en hoezeer ik ook probeerde een zaadlozing uit te stellen, het lukte me niet. “Ik ga komen, ik ga komen,” riep ik en met dat liet hij mijn lul uit zijn mond schieten en spoot ik mezelf onder. Met een brede glimlach keek hij naar mijn schokkende lichaam.

“Man, wat prachtig om zoiets te zien!” zei hij duidelijk onder de indruk.

Ik lachte.“Je hebt jezelf toch ook wel eens klaar getrokken?”

“Tuurlijk wel, maar om te zien hoe een andere kerel klaarkomt, is gewoon iets heel bijzonders. En dat had ik tot nu toe nog nooit gezien.”

“Beter dan het kijken naar een vrouw die klaarkomt?”

“Jij kunt het weten, Hans,” lachte hij. “Weet niet of er verschil is. Martha komt als ze komt helemaal en ook dat is prachtig om te zien.”

Ik wist het.

“Euhh …” begon Max en ik wachtte af wat er zou gaan komen al had ik er wel een idee van. “Zou ik …”

Ik had geen zin om al te lang te wachten. Ik was tenslotte degene die niet uit zijn woorden kon komen. Niet hij toch? “Natuurlijk, Max. Ik wil heel graag dat je me neukt. Voor jou heb ik het bewaard.”

Hij gaf me een klein kusje. Toen hij zich naar het nachtkastje boog, zag ik dat zijn worst nog steeds stijf was. Hij pakte een condoom en schoof deze handig over het ding heen. Daarna pakte hij een potje met wat vaseline.

“Nee, Max. Probeer het eerst eens met je tong, zeg!” Als het dan nog niet zou lukken, kon hij altijd nog die crème gaan gebruiken. Ik ging op handen en knieën zitten en bood hem mijn gaatje aan. Eerst streelde hij me uitvoerig door mijn bilnaad en dat was al een heerlijk gevoel. Toen bracht hij zijn tong in mijn spleet en begon me o zo heerlijk te likken. Het was echt iets geweldigs. Nog nooit had iemand dat bij mij gedaan en ik kon me nu heel goed voorstellen waarom de jongens bij wie ik het wel gedaan had zo tekeer waren gegaan. Het was echt zalig! Toen duwde hij heel voorzichtig een goed nat gemaakte vinger bij me naar binnen. En dat was een nieuwe, verrukkelijke sensatie. Toen een tweede vinger volgde ging ik compleet uit mijn dak. Na een tijdje draaide ik mijn gezicht naar hem toe en bemerkte dat hij mijn blik goed taxeerde.

“Ben je bang?”

Ik knikte.

“Maar wil je het wel doen dan?”

“Ja, Max! Ik wil dat je het doet met me!”

“Maar ik wil niet dat het je pijn doet of zo hoor?”

Ik gaf hem een knipoog en zei hem dat hij moest doorgaan. Hij deed wat ik hem vroeg, zette zijn harde tegen mijn gaatje en duwde zich naar binnen. De pijn was enorm en geheel ongecontroleerd slaakte ik een immense kreet. De reactie van Max was er duidelijk een van schrik en had ik hem niet gezegd dat hij verder moest gaan, dan had hij zich vast en zeker uit me teruggetrokken. Op mijn aandringen duwde hij zich echter verder naar binnen en … kwam klaar. Meteen trok hij zich terug en ging op zijn rug naast me liggen. Keer op keer beukte hij met zijn vuisten op het matras. Vanuit mijn standje probeerde ik weer te gaan liggen, maar mijn achterste deed me vreselijk zeer. Toen het me eindelijk gelukt was, nestelde ik me dicht tegen hem aan. “Kom op Max, zo erg is het nou ook weer niet hoor!”

“Verdomme, heb ik eindelijk wat ik al mijn hele leven lang wil en dan … dan lever ik zo’n stompzinnige prestatie!”

“Hallo??? Ik dacht dat het tussen ons meer zou zijn dan een prestatie! Ik dacht dat er tussen ons iets is dat we liefde noemen!”

“Ja … natuurlijk je hebt gelijk, maar ik … ik wilde je gewoon laten merken hoeveel ik van je hou en dan … dan valt het zo ontzettend tegen die eerste keer.”

“Max, neem van mij aan dat het neuken van een man heel wat anders is dan het neuken van een vrouw.”

“En je had het nog nooit eerder gedaan met een jongen …,” reageerde hij met van verbazing opengesperde ogen.

“Ik heb me nog nooit laten neuken, dat is wat ik gezegd heb of bedoeld heb te zeggen, Max. Er zijn wel jongens geweest bij wie ik het mocht doen, zonder dat ze dezelfde tegenprestatie wilden en echt een jongen is in de regel veel strakker dan een vrouw, alhoewel Martha …”

Hij lachte. “Ja … die kan behoorlijk tegengas geven, hè?”

“Inderdaad die kan zo ontzettend goed …”

Hij knikte.

“En bovendien ga je me toch niet vertellen, dat je maar een keer kunt klaarkomen wel?”

Hij glimlachte breed naar me en drukte een kusje op het puntje van mijn neus. Daarna trok hij me op zich en begonnen we elkaar opnieuw te tongzoenen. De vlammen sloegen direct weer over. We draaiden ons geheel automatisch in standje 69 en ik voelde hoe Max meteen de mijne naar binnen begon te zuigen. Ik verwijderde eerst het condoom en likte verwoed de spermaresten van zijn lid. Het smaakte heerlijk en toen zijn jongeheer weer op volle sterkte was, bemerkte ik dat ik het echt niet lang meer zou kunnen uithouden. Shit! Nee, zo moest ik niet denken nu! Niet nadat ik net Max het verwijt had gemaakt, dat hij het niet moest zien als een prestatie. Ik liet me gaan en spoot Max in zijn mond. Hij wilde het waarschijnlijk zo, want hij deed geen enkele moeite om mijn spuitende pik uit zijn warme mond te halen. Hij dronk me helemaal leeg en trok me toen naar zich toe. Terwijl we een nieuwe, hete tongzoen uitwisselden, proefde ik mijn eigen zaad. Het maakte me ontzettend geil en eigenlijk – ondanks dat ik het echt niet prettig had gevonden – wilde ik niets liever dan dat hij me opnieuw zou neuken. Nadat de tongzoen afgebroken werd, sloeg ik mijn ogen op en keek ik recht in die van hem.

“Zou ik het nog een keer mogen proberen?”

“Ja graag, lieve Max!”

Ik schoof een kussen onder mijn onderrug en trok mijn benen op. Hij was bezig met een nieuw rubber en zette zich daarna tussen mijn benen. Ik voelde hoe hij zijn eikel tegen mijn nog steeds natte gaatje zette en voelde de spanning van onderen toenemen. Dat was het dus! Ik was gewoon te gespannen! Hij duwde nog niet eens en ik voelde me al verkrampen. Ik sprak mezelf toe dat ik me moest ontspannen, maar … verdomme … het ging niet. Toen hij naar binnendrong, voelde ik de pijn toenemen. Als dit elke keer zo zou gaan, kon ik me niet voorstellen dat kerels het leuk vonden om genaaid te worden, maar … ik had bij degenen die ik mocht nemen toch heel duidelijk gezien en gemerkt dat ze het prettig hadden gevonden. Wat mankeerde er dan aan mij? Ik keek Max aan en zag aan de blik in zijn ogen dat hij zich zorgen maakte. Ik glimlachte zwak naar hem, maar wilde me ook niet echt groter voordoen dan ik was op dit moment.

“Is het niet goed? Doe ik iets fout?”

“Nee, dat is het niet,” kreunde ik. “Ik heb, denk ik, moeite met me ontspannen en daarom … ahhhhh,” slaakte ik een kreet.

“Zal ik maar stoppen dan?”

“Nee, ga alsjeblieft door.”

“Maar god, Hans! Het is geen noodzaak om elkaar te neuken hoor. Er zijn genoeg manieren waarop …”

“Ik weet het, Max, maar ik wil dit zo vreselijk graag. Misschien wel te graag. Misschien ben ik daarom wel zo gespannen. Maar ga alsjeblieft door. Het gaat wel en je doet het uitstekend!”

“Maar ik wil niet …”

“Neuk me, Max!”

Max begreep dat er met mij niet te redeneren viel op dat moment en duwde zich met elke stoot verder naar binnen in me. Ik beet me op mijn lippen om te voorkomen dat ik zou gaan huilen, maar de tranen brandden me achter mijn ogen. Toen hij helemaal in me zat, wachtte hij eventjes om zelf ook op adem te komen. Het was erg benauwd in de slaapkamer en beiden hijgden we van de inspanning en het zweet stond glimmend op onze lijven. Hij gaf me een knipoog en ik maakte met mijn mond een zoentje. Toen trok hij zich terug uit mijn gaatje om daarna weer terug te komen. Ohhhh, dit was goed! Nog één keer bijna helemaal eruit en weer diep terug.

“Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,” hijgde ik met wijd opengesperde mond.

“Gaat het?”

“Dit is geweldig, Max, ga door man!”

Max ging door en waar eerst zo ontzettend veel pijn was geweest, kwam meer en meer een gevoel van intens genieten. Genot dat mijn hele lichaam deed trillen. Max trok zich helemaal uit me terug en vroeg of ik op mijn buik wilde gaan liggen. Ik draaide me om. Hij ging op me liggen en stak zijn stijve in een keer diep naar binnen. Even was er weer die vlammende pijn, maar toen hij me flink begon te berijden, kwam het heerlijke gevoel weer volop terug. Mijn eigen pik werd door zijn heen en weer bewegingen stijf tegen het onderlaken. God, wat was dit lekker. Ik verloor alle gevoel voor tijd en het leek een eeuwigheid te duren. Geen tijd, alleen maar heerlijk gevoel. Volop genieten van de man die mij zo heerlijk verwende. Opnieuw trok hij zich uit me terug.

“Ander standje?” vroeg ik hem.

Hij knikte alleen maar. Op zijn hondjes ging ik zitten nu. Hij achter me en opnieuw drong hij met één stoot naar binnen. Het was geweldig nu. Hij had zijn handen op mijn heupen gezet en terwijl hij zich naar binnen stootte, trok hij me over zijn harde pik heen en weer. Hoe vaak hij wel niet in en uit me was gegleden en nu gleed, wist ik niet meer, maar ik hoopte dat het nog lang niet op zou houden. Nog een keer wisselden we van plaats en die laatste keer ging hij op zijn rug liggen en nam ik zittend plaats op zijn prachtige lul. Nu was het aan mij om te bewegen en ik kweet me prima van mijn taak. Het was heerlijk om het genot in zijn ogen te zien schitteren. Op en neer wippend, werkte ik hem toe naar zijn orgasme en toen het eindelijk kwam, leek het of er geen eind aan zou komen. Straal na straal spoot hij in het condoom dat zich vulde in mijn kont. Ik legde me boven op zijn warme, van het zweet natte, lichaam en drong met mijn tong in zijn mond. Twee mannen volledig verenigd. Wat kon er heerlijker zijn dat dit. Toen zijn roede in formaat begon af te nemen en hij uit mijn gaatje glipte, deed ik mijn ogen pas open, om hem aan te kijken.

“Was het goed, Max?”

“Hans, als ik eerder geweten had dat het zo goed was, was je niet veilig geweest bij me!”

Ik lachte.

“En … ik geloof dat het beter werd naar gelang we bezig waren, hè?”

“Ja … na een tijdje werd het gewoon ontzettend goed en nam de spanning in me af. Een volgende keer zal het vast nog veel beter gaan. Dan weet ik dat er niets meer is om bang voor te zijn.”

Het werd stil tussen ons en ik zag een dikke rimpel boven zijn ogen verschijnen.

“Waar denk je aan?”

“Ik zou heel graag willen dat je het ook bij mij deed, maar ik ben gewoon compleet op nu. Vind je het erg?”

“Absoluut niet, man! Ga maar lekker slapen, dan ga ik naar huis.”

“Wat??? Blijf je niet bij me vannacht???”

“Nee, dat lijkt me geen goed idee.”

“Waarom niet?”

“Je weet net zo goed als ik, dat Martha morgen in alle vroegte voor de deur staat en ik zou het ontzettend vervelend voor haar vinden, als zij ons tweeën in bed zou aantreffen.”

“Maar …”

“Ja, ik weet dat zij er zelf op aangestuurd heeft, dat wij … en ik weet dat zij er op zich geen moeite mee heeft, maar … om ons dan ineens zo aan te treffen … is toch nog wel iets anders!”

Max keek me lang en zwijgend aan, maar ik kon zien, dat hij het uiteindelijk wel met me eens was.

“Morgen moeten jullie eerst maar eens rustig met elkaar gaan praten over wat er nu verder gaat gebeuren, want daarover zullen jullie een beslissing moeten nemen. Waarbij je er rekening mee moet houden, dat jullie huwelijksbelofte het belangrijkste is dat er voor jullie bestaat. Hoezeer jullie beiden mij ook lief hebben, die band tussen jullie mag door mij niet verbroken worden. Zul je daar goed om denken?”

Max toverde een brede glimlach tevoorschijn en met één hand aan zijn hoofd salueerde hij naar me. Ik greep hem in zijn zijden en kietelde hem net zolang tot hij om genade smeekte.

“Echt, Max, je moet me beloven, dat jullie huwelijk door mij niet in gevaar mag komen!”

“Dat kan ik je beloven, Hans. Martha en ik zullen praten met elkaar en geloof me voor ons alle drie zal het goed uitpakken.”

“Oké, dan ga ik maar nu.”

“Geen biertje meer?”

“Nee, joh, dat bier van jou is allang lauw geworden. Ga maar lekker maffen nu.”

“Ja … en dromen van jou en dat heerlijke, geile lichaam van je.”

“Hahahahaha, doe dat maar niet, want anders doe je geen oog dicht.”

Ik drukte een kus op zijn lippen en wenste hem welterusten. Bij de deur draaide ik me nog een keer om en wierp hem een kushandje toe.

“Ga je weer door het water?”

Ik glimlachte en sloot de deur achter me. Op de overloop haalde ik mijn kleren uit de droger en kleedde me aan. Beneden gooide ik de twee flesjes bier leeg in de gootsteen. Bij de deur naar de tuin vond ik mijn schoenen en nadat ik ze aangetrokken had, liep ik naar buiten. Tobias kwam vrolijk blaffend op me toegerend.

“Nee, jongen, ik ga niet met je wandelen nu. Ga maar weer slapen.”

Ik aaide hem over zijn kop en gedwee ging hij terug in zijn hok. Via het plantsoentje kwam ik terug bij de rivier. Aan de oever bleef ik staan. Alhoewel ik een gevoel had alsof ik over het water zou kunnen lopen, was ik tegelijkertijd realist genoeg om te beseffen dat ik dan een nieuw nat pak zou halen. Nee, ik zou niet door het water gaan, maar de weg over het droge nemen. De lange weg waarbij ik tijdens de wandeling kon genieten van hetgeen ik tot nu toe aan liefde had ervaren. En dan bedoel ik niet alleen de seks, want echt, ik zei het al eerder, dat is maar bijzaak. De keren dat ik seks met Martha had gehad waren prachtig geweest en nu zojuist met Max was het ook ontzettend goed geweest en echt ik zou een leugenaar zijn als ik zei dat ik niet naar meer verlangde. Maar ik doel niet alleen op die liefde, die lichamelijk liefde. Ik kreeg zoveel meer sinds ik in het gezin van Martha en Max was opgenomen. Ik kreeg liefde van Jan, van Tim, van Martha, van Max en niet te vergeten van Tobias. En door al die liefde voelde ik me honderd procent gelukkig en dat was honderd procent meer dan waar ik ooit op gehoopt had.

EINDEReacties zijn van harte welkom op de site waar dit verhaal legaal geplaatst is maar ook via mijn e-mailadres: lucky_eye2@yahoo.co.uk©Lucky Eye, december 2003, november 2019 (herziene versie)
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de houder van het auteursrecht.

Gesloten